ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ SERVICE ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ SERVICE ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

2410.200.247

Μην εμπιστεύεστε ερασιτέχνες και μη εξειδικευμένο προσωπικό για την επισκευή κεραίες Λάρισα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν στις κεραίες και τη συσκευή σας ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Οι έμπειροι τεχνικοί κεραίας της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοίβρίσκονται κοντά σας, οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου, για να σας βοηθήσουν με το πρόβλημά σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να σας δώσει την κατάλληλη λύση, όσο απαιτητική και αν είναι η ζημιά. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εγγυάται άρτιο αποτέλεσμα σε οποιοσδήποτε έκτασης πρόβλημα αντιμετωπίζετε, όσο σοβαρό και αν είναι αυτό.

Η κεραία σας δεν λαμβάνει σήμα και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα; Πήρατε τον καφέ ή το ποτό σας και θέλετε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε κάτι στην τηλεόρασή σας και να είστε ήρεμοι για λίγο, αλλά τότε η κεραία σας αρχίζει να ενεργεί παράξενα;

Δεν μπορείτε να βρείτε το κανάλι που παρακολουθήσατε πριν; Δεν έχετε πλέον καθόλου κανάλια; Η λήψη είναι θολή; Ή αντιμετωπίζετε κάποια άλλο πρόβλημα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Οι τεχνικοί κεραίας με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο ετοίμασαν ένα μικρό οδηγό σχετικά με τα πιθανά προβλήματα με την κεραία, τις αιτίες και τον τρόπο επίλυσης του κάθε ζητήματος.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

Μια κεραία λειτουργεί σε ψηφιακά σήματα και τα ψηφιακά σήματα στον αέρα είναι σαν το νερό με το λάδι. Κινούνται με παρόμοιο τρόπο. Τα ψηφιακά σήματα δεν είναι ανθεκτικά όπως τα αναλογικά σήματα, τα οποία συνήθιζαν να εκπέμπονται σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, είτε με βροχή, χιόνι είτε όσο σε καυτές θερμοκρασίες .

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τη συνδεσιμότητα αυτών των τηλεοπτικών σημάτων και δεν μπορείτε ποτέ να πείτε με βεβαιότητα ποιος επηρεάζει τη συνδεσιμότητά σας, εκτός εάν γνωρίζετε πραγματικά τις αιτίες του συγκεκριμένου προβλήματος.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συνδεσιμότητα της κεραίας σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων ως οδηγό σας για να επιστρέψετε ξανά στο αγαπημένο πρόγραμμα της τηλεόρασης σας.

Η τηλεόραση δεν κάνει τίποτα όταν την συνδέσατε στην κεραία ή η τηλεόραση δεν λαμβάνει κανένα σήμα.

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας μπορεί να λάβει αυτά τα ψηφιακά σήματα. Βασικά, ελέγξτε αν είναι ψηφιακή τηλεόραση ή όχι και αν κατασκευάστηκε μετά το 2006. Εάν όχι, θα χρειαστείτε έναν μετατροπέα για να μετατρέψετε τα ψηφιακά σήματα σε αναλογικά, ώστε η τηλεόρασή σας να τα ερμηνεύσει.

Αν όμως η τηλεόρασή σας είναι ψηφιακή, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει τη λειτουργία τηλεόρασης σε “ANT” ή “ANTENNA” και εκτελέσετε σάρωση καναλιών στην τηλεόρασή σας. Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον κάποια τοπικά κανάλια μετά από αυτό το βήμα. Ωστόσο, εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί για εσάς, τότε αυτά μπορεί να είναι τα πιθανά προβλήματα με την κεραία σας και τη συνδεσιμότητά της:

 • Ίσως να μην υπάρχει ξεκάθαρη οπτική γωνία με τους πύργους εκπομπής.

Στην περίπτωση που λόφοι, δέντρα, κτίρια ή άλλες γεωγραφικές δομές βρίσκονται στη μέση των πύργων εκπομπής και της κεραίας, τα σήματα πιθανότατα δεν θα έχουν την επιλογή να φτάσουν στην κεραία σας.

Η ανύψωση της κεραίας, είτε θέτοντάς την σε υψηλότερη περιοχή είτε χρησιμοποιώντας ψηλότερο πόλο, θα χτίσει τη συγκέντρωση σημάτων. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η πιο ανεμπόδιστη θέα στους πύργους επικοινωνίας όπως θα μπορούσε να αναμένεται υπό τις περιστάσεις.

 • Το ομοαξονικό καλώδιο που συνδέει την κεραία και το δέκτη μπορεί να είναι πολύ μεγάλο.

