ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210.365.24.24

Η εταιρεία τεχνικών 24gr είναι σε θέση να αναλάβει την επισκευή και την τοποθέτηση κεραιών NOVA και OTE TV σε κάθε περιοχή που βρίσκεται στο Λεκανοπέδιο Αττικής και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και της νύχτας αν μας καλέσετε και ζητήσετε τις υπηρεσίες μας.

Ακόμη κι αν δεν διαθέτετε τον απαιτούμε δορυφορικό εξοπλισμό αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου. Καλέστε μας και θα σας τον παρέχουμε εμείς έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει σωστά η εγκατάστασή του. Το προσωπικό μας διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να αναλάβει οποιαδήποτε τοποθέτηση, αλλά και επισκευή στο σπίτι, στο γραφείο ακόμα και στην επιχείρησή σας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει στον Πειραιά τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Εγκατάσταση Κεραιών Τηλεόρασης
 • Τοποθέτηση Κεραιών Τηλεόρασης
 • Εγκατάσταση κεραιών TV
 • Τοποθέτηση κεραιών TV
 • Επισκευή ατομικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Service ατομικής Τηλεόρασης
 • Μελέτη εγκατάστασης ατομικής Τηλεόρασης
 • Επισκευή κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Service κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Μελέτη εγκατάστασης κεντρικής κεραίας Τηλεόρασης
 • Ρύθμιση της ψηφιακής Τηλεόρασης
 • Επισκευή Nova
 • Εγκατάσταση Nova
 • Επισκευή Nova
 • Εγκατάσταση Nova
 • Ρυθμίσεις αποκωδικοποιητών NOVA
 • Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών NOVA
 • Συνδεσμολογία Nova
 • Εγκατάσταση Nova
 • Ρύθμιση Nova
 • Έλεγχος σήματος Nova μέσω δορυφόρου
 • Συνδεσμολογία Nova αποκωδικοποιητή
 • Εγκατάσταση Nova αποκωδικοποιητή
 • Ρύθμιση του Nova αποκωδικοποιητή

Ποια είναι τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τεχνικοί NOVA Πειραιάς;

Από μηνύματα σφάλματος έως κανάλια που λείπουν, οι τεχνικοί Nova Πειραιάς θα ρυθμίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Εάν το δορυφορικό σας κουτί δεν λαμβάνει αξιοπρεπές σήμα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι η εικόνα σπάει, δημιουργεί pixelation ή ότι ορισμένα κανάλια δεν μπορούν να ληφθούν.

Διαβάστε τη λίστα των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τεχνικοί μας συνήθως:

1. Ευθυγράμμιση δορυφορικών πιάτων Nova Πειραιάς

Λόγω ισχυρών ανέμων και βροχοπτώσεων το δορυφορικό σας πιάτο μπορεί να έχει χάσει την ευθυγράμμιση του. Καλέστε έναν τεχνικό Nova Αθήνα για να επιλύσει άμεσα αυτό το πρόβλημα.

2. Παρεμβολές στο σήμα Nova

Η οπτική επαφή με τον δορυφόρο μπορεί να παρεμβάλεται από σκαλωσιές, κτίρια, τοίχους, ακόμη και δέντρα ή οροπέδια που εμποδίζουν τη σύνδεση προς τον δορυφόρο. Όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές και αδυναμία σύνδεσης.

3. Κακοκαιρία

Η έντονη κακοκαιρία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το σήμα της δορυφορικής σας τηλεόρασης Nova. Εάν οι υψηλοί άνεμοι και οι έντονες βροχές προκαλούν προβλήματα, τότε το πιάτο δεν έχει στερεωθεί με ασφάλεια. Καλέστε έναν τεχνικό Nova Πειραιάς για να ασφαλίσετε την εγκατάσταση Nova και να απολαμβάνεται την συνδρομητική σας τηλεοράση με όλη την οικογένεια, παντώς καιρού.

4. Λανθασμένη σύνδεση καλωδίων

Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση καλωδίων από και προς το δορυφορικό πιάτο είναι σωστά συνδεδεμένη και ότι τα καλώδια είναι σε άψογη υλικοτεχνική κατάσταση.

