deite-pos-antikatastisete-tous-solines-ydreusis-1

Σωλήνες ύδρευσης: Δείτε πως θα τους αντικαταστήσετε

Οι σωλήνες ύδρευσης δεν διαρκούν για μια ζωή με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να χρειαστεί να τους αντικαταστήσετε. Το νερό που διαρρέει μέσα από αυτούς και η βρομιές που συσσωρεύονται στα τοιχώματα από τα λίπη και τα απορρυπαντικά φθείρουν τις σωληνώσεις και προκαλούν σκουριά. Οι σκουριασμένοι σωλήνες έχουν μία μικρότερη διάμετρο μέσα από την οποία αφήνουν το νερό να διαρρέει.

Έτσι με τον καιρό δημιουργούνται 2 μεγάλα προβλήματα. Το ένα είναι η χαμηλή πίεση του νερού και οι βρομιές που μεταφέρονται από την σκουριά στο ποτήρι μας αλλά και η δυσκολία που παρουσιάζουν οι σωλήνες τις αποχέτευσης στο να απομακρύνουν τα νερά με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την βοήθεια κάποιου υδραυλικού.

Με τον καιρό η λήψη προσωρινών λύσεων δεν φαίνεται να είναι αρκετή και χρειάζεται να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται αντικατάσταση στις σωλήνες ύδρευσης.

Γιατί θα πρέπει να αντικαταστήσω τους σωλήνες ύδρευσης στο διαμέρισμά μου;

Οι υδραυλικοί Αθήνα της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί μας αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους κάποιος ιδιώτης επιλέγει να ζητήσει το έργο της αντικατάστασης των υδραυλικών σωληνώσεων. Για να τους δούμε:

    1. Οι παλιοί υδραυλικοί σωλήνες είναι κυρίως εκτός τοίχου και η πεπαλαιωμένη όψη τους χαλάει την αισθητική του χώρου.
    2. Οι σωλήνες είναι πολλοί παλιοί και συνεχώς οι ιδιοκτήτες έρχονται αντιμέτωποι με διαρροές νερού οι οποίες μπορεί να επηρεάζουν και τα γειτονικά διαμερίσματα, ειδικά τα διαμερίσματα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δικό τους.

Αλλαγή σωλήνων νερού σε διαμερίσματα

Όταν μένεις σε μία μονοκατοικία τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθώς η αντικατάσταση των σωληνώσεων είναι δική σου απόφαση και μπορεί να υλοποιηθεί μόλις το πάρεις εσύ απόφαση και βρεις και τον κατάλληλο τεχνικό για να την αναλάβει.

Όταν όπως μένεις σε κάποιο διαμέρισμα τα πράγματα περιπλέκονται μιας και στο ίδιο κτίριο, την πολυκατοικία στην περίπτωσή μας υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες που πρέπει να λάβουν την ίδια απόφαση με εσένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο κάθε ένας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση στο διαμέρισμά του και μόνο.

Εργασίες αντικατάστασης υδραυλικών εγκαταστάσεων 

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός κτιρίου πραγματοποιούνται πριν την ολοκλήρωση της οικοδόμησης αυτού, η αντικατάστασή τους λοιπόν δεν είναι ένα απλό ζήτημα με το οποίο θα μπορέσει να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε ανειδίκευτος εργάτης που δηλώνει υδραυλικός.

Θα πρέπει προτού προβείτε σε κάποια βιαστική κίνηση να κάνετε μία σωστή έρευνα και να βρείτε τον αδειούχο υδραυλικό ο οποίος θα είναι σε θέση να μελετήσει το παλιό σχέδιο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και επάνω σε αυτό να δημιουργήσει ένα νέο σχέδιο. Έπειτα θα προχωρήσει στην ανακαίνιση.

Ποιες σωλήνες ύδρευσης είναι οι καλύτερες

Στο έργο τις αντικατάστασης των σωληνώσεων ενός σπιτιού δεν αρκεί μόνο ο σωστός σχεδιασμός και η εργασία. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η επιλογή της κατάλληλης ποιότητας σωληνώσεων.

Οι υδραυλικοί της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας διαθέτουν την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία να σας κατευθύνουν σωστά ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας αλλά και της τσέπης σας έτσι ώστε όταν το έργο ολοκληρωθεί να είστε σίγουροι πως έχετε επενδύσει τα χρήματά σας σωστά.

Υδραυλικός για αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης

Η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί 24gr είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για κάθε βλάβη με το υδραυλικό δίκτυο του σπιτιού σας αλλά και για κάθε υδραυλική εργασία που θα επιθυμούσατε να κάνετε σε αυτό.

Τα συνεργεία μας έρχονται στον χώρο σας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Καλέστε για υδραυλικό τώρα!

Δείτε περισσότερα σχετικά με τους υδραυλικούς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button