SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

210.365.24.24

Έχετε παρατηρήσει ότι το ψυγείο σας δεν λειτουργεί σωστά; Μήπως έχετε ακούσει περίεργους θορύβους και έχετε παρατηρήσει ότι δεν κάνει καλή ψύξη;

Το ψυγείο σας είναι μια από τις πολυτιμότερες οικιακές συσκευές που έχετε στο σπίτι σας και μια βλάβη σε αυτό θα σας δημιουργούσε σίγουρα πολλά προβλήματα. Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός θα μπορέσει να εντοπίσει το πρόβλημα του ψυγείου σας και να διορθώσει την ζημιά άμεσα και απλά.

Για αυτό, το service και η συντήρηση ψυγείων πρέπει να γίνεται έγκαιρα και σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Πότε όμως πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυκτικό; Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί της εταιρίας 24gr είναι έμπειροι στην δουλειά και αναλαμβάνουν επισκευές και έλεγχο ψυγείων.

Έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό 24 ώρες Αθήνα SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Οι έμπειροι τεχνικοί ψυγείων της εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί είναι σε θέση να αναλάβουν κάθε επισκευή για το ψυγείο σας σε πολύ προσιτές τιμές και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν να επισκευάσουν κάθε μάρκα ψυγείου και είναι οι εξής:

Βλάβες ψυγεία Αθήνα – SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ψυγείων αναλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης, εγκατάστασης ή σύνδεσης και επισκευής ή service ψυγείων. Μήπως έχει σταματήσει αν λειτουργεί το ψυγείο σας; Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις που μπορούν να σας κάνουν να καταλάβετε ότι χρειάζεστε άμεσα τεχνικό είναι οι εξής:

 • Το ψυγείο δεν ψύχει κανονικά στην Αθήνα
 • Έντονος θόρυβος από το εξωτερικό του ψυγείου στην Αθήνα
 • Διακόπηκε ξαφνικά η λειτουργία του ψυγείου στην Αθήνα
 • Δε λειτουργεί  η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη στην Αθήνα
 • Χαμηλή ψύξη ψυγείου στην Αθήνα
 • Δε δουλεύει η κατάψυξη του ψυγείου στην Αθήνα
 • Δυσκολία στο άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου στην Αθήνα
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα στην Αθήνα
 • Δεν κλείνει η πόρτα στο ψυγείο σας στην Αθήνα
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση στην Αθήνα
 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου στην Αθήνα
 • Το ψυγείο εμφανίζει μειωμένη απόδοση στην Αθήνα

Είναι γεγονός πως οι ηλεκτρικές συσκευές που έχουν συνεχή λειτουργία όπως είναι τα ψυγεία, μπορεί κάποια στιγμή να υπολειτουργούν ή να σταματήσουν τελείως τη λειτουργία τους. Ιδιαίτερα, όταν η βλάβη αφορά επιχείρηση τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ αρνητικές. Στο ψυγείο τοποθετούνται τρόφιμα που χωρίς ψύξη αλλοιώνονται και καταστρέφονται για αυτό και μια βλάβη στο ψυγείο του σπιτιού σας, θα ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία.

Οι τεχνικοί ψυγείων της εταιρίας 24gr με 24ωρη εξυπηρέτηση έρχονται στο χώρο σας με στόχο να δώσουν την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας ανά πάσα στιγμή.

Τι πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε μια βλάβη ψυγείου; SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Εάν αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο σας τότε είναι ώρα να δράσετε. Για να αντιμετωπίσετε οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν, αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξετε.

 • Μην κάνετε πειράματα με το ψυγείο σας
 • Φροντίστε για την κατάλληλη συντήρηση ψυγείου
 • Χρησιμοποιήστε σωστά τη συσκευή σας

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρη την Αθήνα και την Ελλάδα και ανά πάσα στιγμή και ώρα της ημέρας. ‘Όποτε εντοπίσετε πρόβλημα, με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας.

Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τέτοιου είδους βλάβες εάν πραγματοποιείτε τακτικά συντήρηση και έλεγχο στο επαγγελματικό ψυγείο σας ώστε να αποφύγετε τις απρόσμενες βλάβες στην λειτουργία τους. Με την επισκευή και την συντήρηση που πραγματοποιούν οι τεχνικοί ψυκτικοί μας το ψυγείο σας θα λειτουργεί και πάλι και θα μοιάζει σαν καινούριο.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΨΥΓΕΙΟΥ – SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Το ψυγείο σας παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για φρέσκα τρόφιμα και κατεψυγμένα είδη, προσφέροντας τα συστατικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αγαπημένα γεύματα και νόστιμα νέα πιάτα για την οικογένεια και τους φίλους σας. Ένα σωστά λειτουργικό ψυγείο είναι ένα βασικό στοιχείο σε οποιαδήποτε κουζίνα, αλλά όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή, μπορεί να έχετε προβλήματα με το ψυγείο σας που απαιτούν επισκευή.

Υπάρχει μια ποικιλία κοινών προβλημάτων ψυγείου που επιλύονται καλύτερα από επαγγελματίες SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ. Για να σας βοηθήσουμε να διαγνώσετε τα προβλήματα ψυγείου σας, καλύπτουμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα επισκευής ψυγείου.

1. Το ψυγείο είναι συνεχώς υπερλειτουργεί

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ψυγείου είναι μια μονάδα που περιστρέφεται ή λειτουργεί πολύ συχνά. Το ψυγείο σας πρέπει να λειτουργεί για να διατηρεί δροσερές θερμοκρασίες για τα τρόφιμα και ένα ψυγείο που λειτουργεί συνεχώς μπορεί να είναι πολύ θορυβώδες. Ακόμα χειρότερα, θα αυξήσει σημαντικά τον ενεργειακό λογαριασμό σας, καθώς το ψυγείο είναι μια από τις πιο ισχυρές συσκευές σε οποιοδήποτε σπίτι.

Η πιο συνηθισμένη αιτία ενός ψυγείου υπερλειτουργεί είναι η συσσώρευση σκόνης ή άλλων συντριμμάτων κουζίνας γύρω από τα πηνία του συμπυκνωτή της μονάδας. Για να το ελέγξετε αυτό, πρέπει να διακόψετε την τροφοδοσία στο ψυγείο σας και να έχετε πρόσβαση στα πηνία, τα οποία βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος της μονάδας.

Εάν το πρόβλημα παραμένει μετά τον καθαρισμό, η θερμοκρασία του ψυγείου σας μπορεί να είναι πολύ χαμηλή, με αποτέλεσμα να λειτουργεί συνεχώς για να διατηρεί μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου σας για να δείτε εάν αυτό το επηρεάζει. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ εάν τα προβλήματα παραμένουν.

2. Το ψυγείο διαρρέει νερό

Η διαρροή νερού είναι ένα συνηθισμένο αλλά ανησυχητικό πρόβλημα του ψυγείου. Αυτό το ζήτημα προκαλείται συχνά από αποκλεισμένη αποστράγγιση απόψυξης ή από φραγμένη ή παγωμένη γραμμή παροχής νερού.

Η αποστράγγιση της απόψυξης της μονάδας σας μπορεί να μπλοκαριστεί από σωματίδια τροφίμων ή άλλα συντρίμμια και είναι συνήθως προσβάσιμη από το εσωτερικό του καταψύκτη σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να ξεπλύνετε την αποχέτευση από το εσωτερικό του καταψύκτη χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, αν και ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε τα συντρίμμια χειροκίνητα.

Εντοπίστε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης στο πίσω μέρος του ψυγείου σας και καθαρίστε τον με ζεστό νερό και σαπούνι για να αφαιρέσετε τυχόν φραγμένα συντρίμμια.

Εάν υποψιάζεστε ότι η γραμμή παροχής νερού του ψυγείου σας είναι φραγμένη ή κατεψυγμένη, θα πρέπει να αποσυνδέσετε τη συσκευή και να βεβαιωθείτε ότι η βαλβίδα διακοπής είναι κλειστή. Από εκεί, εξετάστε τη γραμμή παροχής νερού για να δείτε αν υπάρχουν διαρροές. Εάν ναι, η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί.