Εάν το μήκος του καλωδίου είναι πάνω από 100 μέτρα, υπάρχει πιθανότητα να χάσει πάνω από το ένα τρίτο των σημάτων που μεταφέρει. Εάν χρησιμοποιείτε ή χρειάζεστε ένα μακρύ καλώδιο ή διαχωριστή για να συνδέσετε την κεραία και το δέκτη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν προενισχυτή για να μην χάσετε σήματα.

 • Οι πύργοι εκπομπής ενδέχεται να βρίσκονται πολύ μακριά από την κεραία για να είναι σε θέση να τις εντοπίσει.

Η καμπυλότητα της γης περιορίζει τις περισσότερες κεραίες σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων. Αναζητήστε τους πύργους μετάδοσης κοντά σας και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε εντός του εύρους των πύργων εκπομπής στην περιοχή σας. Εάν είστε πάνω από 100 χιλιόμετρα από τους πύργους μετάδοσης, η λήψη είναι δυνατή εάν χρησιμοποιηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός και υπάρχουν οι σωστές συνθήκες.

 • Το σήμα θα μπορούσε να χαθεί στην ομοαξονική διανομή καλωδίων.

Είναι απαραίτητο να ελέγχετε συνεχώς για τυχόν καταστροφές σε εξαρτήματα συνδέσμων ή εάν έχει χαλάσει ένας σύνδεσμος. Εάν χρησιμοποιείτε διαχωριστή, αυτό θα μπορούσε επίσης να εξασθενίσει την ποιότητα του σήματος.

 • Ελαττωματικός ψηφιακός δέκτης.

Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πολύ χαμηλές, αλλά θα μπορούσε να είναι έτσι. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας ελαττωματικός ψηφιακός δέκτης ακόμα και αν είναι μια νέα τηλεόραση που μόλις έχει βγει από το κουτί της. Ωστόσο, ο δέκτης δεν επηρεάζει άλλα μέρη της τηλεόρασής σας, καθώς ο δέκτης ATSC είναι ξεχωριστός από το HDMI ή τις άλλες εισόδους.

Η εικόνα ή το βίντεο δεν είναι καθαρά ή βλέπετε χιόνι ή ασαφή.

 • Η τηλεόραση ενδέχεται να μην διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη ATSC.

Εάν βλέπετε χιόνι ή στατικό τύπο παρεμβολών, αναμφίβολα δεν είναι ψηφιακό σήμα. Αυτό είναι πιθανώς ένα αναλογικό σήμα. Όταν λαμβάνετε ένα αδύναμο ψηφιακό σήμα, η παραμόρφωση φαίνεται μπλοκαρισμένη και η εικόνα και ο ήχος θα περνούν μέσα και έξω. Δεν υπάρχει χιόνι ή στατικό ή θολή εικόνα. Μεταβείτε στο προηγούμενο στοιχείο και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ψηφιακά κανάλια στην περιοχή σας.

 • Η σάρωση καναλιών ή το Αυτόματο πρόγραμμα δεν πραγματοποιούνται.

Με τη μικρή πιθανότητα ότι η τηλεόραση διαθέτει έναν εσωτερικό δέκτη ATSC, βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες ή η πηγή της τηλεόρασης έχουν ρυθμιστεί σε “BROADCAST”, “TV / TELEVISION” ή “AIR” και όχι “CABLE” Όταν το ελέγξετε, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων της τηλεόρασης σας για να φιλτράρετε κανάλια.

Κάθε τηλεόραση είναι μοναδική και διάφορες μάρκες έχουν μεταβαλλόμενα συστήματα. Εάν δεν αποδέχεστε τον προγραμματισμό υψηλής ευκρίνειας, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο της τηλεόρασης ή επικοινωνήστε με τον παραγωγό για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μέσα ακολουθούνται με ακρίβεια.

Λαμβάνετε κάθε κανάλι εκτός από ένα.

 • Ο σταθμός ενδέχεται να μεταδίδεται σε διαφορετική συχνότητα.

Ενώ οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν κατά την επανάληψη του UHF, υπάρχουν μερικοί που χρησιμοποιούν VHF. Αν και ορισμένες συσκευές λήψης UHF μπορούν να λάβουν σήματα VHF, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια κεραία αρκετά προηγμένη για να έχετε τόσο συχνότητες UHF όσο και VHF.

