ΤΖΑΜΑΣ ΤΖΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

ΤΖΑΜΑΣ – ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

Ψάχνετε άμεσα για έναν καλό τζαμά στη περιοχή σας; Καλώντας στην εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί ένα έμπειρο μέλος της ομάδας μας έρχεται σε λίγη μόλις ώρα στον χώρο σας δίνοντας λύση σε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά την αλλαγή και τοποθέτηση τζαμιών που έχει προκύψει στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πολύ συχνά μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα που σχετίζονται με τα τζάμια στον χώρο σας εντελώς ξαφνικά. Η ζημιά βέβαια μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για αυτό και οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

Η αλλαγή τζαμιών σε παλιά κουφώματα, πολλές φορές κρίνεται απαραίτητη ειδικά εάν έχουν περάσει χρόνια από την εγκατάσταση και πλέον τα τζάμια με το πέρασμα του χρόνου έχουν χάσει τις ιδιότητές τους.

Οι μπαλκονόπορτες καθώς και τα παράθυρα, χρειάζονται τακτική συντήρηση και καθαρισμό ώστε να μην παρουσιάζουν φθορές με τον χρόνο. Το πιο σύνηθες, είναι να παρουσιάζονται βλάβες στο τζάμι είτε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είτε έπειτα από μία θραύση.

Η αλλαγή του τζαμιού της μπαλκονόπορτας, του παραθύρου και γενικότερα των κουφωμάτων, πολλοί θεωρούν ότι είναι μία σύνθετη διαδικασία όμως εφόσον γνωρίζεις τον κατάλληλο εξειδικευμένο τζαμά, η αντικατάσταση θα γίνει στην στιγμή όποτε το χρειαστείτε.

Επισκευή παραθύρου σπιτιού

Ωχ, σπάσατε το παράθυρό σας; Είτε το παράθυρο είναι ραγισμένο, είτε θρυμματισμένο εντελώς και έχει χυθεί στο έδαφος είναι επιτακτική ανάγκη το παράθυρο να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί από έναν επαγγελματικά τζαμά το συντομότερο δυνατό.

Ένα ραγισμένο παράθυρο μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για το σπίτι σας. Μην αφήνετε τα σπασμένα τζάμια να επηρεάζουν την ασφάλειά σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το νοικοκυριό σας ασφαλές το μικρό χρονικό διάστημα που περιμένετε να επιδιοθορθεί το πρόβλημα σας.

Τι να κάνετε με ένα σπασμένο παράθυρο: Προ-αντικατάσταση και επισκευή

1. Καλέστε την εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί. Επικοινωνήστε με τη γραμμή εξυπηρέτησης έκτακτης ανάγκης 24/7 και κλείσετε ραντεβού. Συχνά, μπορούμε να προγραμματίσουμε την υπηρεσία αμέσως, εξαλείφοντας την ανάγκη να κάνετε τα βήματα 3 και 4 που βρίσκονται παρακάτω.

2. Προσδιορίστε την αιτία του σπασμένου παραθύρου. Εάν υποψιάζεστε ότι το παράθυρό σας έχει σπάσει ως αποτέλεσμα παραβίασης, καλέστε αμέσως την αστυνομία για να υποβάλετε μια αναφορά. Αυτό θα τεκμηριώνει επίσης την αιτία της ζημιάς για την ασφαλιστική εταιρεία σας.

Εάν το παράθυρο πρέπει να αντικατασταθεί λόγω κάποιου καιρικού φαινομένου ή ατυχήματος, μπορείτε επίσης να υποβάλετε ασφαλιστική αξίωση για την κάλυψη του κόστους του παραθύρου.