Εάν παρατηρήσετε ένα φράξιμο που δεν φαίνεται να είναι πάγος, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ.

3. Συγκέντρωση πάγου στον καταψύκτη σας

Ο καταψύκτης του ψυγείου σας είναι ο τέλειος χώρος αποθήκευσης για πάγο, αλλά δεν πρέπει να περιέχει σημαντική συγκέντρωση πάγου. Το να αφήσετε τον καταψύκτη ανοιχτό για πολύ καιρό θα μπορούσε να προκαλέσει συσσώρευση πάγου, καθώς αυτό αυξάνει το επίπεδο υγρασίας μέσα στον καταψύκτη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει την πόρτα του καταψύκτη όταν ολοκληρώσετε την πρόσβαση στη μονάδα για να διασφαλίσετε ότι τα επίπεδα υγρασίας δεν αυξάνονται πάρα πολύ. Ο καταψύκτης σας μπορεί επίσης να έχει ελαττωματική στεγανοποίηση, η οποία επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να αυξάνει την υγρασία.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη σφραγίδα του καταψύκτη σας για να διασφαλίσετε ότι διατηρεί τις κατάλληλες θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίας. Ζητήστε βοήθεια από μια επαγγελματική υπηρεσία SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ, εάν αυτές οι λύσεις δεν λύσουν το πρόβλημά σας.

4. Ο διανομέας νερού του ψυγείου δεν λειτουργεί

Πολλά μοντέρνα ψυγεία διαθέτουν ενσωματωμένο διανομέα νερού, παρέχοντας στο σπίτι σας κρύο και γλυκό νερό με ευκολία. Ο διανομέας νερού της μονάδας σας ενδέχεται να μην λειτουργεί για διάφορους λόγους.

Η δεξαμενή νερού στην πόρτα του καταψύκτη της μονάδας σας μπορεί να είναι κατεψυγμένη, εμποδίζοντας τη ροή του γλυκού νερού μέσω του διανομέα. Ευτυχώς, αυτή η δεξαμενή μπορεί να αποσυνδεθεί και να ξεπαγώσει, επιτρέποντας στο νερό να ρέει ξανά.

Μπορεί επίσης να έχετε ελαττωματική βαλβίδα εισόδου νερού. Η βαλβίδα εισαγωγής νερού ανοίγει για να τροφοδοτήσει το διανομέα με νερό, αλλά μπορεί να σπάσει. Μπορεί επίσης να έχετε χαμηλή πίεση νερού, πράγμα που σημαίνει ότι το νερό δεν ωθείται μέσω της βαλβίδας εισαγωγής για το διανομέα. Εάν δυσκολεύεστε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία τεχνικό SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ.

5. Το ψυγείο είναι ζεστό

Τα ψυγεία είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν κρύα, καθιστώντας την υπερβολική θερμότητα από τη μονάδα σας ιδιαίτερα ανησυχητική. Εάν παρατηρήσετε ότι το ψυγείο σας είναι ζεστό, σίγουρα θα πρέπει να ολοκληρώσετε γρήγορα τις επισκευές.

Ένα ζεστό ψυγείο προκαλείται πιθανώς από προβλήματα με τα πηνία συμπυκνωτή του. Μπορείτε να ξεκινήσετε καθαρίζοντας τα πηνία συμπυκνωτή ψυγείου, ενώ ελέγχετε επίσης τον κινητήρα ανεμιστήρα συμπυκνωτή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιλυθεί και συχνά απαιτεί επαγγελματική επισκευή ψυγείων.

6. Το ψυγείο είναι πολύ θορυβώδες

Το ψυγείο πρέπει να λειτουργεί σε όγκο που δεν εισβάλλει στην καθημερινή σας ζωή. Εάν το ψυγείο σας φαίνεται ιδιαίτερα θορυβώδες, πιθανότατα έχετε πρόβλημα με έναν από τους ανεμιστήρες του. Τα πιο συνηθισμένα ψυγεία διαθέτουν ανεμιστήρα συμπυκνωτή και ανεμιστήρα εξατμιστή. Ο ανεμιστήρας συμπυκνωτή ψύχει το πηνίο συμπυκνωτή της μονάδας σας.

