episkevi-tileoraseon-service-tileoraseon-texnikoi-tv-thessaloniki

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ 23.11.11.90.24

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι η τηλεόραση σας έχει χαλάσει;

Η εταιρεία 24.gr διαθέτει πάνω από 40 ειδικότητες τεχνικών ικανών να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου 24 ώρες το 24 ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Έτσι λοιπόν αν αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη με την τηλεόρασης σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη και ένας έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται άμεσα κοντά σας. Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις ότι η τηλεόραση σας έχει χαλάσει είναι :

 • Η εικόνα της τηλεόρασης παραμορφώνετε. Ορισμένες φορές όταν η εικόνα παρουσιάζει παραμορφώσεις μπορεί να οφείλετε σε κακής ποιότητας σήματος. Συνεχίστε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα και αν δεν βελτιωθεί ίσως η βλάβη να είναι πιο βαθιά.  Επικοινωνήστε με τον ειδικό τεχνικό τηλεόρασης της εταιρείας μας και άμεσα θα επιδιορθωθεί η βλάβη σας.
 • Δεν παράγει ήχο η τηλεόραση. Στην περίπτωση που ενώ παρακολουθείτε ένα μουσικό πρόγραμμα στην τηλεόρασή σας δεν μπορείτε να το ακούσετε από τα ηχεία σας, τότε έχετε κάποια βλάβη με τα ηχεία της. Αυτή είναι μια βλάβη στο εσωτερικό της τηλεόρασης σας, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε κάποιον τεχνικό τηλεόρασης Θεσσαλονίκη.
 • Δεν ανοίγει η τηλεόραση. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με το ηλεκτρικό ρεύμα και στη συνέχεια αν ανταποκρίνεται στα πλήκτρα που βρίσκονται πάνω της ή στο τηλεχειριστήριο της. Αν εξακολουθεί να μην αντιδρά σε αυτές σας τις κινήσεις τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε κάποιον ειδικό τεχνικό τηλεοράσεων ώστε να επιλύσει τη βλάβης σας.

 

episkevi-tileoraseon-service-tileoraseon-texnikoi-tv-thessaloniki

Επισκευή τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη

Τίποτα δεν ξεπερνάει το να κάθεστε στο αγαπημένο σας σημείο στον καναπέ μετά από μια κουραστική μέρα και να βλέπετε τηλεόραση. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας ή του προβλήματος που αντιμετωπίζει η συσκευή σας, οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη μπορούν να αναλάβουν την επισκευή της τηλεόρασης σας. Εδώ και πολλά χρόνια επισκευάζουμε και εγκαθιστούμε τηλεοράσεις σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Και με την πάροδο των ετών, ένα πράγμα έχει παραμείνει σταθερό: η δέσμευσή μας για ποιότητα.

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη είναι έμπειροι, αξιόπιστοι και αφοσιωμένοι στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε αυτοί που χρειάζεστε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής για τηλεοράσεις, συστήματα ήχου, συστήματα home cinema και πολλά άλλα. Επδορθώνουμε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τηλεοράσεων, από LED και LCD έως τηλεοράσεις Plasma & HD, καθώς και πολλές άλλες οικιακές συσκευές. Καλέστε μας σήμερα και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

Όταν πρόκειται για επισκευή τηλεόρασης, βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας είναι στα σωστά χέρια, όταν καλείτε έναν τεχνικό τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη της 24gr. Οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα και ως εταιρεία έχουμε την ικανοποίησή σας ως βασική μας προτεραιότητα.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η τηλεόραση άλλαξε μορφή, αλλά εξακολουθεί να είναι η πιο αγαπημένη πηγή διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μια οικογένεια. Αποδεικνύεται ότι αποτελεί σημείο συνάντησης για όλα τα μέλη της οικογένειας. Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, η τηλεόραση έχει γίνει ένα κοινό σε κάθε νοικοκυριό. Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς τη ζωή χωρίς τηλεόραση. Μαζί όμως με την βελτιωμένη τεχνολογία έρχεται και η βελτιωμένη φροντίδα και ευθύνη.