Συμβουλές για ορθή χρήση από τους Τεχνικούς Nova Πειραιάς

Η κάρτα πρόσβασης της Nova που έχετε αγοράσει με τη συνδρομή σας τοποθετείται στον δέκτη. Αυτή σας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνετε προγράμματα και υπηρεσίες στον δέκτη σας. Τοποθετήστε την όπως περιγράφεται παρακάτω και αφήστε την μόνιμα μέσα στον αποκωδικοποιητή σας.

 1. Κρατήστε την κάρτα σε οριζόντια θέση με το λογότυπο της Nova στο επάνω μέρος και το βέλος να δείχνει προς το μπροστινό μέρος της κάρτας.
 2. Εισάγετε την κάρτα μέσα στη σχισμή. Σπρώξτε την κάρτα στην θέση της χωρίς υπερβολική δύναμη (να εξέχει ελάχιστα από τον αποκωδικοποιητή).

Φροντίδα της κάρτας πρόσβασης:

 • Μην αφαιρείτε και επανατοποθετείτε την κάρτα πρόσβασης στον αποκωδικοποιητή άνευ λόγου και αιτίας.
 • Μην λυγίζετε την κάρτα πρόσβασης για κανέναν λόγο.
 • Διατηρήστε στεγνή την κάρτα πρόσβασης και μην προσπαθήσετε να την καθαρίσετε με χρήση υγρών. Αν απαιτείται καθάρισμα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό στεγνό πανί.
 • Κρατήστε την κάρτα πρόσβασης μακριά από τη ζέστη, την έκθεση στον ήλιο, τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια.
 • Μην τοποθετείτε κάρτες πρόσβασης από άλλους αποκωδικοποιητές γιατί οι κάρτες πρόσβασης δεν συνεργάζονται όλες με τον δικό σας.

Διαχωρισμός εικόνων, παρεμβολές ήχων ή απώλεια ήχου

Αυτή η βλάβη, συνήθως είναι κάτι που εύκολα διορθώνεται. Δοκιμάστε να επανακκινήσετε το αποκωδικοποιητή σας, καθώς και να ελέγξετε ότι όλες οι συνδέσεις καλωδίων στο πίσω μέρος του πλαισίου εφάπτονται σωστά. Εάν όλα φαίνονται και είναι εντάξει, μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό, οπότε ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον πάροχο δορυφορικής τηλεόρασης ή να καλέσετε τους τεχνικούς Nova Πειραιάς.

Λείπουν κανάλια ή υπηρεσίες

Εάν λείπουν ορισμένα κανάλια ή υπηρεσίες, μπορεί να υπάρχει η λύση να είναι πιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε.

 1. Αν χρησιμοποιείτε αποκωδικοποιητή δοκιμάστε να το επανεκκινήσετε. Εάν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τον εξοπλισμό σας ή την κάρτα προβολής σας. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για περαιτέρω βοήθεια.
 2. Αν το δορυφορικό πιάτο ή το LNB δεν έχει καλό σήμα, μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή δορυφορικής τηλεόρασης ή έναν τεχνικό Nova Πειραιάς, για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.
 3. Η καταιγίδα και οι υψηλοί άνεμοι προκαλούν προβλήματα στα κανάλια και τις υπηρεσίες συνδρομικτικής τηλεόρασης. Αν το πιάτο δεν είναι σταθερά στερεωμένο, καλέστε έναν τεχνικό Nova Πειραιάς για να ασφαλίσετε το πιάτο.

Μήνυμα σφάλματος

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό, αλλά μην πανικοβληθείτε εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα:

 • Εάν ο αποκωδικοποιητής εμφανίζει σφάλμα, δοκιμάστε να τον επανεκκινήσετε.
 • Αν μπορείτε να δανειστείτε έναν άλλον αποκωδικοποιητή, δοκιμάστε το. Αν λειτουργεί, τότε είναι ένδειξη ότι ο αποκωδικοποιητής σας είναι ελαττωματικός. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή Nova της και ζητήστε αντικατάσταση.
 • Εάν καμία από αυτές τις λύσεις δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή δορυφορικής τηλεόρασης ή τον έμπειρο τεχνικό Nova Πειραιάς για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.

