ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ

2410.200.247

Οι τεχνικοί NOVA Λάρισα ανήκουν στη μια μεγάλη ομάδων τεχνικών της εταιρείας 24gr.gr και μπορούν να σας βοηθήσουν με όλες τις πτυχές των δορυφορικών εγκαταστάσεων NOVA αλλά και  της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του DVD / οικιακού κινηματογράφου, των οθονών πλάσματος και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την τηλεόραση. Με έδρα στο κέντρο της Λάρισας, καλύπτουμε τις περισσότερες περιοχές της πόλης αλλά και των προαστίων της.

Όχι μόνο έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τα προϊόντα που θέλετε, αλλά θα έρθουμε στο σπίτι σας, θα το εγκαταστήσουμε και θα βεβαιωθούμε ότι όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά ΚΑΙ θα σας δείξουμε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις εγκαταστάσεις των δορυφορικών  συστημάτων μας και τις ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου και είναι αλήθεια οτι μισούμε να βλέπουμε τα καλώδια να είναι διασκορπισμένα σε ολόκληρο τον κτίριο όσο και εσείς.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γιατί ξοδεύετε τόσα πολλά χρήματα σε ένα δορυφορικό σύστημα και έπειτα το μόνο που βλέπετε είναι καλώδια; Με τις εγκαταστάσεις μας δεν θα βλέπετε να είστε σίγουροι!!!!! Προσπαθούμε να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ας δούμε τις υπηρεσίες που παρέχει το έμπειρο προσωπικό μας για NOVA:

 • Εγκατάσταση Κεραιών Τηλεόρασης
 • Τοποθέτηση Κεραιών Τηλεόρασης
 • Εγκατάσταση κεραιών TV
 • Τοποθέτηση κεραιών TV
 • Επισκευή ατομικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Service ατομικής Τηλεόρασης
 • Μελέτη εγκατάστασης ατομικής Τηλεόρασης
 • Επισκευή κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Service κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Μελέτη εγκατάστασης κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Ρύθμιση της ψηφιακής Τηλεόρασης
 • Επισκευή Nova
 • Εγκατάσταση Nova
 • Ρυθμίσεις αποκωδικοποιητών NOVA
 • Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών NOVA
 • Συνδεσμολογία Nova
 • Ρύθμιση Nova
 • Έλεγχος σήματος Nova μέσω δορυφόρου
 • Συνδεσμολογία Nova αποκωδικοποιητή
 • Εγκατάσταση Nova αποκωδικοποιητή
 • Ρύθμιση του Nova αποκωδικοποιητή

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ NOVA ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ

Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη υπηρεσία εγκατάστασης Nova αποκωδικοποιητή και δορυφορικού συστήματος, τότε μην ψάχνετε άλλο, οι τεχνικοί NOVA Λάρισα της εταιρείας 24gr.gr είναι αυτό που αναζητάτε. Εργαζόμαστε σε όλη τη πόλη της Λάρισας 24 ώρες το 24ωρο και σας προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία δορυφορικής εγκατάστασης του αποκωδικοποιητή NOVA σε προσιτές τιμές.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ίσως η κεραία της τηλεόρασης σας να είναι παλιά και επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της λήψης σας. Μπορεί να έχει υποστεί ζημιά σε μια πρόσφατη καταιγίδα ή το κάλυμμα του καλωδίου μπορεί να έχει φθαρεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η κεραία της τηλεόρασης σας ή το καλώδιο σύνδεσης μπορεί να προκαλούν προβλήματα στη λήψη της τηλεόρασης σας. Εδώ μπορεί να βοηθήσουν οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί NOVA Λάρισα της εταιρείας 24gr.gr. Θα εντοπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα και θα πραγματοποιήσουμε επιτόπου επισκευή ή αντικατάσταση.