Υπάρχουν, όμως, κάποια προβλήματα για τα οποίαχρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής τηλεόρασης στο σπίτι σας και για αυτά χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες. Μην διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού για μια υπηρεσία επισκευής τηλεόρασης σε εμάς. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το εμπορικό σήμα, είμαστε βέβαιοι ότι η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική φτηνή υπηρεσία επισκευής τηλεόρασης, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. ειδικοί όταν πρόκειται για επισκευές τηλεοράσεων LED και επισκευές τηλεοράσεων πλάσματος.

Εάν η τηλεόρασή σας έχει σπασμένη οθόνη, οι περισσότερες εταιρείες επισκευής τηλεόρασης θα σας πουν ότι η σπασμένη οθόνη θα κοστίσει πάρα πολύ για να αντικατασταθεί. Είναι πιθανό να ενημερωθείτε ότι είναι φθηνότερο για εσάς να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση! Ωστόσο, θα χαρείτε να ακούσετε ότι οι Τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη μπορούν να πραγματοποιήσουν επισκευές στην οθόνη τηλεόρασης σε οικονομικές τιμές.

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας με τον αριθμό μοντέλου της τηλεόρασής σας (εκτυπωμένο στο πίσω μέρος της τηλεόρασης) για περισσότερες πληροφορίες, είτε μέσω email είτε τηλεφωνώντας στους φιλικούς συμβούλους μας στο 23.11.11.90.24. Οι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν την τηλεόραση σας. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη  θα σας ενημερώσουν στη συνέχεια με λεπτομέρειες σχετικά με την επισκευή.

episkevi-tileoraseon-service-tileoraseon-texnikoi-tv-thessaloniki

Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη

Μόλις διαπιστώσουμε το πρόβλημα, θα προχωρήσουμε στη συνέχεια στην επισκευή. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να προχωρήσουμε στην επισκευή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εκτίμηση, ωστόσο μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι χρεώσεις επισκευής μας είναι πολύ λογικές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για  την τηλεόρασή σας. Παρέχουμε βολικές επισκευές τηλεόρασης στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε τον κίνδυνο και την εργασία μεταφοράς της τηλεόρασής σας μόνοι σας.

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη εργάζονται αποτελεσματικά για να επιδιορθώσουν γρήγορα την τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε. Με μεγάλη εμπειρία οι  τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη μπορούν να επισκευάσουν την τηλεόρασή σας στο σπίτι σας ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο. Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας για αξιοπιστία στην επισκευή της τηλεόρασης και την εξυπηρέτηση πελατών στη Θεσσαλονίκη. Καλέστε μας για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία επισκευής στο σπίτι σήμερα!

Είτε χρειάζεστε επισκευές στο σπίτι σας ή στις εγκαταστάσεις του γραφείου σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά γρήγορα και να γίνει σωστά την πρώτη φορά. Η 24gr εξουσιοδοτείται να πραγματοποιεί επισκευές τηλεοράσεων από κορυφαίες μάρκες όπως η Samsung και η Sony μεταξύ πολλών άλλων. Η ομάδα μας από έμπειρους τεχνικούς μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε με ασφάλεια τη νέα σας τηλεόραση. Έχει σταματήσει να λειτουργεί η τηλεόρασή σας; Ελάτε στους επαγγελματίες της 24gr για άμεσες υπηρεσίες επισκευής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Όταν πρόκειται για τη διόρθωση της τηλεόρασης LED / LCD, θέλετε μόνο τον καλύτερο τεχνικό για την τηλεόρασή σας. Ένας ερασιτέχνης τεχνικός τηλεόρασης μπορεί να μην έχει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επισκευή της συσκευής σας και να προκαλέσει περαιτέρω ζημιές. Σε μια προσπάθεια να επιδιορθώσει την τηλεόρασή σας, μπορεί ακόμη και να της προκαλέσει περισσότερο κακό. Αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν καλείτε τους τεχνικούς τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη.

