ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

210.365.24.24

Ο ξυλουργός μαραγκός Αθήνα είναι ένας πολύ ειδικός τεχνίτης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για κάθε ξύλινη επιφάνεια που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο χώρο. Με τους ξυλουργούς στην Αθήνα της 24gr, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι θα έχετε στα χέρια σας, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε κάθε ξύλινη κατασκευή ή επισκευή.

Οι ξυλουργοί στην Αθήνα της εταιρείας 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ, αναλαμβάνουν τριών ειδών ξυλουργικές εργασίες:

 • Βαριές ξυλουργικές εργασίες: αφορά την κατασκευή σκελετού κάποιου κτηρίου, κατασκευή ντουλαπιών, εντοιχισμός κουζίνας, και άλλα
 • Ξυλουργικές εργασίες φινιρίσματος: αφορά το φινίρισμα, δηλαδή το λούστρο και το υπόστρωμα ξύλινων επιφανειών εντός του σπιτιού, παράδειγμα φύλο ντουλάπας, ξύλινο τραπέζι
 • Ξυλουργικές εργασίες για έπιπλα: αφορά την κατασκευή επίπλων σαλονιού, τραπεζαρίας, την κατασκευή ντουλάπας και διακοσμητικών στοιχείων

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας, αναλαμβάνουν ακόμα μια σειρά από άλλες ξυλουργικές εργασίες όπως την κατασκευή ξύλινου παράθυρου και ξύλινων πατωμάτων. Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει επίσης το τρίψιμο και γυάλισμα του παρκέ σας.

Ποιες είναι οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνει ένας επαγγελματίας ξυλουργός στην Αθήνα;

Οι έμπειροι τεχνικοί ξυλουργοί Αθήνα, ξεχωρίζουν για την πολύχρονη εμπειρία τους και τις τεχνικές τους γνώσεις σε ένα υλικό που δε χάνει ποτέ την αξία του. Έτσι, μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση κάθε πελάτη για τον προσωπικό του χώρο, φέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι μαραγκοί της 24gr αναλαμβάνουν

 • Βαριές ξυλουργικές εργασίες και την ανακαίνιση σπιτιών και εξοχικών κατοικιών
 • Ξυλουργικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή και τη συντήρηση επίπλων του χώρου σας. Εδώ συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή ραφιών, η κατασκευή βιβλιοθήκης και κάθε ξύλινου διακοσμητικού στοιχείου του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε επίσης τη συντήρηση και αναπαλαίωση τους.
 • Ξυλουργικές εργασίες για ξύλινα κουφώματα. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινου παράθυρου, την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινης πόρτας και πολλά άλλα.
 • Ξύλινα πατώματα. Αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων σε κάθε διαμέρισμα και χώρο χρειαστείτε καθώς επίσης και το γυάλισμα του παρκέ.
 • Βάψιμο ξύλου και τρίψιμο χρώματος. Ανανεώνουμε κάθε ξύλινο διακοσμητικό και ξύλινη επιφάνεια ή κατά απαίτηση, την αναπαλαίωση αυτών
 • Διάφορα ξυλουργικά. Οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία όπως το κόψιμο πάγκου, η αλλαγή ιμάντα και πολλά άλλα, είναι ειδικότητά μας.

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Γιατί να επιλέξετε τους μαραγκούς από το 24gr;

Εάν ενδιαφέρεστε για την επισκευή ή συντήρηση μιας ξύλινης επιφάνειας του ιδιωτικού σας χώρου, τότε επιλέξτε τους καλύτερους του είδους και εμπιστευτείτε την εταιρεία μας. Ο έμπειρος ξυλουργός – μαραγκός μας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου, αναλαμβάνοντας τις ξυλουργικές εργασίες κάθε χώρου σε όλη την Αττική.

Όντας άριστοι γνώστες του ξύλου και τις ιδιότητές του, οι μαραγκοί στην Αθήνα, αναλαμβάνουν να προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα κάθε φορά, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνική τους γνώση, θα σας φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε δημιούργημα.

