SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

2410.200.247

Μένετε στην Λάρισα και αναζητάτε κάποιον έμπιστο τεχνικό να σας προσφέρει υπηρεσίες service ή επισκευής στο πλυντήριο των πιάτων σας; Οι υδραυλικοί που διαθέτει η εταιρεία μας 24gr.gr αναλαμβάνουν να επισκευάσουν το πλυντήριο πιάτων σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Λάρισας και να βρίσκεστε!

Εάν το πλυντήριο δεν ξεκινάει τη πλύση ή αν παρουσιάζει σημάδια δυσλειτουργίας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε προκειμένου ένας έμπειρος υδραυλικός να αναλάβει την επισκευή και να προλάβει περαιτέρω βλάβες.

ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ – SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Τα πλυντήρια πιάτων είναι πολυτελείς οικιακές συσκευές και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο κάποιες άλλες συσκευές όπως  πλυντήρια ρούχων ή τα στεγνωτήρια. Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τόσες πληροφορίες και τεχνικοί εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν εάν αρχίσουν να εμφανίζονται βλάβες και προβλήματα.

Εάν διαθέτετε πλυντήριο πιάτων, τότε οι παρακάτω πληροφορίες και οι οδηγοί μας είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν. Έχουμε συγκεντρώσει χρήσιμες συμβουλές, ιδέες και κόλπα αλλά και πολλά άλλα που είναι σίγουρα χρήσιμα για κάθε ιδιοκτήτη πλυντηρίου πιάτων.

Επειδή τα πλυντήρια πιάτων δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο άλλες συσκευές κουζίνας, αν παρουσιαστεί κάποια βλάβη, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε σε ποιον να απευθυνθείτε για βοήθεια. Ευτυχώς η ομάδα των έμπειρων υδραυλικών της εταιρείας 24gr.gr μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!

Οι έμπειροι υδραυλικοί μας διαθέτουν όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εκπαίδευση για να πραγματοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα επισκευών πλυντηρίων πιάτων.

Οι οδηγοί και οι συμβουλές μας είναι βέβαιο ότι σας παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, αλλά η επικοινωνία με έναν επαγγελματία υδραυλικό θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή σας όσον αφορά τις βλάβες και τα προβλήματα στις οικιακές και επαγγελματικές σας συσκευές.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΓΙΑ SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Τα πλυντήρια πιάτων θεωρούνταν κάποτε ως πολυτέλεια κουζίνας, αλλά με την πάροδο των ετών έχουν γίνει τόσο αξιόπιστα που πλέον θεωρούνται βασικές συσκευές κουζίνας. Αυτό γίνεται εξαιρετικά σαφές τη στιγμή που το πλυντήριο πιάτων σταματά να λειτουργεί.

Το φραγμένο σύστημα νερού, τα προβλήματα ποιότητας πλυσίματος ή τα προβλήματα του κινητήρα της αντλίας είναι όλα ζητήματα που μπορεί να αποτελέσουν ταλαιπωρία που εμποδίζει τον καθημερινό τρόπο ζωής σας.

Η εταιρεία 24gr.gr έχει καταστεί ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση, τη συντήρηση και την επισκευή όλων των μεγάλων εμπορικών εταιρείων πλυντηρίων πιάτων όπως η AGA, η Amana, η Asko, η Blomberg, η Bosch, η Dacor, η DCS, η Electrolux, η Fisher & Paykel, η Frigidaire, η GE, η GE Monogram, η GE Profile , Jenn-Air, KitchenAid, LG, Maytag, Miele, Kenmore, Samsung, Thermador, Viking, Whirlpool και πολλές άλλες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά μας  και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και επιδιώκουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε εξαιρετικές τιμές για να διατηρήσουμε την άνεση και την ευκολία σας.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Πως λειτουργούν τα πλυντήρια πιάτων;

Τα πλυντήρια πιάτων ακούγονται σαν να κάνουν μια αρκετά απλή δουλειά, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι πιο περίπλοκη από ό, τι πολλοί πιστεύουν. Δεν ψεκάζουν μόνο νερό στα πιάτα σας και τα αφήνουν μόνο σε αυτό!

Οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας 24gr.gr μας εξηγούν παρακάτω πώς λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων και το χωρίζουν σε έξι απλά βήματα. Υπάρχει φυσικά κάποια παραλλαγή σε αυτά τα βήματα σε ορισμένα μοντέλα και προγράμματα πλύσης, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, τα έξι βήματα που περιγράφονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων σας.

Βήμα 1
Μόλις φορτωθεί το πλυντήριο πιάτων και κλείσει η πόρτα, ξεκινά το πρώτο βήμα. Αυτό είναι αναπάντεχα πολύ απλό, αλλά γίνεται πιο περίπλοκο αργότερα. Έτσι, μόλις κλείσει η πόρτα στο πλυντήριο πιάτων, το κρύο νερό θα αρχίσει να διοχετεύεται στο μηχάνημα από την κύρια παροχή νερού του σπιτιού σας.