Άκυρη κάρτα πρόσβασης

Σε περίπτωση που εμφανιστεί το μήνυμα ότι η κάρτα πρόσβασης σας είναι άκυρη, οι πιθανές αιτίες είναι οι παρακάτω:

 • Η κάρτα πρόσβασης είναι τοποθετημένη λάθος
 • Η κάρτα πρόσβασης δεν είναι αυτή με την οποία ενεργοποιήθηκε ο αποκωδικοποιητής
 • Η κάρτα που έχει τοποθετηθεί στον αποκωδικοποιητή δεν είναι κάρτα πρόσβασης
 • Η κάρτα πρόσβασης δεν έχει ενεργοποιηθεί ή έχει απενεργοποιηθεί
 • Η κάρτα πρόσβασης ήταν εκτός αποκωδικοποιητή ή ο αποκωδικοποιητής ήταν εκτός ρεύματος για μήνες

Η αντιμετώπιση του παρακάτω μηνύματος είναι αρκετά απλή. Τοποθετήστε την κάρτα πρόσβασης με την οποία έγινε η αρχική ενεργοποίηση στην υποδοχή του αποκωδικοποιητή με τον σωστό τρόπο και αφήστε την κάρτα πρόσβασης μέσα στον δέκτη σας (σε κατάσταση λειτουργίας) για τουλάχιστον 2 ώρες.

Μη αναγνωρίσιμη κάρτα πρόσβασης

Έχετε τοποθετήσει στον αποκωδικοποιητή σας κάρτα πρόσβασης από άλλον αποκωδικοποιητή. Ο αποκωδικοποιητής σας θα λειτουργήσει ομαλά μόνο με την κάρτα πρόσβασης που ενεργοποιήθηκε μέσα του και όχι από κάποιον άλλον αποκωδικοποιητή. Τοποθετήστε την κάρτα πρόσβασης η οποία σας δόθηκε μαζί με τον αποκωδικοποιητή στην υποδοχή του αποκωδικοποιητή σας.

Λάθος Pin

Δεν έχετε εισάγει το σωστό PIN και έχουν τελειώσει οι προσπάθειες σας με αποτέλεσμα να κλειδώσει. Περιμένετε 10 λεπτά για να δώσετε τον σωστό κωδικό PIN ξανά. Αν δεν θέλετε να περιμένετε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA για επαναφορά του PIN σας.

Οι φωτεινές ενδείξεις στη μπροστινή όψη του αποκωδικοποιητή δεν ανάβουν

Ελέγξτε αν ο αποκωδικοποιητής είναι εκτός ρεύματος ή ο αποκωδικοποιητής είναι σε αναμονή. Ελέγξτε ότι ο ακροδέκτης από το καλώδιο ρεύματος είναι συνδεδεμένος πάνω στον αποκωδικοποιητή και επίσης ελέγξτε ότι η μονάδα παροχής ρεύματος 12V είναι συνδεδεμένη στη παροχή ρεύματος.

Σε περίπτωση που ο αποκωδικοποιητής σας είναι σε αναμονή πατήστε το πλήκτρο standby πάνω στο χειριστήριο σας ή αυτό πάνω στον αποκωδικοποιητή σας για να τον θέσετε σε λειτουργία ξανά.

Οι τεχνικοί Nova Πειραιάς διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου, βάση στήριξης και εγκατάσταση καλωδίων. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα έρθουν στον χώρο σας σε οποιαδήποτε περιοχή του Πειραιά, για εγκατάσταση ή επισκευή βλάβης. Θα τοποθετήσουν τα καλώδια με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία, αλλά και το σωστό αισθητικό αποτέλεσμα ώστε ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Γιατί να επιλέξετε συνδρομητική τηλεόραση Nova;

Ο 21ος αιώνας που διανύουμε είναι από τους πιο διευρυμένους τεχνολογικά. Υπάρχουν άπειρες επιλογές ψυχαγωγίας στο σπίτι, για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά. Η τεράστια ποικιλία στις επιλογές καναλιών, οι αγώνες ποδοσφαίρου και τα ντοκιμαντέρ δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.

Η δορυφορική τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικιακής ψυχαγωγίας σας τα τελευταία χρόνια, αλλά και για μέλλον. Η NOVA υπάρχει εδώ και περίπου 27 χρόνια. Αντί να παρακολουθείτε παθητικά αυτό που σας προσφέρει η καλωδιακή τηλεόραση μπορείτε να ελέγξετε τι θα παρακολουθήσετε εσείς και η οικογένειά σας και να αναβαθμίσετε την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας σας.