Ξυλουργός μαραγκός Αθήνα αναλαμβάνει την επισκευή των δαπέδων σας

Αναζωογονήστε καλά φθαρμένο δάπεδα από σκληρό ξύλο σε όλο το σπίτι ή την επιχείρησή σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής και αποκατάστασης από έναν έμπειρο ξυλουργό μαραγκό Αθήνα της εταιρείας 24gr.gr.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επιδιορθώσουν γρατσουνιές και χαρακιές στα δάπεδα σας με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επισκευάζουν βαθουλώματα, γρατσουνιές, χαραγές και άλλες καθημερινές φθορές για να επαναφέρετε τα ξύλινα πατώματα σας στην αρχική τους ομορφιά.

Ο Ξυλουργός μαραγκός Αθήνα αντικαθιστά και επισκευάζει τα ντουλάπια στο μπάνιο και την κουζίνα σας

Τα ντουλάπια σας είναι βαμμένα, γδαρμένα ή μοιάζουν κάπως παλιά; Καλά νέα! Δεν χρειάζεστε πλήρη αντικατάσταση της κουζίνας σας. Μπορείτε να αποκτήσετε την αίσθηση μιας νέας ολοκαίνουργιας κουζίνας ή μπάνιου χωρίς να σπαταλήσετε το χρόνο και τον προϋπολογισμό που απαιτείται για την εγκατάσταση εντελώς νέων ντουλαπιών.

Ανάλογα με την κατάσταση των ντουλαπιών σας και το στυλ που επιθυμείτε, έχετε πολλές επιλογές με έναν ειδικό ξυλουργό μαραγκό Αθήνα. Οι εργασίες μικρότερης κλίμακας περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και τις μικρές επισκευές γρατζουνιών και χτυπημάτων, αλλαγές στους μηχανισμούς και στα πόμολα ή  μικρόδιορθώσεις στο χρώμα ή στα σημεία που ταλαιπωρούνταν καθημερινά.

Εναλλακτικά οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν την πλήρη ανακαίνιση του χρώματος στα ντουλάπια σας ή την επανατοποθέτηση του  με νέα στοιχεία και υφές της επιλογής σας.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με μια αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας σας

Η πλήρης ανακαίνιση της κουζίνας μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, αν όχι μήνες. Όταν η διάταξη της κουζίνας ή του μπάνιου σας δεν αλλάζει, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την αλλαγή των ντουλαπιών αντί για μια πλήρη αντικατάσταση όλης της κουζίνας.

Ειδικά αν σας αρέσουν τα στοιχεία των ντουλαπιών ή των πάγκων σας, μια πιο απλή ανακαίνιση ή ακόμη και η αλλαγή του χρώματος ή των πόμολων του ντουλαπιού μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην συνολική εικόνα του χώρου.

Ωστόσο, για μια ολόκληρη αναβάθμιση του στυλ η αντικατάσταση των ντουλαπιών μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή. Ανακαινίζοντας ολόκληρα τα ντουλάπια εσωτερικά με νέα από καπλαμά ή laminate, ανταλλάσσοντας τις παλιές με νέες πόρτες ντουλαπιών και την πρόσοψη των συρταριών σε στυλ όπως διακοσμητικό γυαλί, ανάγλυφο ξύλο και πολλά άλλα, έχετε έναν ανανεωμένο χώρο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Πώς λειτουργεί ο ξυλουργός μαραγκός Αθήνα το φινίρισμα, την επισκευή ή την ανανέωση των ντουλαπιών σας

Ο ξυλουργός μαραγκός Αθήνα παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών επισκευής και αποκατάστασης ντουλαπιών από αξιόπιστους τεχνίτες. Μπορείτε να βρείτε μια λύση για κάθε επιθυμία σας που να είναι βάση του προϋπολογισμού σας αλλά και το καθημερινό σας πρόγραμμά.

