ανακαίνιση-airbnb

Ανακαίνιση AirBnB

Ο σκοπός ανακαίνισης ενός χώρου που δεν προορίζεται για ιδιοκατοίκηση τις περισσότερες φορές είναι για ενοικίαση μέσω Airbnb. Οι άξονες που πρέπει να κινηθούμε σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ συγκεκριμένοι και βασικοί, και οι τεχνικοί 24 ΩΡΕΣ της εταιρείας μας έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο.

2 σημαντικά στοιχεία που απαιτεί η ανακαίνιση Airbnb

1. Ποιότητα κατασκευής

Όσον αφορά την επιλογή υλικών και τις υπηρεσίες ανακαίνισης Airbnb, παρέχουμε κατασκευή υψηλής ποιότητας για την αποφυγή τεχνικών δυσκολιών.

2. Υψηλή αισθητική αξία

Για ένα πολύ ελκυστικό και αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ενοικίαση Airbnb του χώρου σας, απευθυνθείτε σε μια κατασκευαστική εταιρεία με εμπειρία στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για ανακαίνιση Airbnb. Ένα αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις, αυξάνοντας την αξία ενοικίασης του καταλύματος, οδηγώντας σε ταχύτερη απόσβεση.

Προσθέστε αξία στον χώρο σας με ανακαίνιση Airbnb

Η εκμετάλλευση ενός σπιτιού μπορεί να είναι γεγονός ευτυχίας ή ακόμα μια πηγή πονοκεφάλου. Για να έχετε το επιθυμητό κέρδος πρέπει να υπάρχει ζήτηση ενοικίασης. Για να γίνει αυτό, το ακίνητό σας θα πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις.

Για να το επιτύχετε αυτό υπάρχουν διάφοροι τρόποι αναβάθμισης της αξίας του ακινήτου σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους:

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία ενός σπιτιού Airbnb και πρέπει να λειτουργεί σωστά. Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε είδος εσωτερικής ανακαίνισης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι λειτουργεί σωστά.

Τα νοικοκυριά πλέον απαιτούν ενισχυμένες πρίζες, καθώς οι συσκευές που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, η προσθήκη κάποιων επιπλέον πριζών στο σπίτι θα προσθέσει ευκολία στην χρήση.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Όπως με τα ηλεκτρολογικά, κάθε υδραυλική εργασία πρέπει να γίνει στην αρχή ενός έργου ανακαίνισης Airbnb. Εάν το ακίνητό σας έχει παλιές σωληνώσεις, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη την πλήρη αντικατάστασή τους.

Τα υδραυλικά μπορούν να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ζημιά σε ένα σπίτι. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά σπίτια που διατηρούν την παλιά μέθοδο υδραυλικών με εξωτερικούς σωλήνες. Αυτό δεν στερείται μόνο αισθητικής, αλλά και λειτουργικότητας αφού αφήνει αχρησιμοποίητες επιφάνειες.

Ανακαίνιση κουζίνας Airbnb

Μπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη ανακαίνιση ή βελτίωση της εικόνας της κουζίνας σας. Αλλάξτε τις πόρτες, τα κουμπιά του συρταριού, τον πάγκο, τα πλακίδια γύρω από τον χώρο ή σε ένα σημείο ως πρόταση διακόσμησης. Ανανεώστε το χρώμα των τοίχων και της οροφής που έχει υποστεί ζημιά από υδρατμούς. Η προσεγμένη κουζίνα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αξία του ακινήτου σας.

Η ανακαίνιση κουζίνας Airbnb περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση των ξυλουργικών χώρων, έξυπνα κατασκευαστικά κόλπα, καθώς και τη διακόσμηση για τέλεια εμφάνιση. Η κουζίνα είναι ο χώρος που προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των πελατών της Airbnb.