Ο πομπός για ορισμένα κανάλια θα μπορούσε να βρίσκεται σε χαμηλότερο ύψος στον πύργο εκπομπής, ή ακόμη και πίσω από άλλους πύργους εκπομπής.
Η χαμηλότερη άνοδος ή η παρεμπόδιση από διαφορετικούς πύργους μετάδοσης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όρασης. Τα σήματα UHF βασίζονται στην προβολή για σταθερή συλλογή. Αλλάξτε την περιοχή ή το ύψος της κεραίας για να ελέγξετε εάν η δυσκολία παραμένει.

Δεν λαμβάνετε κανάλι που χρησιμοποιήσατε για να λάβετε ή χάνετε ορισμένα κανάλια σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

 • Η συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ενδέχεται να έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια την αναβάθμισης του συστήματος.

Το πιο πιθανό ένοχο που έχασε ένα κανάλι κατά τη διάρκεια κάποια αναβάθμισης και η συχνότητα μετάδοσης του καναλιού άλλαξε. Εάν δεν χάσετε κανένα κανάλι, το κύριο πράγμα που πρέπει να επιχειρήσετε είναι να φιλτράρετε ξανά τα κανάλια στην τηλεόρασή σας.

Σε περίπτωση που αυτό δεν λειτουργεί, αποσυνδέστε την κεραία σας, επανασυνδέστε την στην έξοδο για άλλη μια φορά. Μερικές φορές βοηθά στην εκκαθάριση της μνήμης της τηλεόρασης σας, ώστε να μπορεί να βρεί και να αποθηκεύσει το νέο κανάλι.

Εάν το κανάλι εξακολουθεί να μην εμφανίζεται και έχετε πιο εποχιακή τηλεόραση, ίσως χρειαστεί να συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το γνήσιο κανάλι RF (Ραδιοσυχνότητα) του σταθμού.

 • Η κεραία σας μπορεί να έχει κινηθεί. Δοκιμάστε να το προσανατολίσετε ξανά.

Από την εμπειρία μας, έχουμε παρατηρήσει ότι ακόμη και μια μικρή αλλαγή στη θέση ή τη γωνία της κεραίας σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη συνδεσιμότητα και τη λήψη σας. Δοκιμάστε να μετακινήσετε την κεραία σας για να δείτε αν αυτό βοηθάει. Εάν η κεραία σας βρίσκεται στη στέγη σας, ίσως χρειαστεί να πάτε εκεί για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει πέσει ή μετατοπιστεί.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ SERVICE ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

Ζείτε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τους πύργους μετάδοσης, αλλά το σήμα εξακολουθεί να είναι ασθενής.

Η τηλεόρασή σας ενδέχεται να λαμβάνει παρεμβολικά σήματα. Μια μεγαλύτερη / πιο γειωμένη κεραία δεν θα φροντίσει πραγματικά αυτό το ζήτημα. Σκεφτείτε να μετακινήσετε την κεραία, διασφαλίζοντας ότι δεν βρίσκεται κοντά σε μεταλλικά αντικείμενα ή διαφορετικές κεραίες.

Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι καρποφόρο, το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι υπερβολικά σταθερό και μπορεί να απαιτεί τη χρήση ενός εξασθενητή.

Η τηλεόραση δεν βρίσκει κανάλια όταν κάνετε σάρωση.

Το καλώδιο κεραίας μπορεί να είναι χαλαρό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει με ασφάλεια το καλώδιο της κεραίας. Μην ξεχνάτε ότι το γιακά έχει ένα κολάρο που πρέπει να βιδωθεί. Το χαλαρό καλώδιο μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν λαμβάνετε κανάλια στη σάρωση.

 • Το καλώδιο που συνοδεύει την κεραία ενδέχεται να έχει χαλάσει για κάποιους λόγους.

Το πιο εύθραυστο μέρος πολλών κεραιών είναι το καλώδιο που τις συνοδεύει. Ελέγξτε για αιχμηρές καμπές στο καλώδιο που ενδέχεται να το έχουν σπάσει. Εάν έχετε μετρητή Ohm, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι ακόμα καλό και λειτουργεί σωστά. Εάν το καλώδιο σας είναι καλώδιο RG59, συνιστάται η αντικατάστασή του με καλώδιο RG6.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη όλων των καναλιών στην περιοχή σας με οποιονδήποτε προσανατολισμό της κεραίας σας.

Η αξιοπρεπή λήψη για όλα τα διαθέσιμα κανάλια στις περιοχές σας είναι σαν να παίζετε τυχερά παιχνίδια. Όταν αλλάζετε την κεραία σας για να έχετε καλή λήψη για ένα κανάλι, χάνετε άλλο κανάλι.