Βήμα 2
Το Βήμα 2 είναι εκείνο όπου τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται και αυτό δεν είναι μόνο ένα κακό σημάδι! Το θερμαντικό στοιχείο στο πλυντήριο θα αρχίσει να θερμαίνεται για να ζεστάνει το νερό, μερικές φορές μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τη θερμοκρασία, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το μοντέλο του πλυντηρίου πιάτων.

Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν να θερμάνουν το νερό μεταξύ 30-60°C και σίγουρα αυτή είναι πολύ υψηλότερη θερμοκρασία από αυτή που χρησιμοποιείτε στο πλύσιμο των πιάτων στο χέρι. Έτσι, στην πραγματικότητα δείχνει γιατί τα πλυντήρια πιάτων είναι κάτι περισσότερο από έναν ελαφρώς πιο βολικό τρόπο πλύσης των πιάτων σας, επειδή οι υψηλότερες θερμοκρασίες που μπορούν να φτάσουν είναι πολύ πιο αποτελεσματικές στη θανάτωση βακτηρίων.

Βήμα 3
Αυτό το βήμα αφορά την αντλία που θα αρχίσει να λειτουργεί μόλις το πλυντήριο πιάτων φτάσει σε αυτό το βήμα. Η ηλεκτρική αντλία αντλεί νερό μέσω των πλευρικών τοιχωμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιτρέποντας στο νερό να φτάσει στο ανώτερο και το χαμηλότερο επίπεδο για να πλένει πιο καλά όλες τις πλάκες, ταψιά, ποτήρια και άλλα πιάτα.

Βήμα 4
Μόλις η αντλία αρχίσει να λειτουργεί, το νερό μετακινείται γύρω από το πλυντήριο πιάτων, το νερό ψεκάζεται γύρω από ένα σωλήνα και μέσα από μικρές τρύπες στους βραχίονες του πλυντηρίου πιάτων. Οι βραχίονες θα περιστρέφονται συνεχώς ενώ συμβαίνει αυτό που βοηθά το νερό να φτάσει πιο μακριά αλλά και πιο βαθιά. Τα πλυντήρια πιάτων είναι πάντα κατασκευασμένα από μέταλλο για να τους βοηθήσουν να χειριστούν τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Βήμα 5
Όλη αυτή η συζήτηση για ζεστό νερό σας κάνει πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί τα πιάτα σας δεν βγαίνουν από το πλυντήριο που βράζει ζεστό, αλλά υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου της διαδικασίας, το ψυχρότερο νερό ψεκάζεται μέσα από το πάνω βραχίονα ενώ περιστρέφεται, αυτό βοηθά στην ψύξη των πιάτων, βοηθώντας επίσης στη διαδικασία καθαρισμού.

Σε αντίθεση με το κάτω βραχίονα, ο πάνω βραχίονας δεν χρειάζεται να χειρίζεται ζεστό νερό, έτσι είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό για εξοικονόμηση κόστους.

Βήμα 6
Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας πλύσης του πλυντηρίου πιάτων είναι η επανάληψη όλων όσων έχουν συμβεί μέχρι στιγμής. Μόλις διασκορπιστεί το νερό γύρω από το μηχάνημα, τυχόν σταγονίδια που πέφτουν στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων θα επιστρέψουν πίσω στο κύκλωμα.

Αυτή η συλλογή ζεστού νερού θα αρχίσει επίσης να διαλύετε το απορρυπαντικό για να διανεμηθεί από το πλυντήριο πιάτων σας. Εάν το μηχάνημά σας δεν διανέμει το απορρυπαντικό σας, μπορείτε απλώς να το τοποθετήσετε στο κάτω μέρος της συσκευής πριν κλείσετε την πόρτα.

Διατηρείτε το πλυντήριο πιάτων σας σε καλή κατάσταση

Καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο πιάτων και διατηρώντας το σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ποτέ βοήθεια για τη συντήρηση ή την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Σημάδια ότι το πλυντήριο πιάτων σας ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή

Όπως κάθε άλλη συσκευή, τα πλυντήρια πιάτων θα γίνουν λιγότερο αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου. Φυσικά, ορισμένα σημάδια δυσλειτουργίας είναι εύκολο να διορθωθούν και μια επισκευή μπορεί να είναι μια φθηνότερη επιλογή.

Όμως, πώς ξέρετε πότε ένα πλυντήριο πιάτων χρειάζεται μια απλή επιδιόρθωση ή αν είναι καιρός να αποκτήσετε ένα νέο; Οι έμπειροι υδραυλικοί σας ετοίμασαν μια σειρά από σημάδια που πρέπει να προσέξετε.

