ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑ 

Μήπως το χρώμα του τοίχου σας χρειάζεται βάψιμο; Η εταιρεία 24ώρες τεχνικοί διαθέτει έμπειρους ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σας.

Οι μπογιατζήδες 24 ώρες, έρχονται άμεσα στο χώρο σας και αναλαμβάνουν το εξωτερικό βάψιμο ή το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας με αποτελεσματικό τρόπο.

Γιατί να επιλέξετε έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή για το βάψιμο του χώρου σας στην Αθήνα; 

Ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής στην Αθήνα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το βάψιμο του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Χάρις τις τεχνικές γνώσεις αλλά και την εμπειρία τους, οι ελαιοχρωματιστές της 24gr, υλοποιούν ειδικές τεχνικές και χειρισμούς, ώστε να επιφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Οι μπογιατζήδες της εταιρείας μας, ενημερώνονται συχνά για κάθε νέα τεχνική για βαψίματα σε διάφορους χώρους, ώστε να μπορούν να δίνουν υπεύθυνα τις καλύτερες προτάσεις για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Το έμπειρο συνεργείο μας, θα εκμεταλλευτεί τα διαθέσιμα χρώματα, τα εργαλεία και τις γνώσεις του, για να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε χώρο.

Γιατί να επιλέξετε τους ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Αθήνα της 24gr;

Το μπογιάντισμα των τοίχων μπορεί να γίνει σκέτη καταστροφή αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε μόνοι σας. Ένας ερασιτέχνης δε διαθέτει την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία ενός έμπειρου ελαιοχρωματιστή.

Γιαυτό αν αναζητάτε ένα άρτιο αποτέλεσμα για το χώρο σας, εμπιστευτείτε τους ελαιοχρωματιστές 24 ώρες.

Παρακάτω, δίνονται οι κύριοι λόγοι που είναι χρήσιμος, ένας επαγγελματίας μπογιατζής της εταιρείας μας:

Οικονομία: Όταν ασχολείται κάποιος με βαψίματα που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις, τότε πιθανότατα, οι πειραματισμοί του να φέρουν ένα ακαλαίσθητο αποτέλεσμα. Έτσι, ο τοίχος σας να χρειάζεται επιπλέον βάψιμο ή βάψιμο από την αρχή.

Καλαισθησία: κάθε επαγγελματίας, όπως και οι μπογιατζήδες, διαθέτουν ειδικές γνώσεις που σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει ένας άπειρος εργάτης. Οι ελαιοχρωματιστές της εταιρείας μας, υλοποιούν τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους και τεχνοτροπίες, που θα φέρουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Διάρκεια: Είναι γνωστό πως, ένα επαγγελματικό βάψιμο, διαρκεί παραπάνω από ένα ερασιτεχνικό. Οι ελαιοχρωματιστές μας, γνωρίζουν ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για κάθε χώρο, ώστε να παραδώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εμπειρία: Η εμπειρία του ελαιοχρωματιστή σας προσφέρει καλαίσθητα αποτελέσματα και σας γλιτώνει από χρόνο που επιφέρουν οι αστοχίες χρωματισμών και οι κακοτεχνίες. Οι ειδικοί της εταιρείας μας, δημιουργούν με βάση ειδικές τεχνικές, με τις οποίες μπορείτε να καλύψετε κάθε ατέλεια στο χώρο σας (μικρός χώρος, στενός χώρος, κλπ).

Τι είδους βαψίματα αναλαμβάνουν οι ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Αθήνα της 24gr;

Στη διάθεσή της, η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί, έχει επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές που με την εμπειρία τους, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου.

Συγκεκριμένα, οι ελαιοχρωματιστές μας αναλαμβάνουν:

Όποιος και να είναι ο χώρος σας που χρειάζεται βαψίματα, οι τεχνικοί μας θα καταφέρουν να σας εντυπωσιάσουν με την εργασία τους, φέροντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑ

Το σπίτι σας χρειάζεται βάψιμο; Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στο χρώμα των τοίχων του σαλονιού σας ή μήπως πρέπει όλα τα τείχη τα βαφούν, λόγω κάποιας ανακαίνισης;

Η εταιρεία 24ώρες τεχνικοί έχει τη λύση. Στη διάθεσή της βρίσκονται έμπειροι ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι θα αναλάβουν το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας ή το εξωτερικό βάψιμο.

Οι ελαιοχρωματιστές 24 ώρες, έρχονται στο χώρο σας τη στιγμή που θα τους ζητήσετε, για να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για το χώρο σας.

Γιατί είναι απαραίτητος ένας ελαιοχρωματιστής; 

Ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής, είναι απαραίτητος στις μέρες μας για το βάψιμο του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς χρειάζονται ειδικές τεχνικές και χειρισμοί για ένα άρτιο αποτέλεσμα βαψίματος.