Εδώ είναι τα βήματα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε για να έχετε την καλύτερη δυνατή λήψη στην τηλεόρασή σας με την κεραία σας, αν αυτό είναι και το πρόβλημα με εσάς.

 • Ξεκινήστε ρυθμίζοντας την κεραία σας μέσα ή κοντά σε ένα παράθυρο ως αρχικό στάδιο.
 • Θέστε την τηλεόρασή σας σε κατάσταση εξέτασης και κάντε κάτι άλλο για 30 λεπτά ή μπορείτε να παραμείνετε και να παρακολουθήσετε την πρόοδο της. Στο σημείο αυτό καταγράψτε το σύνολο των καναλιών που βρήκε.
 • Διαλέξτε μια λήψη καναλιού που έρχεται ακανόνιστα και αλλάξτε την κεραία μέχρι να έρθει αξιόπιστα. Ελέγξτε ξανά τα διαφορετικά κανάλια σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα εντάξει. Σε αυτό το σημείο κάντε μια νέα σάρωση για να ελέγξετε αν η τηλεόρασή σας μπορεί να ανακαλύψει περισσότερα κανάλια. Υποθέτοντας ότι συμβαίνει αυτό, καταγράψτε τα.
 • Προς το παρόν, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων της τηλεόρασης σας και συμπεριλάβετε τα κανάλια που λάβατε πριν, τα οποία απουσιάζουν από την πιο πρόσφατη αναζήτηση, με στόχο ότι η τηλεόρασή σας διαθέτει αυτήν τη στιγμή κάθε μεμονωμένο κανάλι, παρά το γεγονός ότι δεν λαμβάνεται αποφασιστικά κανένα από αυτά.
 • Λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη εμπειρία σας και τον περαιτέρω πειραματισμό, τοποθετήστε την κεραία όπου φαίνεται να λαμβάνετε τα περισσότερα κανάλια.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ SERVICE ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙΜΕΣ

Στην εταιρεία μας στόχος είναι να μπορούν όλοι να δεχθούν τις υπηρεσίες μας για αυτό οι τιμές είναι λογικές και σε σταθερά επίπεδα. Καλώντας μας ένας από του τεχνικούς μας σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στον χώρο σας για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με την κεραία σας. Πέρα από την εγκατάσταση και επισκευή κεραίας Λάρισα μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Έρχονται πάντα εξοπλισμένοι ώστε να κάνουν γρήγορα και αποτελεσματικά την διάγνωση στο πρόβλημα σας και να συνεχίσουν με την ανάλογη επισκευή για κεραίες. Μετά την επισκευή εγγυόμαστε δυνατό σήμα στη τηλεόραση για να απολαμβάνετε τα θεάματα που επιθυμείτε. Πάντα χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για να μείνετε ευχαριστημένοι μετά την επισκευή.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε

 • Δορυφορικές κεραίες
 • Επισκευή δορυφορικών συστημάτων
 • Τοποθέτηση δορυφορικών συστημάτων
 • Επισκευή επίγειων ψηφιακών κεραιών
 • Εγκατάσταση επίγειων ψηφιακών κεραιών
 • Επισκευή κεντρικών κεραιών πολυκατοικίας
 • Εγκατάσταση κεντρικών κεραιών πολυκατοικίας
 • Δορυφορικό internet

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ SERVICE ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

Καλέστε τώρα για service και επισκευή κεραίας στην Λάρισα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Όποια και αν είναι η περιοχή στην Λάρισα που βρίσκετε η επιχείρηση ή το σπίτι σας οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24gr.gr για ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ μπορούν να βρεθούν άμεσα κοντά σας με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συγκεκριμένα οι περιοχές εξυπηρέτησης μας είναι:

 • Παπασταύρου
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Ιπποκράτης (Πέρα Μαχαλάς)
 • (Νέα) Φιλιππούπολη
 • Λιβαδάκι
 • Άγιος Θωμάς
 • Νεάπολη
 • Άγιος Αχίλλειος
 • Άγιος Νικόλαος
 • Αμπελόκηπων (Ταμπάκικα)
 • 40 Μαρτύρων
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Σταθμός
 • Λαχανόκηποι
 • Νέα Σμύρνη
 • Άγιος Γεώργιος
 • Κουλούρι
 • Αμφιθέα
 • Χαραυγή
 • Τούμπα
 • Πυροβολικά
 • Αβέρωφ
 • Νέα Πολιτεία
 • Ηπειρώτικα
 • Ανθούπολη
 • Νεράιδα
 • Τερψιθέα
 • Άργυσσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button