ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

210.365.24.24

Στις εποχές που ζούμε, ο κόσμος μας περιστρέφεται γύρω από το ίντερνετ και τις υπηρεσίες του.  Γιαυτό κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, για οποιονδήποτε θέλει να προωθήσει τη δουλειά του. Ο χώρος του ίντερνετ έχει κατακλυστεί από ιστοσελίδες για διάφορα επαγγέλματα και δουλειές, ωστόσο, μια προβολή ποτέ δεν είναι αρκετή. Για την κατασκευή του δικού σας website, και τη σωστή προβολή και ανταγωνιστικότητά του, εμπιστευτείτε τους ειδικούς.

Ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν ήδη εμπιστευτεί μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων στο Περιστέρι,  για τη δημιουργία του δικού τους website. Οι δουλειές και οι υπηρεσίες των παραπάνω, βρίσκονται σε 24ωρη έκθεση πιθανών πελατών. Νέο κοινό θα μάθει για τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας, ενώ γνώριμοι πελάτες, θα ενημερωθούν λίγο καλύτερα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας.  Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς του 24gr για τη δημιουργία ενός άρτια κατασκευασμένου site.

Oι Web designers της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν τα εξής:

 • Κατοχύρωση του ονόματος του χώρου – Domain Name
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων – Web Hosting
 • Δημιουργία CMS για κάθε περίπτωση ξεχωριστά
 • Κατασκευή ενός καλαίσθητου website
 • Κατασκευή ενός δυναμικού site με SEO Ready
 • Κατασκευή e-shop με woocommerce
 • Κατασκευή ευέλικτης ιστοσελίδας, ώστε να είναι σωστά ορατή από όλες τις συσκευές (pc , laptop, tablet, smartphone)
 • Προώθηση του site στα social media ( facebook, twitter, youtube, κλπ)
 • Βελτίωση του κώδικα και του περιεχομένου της ιστοσελίδας
 • Διασύνδεση όλων των άρθρων και σελίδων μεταξύ τους
 • Έλεγχος για την αποτελεσματική ασφάλεια απέναντι σε κακόβουλους χρήστες
 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL

Κατασκευή e-shop  στο Περιστέρι

Το e-shop είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί για τις εταιρείες που θέλουν να προωθηθούν, με σκοπό το άμεσο κέρδος. Προϊόντα και υπηρεσίες της κάθε εταιρείας, βρίσκονται στη θέα χιλιάδων πιθανών πελατών 24 ώρες το 24ωρο. Οποιοσδήποτε, από την άνεση του σπιτιού του, μπορεί να μάθει πληροφορίες για τα προϊόντα σας και να πατήσει το κουμπί για την αγορά ακόμα και σε ώρες που το φυσικό σας κατάστημα είναι κλειστό. Οι πωλήσεις αυξάνονται και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς.

Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς του 24gr, για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Ένα επιτυχημένο  e-shop, δεν πρέπει να στερείται των παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Σύνδεση με διάφορες ελληνικές τράπεζες και σύνδεση με paypal
 • Σύνδεση με Vivapayment και τράπεζες της Ελλάδος, όπως Πειραιώς, AlphaBank και άλλες και σύνδεση με κάρτες όλων των ειδών, δηλαδή πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, προπληρωμένες κάρτες, visa, mastercard, dinners
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου πληρωμής. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικοί τρόποι για να καταβληθεί το κόστος, παράδειγμα πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal, χρήση κάρτας, κλπ
 • Δημιουργία newsletter για άμεση ενημέρωση των χρηστών και υπηρεσίας email marketing με το mailchimp
 • Σύνδεση με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα ανανέωσης των διαθέσιμων προϊόντων

Τιμές για κατασκευή ιστοσελίδων στο Περιστέρι

Οι τιμές στις ιστοσελίδες δεν μπορεί να είναι ίδιες για κάθε μια. To κόστος μεταβάλλεται ανάλογα το προϊόν και γενικά, το περιεχόμενο που θα έχει μία ιστοσελίδα. Η εταιρεία 24gr και οι τεχνικοί της, εγγυώνται άρτια κατασκευή ιστοσελίδων, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος από οικονομικά πακέτα της εταιρίας μας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα καλαίσθητοsite, που δε στερεί σε ομορφιά και λειτουργικότητα.

Δε βρήκατε αυτό που θα θέλατε στις προσφορές μας; Έχετε κάτι πιο πολύπλοκο ή ιδιαίτερο στο μυαλό σας; Σίγουρα οι τιμές είναι διαφορετικές, καθώς μεγαλώνει η έκταση της σελίδας σας αλλά μην ανησυχείτε! Οι web designers της 24gr θα αναλάβουν την εξολοκλήρου δημιουργία της ιστοσελίδας σας ενώ παράλληλα,  θα βρουν μια συμφέρουσα λύση για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για κατασκευή ιστοσελίδας στο Περιστέρι και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button