Εν τω μεταξύ, ο ανεμιστήρας του εξατμιστή τραβά αέρα πάνω από τα πηνία εξατμιστή του καταψύκτη ενώ ο συμπιεστής λειτουργεί. Αυτοί οι ανεμιστήρες λειτουργούν ταυτόχρονα και τα προβλήματα με έναν από τους κινητήρες τους μπορούν να κάνουν το ψυγείο σας πιο δυνατό.

Μπορείτε να ελέγξετε αυτούς τους ανεμιστήρες για να δείτε εάν οι κινητήρες τους φαίνεται να έχουν σπάσει, απλώς φροντίστε να αποσυνδέσετε το ψυγείο σας πριν από την επιθεώρηση.

7. Η χρήση ψυγείου αυξάνει τον ενεργειακό λογαριασμό

Εάν παρατηρήσετε μια ξαφνική αύξηση του λογαριασμού ενέργειας του σπιτιού σας, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το ψυγείο σας. Θυμηθείτε, το ψυγείο είναι μία από τις πιο ενεργειακές συσκευές σε οποιοδήποτε σπίτι και η λειτουργία του μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική χρήση ενέργειας του σπιτιού σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μετρητή κατανάλωσης ενέργειας για να μετρήσετε την ενεργειακή χρήση του ψυγείου σας και να το συγκρίνετε με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του. Εάν το ψυγείο σας χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ενέργεια από ό,τι θα έπρεπε, μπορεί να είναι η αιτία των αυξημένων λογαριασμών σας.

Αυτό είναι κοινό πρόβλημα με τις παλιές μονάδες που πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διατηρήσουν τις κρύες θερμοκρασίες. Αν και οι επαγγελματικές επισκευές μπορεί να σας ανακουφίσουν απο αυτό το πρόβλημα, είναι συχνά καλύτερο να αντικαταστήσετε ένα παλιό ψυγείο με μια νεότερη μονάδα.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ; SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Το ψυγείο είναι μια από τις πιο απαραίτητες συσκευές στην κουζίνα σας, προσφέροντας τις κρύες συνθήκες που απαιτούνται για την αποθήκευση πλήθους φρέσκων τροφίμων και ποτών. Το ψυγείο σας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να έχει ένα σταθερά δροσερό εσωτερικό, γι ‘αυτό ένα ζεστό ψυγείο μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα.

Τα ζεστά ψυγεία μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή των τροφίμων και να καταστρέψουν τα παγωμένα ποτά σας, προκαλώντας σοβαρή ταλαιπωρία στο σπίτι σας. Για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους συνήθεις λόγους για τους οποίους το ψυγείο σας μπορεί να είναι ζεστό.

Το ψυγείο είναι πάρα πολύ γεμάτο

Το ψυγείο σας παραμένει στη σωστή θερμοκρασία χάρη στον κρύο αέρα που κυκλοφορεί σταθερά μέσω της συσκευής. Εάν υπάρχουν πάρα πολλά είδη στο χώρο των φρέσκων φαγητών σας, ο κρύος αέρας μπορεί να μην κυκλοφορεί σωστά, με αποτέλεσμα το ψυγείο να είναι ζεστό.

Είναι αρκετά συνηθισμένο για ένα ψυγείο να αισθάνεται ζεστό εάν έχει υπερφορτωθεί και αυτό το πρόβλημα είναι προφανώς εύκολο να επιλυθεί. Απλώς αφαιρέστε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε από τη συσκευή και ελέγξτε μέσα σε λίγες ώρες για να δείτε αν είναι ξανά κρύο.

Εάν πιστεύετε ότι η μονάδα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία, το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί. Αν όχι, υπάρχει πιθανώς μεγαλύτερο πρόβλημα με ένα ή περισσότερα από τα εσωτερικά εξαρτήματα του ψυγείου σας.