Αν και η δορυφορική τηλεόραση NOVA εξακολουθεί να κυριαρχεί δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αύξηση κόστους συνδρομής και πραγματικά απογοητεύονται.

Οι τεχνικοί Nova Πειραιάς εξηγούν γιατί είναι απαραίτητη η NOVA για την οικιακή ψυχαγωγία της οικογένειας

Η NOVA εξακολουθεί να έχει εκπληκτική αξία

Ας μην μιλήσουμε για τα εκατοντάδες κανάλια που δεν παρακολουθείτε. Επειδή είναι αλήθεια, υπάρχουν πολλά κανάλια με εξειδικευμένες εκπομπές οι οποίες μπορεί να μην είναι στο δικό σας στιλ. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα τεράστιο περιεχόμενο που μπορείτε να παρακολουθήσετε όπως ντοκιμαντέρ, και εκπομπές μαγειρικής.

Τα περισσότερα από τα κορυφαία προγράμματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και η NOVA είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα παρακολουθήσετε. Παίρνετε κρυστάλλινη εικόνα και ήχο, καθώς και τη δυνατότητα παύσης και εγγραφής περιεχόμενου.

Υπάρχουν τόσα δημοφιλή κανάλια, και όλα διαθέσιμα με ένα λογαριασμό. Υπάρχει πάντα κάτι για να παρακολουθήσετε αυτήν τη στιγμή, καθώς και δεκάδες χιλιάδες δωρεάν προγράμματα κατ‘ απαίτηση.

Ο δορυφόρος κάνει τη ροή καλύτερη

Με μια ενεργή συνδρομητική τηλεόραση, έχετε πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές ροής. Θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Nova; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή τους και συνδεθείτε με τη συνδρομή σας μέσω δορυφόρου. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους παρόχους εφαρμογών που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Εάν επιλέξετε ένα πακέτο της Nova, όχι μόνο θα έχετε το Nova Max δωρεάν, αλλά θα έχετε επίσης πολλά ακόμα ζωντανά κανάλια. Αυτά τα προγράμματα που πρέπει να παρακολουθήσετε θα προβληθούν ζωντανά στην πρεμιέρα και δεν θα διακινδυνεύσετε να κάνετε buffering επειδή όλοι οι άλλοι στη γειτονιά σας τα παρακολουθούν επίσης. Απλώς επιλέξτε τη δορυφορική τηλεόραση και η εικόνα σας θα είναι φωτεινή και καθαρή.

Χρειάζεστε κάτι πιο πειστικό;

Πριν εγκαταλείψετε τη δορυφορική τηλεόραση, καλέστε τους ανθρώπους της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί. Μπορούν να σας δείξουν όλους τους λόγους για τους οποίους η δορυφορική τηλεόραση εξακολουθεί να έχει εξαιρετική αξία, και μάλιστα προτείνουν αναβαθμίσεις για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε!

Τεχνικοί Nova Πειραιάς Τιμές

ΤΕΧΝΙΚΟΙ NOVA ΠΕΙΡΑΙΑΣ SERVICE ΒΛΑΒΕΣ

Η εταιρεία 24gr και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της είναι σε θέση να αναλάβουν τις εργασίες που αφορούν στην εγκατάσταση, αλλά και την επισκευή NOVA δίνοντάς σας τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Όσον αφορά τις τιμές δεσμευόμαστε ότι είναι οι καλύτερες τιμές της αγοράς για τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους και ποιότητας έτσι ώστε ναι μεν να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον πιο οικονομικό τόπο, αλλά και να μην αλλοιώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, αλλά και επισκευή της ΝOVA. Οποιαδήποτε στιγμή εντοπίσετε το πρόβλημα μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στον χώρο σας. Η 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο τον Πειραιά μας καθιστά αυτόματα στους κορυφαίους στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Οι υπηρεσίες μας συνεχώς βελτιώνονται ωστόσο, οι τιμές μας διατηρούνται σε σταθερά επίπεδα. Οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν τις πιο προσιτές τιμές για να μένουν πάντοτε οι πελάτες μας ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει πάνω από 40 ειδικότητες τεχνικών που είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό Nova Πειραιάς και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button