3. Καθαρίστε τυχόν σπασμένα γυαλιά. Εάν το παράθυρο έχει θρυμματιστεί και αφήσει το γυαλί στο έδαφος, καθαρίστε το προσεκτικά. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα μέλη του νοικοκυριού σας από σπασμένα γυαλιά. Χρησιμοποιήστε γάντια εργασίας βαρέως τύπου για τα μεγάλα κομμάτια και σκούπα ή ψώνια για τα μικρά κομμάτια. Εάν τυχόν θραύσματα από γυαλί παραμείνουν κολλημένα σε ένα πλαίσιο παραθύρου, αφαιρέστε τα προσεκτικά ενώ φοράτε γάντια. Μπορεί να είναι ευκολότερο να τραβήξετε αυτά τα υπόλοιπα θραύσματα χρησιμοποιώντας ένα πένσα.

4. Ασφαλίστε το παράθυρο ή το άνοιγμα. Χρησιμοποιώντας πλαστικές σακούλες, χαρτόνι ή κόντρα πλακέ, καλύψτε το άνοιγμα του παραθύρου. Αυτά τα υλικά είναι οι πιο αποτελεσματικές επιλογές για τη προσωρινή προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

ΤΖΑΜΑΣ - ΤΖΑΜΙΑ - ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

Επιδιόρθωση & αντικατάσταση τζαμιών παραθύρου έκτακτης ανάγκης 24/7

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια σας ή την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας βραχυπρόθεσμα, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους τζαμάδες της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί για υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Οι τεχνικοί μας προσφέρουν 24/7 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και είναι άρτια εκπαιδευμένοι αλλά και εξοπλισμένοι για αντικαταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν μια επείγουσα επισκευή ή αντικατάσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, ο τεχνικός μας θα ασφαλίσει προσεκτικά το παράθυρο ή το άνοιγμα της πόρτας, διατηρώντας την οικογένειά σας ασφαλή.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

Τα τζάμια που θα βάλετε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι ένα από τα ζητήματα που σίγουρα θα σας απασχολήσουν είτε σε μία ανακαίνιση είτε εφόσον θέλετε να αυξήσετε την αντικειμενική αξία του χώρου σας με κουφώματα και τζάμια υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Η τοποθέτηση τζαμιών, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τζαμάδες της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί, οι οποίοι πέρα από την τοποθέτηση τζαμιών και την αλλαγή τζαμιών, μπορούν να σας καθοδηγήσουν και στην διαδικασία της επιλογής.

Η νέα τους σύνθεση, περιλαμβάνει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες ώστε να εξασφαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ή αλλαγή στα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε τις συμφέρουσες τιμές μας.

Η επιλογή τζαμιού είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση και συνήθως προϋποθέτει την γνώμη ενός εξειδικευμένου τεχνικού τοποθέτησης τζαμιών για να εξασφαλίσει ότι το συγκεκριμένο τζάμι καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.

Εγκατάσταση και αντικατάσταση διπλού παραθύρου

Ένα παράθυρο με διπλό τζάμι, είναι ένα παράθυρο με δύο υαλοπίνακες που χωρίζονται με κενό ή αέριο. Δύο φορές πιο αποτελεσματικά από ένα παράθυρο με ένα παράθυρο, τα διπλά παράθυρα έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση τόσο της απώλειας ενέργειας όσο και του εξωτερικού θορύβου, όπως η κυκλοφορία στους δρόμους.

Τα διπλά τζάμια διατηρούν το ζεστό αέρα σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των κρύων χειμώνων, δροσερό αέρα μέσα στο καυτό καλοκαίρι και πιο αθόρυβο το σπίτι σας όλο το χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε παράθυρα με διπλό τζάμι

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που επιλέγουν να χτίσουν νέες κατασκευές κατοικιών με παράθυρα με διπλό τζάμι ή να αντικαταστήσουν τα παράθυρα με μονό τζάμι σε υπάρχουσες κατασκευές έχουν πολλά οφέλη αμέσως μετά την εγκατάσταση, όπως:

 • Μείωση του λογαριασμού ενέργειας του σπιτιού σας. Ορισμένες μονάδες εξοικονομούν έως και 50 τοις εκατό στα ενεργειακά έξοδα.
 • Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα
 • Μείωση της ηχορύπανσης. Αυτή η ποιότητα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τους πελάτες μας που ζουν σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές.
 • Τα παράθυρα με διπλά τζάμια εμποδίζουν το 25% της θερμότητας του ήλιου να εισέλθει στο σπίτι σας, μειώνοντας τη λάμψη και την υπεριώδη βλάβη στα χαλιά, τις κουρτίνες και τα έπιπλα.