Τα πηνία εξατμιστή είναι παγωμένα

Τα πηνία εξατμιστή του ψυγείου βοηθούν στην παραγωγή κρύου αέρα για τη συσκευή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να δημιουργήσει παγετό, ο οποίος συνδέει τα πηνία και τους εμποδίζει να λειτουργούν σωστά.

Εάν το ψυγείο σας είναι πολύ ζεστό, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε είναι τα πηνία του εξατμιστή. Εξετάστε τα πηνία για να δείτε εάν είναι παγωμένα και αν είναι, φροντίστε να ελέγξετε κάθε στοιχείο του συστήματος απόψυξης της μονάδας για ελαττώματα.

Το σύστημα απόψυξης εμποδίζει τη συσσώρευση παγετών των πηνίων του εξατμιστή και ένα δυσλειτουργικό σύστημα απόψυξης θα οδηγήσει σε παγωμένα πηνία. Μπορεί να είναι μια πρόκληση να δοκιμάσετε όλα αυτά τα εξαρτήματα και ίσως θέλετε να προσλάβετε έναν τεχνικό SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ για βοήθεια.

Ελαττωματικός ανεμιστήρας εξατμιστή

Μια άλλη κοινή αιτία ενός ψυγείου που είναι πολύ ζεστό είναι ένας ελαττωματικός ανεμιστήρας εξατμιστή. Ο ανεμιστήρας του εξατμιστή βρίσκεται στο χώρο του καταψύκτη και κυκλοφορεί κρύο αέρα σε όλο το ψυγείο όταν λειτουργεί ο συμπιεστής του.

Για να ελέγξετε τον ανεμιστήρα του εξατμιστή σας, θα πρέπει να αποσυνδέσετε το ψυγείο και να έχετε πρόσβαση στον ανεμιστήρα στο πίσω μέρος του πίσω πλαισίου του διαμερίσματός σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ανεμιστήρα για υπερβολικό παγετό και ελέγξτε τις λεπίδες του ανεμιστήρα για τυχόν ζημιά. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τον άξονα του κινητήρα για να δείτε ότι περιστρέφεται ελεύθερα.

Εάν αυτά τα στοιχεία φαίνονται κανονικά, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύμετρο για να δείτε εάν ο ανεμιστήρας λαμβάνει ισχύ. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τον μέσο ιδιοκτήτη σπιτιού και μπορεί να απαιτήσει πρόσθετη βοήθεια από πιστοποιημένο ειδικό εμπειρογνωμόνων οικιακών συσκευών.

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με δυσλειτουργία

Τα περισσότερα σύγχρονα ψυγεία χρησιμοποιούν μια ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου για τη ρύθμιση και την παρακολούθηση της θερμοκρασίας εντός της μονάδας και μια δυσλειτουργία της πλακέτας ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από ζητήματα που προκαλούν τελικά τη συσκευή σας να είναι πολύ ζεστή.

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου συνδέονται με αισθητήρες θερμοκρασίας που παρακολουθούν αυτόματα τις συνθήκες στο ψυγείο, χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα για τον έλεγχο του συμπιεστή, των κινητήρων ανεμιστήρα και του συστήματος απόψυξης της μονάδας. Προβλήματα με τον πίνακα ελέγχου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε αυτά τα εξαρτήματα, με αποτέλεσμα να μην κρυώσει το ψυγείο σας.

Η επιδιόρθωση της ηλεκτρονικής πλακέτας ελέγχου ψυγείου είναι σχεδόν αδύνατη για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού, καθώς αυτές οι πλακέτες διαθέτουν περίπλοκα σχέδια που τροφοδοτούν πολλά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της μονάδας σας.

Εάν υποψιάζεστε ότι η δυσλειτουργία του πίνακα ελέγχου είναι η ρίζα των προβλημάτων ψυγείου σας, φροντίστε να ζητήσετε βοήθεια από μια επαγγελματική υπηρεσία επισκευής οικιακών συσκευών.

 SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

Μενού
Shares
Call Now Button