ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

210.365.24.24

Οι επίγειες κεραίες παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο ακόμη και στις ημέρες μας, στην εικόνα που θα έχουμε στο δέκτη της τηλεόρασης μας. Όσον αφορά τα επίγεια κανάλια τα οποία πλέον μεταδίδονται μέσω ψηφιακού σήματος mpeg4 (digea).

Για να πραγματοποιηθεί σωστή λήψη του ψηφιακού σήματος είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίσουμε να εγκαταστήσουμε μία κεραία η οποία θα διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία θα μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την παρακολούθηση ενός τηλεοπτικού προγράμματος με την άνεση και την ποιότητα που μας αρμόζει στην σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Τοποθέτηση επίγειας κεραίας

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που επιλέξουμε να αγοράσουμε την καλύτερη και πιο ακριβή επίγεια κεραία με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά και την εξαιρετική απολαβή σήματος δεν θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τα οφέλη της εάν δεν έχουμε φροντίσει να κάνουμε σωστή τοποθέτηση.

Οι τεχνικοί της εταιρείας 24gr είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο. Η εταιρεία μας διαθέτει περισσότερες από 40 ειδικότητες τεχνικών αλλά και συνεργεία που μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε τεχνική βλάβη ή εγκατάσταση στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

Εγκατάσταση ενισχυτή κεραίας

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί η επιπλέον εγκατάσταση ενισχυτή σήματος κεραίας. Οι τεχνικοί μας θα κρίνουν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του χώρου σας και θα σας προτείνουν την καλύτερη εξατομικευμένη λύση.

Μετά την τοποθέτηση του ενισχυτή οι τεχνικοί μας θα κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις του ενισχυτή έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το ίδιο εξισορροπημένο σήμα από όλους τους τηλεοπτικούς δέκτες που υπάρχουν στον χώρο σας. Επίσης οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν και τον συντονισμό των καναλιών έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όλο τον αριθμό των digea καναλιών.

Επισκευή επίγειας κεραίας

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το λαμβανόμενο σήμα τότε ενδέχεται να υπάρχει κάποια βλάβη στην κεραία, κάποια βλάβη στο ενισχυτή σήματος ή κάποια βλάβη στα καλώδια. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να εντοπίσουν το πρόβλημα, να το αναγνωρίσουν αλλά και να το επιλύσουν.

Επίγειες κεραίες τιμές

Ο λόγος που η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές σας σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής και όχι μόνο είναι η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές τις Ελληνικής αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για επισκευή και service επίγειας κεραίας και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΘΗΝΑ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button