1. Ηλικία

Ακριβώς όπως κάθε συσκευή, τα εξαρτήματα θα αρχίσουν να φθείρονται  καθώς το μηχάνημα μεγαλώνει. Συνήθως, ένα πλυντήριο πιάτων θα λειτουργεί κατά μέσο όρο για δέκα χρόνια. Οποιοδήποτε παλαιότερο από αυτό και μπορεί να είναι πιο οικονομικό να το αλλάξετε με νέο μηχάνημα.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα νεότερα μηχανήματα είναι συνήθως πιο αποτελεσματικά και ενεργειακά αποδοτικά και μπορούν να μειώσουν το κόστος τόσο για τους λογαριασμούς ενέργειας όσο και για το νερό. Φυσικά, το πλυντήριο πιάτων μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από δέκα χρόνια, ειδικά εάν δεν έχετε τρέχοντα προβλήματα με αυτό.

2. Υπόλοιπο νερό

Δεν πρέπει ποτέ να βλέπετε μια δεξαμενή νερού στο πλυντήριο πιάτων στο τέλος του καθαρισμού. Το νερό μπορεί να συλλεχθεί σε δοχεία όπως μπολ και ποτήρια και τα πιατικά μπορεί να είναι υγρά. Ωστόσο, το νερό στο κάτω μέρος του μηχανήματος υποδεικνύει ότι η αποστράγγιση είναι μπλοκαρισμένη. Συνήθως τα τρόφιμα και το λίπος προκαλούν την απόφραξη που μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί.

Ωστόσο, εάν η απομάκρυνση ενός μπλοκαρίσματος δεν λειτουργεί, τότε μπορεί να υπάρχει ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα με την αποχέτευση. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να καλέσετε τους έμπειρους υδραυλικούς της εταιρείας 24gr.gr  για τη διάγνωση και την επίλυση του προβλήματος.

3. Σκουριά

Εάν εντοπίσετε σκουριά στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων, τότε αυτό είναι συνήθως ένα σημάδι πιο σοβαρού προβλήματος με τη συσκευή. Συνήθως, η σκουριά υποδηλώνει διαρροή στο μηχάνημα ή φθορά εξαρτημάτων. Επιπλέον, η σκουριά μπορεί να καταλήξει στα καθαρά πιάτα που δεν είναι το ιδανικό.

Εάν εντοπίσετε μικρή σκουριά, τότε ίσως αξίζει να λειτουργήσετε το πλυντήριο πιάτων σε άδειο κύκλο με κιτρικό οξύ για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Ωστόσο, συχνά σημαίνει ότι είναι καιρός να αγοράσετε ένα νέο.

4. Τα πιατικά είναι δροσερά

Στο τέλος ενός κύκλου πλυντηρίου πιάτων, τα πιάτα και τα ποτήρια σας θα πρέπει να τα αισθάνεστε ζεστά στην αφή. Εάν δεν είναι ζεστά, τότε τα πιάτα ενδέχεται να μην έχουν απολυμανθεί επαρκώς, κάτι που θα μπορούσε να ενέχει κίνδυνο μόλυνσης.

Εάν οι πλάκες δεν αισθάνονται ζεστές, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το θερμαντικό στοιχείο. Μια επαγγελματική υπηρεσία επισκευής συσκευών συνήθως θα μπορεί να αντικαταστήσει το θερμαντικό πηνίο. Ωστόσο, εάν το πλυντήριο πιάτων είναι παλιό, μπορεί να είναι πιο οικονομικό να προχωρήσετε σε αναβάθμιση.

5. Η κλειδαριά είναι σπασμένη

Ένα πλυντήριο πιάτων δεν θα λειτουργήσει εάν η κλειδαριά του σπάσει καθώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής νερού από τη συσκευή. Εάν το πλυντήριο πιάτων σας είναι αρκετά νέο, ελέγξτε την εγγύηση για να δείτε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις για μια δωρεάν επισκευή.

Εάν όχι, οι έμπειροι υδραυλικοί μας θα μπορέσουν να διορθώσουν την κλειδαριά στα περισσότερα μοντέλα. Ωστόσο, εάν το μηχάνημά σας είναι ιδιαίτερα παλιό, μπορεί να είναι δύσκολο για μια υπηρεσία επισκευής να βρει τα σωστά ανταλλακτικά που μπορεί να κάνουν την αγορά ενός νέου μηχανήματος μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

6. Εντοπίζετε διαρροή

Ενώ ένα πλυντήριο πιάτων που έχει διαρροή μπορεί να οφείλεται μόνο στο ότι υπήρχε πάρα πολύ απορρυπαντικό στο μηχάνημα, εάν χυθεί νερό σε όλο το πάτωμα, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα με τη συσκευή. Θα πρέπει να δράσετε γρήγορα για να σφουγγαρίσετε το νερό για να αποφύγετε το στρέβλωση του δαπέδου σας. Ένας αφυγραντήρας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για να απαλλαγείτε από τυχόν υπερβολική υγρασία.

