Πάρτε προσφορές για υπηρεσίες και service!

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί και μάθετε για τις προσφορές μας!

24-ores-texnikoi-prosfores

H εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί δραστηριοποιείται στον χώρο των επισκευών σε πάνω από 40 ειδικότητες. Είναι σίγουρο πως σε εμάς θα βρείτε τον τεχνικό που αναζητάτε για την βλάβη που έχει προκύψει στο σπίτι, στο γραφείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Τώρα με τις νέες σούπερ προσφορές μας όλοι οι πελάτες μας θα είναι ικανοποιημένοι. Προσπαθούμε να δρούμε με βάση την ισχύουσα κατάσταση γιατί και πραγματοποιούμε συνεχώς προσφορές.

Κάνοντας λοιπόν την εγγραφή σας στο newsletter μας δίνοντας ένα email που συνδέεστε τακτικά θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις νέες πρόσφορες που πραγματοποιούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου όλοι οι πελάτες μας να μπορούν να δεχθούν τις υπηρεσίες μας.

Με την 24ωρη κάλυψη που διαθέτουμε μπορείτε να μας καλείτε ολόκληρο το 24ωρο προκειμένου ένας τεχνικός να έρθει στον χώρο σας με τα κατάλληλα σύνεργα. Βασικός γνώμονας της δουλειάς μας είναι η πλούσια και μακροχρόνια εμπειρία της ομάδας, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για τα άριστα αποτελέσματα της εργασίας μας. Κάθε βάβη είναι για εμάς μια νέα πρόκληση που βάζουμε στόχο να αντιμετώπιση με αξιοπιστία και μεράκι για την δουλειά μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο άσχημη εμπειρία είναι να χαλάσει κάτι και να μην μπορείτε να το επισκευάσετε είτε γιατί δεν βρίσκετε τεχνικό είτε γιατί είναι ακατάλληλη ώρα. Καλώντας ανά πάσα στιγμή το συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας σε ολόκληρη την Αττική αλλά και την Ελλάδα.

Μάθετε όλες τις νέες προσφορές μας!

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί απλά μόνο με το email σας και λάβετε τις προσφορές μας που ανανεώνουμε τακτικά και αφορούν τις υπηρεσίες και το service μας kai σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια ευκαιρία που σας ενδιαφέρει!

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button