ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

2311.11.90.24

Ψάχνετε άμεσα ηλεκτρολόγο στη περιοχή σας; Καλώντας στην εταιρεία 24.gr ηλεκτρολόγοι Θεσσαλονίκη ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος της ομάδας μας έρχεται σε λίγη μόλις ώρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δίνουμε λύση σε κάθε είδους πρόβλημα ηλεκτρολογικής φύσεως που μπορεί να προκύψει.

Πολύ συχνά μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα που σχετίζονται με ηλεκτρολογικές εργασίες στον χώρο σας εντελώς ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση. Μάλιστα, όταν μιλάμε για επιχείρηση που υπάρχει πληθώρα μηχανημάτων ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να είναι καταστροφικό.

Η βλάβη βέβαια μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας γι αυτό και οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο.

Οι άρτια καταρτισμένοι και γνώστες του αντικειμένου ηλεκτρολόγοι Θεσσαλονίκης έρχονται στο χώρο σας ολόκληρο το 24ωρο. Στόχος μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανάλογη τεχνική υποστήριξη για όλα τα ηλεκτρολογικά ζητήματα.

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επομένως, εάν αναζητάτε έναν έμπιστο ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη για κάθε είδους εργασία στο αντικείμενο, για ηλεκτρολογικές βλάβες, ή για σχέδια ΔΕΗ δεν έχετε παρά να επιλέξετε την 24gr. Η εγγυημένη εργασία πάντα σε λογικές και προσιτές τιμές, είναι βασικός μας στόχος.

Προσπαθούμε να είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σας, με άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση καθώς και τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Αν αναζητάτε ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη καλέστε την ομάδα τεχνικών μας να επέμβει και να επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εάν αναζητάτε μια σοβαρή λύση σε ηλεκτρολογικές εργασίες τότε σίγουρα είστε στο κατάλληλο μέρος.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία 24gr που με την πείρα και τις κατάλληλες γνώσεις της ομάδας της μπορεί να καλύψει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών της και να φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε δύσκολη και απαιτητική ηλεκτρολογική εργασία.

Στόχος μας είναι μια ισχυρή συνεργασία που βασίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, βασική προϋπόθεση είναι η σωστή ενημέρωση και η δεξιοτεχνία της ομάδας που εργάζεται στην εταιρεία μας.

Τι υπηρεσίες καλύπτουν οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες:

 • Έλεγχος εγκαταστάσεων και έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ
 • Μελέτες βελτίωσης ενεργειακής κατανάλωσης
 • Φωτοβολταϊκά πάρκα
 • Τοποθέτηση και σύνδεση ηλεκτρικών πινάκων κάθε μεγέθους και υλικού
 • Γραμμές τηλεφωνικών δικτύων, πίνακες, οπτικές ίνες
 • Εγκαταστάσεις – ανακαινίσεις σε οικίες, καταστήματα, εργαστήρια, βιοτεχνίες, εργοστάσια
 • Αρχιτεκτονικός φωτισμός, φωτισμός led
 • Εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε άριστη και εγγυημένη εργασία.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Ποιες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές επισκευάζουν οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να χαλάσει μια ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, την ώρα που τη χρησιμοποιείτε.

Ο ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη της εταιρείας 24gr αναλαμβάνει την επισκευή των οικιακών συσκευών σας μόνο με ένα τηλεφώνημα. Ερχόμαστε στον χώρο σας και ελέγχουμε τη βλάβη, προτείνοντας λύσεις και εσείς επιλέγετε την πιο συμφέρουσα για σας.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή των παρακάτω ηλεκτρικών οικιακών συσκευών:

 • Ηλεκτρικές κουζίνες
 • Θερμοσίφωνες
 • Πλυντήρια ρούχων
 • Ηλεκτρικούς φούρνους
 • Ηλιακούς θερμοσίφωνες
 • Θερμοσυσσωρευτές
 • Φούρνοι μικροκυμάτων

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ επισκευάζουν και αντικαθιστούν οποιασδήποτε βλάβη

Με υπευθυνότητα, εμπειρία στις βλάβες και χρησιμοποιώντας άριστα υλικά, οι ηλεκτρολόγοι Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν την επισκευή και αντικατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής και γραμμής ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία του διαδικτύου είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, κανένα σπίτι δεν μπορεί χωρίς ίντερνετ. Αν έχετε αργό ίντερνετ συνήθως οφείλεται στον θόρυβο της γραμμής ίντερνετ.

Ο θόρυβος της γραμμής ίντερνετ επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες:

 • ποιότητα καλωδίου
 • ποιότητα εξοπλισμού
 • ποιότητα εξοπλισμού του παρόχου
 • τηλεφωνικές συσκευές που συνδέονται στην ίδια γραμμή

Μπορείτε να βελτιώσετε το θόρυβο της γραμμής σας τοποθετώντας κατάλληλα φίλτρα στις τηλεφωνικές σας συσκευές, αντικαθιστώντας τα τηλεφωνικά σας καλώδια ή αγοράζοντας καλύτερο router.

Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ή αντικατάσταση του ηλεκτρικού πίνακα και του θυροτηλεφώνου σας.

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προσφέρουν ασφάλεια στον χώρο

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Στα περισσότερα σπίτια οι ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι παλαιού τύπου. Ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, συνήθως, που λείπει από τα περισσότερα σπίτια είναι το ρελέ διαφυγής.

Ο διακόπτης προστασίας διαρροής ρεύματος (ρελέ) πρέπει να εγκαθιστάτε στον γενικό πίνακα μιας οικίας, ή επιχείρησης πριν από οποιαδήποτε κατανάλωση.

Για πολλούς πολίτες είναι το μέσο προστασίας του σώματος μας, αλλά και της κατοικίας μας σε περίπτωση διαρροής ρεύματος. 

Συνδέεται μέσα στον πίνακα μας και ελέγχει μόνιμα τη διαφορά δυναμικού μεταξύ της φάσης και του ουδετέρου ή μεταξύ της φάσης και της γείωσης. Εφόσον κάποια ηλεκτρική συσκευή αποκτήσει διαρροή μεγαλύτερη από 30mA (αμελητέα ένταση για το ανθρώπινο σώμα) το ρελέ διαφυγής πέφτει αυτόματα.

Είναι πολύ σημαντικό στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις να προσφέρεται ασφάλειας από ηλεκτροπληξία. Οι ηλεκτρολόγοι στη Θεσσαλονίκη με υπευθυνότητα αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία, καθώς και επιδιόρθωση βλάβης. Προσφέρουμε ασφάλεια και εγγύηση εργασιών και ερχόμαστε στον χώρο σας μόνο με ένα τηλεφώνημα.

Τι ώρες μπορώ να καλέσω για ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Το συνεργείο ηλεκτρολόγων 24gr είναι πάντα δίπλα σας, με άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση καθώς και τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Αναζητάτε ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη; Τότε η ομάδα τεχνικών μας μπορεί να επέμβει και να επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εάν αναζητάτε μια σοβαρή λύση σε ηλεκτρολογικές εργασίες, τότε σίγουρα απευθύνεστε στους καλύτερους της Θεσσαλονίκης.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία 24gr που με την πείρα και τις κατάλληλες γνώσεις της ομάδας της μπορεί να καλύψει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών της και να φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε δύσκολη και απαιτητική εργασία.

Στόχος μας είναι μια ισχυρή συνεργασία που βασίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, βασική προϋπόθεση είναι η σωστή ενημέρωση και οι γνώσεις της ομάδας που εργάζεται στην εταιρεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button