Στην 24gr έχουμε έμπειρους τεχνικούς και το κόστος υπηρεσιών επισκευής είναι πολύ ανταγωνιστικό και παρέχουμε εγγύηση για την επισκευή της τηλεόρασης σας. Μερικές φορές ο πελάτης μπορεί να μην είναι πρόθυμος να επιδιορθώσει την τηλεόραση και μπορεί να σκέφτεται να αγοράσει μια καινούργια, επομένως διατηρούμε το κόστος επισκευής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη πολύ χαμηλό.

Ποίες εταιρίες αναλαμβάνουν να επισκευάσουν οι τεχνικοί τηλεοράσεων Θεσσαλονίκη;

Οι μάρκες που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε είναι:

 • Επισκευή τηλεόρασης Samsung και service τηλεόρασης Samsung
 • Επισκευή τηλεόρασης Funai και service τηλεόρασης Funai
 • Επισκευή τηλεόρασης Grundig και service τηλεόρασης Grundig
 • Επισκευή τηλεόρασης JVC και service τηλεόρασης JVC 
 • Επισκευή τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή τηλεόρασης Nec και service τηλεόρασης Nec
 • Επισκευή τηλεόρασης Nordmende και service τηλεόρασης Nordmende
 • Επισκευή τηλεόρασης Pioneer και service τηλεόρασης Pioneer
 • Επισκευή τηλεόρασης Polaroid Q-Media και service τηλεόρασης Polaroid Q-Media 
 • Επισκευή τηλεόρασης Schaub Lorenz και service τηλεόρασης Schaub Lorenz
 • Επισκευή τηλεόρασης Thomson και service τηλεόρασης Thomson
 • Επισκευή τηλεόρασης Voxson και service τηλεόρασης Voxson
 • Επισκευή τηλεόρασης Turbo-X και service τηλεόρασης Turbo-X
 • Επισκευή τηλεόρασης Hitachi και service τηλεόρασης Hitachi
 • Επισκευή και service τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Philips και service τηλεόρασης Philips
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Toshiba και service τηλεόρασης Toshiba
 • Επισκευή και service τηλεόρασης F&U και service τηλεόρασης F&U
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sony και service τηλεόρασης Sony 
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sharp και service τηλεόρασης Sharp
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Telefunken και service τηλεόρασης Telefunken
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Panasonic και service τηλεόρασης Panasonic

4 Σχόλια. Leave new

 • Καλησπέρα σας, έχω την τηλεόραση TV Philips 221TE4L η οποία σήμερα άρχεισε να μου αναβοσνήνει το κοκκινηο led και δεν ανοίγει. Λογικά κάτι έχει καεί από την πλακέτα του τροφοδοτικού και κάθε φορα που ανάβει το κόκκινο led ακούγεται σαν να πάει να ερθει το ρευμα και ξανασβηνει.

  Απάντηση
 • Γιώργος Κωνσταντίνου
  12 Δεκεμβρίου, 2020 7:41 μμ

  Έσπασε η οθόνη σε τηλεόραση lg 43in 4k smart tv. Επιδιορθώνεται; Αν ναι πόσο περίπου θα κοστίσει;

  Απάντηση
 • Ευάγγελος Νίκου
  9 Μαρτίου, 2021 9:54 πμ

  Πάτησα πάνω στο τηλεχειριστήριο του κωδικοποιητή και άνοιξε στα τέσσερα. Στην αγορά βρήκα έναν άλλο. RM- 9511 Universal tv Remote. Πώς μπορώ να τον ενεργοποιήσω; Ευχαριστώ.Βαγγελης.

  Απάντηση
 • Θεοδωρος. Τσιροπουλος
  26 Ιουνίου, 2021 8:46 πμ

  Σπασμένη οθόνη χρειάζεται αντικατάσταση

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button