Βελτιώστε την πρώτη εντύπωση

Η πλειοψηφία των ατόμων που νοικιάζουν Airbnb έχουν ήδη διαμορφώσει μια ισχυρή γνώμη για το αν τους αρέσει ή όχι τη στιγμή που φτάνουν στην μπροστινή πόρτα, από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δει.

Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να δώσετε στους πιθανούς ενοικιαστές σας μια καλή πρώτη εντύπωση, ανεξάρτητα από το πόσο ωραίο είναι το εσωτερικό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δίνοντας στην πρόσοψη του ακινήτου σας ένα νέο χρώμα, καλώντας τους ελαιοχρωματιστές 24gr.gr, τοποθετώντας νέα παράθυρα και καλύπτοντας τυχόν ρωγμές.

Αντιμετώπιση διαρθρωτικών ζητημάτων

Εάν υπάρχουν δομικά ελαττώματα στην ιδιοκτησία σας, τότε αυτό θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά την αξία του ακινήτου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διορθώσει τυχόν διαρροές στους χώρους της κουζίνας και του μπάνιου, ή τυχόν υγρασία εάν υπάρχει.

Αντικατάσταση κουφωμάτων – Ανακαίνιση Airbnb

Τα παράθυρα διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στη λήψη αποφάσεων για τους αγοραστές σπιτιών. Ένα ακίνητο αναμένεται γενικά να έχει διπλά τζάμια, καθώς διατηρεί το κτίριο μονωμένο και προστατεύει από το θόρυβο. Για αισθητικούς λόγους, είναι πολύ σημαντικό τα παράθυρα να είναι αλουμινίου και μοντέρνα.

Ανακαίνιση μπάνιου Airbnb

Το μπάνιο είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια που βλέπει ένα άτομο σε ένα σπίτι. Ένα παλιό ή σε κακή κατάσταση μπάνιο αρκεί για να χαλάσει την εικόνα του σπιτιού σας. Έτσι, εάν θέλετε να αυξήσετε αμέσως την αξία του σπιτιού σας, ανακαινίστε το μπάνιο. Αλλάξτε τον νεροχύτη, τον νιπτήρα, την μπανιέρα, την ντουζιέρα, τα πλακάκια και αντικαταστήστε τα αξεσουάρ μπάνιου. Προτιμήστε απλές γραμμές για μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η ανακαίνιση μπάνιου Airbnb, επίσης αφορά το λειτουργικό και αισθητικό κομμάτι όπως, η οροφή (αν το επιτρέπει το ύψος) για να δημιουργηθεί κρυφός φωτισμός στο μπάνιο, καθώς και έξυπνα τέχνασματα κατασκευής και διακόσμησης για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Όπως η κουζίνα, το μπάνιο είναι ένας χώρος που ενδιαφέρει τους πελάτες της Airbnb και παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους.

Αναβάθμιση κήπου Airbnb 

Ένας τακτοποιημένος, καταπράσινος κήπος μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εικόνα του σπιτιού και να αυξήσει σημαντικά την αξία του ακινήτου. Μπορείτε να βελτιώσετε την έκταση του κήπου σας κόβοντας τους θάμνους και τα δέντρα, διατηρώντας το γρασίδι σε καλή κατάσταση και προσθέτοντας νέα λουλούδια και φυτά.

Εάν δεν υπάρχει κήπος στην ιδιοκτησία, μπορείτε να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός κήπου στο μπαλκόνι σας. Επιλέξτε πράσινα φυτά και χρωματιστές ζαρντινιέρες λουλουδιών για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση Airbnb Αθήνα

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με απόλυτο επαγγελματισμό, αμεσότητα και σεβασμό στον υποψήφιο πελάτη μας. Σε εμάς θα βρείτε ειδικούς τεχνίτες για οικονομική ανακαίνιση Airbnb.

24-ores-texnikoi

Καλέστε τώρα για τεχνικό 24 ΩΡΕΣ στην Αθήνα για κάθε είδους ανακαίνιση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε περισσότερα για ανακαίνιση Airbnb:

Μενού
Shares
Call Now Button