Εάν εκτοξεύεται νερό από το πλυντήριο πιάτων, ακυρώστε τον κύκλο και απενεργοποιήστε το νερό στο μηχάνημα. Εκτός αν το πρόβλημα είναι άμεσα προφανές, αξίζει να καλέσετε μια υπηρεσία service επισκευές πλυντήρια πιάτων Λάρισα για να διαγνώσει το πρόβλημα και να την συμβουλευτείτε εάν είναι καλύτερο να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το μηχάνημα σας.

7. Υπάρχουν βαθιές γρατσουνιές ή ρωγμές

Οι ρωγμές και οι βαθιές γρατσουνιές στο πλυντήριο πιάτων μπορεί να προκαλέσουν διαρροή, υπερχείλιση ή πλήρη καταστροφή του μηχανήματος. Συνήθως, ρωγμές και γρατσουνιές σχηματίζονται από φθορά ή ίσως από ένα αντικείμενο που βάζετε στο πλύσιμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ρωγμές δεν μπορούν να επιδιορθωθούν και είναι καιρός για μια νέα συσκευή.

Μην διατρέχετε τον κίνδυνο να ενεργοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων για έναν κύκλο εάν εντοπίσετε μια ρωγμή. Θα μπορούσε να προκαλέσει διαρροή και στη συνέχεια να καταστρέψει το δάπεδο σας.

8. Παρατηρείτε περίεργους ήχους

Εάν το πλυντήριο πιάτων σας κάνει περισσότερο θόρυβο από το κανονικό, τότε θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα με τον κινητήρα. Ενώ ένας κινητήρας μπορεί να αντικατασταθεί, είναι συνήθως πιο οικονομικό να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο πιάτων. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ένα νέο μηχάνημα μόλις ακούσετε έναν παράξενο θόρυβο.

Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα πιάτα χτυπούν μεταξύ τους ή κάτι έχει κολλήσει κάποιο κουτάλι σε λάθος μέρος. Ελέγξτε μερικές φορές σε διαφορετικούς κύκλους για να διαπιστώσετε εάν οι ήχοι προέρχονται από τη συσκευή ή τα πιατικά σας.

9. Βρώμικα πιάτα

Τέλος, εάν τα πιάτα σας δεν βγαίνουν καθαρά, τότε θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην χρησιμοποιείτε αποτελεσματικό καθαριστικό, τα πιάτα ήταν πολύ βρώμικα ή ίσως ήταν κακά φορτωμένα.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή με σκληρό νερό, τότε μπορεί να παρατηρήσετε ότι πρέπει να προσθέσετε ένα αποσκληρυντικό νερού για αποτελεσματικό καθαρισμό. Ποτέ μην βάζετε πάρα πολύ απορρυπαντικό, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει διαρροή.

Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα ξύνοντας τα πιάτα ή μουλιάζοντας τα πιάτα προτού μπουν στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό τύπο απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων.

Εάν τα πιάτα σας εξακολουθούν να είναι βρώμικα, τότε μπορεί να είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με το πλυντήριο πιάτων που ενδέχεται να απαιτεί επισκευή ή αντικατάσταση.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

Καλέστε τώρα για υδραυλικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας γύρω απο τα υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα του σπιτιού ή της επιχείρηση σας!!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Όποια και αν είναι η περιοχή στην Λάρισα που βρίσκετε η επιχείρηση ή το σπίτι σας οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24gr.gr μπορούν να βρεθούν άμεσα με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συγκεκριμένα οι περιοχές εξυπηρέτησης μας είναι:

 • Παπασταύρου
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Ιπποκράτης (Πέρα Μαχαλάς)
 • (Νέα) Φιλιππούπολη
 • Λιβαδάκι
 • Άγιος Θωμάς
 • Νεάπολη
 • Άγιος Αχίλλειος
 • Άγιος Νικόλαος
 • Αμπελόκηπων (Ταμπάκικα)
 • 40 Μαρτύρων
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Σταθμός
 • Λαχανόκηποι
 • Νέα Σμύρνη
 • Άγιος Γεώργιος
 • Κουλούρι
 • Αμφιθέα
 • Χαραυγή
 • Τούμπα
 • Πυροβολικά
 • Αβέρωφ
 • Νέα Πολιτεία
 • Ηπειρώτικα
 • Ανθούπολη
 • Νεράιδα
 • Τερψιθέα
 • Άργυσσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button