Επισκευή και αποκατάσταση ντουλαπιών

Επισκευάζουν την κατεστραμμένη δομή, το χρώμα και το φινίρισμα του κάθε ντουλαπιού και το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.

Εάν το ντουλάπι σας έχει υποστεί ζημιές στο εσωτερικό του ή το εξωτερικό του περίβλημα από πλημμύρες, κατοικίδια ζώα ή βανδαλισμούς, ή τα συρτάρια είναι σπασμένα ή δεν λειτουργούν λόγω καταστροφής του υλικού τους, ένας ειδικός ξυλουργός μαραγκός Αθήνα μπορεί να επαναφέρει τα ντουλάπια σας σε άριστη κατάσταση.

Ανακαίνιση ντουλαπιών

Ανανεώστε το υπάρχον χρώμα και φινίρισμα του ντουλαπιού σας ώστε να μοιάζει καινούργιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση εάν σας αρέσει το τρέχον στυλ και το χρώμα του ντουλαπιού σας, αλλά θέλετε να το φρεσκάρετε από την καθημερινή χρήση και φθορά.

Βαφή ντουλαπιών

Ανανεώστε τα υπάρχοντα ερμάρια με μια νέα βαφή, γυάλισμα και φινίρισμα. Η  αλλαγή του χρώματος των ντουλαπιών σας μπορεί να δώσει ζωή στην κουζίνα ή το μπάνιο σας. Το γυάλισμα μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των τρεχόντων ξύλινων ντουλαπιών σας. Το χρώμα, από την άλλη πλευρά, καλύπτει τυχόν μικροφθορές αλλά παρέχει ένα υπέροχο φινίρισμα.

Αντικατάσταση ντουλαπιών

Ανακαινίστε την κουζίνα σας αντικαθιστώντας τα ντουλάπια σας με νέες πόρτες ντουλαπιών, συρτάρια και πλαϊνά πάνελ. Εξοικονομήστε χρήματα διατηρώντας τα τρέχοντα κουτιά των ντουλαπιών σας, τη βάση του ντουλαπιού και τη διάταξη τους.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους κατασκευαστές και συνεργάτες προμηθευτών για να παρέχουμε διάφορα στυλ πόρτας και μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων και ξύλων για να προσαρμόσουμε τη παραγγελία των ντουλαπιών σας ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε κουζίνα. Επιπλέον, οποιοδήποτε υλικό ντουλαπιού – όπως μεντεσέδες ή συρτάρια – μπορεί επίσης να αντικατασταθεί.

Συνεργαστείτε με αξιόπιστους ειδικούς για έπιπλα

Αφήστε τους ειδικούς τεχνικούς ξυλουργούς μαραγκούς Αθήνα να επισκευάσουν ή να τελειοποιήσουν τα ντουλάπια του μπάνιου ή της κουζίνας σας. Βρείτε έναν ειδικό ξυλουργό και μαραγκό επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ.

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Τύποι ξύλινων δαπέδων: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Θέλετε να εγκαταστήσετε ξύλινο δάπεδο στο σπίτι σας, αλλά είστε συγκλονισμένοι από όλα τα στυλ, τα υλικά και τους λεκέδες; Μη φοβάστε! Το ξύλινο δάπεδο είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα εμφανίσιμο, το οποίο έχει σημαντική αντοχή στη φθορά, την κακομεταχείριση και συνεισφέρει στην ασφάλεια και την άνεση.

Κανένα άλλο υλικό δεν μπορεί να προσφέρει τη ζεστασιά, την ομορφιά και την αίγλη που δίνει στους χώρους το ξύλο. Η αντοχή ενός ξύλινου δαπέδου σε γρατσουνιές, υγρασία, ρύπους, προϊόντα καθαρισμού και άλλες καταπονήσεις επηρεάζεται από το είδος του ξύλου, την ποιότητα, την τομή αλλά και την επιλογή της τελικής επικάλυψης.

Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη λίστα των αγαπημένων μας ειδών ξύλου μαζί με ένα απόσπασμα πληροφοριών για το κάθε ένα. Αυτό θα σας επιτρέψει να νιώσετε άνετα για τις επιλογές σας προτού προχωρήσετε και κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα σας σχετικά με την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

1. Δάπεδα από συμπαγές ξύλο

Τα μασίφ ξύλινα δάπεδα αποτελούν την πλέον διαχρονική επιλογή ξύλινου δαπέδου. Χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και έχουν αποδειχθεί ως η πλέον στιβαρή και αξιόπιστη πρόταση για δάπεδο. Σαν φυσικό υλικό σας προσφέρει τέλειο τελικό αποτέλεσμα κατάλληλο για παιδικά δωμάτια και χώρους με παιδιά. Ενώ ενδείκνυνται για υπνοδωμάτια , σαλόνια και χώρους υποδοχής.

Το κόστος μπορεί να είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Παρόλο που υπάρχει ένα εύρος κόστους, τα καλύτερα ξύλα έρχονται με υψηλότερη τιμή. Επιπλέον, τα στερεά σκληρά ξύλα απαιτούν περιστασιακά φινίρισμα σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας.

2. Πολύστρωμα ξύλινα δάπεδα

Αυτό το είδος δαπέδου κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας πολλαπλά στρώματα διαφορετικών ξύλινων καπλαμάδων. Αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή ανά τον κόσμο, για τη δημιουργία ενός χώρου με ζεστή ατμόσφαιρα και διαχρονική πολυτέλεια. Τα πολύστρωμα ξύλινα δάπεδα κατασκευάζονται από ξυλεία υψηλής ποιότητας, σε ποικιλία χρωματισμών και επιφανειών και μπορούν να αναδείξουν την μοναδικότητα του χώρου σας.

Ένα μειονέκτημα που έχει αυτός τύπος ξύλινων δαπέδων είναι είναι ότι, σε σύγκριση με το μασίφ ξύλο, το κατασκευασμένο ξύλο δεν μπορεί να τρίβεται συχνά.

3. Laminate ή Σύνθετα δάπεδα

Τα laminate αποτελούν σήμερα τη πιο δημοφιλή επιλογή δαπέδου, είτε πρόκειται για καινούρια κατασκευή ή ανακαίνιση. Τα καλύτερα πράγματα για το laminate περιλαμβάνουν το γεγονός ότι δεν γρατσουνίζεται εύκολα και είναι λιγότερο ακριβό από τα υπόλοιπα είδη ξύλινου δαπέδου.

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά μερικά που μοιάζουν σχεδόν με ξύλο και συχνά ξεγελούν ακόμη και τους πιο έμπειρους ειδικούς στο δάπεδο! Όπως το πραγματικό ξύλο, το δάπεδο από laminate είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί, δεν ξεθωριάζει από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι βραδύκαυστο υλικό που σημαίνει ότι δεν κάνει εύκολα σημάδια από τσιγάρα.

Τα μειονεκτήματα του laminate είναι ότι το στάσιμο νερό έχει τη δυνατότητα να το καταστρέψει. Επίσης, εάν ένα τμήμα του καταστραφεί, σε αντίθεση με τα πραγματικά σκληρά ξύλα δεν μπορεί να επισκευαστεί.

4. Μπαμπού

Μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση στο χώρο σας είναι αυτή που μπορεί να σας δώσει το δάπεδο από μπαμπού. Σε σύγκριση με άλλους τύπους ξύλου, το μπαμπού είναι ελαφρώς πιο ανθεκτικό στις βλάβες από το νερό, τους λεκέδες και τη στρέβλωση. Ορισμένοι τύποι μπαμπού, όπως το υφαντό μπαμπού, μπορούν να κατασκευαστούν ώστε να είναι τόσο ανθεκτικοί όσο η κόκκινη βελανιδιά.

Ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι ο πολύ ιδιαίτερος και γλυκός χρωματισμός. Τα ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα μπαμπού μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο σας με κόλλα η σε υπόστρωμα. Το μεγαλύτερο τους φυσικά πλεονέκτημα είναι ότι η προγυαλισμένη τους επιφάνεια μειώνει πολύ το κόστος τοποθέτησης τους.

Το κολλητό ξύλινο πάτωμα βρίσκει άριστη εφαρμογή σε νέες κατασκευές αλλά και σε ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς το μικρό του πάχος επιτρέπει να κολληθεί πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο (μάρμαρο, πλακάκι, μωσαϊκό, τσιμεντοκονία, παρκέ). Όπως και τα περισσότερα ξύλα, το μπαμπού υπόκειται σε αποχρωματισμό, γρατσουνιές και αλλοιώσεις.

5. Φελλός

Το νέο σας πάτωμα φελλού προσφέρει μια σειρά από ιδιότητες που το καθιστούν ένα πολύ ιδιαίτερο δάπεδο. Τα δάπεδα φελλού συντηρούνται εύκολα, τοποθετούνται εύκολα ενώ έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία σας. Ο φελλός είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθιστώντας το ιδανικό δάπεδο για όσους εκτιμούν τα βιώσιμα προϊόντα.

Ο φελλός είναι ένας εξαιρετικός μονωτής. Είναι ζεστό, μαλακό υλικό που απορροφά ήχους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο δαπέδου. Επίσης, είναι αντιμικροβιακός που σημαίνει ότι είναι πολύ ανθεκτικό στη μούχλα και μπορεί να είναι ασφαλέστερο για την οικογένεια σας.

Το πάτωμα φελλού είναι γνωστό ότι έχει κάποια προβλήματα αντοχής και θα εξασθενίσει στο άμεσο ηλιακό φως και γίνεται κίτρινο με την πάροδο του χρόνου. Λόγω της απαλής φύσης του φελλού ενδέχεται να υποστεί ζημιά κάτω από τα σημεία πίεσης των επίπλων.

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Ξυλουργοί στην Αθήνα τιμές

Οι επαγγελματίες μαραγκοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν με επαγγελματισμό να φέρουν κάθε φορά υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στη δουλειά τους, είτε πρόκειται για την επισκευή μιας ξύλινης πόρτας και τη δουλειά του γυψοσανίδα, είτε την επισκευή μιας ξύλινης μπαλκονόπορτας και άλλες βαριές ξυλουργικές εργασίες.

Παρά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, φροντίζουμε κάθε φορά να βρίσκουμε την πιο προσιτή λύση για το χώρο σας, κρατώντας χαμηλό το κόστος, ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ξυλουργό στην Αθήνα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης για ξυλουργικές εργασίες:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

3 Σχόλια. Leave new

 • Η εργασία που ζήτησα για κατασκευή πλαισίου στο καλοριφέρ ηταν αυτο που ηθελα .Με την εγκατάσταση πείστηκα για την αξιοπιστία όλων όσων συνεργάζονται σε αυτή τη σελίδα .

  Απάντηση
 • Δημητρης Κ
  21 Μαΐου, 2021 3:10 μμ

  Καλησπέρα , με ενδιαφέρει το τρίψιμο και βάψιμο σε χρώμα μαύρο μη ματ ή ματ , σε ξύλινη επιφάνεια 170 Χ 40.

  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Νικόλας Παπακωνσταντίνου
  2 Ιουλίου, 2021 12:19 μμ

  Αυτά που χρειαζόμαστε ως μέρος της ανακαίνισης για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας είναι:

  1. Έπιπλο εισόδου από καπλαμά (ως κατασκευαστικά σχέδια)
  2. Έπιπλο τηλεόρασης από καπλαμά (ως κατασκευαστικά σχέδια)
  3. Προμήθεια 1 ανοιγόμενης μεσόπορτας από καπλαμά όπως και το έπιπλο της εισόδου

  Ο μόνος περιορισμός είναι οτι θα θέλαμε οι εργασίες να ολοκληρωθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button