Οι μπογιατζήδες της εταιρείας μας, διαθέτουν την κατάλληλη πείρα αλλά ενημερώνονται συχνά για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο, ώστε να μπορούν να δίνουν τις καλύτερες προτάσεις για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, σύμφωνα με το γούστο του ιδιοκτήτη.

Σήμερα, υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και συνδυασμών για βαψίματα σε κάθε χώρο. Το έμπειρο συνεργείο μας, θα εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του και μαζί με το γούστο σας, θα φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες βαψίματος που αναλαμβάνουν οι ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Αθήνα της 24gr;

Η 24 ώρες τεχνικοί, διαθέτει επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές που με την εμπειρία τους, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση άψογα αποτελέσματα.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας σε όλη την Αθήνα, είναι:

 • Εσωτερικό βάψιμο σπιτιού
 • Βάψιμο δωματίου
 • Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού
 • Βάψιμο επαγγελματικού χώρου
 • Ελαιοχρωματισμοί καταστημάτων

Ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Αθήνα τιμές

Οι ελαιοχρωματιστές της εταιρείας μας, ακολουθούν το γούστο του κάθε πελάτη, για να επιφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αλλά και σκληρή δουλειά, φέρουν ιδανικά αποτελέσματα στις πιο προσιτές τιμές της Αγοράς.

Αναλαμβάνουμε επαγγελματικά βαψίματα για κάθε χώρο, σε όλη την Αθήνα.

Οι ελαιοχρωματιστές της εταιρείας μας, προσφέρουν άψογα αποτελέσματα κάθε φορά, σύμφωνα με το γούστο του ενδιαφερόμενου. Εργάζονται σκληρά, με συνέπεια και επαγγελματισμό, φέροντας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουν κάθε έργο που τους ζητηθεί, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε τους ελαιοχρωματιστές μας για επαγγελματικά βαψίματα και απολαύστε ιδανικά αποτελέσματα για κάθε χώρο.

Ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Αθήνα επαγγελματικών χώρων

Θέλετε να κάνετε ξανά την επιχείρησή σας υπέροχη; Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα βιομηχανικά κτίρια και οι αίθουσες συνεδριάσεων πρέπει να χρωματίζονται περιστασιακά. Ίσως θέλετε να φωτίσετε τη βιτρίνα του καταστήματος σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Ή ίσως το εσωτερικό να χρειάζεται κάποια δουλειά για να δώσει στους πελάτες σας μια πιο χαλαρή, επαγγελματική ατμόσφαιρα.

Στην εταιρεία 24ώρες τεχνικοί προσαρμόζουμε τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησης σας προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε στο ελάχιστον την όχληση σας. Θα φροντίσουμε ώστε να βρεθεί ο σωστός χρόνο για την εργασία βαψίματος. Είτε μας χρειάζεστε εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα σαββατοκύριακα ή κάποιες άλλες ώρες εκτός λειτουργίας, θα είμαστε διαθέσιμοι για να ολοκληρώσουμε τη υπηρεσία μας.

Ανάλογα με την επιχείρησή σας, ενδέχεται να χρειαστεί να φέρουμε μαζί σας κάποιο ειδικό εξοπλισμό για να βεβαιωθείτε ότι το εξωτερικό σας χρωματίζεται σωστά.

Αυτό φυσικά δεν θα είναι πρόβλημα, αφού οι έμπειροι εμπορικοί μας ελαιοχρωματιστές εκπαιδεύονται στον πιο σύγχρονο και καλύτερο εξοπλισμό και τεχνικές βαφής. Έχουμε επίσης εμπειρία ελαιοχρωματισμού σχεδόν κάθε είδους εμπορικής ιδιοκτησίας που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένης της παροχής υπηρεσιών για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών.

Χρώματα κατάλληλα για εσωτερικό χώρο

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της εργασίας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλέψουμε σχετικά με τα χρώματα που θα λειτουργούν καλύτερα για το σπίτι σας. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στα βασικά σχέδια χρωμάτων και ιδεών χρωμάτων σπιτιού και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα τέλεια χρώματα για

Η θεωρεία των χρωμάτων

Αναρωτιέστε ποιες παλέτες χρωμάτων ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν επιλέγετε τα σωστά  χρώματα:

 • Τα μονοχρωματικά χρώματα είναι αποχρώσεις που ποικίλουν ως προς την ένταση. Για παράδειγμα, ένα ανοιχτό κόκκινο, σε συνδυασμό με σκούρο κόκκινο και ένα καθαρό κόκκινο.
 • Τα αναλογικά χρώματα είναι ένας συνδυασμός έως και τριών παρόμοιων χρωμάτων. Για παράδειγμα, κίτρινο, πορτοκαλί-κίτρινο και πορτοκαλί.
 • Τα συμπληρωματικά χρώματα βασίζονται σε αντίθετα χρώματα και συχνά περιλαμβάνουν τόσο ζεστά όσο και δροσερά χρώματα. Η υψηλή αντίθεση των συμπληρωματικών χρωμάτων δημιουργεί συχνά μια ζωντανή εμφάνιση, ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε πλήρη κορεσμό. Για παράδειγμα, κίτρινα και μπλε.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον ελαιοχρωματισμό εσωτερικών σπιτιών

1. Είναι σωστό να βάψω το σπίτι μου όταν έχει κρύο καιρό ή το χειμώνα;

Ναι, μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας όταν ο καιρός είναι κρύος. Δεδομένου ότι το εσωτερικό εξακολουθεί να είναι σε μέτρια θερμοκρασία και δεν υπόκειται σε καιρικές ζημιές, ο χρόνος που χρειάζεται για να στεγνώσει το χρώμα είναι σχετικά ίδιος με το βάψιμο κατά τη διάρκεια θερμότερων ημερών ή του καλοκαιριού.

2. Τι βοηθάει στο γρηγορότερο στέγνωμα της λατέξ βαφής;

Οι βαφές λάτεξ πήραν το όνομά τους τη δεκαετία του 1940 και είναι βαφές που περιέχουν γαλάκτωμα από φυσικό λάτεξ

Αποφασίστε για το χρώμα της βαφής σας: πιο σκούρα, γυαλιστερά χρώματα με πολύ χρωματισμό χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σκληρυνθεί από ένα ανοιχτόχρωμο, πιο χρώμα. Σήμερα, οι βαφές λάτεξ έχουν εντελώς διαφορετική χημική σύνθεση και χαρακτηριστικά από το παραδοσιακό ελαστικό λάτεξ. Συνεπώς, ο όρος «βαφή λάτεξ» δεν είναι ο κατάλληλος για τις υδατοδιαλυτές βαφές και, στην πραγματικότητα, βασίζεται σε ακρυλικές βαφές.

Απλώστε το χρώμα σας σε δύο ή περισσότερα λεπτά, ομοιόμορφα στρώματα. Αυτό βοηθά το χρώμα να στεγνώσει γρηγορότερα μεταξύ των στρώσεων. Θα πρέπει να αφήσετε περίπου 2 ώρες για να στεγνώσει το χρώμα και να κρατήστε το δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο αεριζόμενο για 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή του χρώματος σας.

Οι κινήσεις του αέρα βοηθούν το χρώμα να στεγνώσει αλλά εάν η υγρασία είναι υψηλή στην περιοχή σας, σκεφτείτε να τοποθετήσετε ένα κλιματιστικό ή να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα για να επιτύχετε ένα γρήγορο και ασφαλές στέγνωμα της βαφής σας.

3. Χρειάζεται η οροφή του σπιτιού μου δύο στρώσεις βαφής;

Όχι. Συνήθως χρειάζεστε μόνο μια ειδική βαφή οροφής και μια καλή βούρτσα. Εάν είναι η πρώτη σας φορά που κάνετε μια βαφή ή δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε, απλώς σκεφτείτε να καλέσετε τους ελαιοχρωματιστές της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί για να σας βοηθήσει με τη βαφή της οροφής σας. Μπορούν να φτάσουν σε υψηλά σημεία στο χώρο σας και να ολοκληρώσουν την βαφή άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!

4. Βάφουμε πρώτα τις οροφές και μετά τους τοίχους ή το αντίθετο;

Είναι καλύτερο να βάψετε την οροφή πρώτα και μετά να συνεχίσετε με τους τοίχους. Αυτό σας επιτρέπει να καλύψετε τυχόν υπολείμματα χρωμάτων από την οροφή που έχουν καταλήξει στους τοίχους σας.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ελαιοχρωματιστές στην Αθήνα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

3 Σχόλια. Leave new

 • Θα μας ενδιέφερε μια προσφορά για βάψιμο του μαγαζιού μας.

  Απάντηση
 • Καλησπέρα χρειάζομαι μπογιατζή για ένα στούντιο 25 τετραγωνικά όχι ταβάνια στην ουσία είναι 4μικροι τοίχοι αυστηρά μπορώ μόνο σαββατοκύριακο κ τα υλικά δικά σας το σπίτι βρίσκετε άνω Κυψέλη κ ένας τοίχος θέλει στοκαρισμα θα ήθελα να μάθω εάν είναι εφικτό κ χρήματα .η πληρωμή θα γίνει με μετρητά

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button