Μερικές φορές, τα προβλήματα μπορεί να προκληθούν από το «πάρα πολύ» σήμα. Όλοι συχνά οι άνθρωποι αγοράζουν μια κεραία με το υψηλότερο κέρδος που μπορούν να αποκομίσουν, όταν η πραγματικότητα είναι ότι είναι πολύ κοντά στον πομπό. Στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη λήψη του σήματος. Χρησιμοποιώντας τον εξειδικευμένο εξοπλισμό παρακολούθησης, θα εγκαταστήσουμε μια κεραία τηλεόρασης η οποία είναι απόλυτα βαθμονομημένη στο μεταδιδόμενο σήμα στην περιοχή σας, δίνοντάς σας μια ευκρινή και καθαρή λήψη.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ NOVA

Οι δορυφορικές εγκαταστάσεις NOVA είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουμε. Προσφέρουμε δορυφορικές εγκαταστάσεις NOVA που καλύπτουν όλα τα κανάλια που είναι διαθέσιμα στη υπηρεσία αλλά και έχουμε την δυνατότητα να εγκαταστήσουμε δορυφόρους που προσφέρουν κανάλια από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Όλες οι δορυφορικές εγκαταστάσεις μας γίνονται από εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς που διαθέτουν τον εξοπλισμό και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη του καλύτερου δορυφορικού σήματος από οποιονδήποτε σταθμό χρειάζεστε.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τη Δορυφορική Τηλεόραση συνήθως σκέφτονται ότι οι πάροχοι είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι δορυφόροι που εκπέμπουν από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες μπορούν να ληφθούν εδώ στην Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα στη Λάρισα.

Οι τεχνικοί NOVA Λάρισα μπορούνε να τα εγκαταστήσουμε όλα, ανεξάρτητα από το μέρος του κόσμου από τον οποίο προέρχεστε, κατά πάσα πιθανότητα μπορούμε να λάβουμε τηλεοπτικά κανάλια από τη χώρα σας. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό ικανό να μετρά την ισχύ του σήματος, την ποιότητα της εικόνας, το VBER MER και το λόγο σήματος προς θόρυβο. Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό σημαίνει απλώς ότι κάνουμε τη δουλειά μας σωστά.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες. Εκπαιδεύουμε τακτικά τον ανθρώπινο δυναμικό μας έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο κύριος στόχος μας στην εταιρεία 24gr.gr, οπότε αντί να εγκαταστήσουμε μόνο ένα δορυφορικό πιάτο, να πάρουμε τα χρήματά σας και να φύγουμε, είμαστε πάντα προσεκτικοί και σκεφτόμαστε τι είναι καλύτερο για τον πελάτη.

Είναι η κακή λήψη σήματος πάντα λόγο της κεραίας της ψηφιακής τηλεόρασης;

Απλά φανταστείτε ότι ανυπομονούσατε να ξαπλώσετε στον καναπέ και να χαλαρώσετε μπροστά από το αγαπημένο σας πρόγραμμα, αλλά καθώς ανοίγετε την τηλεόραση, το μόνο που βλέπετε είναι μια σειρά παραμορφωμένων εικόνων. Ενοχλητικό, έτσι δεν είναι; Και μερικές φορές δεν είναι μόνο η εικόνα. Ο ήχος μπορεί να λείπει, η εικόνα μπορεί να λείπει εντελώς ή οι παρεμβολές να κάνουν ό, τι ήχο υπάρχει ακατανόητο.

Η κακή λήψη τηλεόρασης είναι αρκετή για να καταστρέψει την ημέρα σας, ωστόσο, η κακή εικόνα και ο κακός ήχος δεν είναι πάντα λάθος της κεραία σας. Στην πραγματικότητα, με τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους παρακολουθούμε τηλεόραση τώρα, η αιτία της κακής εικόνας ή η πλήρης έλλειψη αυτής μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

Στην πραγματικότητα, η αιτία της κακής λήψης δεν είναι συχνά η κεραία της ψηφιακής τηλεόρασης και πιθανότατα ένα πρόβλημα με το σήμα να φτάσει στη συσκευή. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το σήμα που μεταδίδεται στην τηλεόρασή σας και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον εξοπλισμό που διαθέτετε.

 1. Ο καιρός είναι ένας παράγοντας. Οι ισχυροί άνεμοι και η βροχή μπορούν να μετακινήσουν σκουπίδια, κλαδιά, φύλλα και άλλα αντικείμενα που μπορούν να μπλοκάρουν το σήμα, καθώς και να καταστρέψουν τον εξωτερικό εξοπλισμό. Μόλις ο καιρός καθαρίσει, το σήμα θα πρέπει να επιστρέψει και πάλι.
 2. Δεν είναι μόνο ο κακός καιρός που μπορεί να επηρεάσει το σήμα. Η υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα με την ψηφιακή τηλεοπτική λήψη. Η υψηλή θερμοκρασία στέλνει το σήμα πιο δυνατά από το αναμενόμενο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε λήψη περισσότερων του ενός σήματος, επηρεάζοντας την ποιότητα της εικόνας.
 3. Ψηφιακά ζητήματα. Στον ψηφιακό κόσμο είμαστε όλοι πολύ εξαρτημένοι από την τεχνολογία, αλλά μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει πάντα για καλό. Οι λανθασμένες είσοδοι μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα με την ψηφιακή τηλεόραση, ενώ ένα κακό σήμα Wi-Fi θα έχει αντίκτυπο στα προγράμματα που παρακολουθούνται μέσω του διαδικτύου.

Ελέγξτε την κεραία της ψηφιακής τηλεόρασης

Καθώς είναι η κεραία της ψηφιακής τηλεόρασης που συχνά κατηγορείται σωστά ή λανθασμένα, αυτό είναι κάτι που θέλετε να ελέγξετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ποιότητα της εικόνας σας. Ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε το σήμα από την κεραία σας χρησιμοποιώντας έναν ενισχυτή ή μπορεί ακόμη και να είναι ότι το σήμα είναι πολύ ισχυρό, οπότε ένας τεχνικός NOVA Λάρισα μπορεί να προτείνει μια λύση.

Ενώ οι κεραίες χρειάζεται περιστασιακά να αναβαθμίζονται, είναι ασυνήθιστο να υποστούν ζημιά, αν και σε περίπτωση καταιγίδας αυτό είναι δυνατό. Πιο συνηθισμένο είναι το πρόβλημα της βροχής του νερού σε παλαιότερες καλωδιώσεις και καταστροφή του καλωδίου και πιθανώς περισσότερου εξοπλισμού. Εάν ανησυχείτε ότι το καλώδιο της κεραίας της ψηφιακής τηλεόρασης χρειάζεται αντικατάσταση ή ότι ο εξοπλισμός χρειάζεται αναβάθμιση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία τεχνικό που μπορεί να εκτελέσει την εργασία με ασφάλεια.

Οι τεχνικοί μας έχουν περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης και θα μπορέσουν να διαγνώσουν και να διορθώσουν όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Για να μάθετε πώς οι τεχνικοί NOVA Λάρισα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ψηφιακής τηλεόρασης, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΤΙΜΕΣ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση αλλά και επισκευή της ΝOVA. Οποιαδήποτε στιγμή εντοπίσετε το πρόβλημα μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στον χώρο σας. Η 24ωρη εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Λάρισα μας καθιστά αυτόματα στους κορυφαίους στο είδος μας.

Οι υπηρεσίες μας συνεχώς βελτιώνονται ωστόσο, οι τιμές μας διατηρούνται σε σταθερά επίπεδα. Οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν τις πιο προσιτές τιμές για να μένουν πάντοτε οι πελάτες μας ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό.

SERVICE ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ

Καλέστε τώρα για τεχνικό Nova Λάρισα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Όποια και αν είναι η περιοχή στην Λάρισα που βρίσκετε η επιχείρηση ή το σπίτι σας οι έμπειροι ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA Λάρισα της εταιρείας 24gr.gr μπορούν να βρεθούν άμεσα με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συγκεκριμένα οι περιοχές εξυπηρέτησης μας είναι:

 • Παπασταύρου
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Ιπποκράτης (Πέρα Μαχαλάς)
 • (Νέα) Φιλιππούπολη
 • Λιβαδάκι
 • Άγιος Θωμάς
 • Νεάπολη
 • Άγιος Αχίλλειος
 • Άγιος Νικόλαος
 • Αμπελόκηπων (Ταμπάκικα)
 • 40 Μαρτύρων
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Σταθμός
 • Λαχανόκηποι
 • Νέα Σμύρνη
 • Άγιος Γεώργιος
 • Κουλούρι
 • Αμφιθέα
 • Χαραυγή
 • Τούμπα
 • Πυροβολικά
 • Αβέρωφ
 • Νέα Πολιτεία
 • Ηπειρώτικα
 • Ανθούπολη
 • Νεράιδα
 • Τερψιθέα
 • Άργυσσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button