SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SAMSUNG ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SAMSUNG

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SAMSUNG

210.365.24.24

Μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση Samsung που έχετε στο σπίτι σας; Η Samsung τηλεόραση δεν λειτουργεί, ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή του ήχου; Όποιο κι είναι το πρόβλημα, εμείς μπορούμε να προσφέρουμε την λύση.

Οι επαγγελματίες service tv της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί, 24gr, μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της βλάβης και να την επιδιορθώσουν, χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα της εταιρείας Samsung.

Όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες σε καθημερινή βάση, ακόμη και στις Κυριακές αλλά και στις υπόλοιπες αργίες.

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ SAMSUNG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην λειτουργεί το τηλεχειριστήριο της Samsung τηλεόρασης. Οι πιο συνηθισμένοι είναι η τα προβλήματα μπαταρίας, τα προβλήματα με τον αισθητήρα IR στο τηλεχειριστήριο ή στην τηλεόραση, ή κάποια ζημιά.

Πρώτα ελέγξτε τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Είναι σωστά τοποθετημένες, εάν ναι τότε θα πρέπει να τσεκάρετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό ζευγάρι μπαταρίες στην περίπτωση που αυτές που ήδη χρησιμοποιείτε έχουν τελειώσει.

Έπειτα εκλέξτε αν λειτουργεί ο ΙR αισθητήρας στο τηλεκοντρόλ. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε μία φωτογραφική κάμερα, ανοίξτε την κάμερα και πατήστε κάποιο κουμπί του τηλεκοντρόλ, όταν το τηλεκοντρόλ θα είναι πολύ κοντά στον φακό της κάμερας. Εάν στην οθόνη της κάμερας δείτε το μάτι υπερύθρων να φωτίζεται τότε ο αισθητήρας λειτουργεί κανονικά.

Εάν δοκιμάσατε τα προηγούμενα και πάλι δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία ειδικό που αναλαμβάνει το service τηλεοράσεων Samsung.

H SAMSUNG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους η τηλεόραση Samsung ανοίγει και κλείνει μόνη της:

 1. Η ρύθμιση Eco Solution, για την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι ενεργοποιημένη.
 2. Έχετε ενεργοποιήσει κάποιο χρονόμετρο.
 3. Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με κάποια άλλη συσκευή, ως monitor και η συσκευή εκείνη έχει μπει σε λειτουργία αναμονής.

Για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Για τα νέα μοντέλα Samsung tv: Ρυθμίσεις>Γενικά>Λύση Eco>Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Για παλαιότερα μοντέλα Samsung tv: Μενού>Σύστημα>Λύση Eco>Αυτόματη απενεργοποίηση

Εάν όλα φαίνεται να είναι καλά ελέγξτε την περίπτωση που έχετε ρυθμίσει κάποιο χρονόμετρο αφύπνισης.

 • Για τα νέα μοντέλα Samsung tv: Ρυθμίσεις>Αναβάθμιση λογισμικού>Αναβάθμιση κατάστασης αναμονής και στη συνέχεια να ορίσετε τη λειτουργία σε Off
 • Για παλαιότερα μοντέλα Samsung tv: Μενού>Σύστημα>Ώρα>Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ελέγξτε τις συσκευές με τις οποίες είναι συνδεδεμένη η Samsung τηλεόρασή σας. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, εάν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με κάποια άλλη συσκευή που έσβησε ή μπήκε σε αναμονή τότε θα γίνει το ίδιο και σε αυτή.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να αποσυνδέσετε την τηλεόραση από της επιμέρους περιφερειακές συσκευές και έπειτα συνδέστε τες μία μία κάθε φορά, έτσι ώστε να εντοπίσετε ποια συσκευή προκαλεί το πρόβλημα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SAMSUNG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμη δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη με την χαλασμένη Samsung τηλεόραση, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στην εταιρεία 24gr και να ζητήσετε την επαγγελματική επισκευή τηλεόρασης Samsung.

Καλέστε τώρα για τεχνικό τηλεοράσεων Samsung και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα στον χώρο σας!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ:

 • Επισκευή τηλεοράσεων Samsung
 • Επισκευή τηλεοράσεων Lg
 • Επισκευή τηλεοράσεων Sony

1 Σχόλιο. Leave new

 • Καλησπέρα σας θέλω να κανω μια ερώτηση.εκει που έβλεπα τηλεόραση σε μια στιγμή γίνετε η οθόνη μαύρη και ο ήχος παίζει κανονικά αλλά χωρίς να έχω οθόνη. Έκανα μια να δω με το τηλεκοντρόλ της tv να δω αν δουλεύει, δουλεύει μια χαρά ακουγετε ότι αλλάζει κανάλια, ανεβάζει χαμηλώνει ήχο αλλα όπως είπα δεν έχει οθόνη παρα μια μαυρίλα,,,τι μπορεί να είναι και από τι μπορεί να προήλθε; ;;σας παρακαλώ μια απάντηση όπως και δη πότε..ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button