ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

210.365.24.24

H κατασκευή ιστοσελίδας στις μέρες μας έχει γίνει κάτι παραπάνω από απαραίτητη για κάθε επιχείρηση που θέλει να προβληθεί και να αυξήσει τα κέρδη της. Για να μπορέσετε να κερδίσετε ανάμεσα στους εκατοντάδες ανταγωνιστές με ένα site προβολής της επιχείρησης ή του επαγγέλματός σας απαιτούνται οι ειδικοί. Αν είστε σε μία περίοδο που σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Το γεγονός μια επιχείρηση να έχει το δικό της website πλέον είναι αναγκαίο. Οι περισσότεροι αφού έχουν κατανοήσει πως η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς στρέφονται και αυτοί σε εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα προκειμένου να διατηρήσουν ή να αυξήσουν την πελατεία τους. Είναι πολύ σημαντικό όταν ένας χρήστης αναζητάει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο να εμφανίζεται η επωνυμία της επιχείρησης σας ώστε να μπορέσουν να απευθυνθούν σε εσάς για την παροχή των υπηρεσιών σας.

Οι έμπειροι web designers που διαθέτουμε αναλαμβάνουν τα εξής:

 • ‘Κατοχύρωση του ονόματος χώρου – Domain Name
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων – Web Hosting
 • Δημιουργία CMS όπως απαιτείται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά
 • Κατασκευή ιστοσελίδας με ένα ιδιαίτερα καλό αισθητικά αποτέλεσμα
 • Κατασκευή Eshop σε Woocommerce
 • Κατασκευή ιστοσελίδας mobile friendly για να εμφανίζεται σωστά και στα κινητά τηλεφωνά.
 • Προώθηση στα Social Media: Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube, Linkedin και όλα τα άλλα μέσα.
 • Βελτίωση του κώδικα της ιστοσελίδας σας καθώς και του περιεχομένου τους
 • Έλεγχος για μέγιστη ασφάλεια της ιστοσελίδας σας για να αποφύγετε κακόβουλες επιθέσεις
 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL

Κατασκευή E-shop Αθήνα 

Η κατασκευή e-shop είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση για εμπορικές επιχειρήσεις. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που στρέφονται προς το ηλεκτρονικό εμπόριο προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο, για να επιτευχθεί κάτι ανάλογο θα πρέπει να έχετε σωστές βάσεις από την αρχή για αυτό η εμπιστοσύνη σε εξειδικευμένους κατασκευαστές e-shops στην Αθήνα είναι μονόδρομος.

Ένα e-shop θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Σύνδεση με τράπεζες και Paypal
 • Σύνδεση με Vivapayments, τράπεζα Πειραιώς, ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική τράπεζα και τραπεζικές κάρτες όλων των τύπων όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, προπληρωμένες κάρτες, VISA, Mastercard και diners
 • Επιλογή διαφορετικών τρόπων πληρωμής όπως, τραπεζική κατάθεση, paypal, αντικαταβολή κτλ.
 • Δημιουργία του newsletter και της υπηρεσίας email marketing με το mailchimp
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα ανανέωσης των προϊόντων σας.

Εάν έχετε στο μυαλό σας να επιχειρήσετε την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, τότε είστε στο σωστό μέρος. Μπορείτε να συζητήσετε  με τους web designers της εταιρείας μας και να πετύχετε το αποτέλεσμα που είχατε φανταστεί από την αρχή.

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα τιμές

Οι τιμές για κατασκευή ιστοσελίδων ποικίλουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε και τι απαιτήσεις έχετε από το νέο σας site. Οι τιμές της εταιρείας 24gr σε όλες τις υπηρεσίες είναι αρκετά οικονομικές για να μπορούν όλοι να δεχθούν τις υπηρεσίες μας.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις προσφορές και τα οικονομικά μας πακέτα για την κατασκευή ιστοσελίδων και να δημιουργήσετε τη δική σας, βασισμένη σε κάποιο πρότυπο. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μία πιο απαιτητική σελίδα με ποικίλα χαρακτηριστικά και το αποκλειστικά δικό σας γούστο, η οποία θα κοστολογηθεί διαφορετικά. Θα έχει όμως ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Συζητήσετε με τους ειδικούς μας για να αποφασίσετε μαζί το αποτέλεσμα που θέλετε για τη σελίδα σας και να βρείτε την ιδανική και πιο συμφέρουσα λύση για την περίπτωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε εδώ ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares