PSYKTIKOI-PEIRAIAS-0

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ AIR CONDITION ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210.365.24.24

Μην διστάσετε να καλέσετε τους τεχνικούς ψυκτικούς μας αν:

  1. ακούτε κάποιον περίεργο θόρυβο που προέρχεται από τη συσκευή του ψυγείου σας,
  2. σταμάτησε η λειτουργία του ψυγείου σας,
  3. υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συντήρηση του ψυγείου σας,
  4. είναι μειωμένη η ψύξη του ψυγείου σας,
  5. δεν ανοίγει η πόρτα του ψυγείου σας,
  6. κάνετε συνεχώς απόψυξη του ψυγείου σας,
  7. δεν μπορείτε να κάνετε απόψυξη

Οι συσκευές ψύξης που είναι εγκατεστημένες είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή μας είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάσουνε κάποια βλάβη που θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί από κάποιον έμπειρο ειδικό. Αυτό συμβαίνει λόγω της καθημερινής, χρόνιας χρήσης της συσκευής.

Όταν προκύπτει ένα τέτοιας φύσεως πρόβλημα, τότε είναι σίγουρο πως η επισκευή του δεν μπορεί να περιμένει για πολύ. Κάθε ώρα που περνάει επιβαρύνει όλο και περισσότερο την κατάσταση των αντικειμένων που είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό του και απαγορεύεται να έρθουν σε επαφή με χαμηλές θερμοκρασίες. Αν δε το ψυγείο το οποίο χρειάζεται επισκευή ανήκει στον εξοπλισμό κάποιας επιχείρησης, τότε η διαιώνιση του προβλήματος είναι ακόμη πιο ζημιογόνο γεγονός.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι ικανοί να δώσουν λύση στα παραπάνω προβλήματα, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουν όλες τις μάρκες ψυγείων, όπως AEG, AKS, BEKO, BOMANN, BOSCH, CANDY, DAVOLINE, FISHER & PAYKEL, FRANKE, GRUPPE, HITACHI, HOOVER, HOTPOINT-ARISTON, GENERAL ELECTRIC, AMANA, SAMSUNG, INDESIT, INVENTOR, KUPPERSBUSCH, LIEBHERR, MORRIS, NEFF, PITSOS, PROFI COOK, PYRAMIS, SHARP, SIEMENS, TEKA, UNITED, WHIRLPOOL, ZANUSSI.

Μη διστάσετε να τους εμπιστευτείτε για τα τεχνικά σας προβλήματα και οποιαδήποτε εργασία αφορά τη συντήρηση και την αντικατάσταση των οικιακών και επαγγελματικών σας ψυγείων. Αναλαμβάνουμε ακόμη και την τοποθέτηση επαγγελματικών ψυγείων και air condition.

Η κεντρική φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται η ίδρυση αλλά και η λειτουργία της εταιρείας τεχνικών 24gr, είναι η παροχή τεχνικής κάλυψης 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ένα τηλεφώνημά σας αρκεί, για να έρθουν έμπειροι τεχνικοί για ψυγεία στο χώρο σας.

Επισκευές Air Condition Πειραιάς

Το air condition είναι η συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών προκειμένου να δροσίσουμε το χώρο μας, τα τελευταία χρόνια όμως χρησιμοποιείται και για να θερμανθούμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όπως και στην περίπτωση του ψυγείου λοιπόν θα χρειαστεί κάποια στιγμή τεχνικές εργασίες για την επισκευή του air condition.

Οι τεχνικοί συμβουλεύουν να πραγματοποιούμε συντήρηση του air condition τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, έτσι ώστε η συσκευή να λειτουργεί πιο σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ότι ο οργανισμός μας δε θα επηρεαστεί αρνητικά, από τις βρωμιές που υπάρχουν στη συσκευή αυτή.

Οι ψυκτικοί της εταιρείας μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την απαραίτητη εμπειρία για να έρθουν άμεσα είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο στον Πειραιά τη στιγμή που θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες τους για την επισκευή ή την τοποθέτηση της συσκευής του air condition.

Επισκευές Επαγγελματικά Ψυγεία Πειραιάς

Τα επαγγελματικά ψυγεία χρησιμοποιούνται κυρίως από επιχειρήσεις εστίασης όπου και απαιτείται συνήθως μια μεγάλες ποσότητες πάγου. Η ενδεχόμενη βλάβη ενός επαγγελματικού ψυγείου, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως ζημιογόνα για την επιχείρηση.

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας θα ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας, θα διερευνήσουν σε βάθος το πρόβλημά σας και θα δώσουν την λύση υλοποιώντας τις απαραίτητες ενέργειες, είτε αυτές αφορούν την τοποθέτηση, είτε τη συντήρηση, είτε την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου.

Μη διστάζετε λοιπόν να καλέσετε τους τεχνικούς ψυκτικούς της εταιρείας μας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας ή ακόμη και της νύχτας προκύψει κάποια βλάβη στο επαγγελματικό ψυγείο της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό στην Πειραιάς και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button