Πώς να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε ένα παράθυρο διπλού τζαμιού;

Εάν σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση από παράθυρα με μονό τζάμι ή παράθυρα με διπλό τζάμι ή να ενημερώσετε τα φθαρμένα παράθυρα με διπλά τζάμια, μην ψάχνετε άλλο. Οι εξειδικευμένοι τζαμάδες της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί είναι εδώ για να σας βοηθήσουν!

Τα τζάμια είναι παλιάς τεχνολογίας

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, τα παράθυρα με διπλά τζάμια έχουν γίνει η τυπική επιλογή παραθύρου για νέες κατασκευές. Ωστόσο, πολλά σπίτια στην Αθήνα που χτίστηκαν τη δεκαετία του 1980 είναι πιο πιθανό να έχουν παράθυρα μονής θυρίδας ή διπλά τζάμια που έχουν χάσει πλέον την αποδοτικότητα τους. Οι προειδοποιητικές ενδείξεις ότι τα παράθυρα με διπλά τζάμια έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους είναι:

 1. Γαλακτώδης εμφάνιση στο τζάμι
 2. Σχηματισμός συμπύκνωσης μεταξύ των τζαμιών
 3. Παραμορφωμένα ή σπασμένα παράθυρα

Εγκατάσταση και αντικατάσταση διπλού παραθύρου

Εάν τα παράθυρα με διπλά τζάμια δείχνουν σημάδια φθοράς ή καταστροφής, είναι καιρός να σκεφτείτε να τα αντικαταστήσετε. Οι ειδικοί τζαμάδες της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί είναι εδώ για να σας δώσουν βήμα προς βήμα οδηγίες και για τις δύο διαδικασίες.

Για να αντικαταστήσετε ένα ολόκληρο παράθυρο:

 • Το παλιό παράθυρο πρέπει να αφαιρεθεί στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένου του περιβλήματος, της επένδυσης και της πλάκας.
 • Προετοιμάστε το χώρο για ένα νέο παράθυρο
 • Καθαρίστε το άνοιγμα και αφαιρέστε τυχόν ακαθαρσίες ή συντρίμμια
 • Επισκευάστε ή αντικαταστήστε τυχόν κατεστραμμένη ξυλεία ή άλλο υλικό
 • Βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα είναι επίπεδο και τετράγωνο
 • Αφαιρέστε οποιαδήποτε όψη ή αλλάξτε το μέγεθος του ανοίγματος για να προσαρμόσετε το μέγεθος του νέου παραθύρου
 • Εγκαταστήστε το παράθυρο χρησιμοποιώντας το συνιστώμενο από τον κατασκευαστή υλικό και προσαρμόστε την εφαρμογή με τα τζάμια μέχρι το κάθισμα να είναι υδραυλικό και τετράγωνο.
 • Τέλος, προσθέστε ψεκασμό ή παραδοσιακή μόνωση σε οποιοδήποτε κενό γύρω από το πλαίσιο του παραθύρου.
 • Αντικαταστήστε οποιαδήποτε πλευρά, επένδυση ή περίβλημα.

ΤΖΑΜΑΣ - ΤΖΑΜΙΑ - ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

Πώς να ρυθμίσετε τις συρόμενες γυάλινες πόρτες

Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες είναι ένα ελκυστικό και βολικό κομμάτι του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό μέρος της συντήρησης της συρόμενης γυάλινης πόρτας είναι η γνώση της ρύθμισής της. Η σωστή ρύθμιση της συρόμενης γυάλινης πόρτας προστατεύει την πόρτα σας και, το πιο σημαντικό, την ασφάλεια όλων όσων τη χρησιμοποιούν.

Μια πόρτα που είναι πολύ χαλαρή μπορεί να φύγει από την πορεία της κατά τη χρήση, προκαλώντας δαπανηρές ζημιές στην πόρτα, οδηγώντας στην ανάγκη για επαγγελματική επισκευή ή ακόμη και προκαλώντας τραυματισμό. Οι πόρτες που είναι πολύ σφιχτές μπορούν να κολλήσουν στο κάτω κομμάτι και δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από μια συρόμενη πόρτα που δεν θα ανοίξει ή δε θα κλείσει σωστά.

Διατηρήστε τη ράγα καθαρή

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία προσαρμογής της συρόμενης πόρτας, βεβαιωθείτε ότι η ράγας είναι καθαρή. Μερικές φορές η βρωμιά συσσωρεύετε στην ράγα, αναγκάζοντας την πόρτα να κολλήσει καθώς γλιστρά. Χρησιμοποιώντας μια παλιά οδοντόβουρτσα ή μια μικρή συρμάτινη βούρτσα, ξύστε τυχόν βρωμιά και συντρίμμια από την ράγα και στεγνώστε με ένα μαλακό πανί.

Ένα κενό με μακρύ λεπτό εξάρτημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει τη βρωμιά και τη σκόνη που είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί με μια βούρτσα. Μόλις η ράγα είναι καθαρή, βεβαιωθείτε ότι έχει λιπανθεί έτσι ώστε η πόρτα να μπορεί να γλιστράει εύκολα. Τα λιπαντικά είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα και είναι επίσης εύκολα στη χρήση.

Πώς να ρυθμίσετε τις συρόμενες γυάλινες πόρτες

Κάθε τυπική συρόμενη γυάλινη πόρτα διαθέτει ρυθμιζόμενους κυλίνδρους που την βοηθούν να γλιστράει εμπρός και πίσω μέσα στην ράγα. Στο κάτω μέρος της συρόμενης γυάλινης πόρτας, θα πρέπει να δείτε μια μικρή τρύπα σε κάθε πλευρά της πόρτας. Αυτές οι οπές κρύβουν τη βίδα ρύθμισης για τους κυλίνδρους συντονισμού. Μπορεί να υπάρχουν πλαστικά βύσματα στις οπές που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.

Περιστρέφοντας τις βίδες ρύθμισης χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι μπορείτε είτε να σφίξετε ή να χαλαρώσετε την πόρτα για να την τοποθετήσετε σωστά στην ραγα. Ίσως χρειαστεί να ψεκάσετε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στη βίδα ρύθμισης εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να γυρίσει. Καθώς η βίδα ρύθμισης περιστρέφεται, η πόρτα ανεβαίνει ή χαμηλώνει με τους κυλίνδρους, επιτρέποντας τη σωστή θέση της πόρτας στην τροχιά.

Οι συρόμενες πόρτες γλιστρούν καλύτερα όταν διατηρείται ομοιόμορφο κενό στις άκρες και στο κάτω μέρος της πόρτας. Ανοίξτε την πόρτα σας περίπου 10 εκατοστά και παρακολουθήστε το κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου, γυρίστε τις βίδες ρύθμισης με το κατσαβίδι σας μέχρι να επιτευχθεί ομοιόμορφο κενό.

Μόλις προσαρμόσετε την πόρτα σας, σύρετε την πίσω και πίσω μερικές φορές στο κομμάτι για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αντίσταση, δοκιμάστε να χαλαρώσετε περισσότερο. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε αυτό μερικές φορές μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή κατάσταση.

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αφαιρέσετε μια συρόμενη γυάλινη πόρτα;

Η αφαίρεση μιας συρόμενης γυάλινης πόρτας μπορεί να φαίνεται σαν μια αποθαρρυντική εργασία, αλλά μόλις μάθετε τη βασική διαδικασία, μπορεί να είναι ευκολότερο από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε μια συρόμενη γυάλινη πόρτα, όπως επισκευή ή αντικατάσταση των τζαμιών, αποκατάσταση της κατάλληλης διαφάνειας ή μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων όπως έπιπλα.

Πώς να αφαιρέσετε μια συρόμενη γυάλινη πόρτα;

Πριν μπείτε στη διαδικασία βήμα προς βήμα της αφαίρεσης μιας συρόμενης γυάλινης πόρτας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες είναι πολύ βαρύτερες από ό, τι φαίνονται και η μετακίνηση από εσάς μπορεί να είναι επικίνδυνη. Έχετε έναν φίλο σας για να σας βοηθήσει να στηρίξετε και να μετακινήσετε την πόρτα!

Θα χρειαστείτε επίσης:

 • Κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή
 • Φύλλα αφρού, στρώματα από βαριές κουβέρτες ή παπλώματα

Μόλις συγκεντρώσετε αυτά τα αναλώσιμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε τη συρόμενη γυάλινη πόρτα σας:

 1. Εκκαθάριση της περιοχής εργασίας
  Μετακινήστε τα έπιπλα μακριά από τη συρόμενη γυάλινη πόρτα. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον δέκα πόδια καθαρού χώρου γύρω από την περιοχή εργασίας σας.
 2. Προετοιμάστε το έδαφος
  Τα φύλλα αφρού δαπέδου ή παχιά κουβέρτες που προστατεύουν το δάπεδο σας από τυχόν σχισμές ή ρωγμές λόγω του βάρους της συρόμενης γυάλινης πόρτας. Θα προστατεύσει επίσης την ίδια την πόρτα καθώς την κατεβάζετε.
 3. Αφαιρέστε την σήτα
  Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή, σηκώστε προσεκτικά τους κυλίνδρους της σήτας από το κάτω κομμάτι. Μόλις αφαιρεθεί, μετακινήστε την πόρτα σε ασφαλές μέρος μακριά από την περιοχή εργασίας σας.
 4. Αφαίρεση της γυάλινης πόρτας
  Η σταθερή γυάλινη πόρτα είναι το τμήμα του συστήματος γυάλινων θυρών που δεν κινείται και βρίσκεται συνήθως πίσω από το συρόμενο τμήμα. Θα πρέπει να αφαιρέσετε το σταθερό τμήμα εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το συρόμενο τμήμα από το εσωτερικό του σπιτιού. Μερικές φορές το υπερυψωμένο δάπεδο παρουσιάζει αυτό το ζήτημα.
 5. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή για να αφαιρέσετε το κατώφλι και ξεβιδώστε τους επάνω, μεσαίους και κάτω βραχίονες. Σηκώστε προσεκτικά την πόρτα μέχρι να απαλλαγεί από τα κομμάτια και έπειτα ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να την γείρετε ελαφρώς για να αφαιρέσετε την πόρτα από το πάνω κομμάτι. Ξαπλώστε απαλά τη σταθερή πόρτα σε ένα αφρώδες φύλλο.
 6. Αφαιρέστε τη συρόμενη γυάλινη πόρτα
  Στο κάτω μέρος της γραμμής, θα δείτε μια ελαφριά εσοχή που προορίζεται για εύκολη αφαίρεση. Σύρετε την πόρτα μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις βίδες ρύθμισης με πρόσβαση σε αυτές στα πλαϊνά πάνελ στο κάτω μέρος της πόρτας. Μερικές φορές αυτές οι βίδες καλύπτονται σε βύσματα που συνήθως είναι εύκολο να αφαιρεθούν.
 7. Χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι για να χαλαρώσετε τις βίδες ρύθμισης, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε προς τα πάνω τους κυλίνδρους. Τώρα θα πρέπει να μπορείτε να σηκώσετε ελεύθερα τη συρόμενη γυάλινη πόρτα από το πλαίσιο και έξω από την πίστα. Ίσως χρειαστεί ξανά το κατσαβίδι για να ελευθερώσετε την πόρτα από το κομμάτι.
 8. Μόλις αφαιρεθεί, ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας γείρει και να το μετακινήσετε έξω από την πόρτα. Στη συνέχεια, απλώστε το απαλά σε ένα φύλλο αφρού.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΖΑΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε τώρα για έναν εξειδικευμένο τζαμά και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

2 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button