ΤΕΧΝΙΚΟΙ OTE TV SERVICE ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ OTE TV SERVICE ΒΛΑΒΕΣ ΒΟΛΟΣ

24.21.200.365

Ψάχνετε τεχνικό ΟΤΕ TV στο Βόλο;

Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί σε σπίτια που διαθέτουν μια δορυφορική εγκατάσταση τηλεόρασης το σήμα να μην είναι καλό και να δέχεται παρεμβολές. Αυτή είναι μια καθόλου ικανοποιητική κατάσταση αν σκεφτεί κανείς πως πληρώνεις γιατί επιθυμείς κάποια ποιότητα και όχι για να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα σε μια αμφίβολη ποιότητα. Εξαιτίας της παραπληροφόρησης που επικρατεί σε πολλές σελίδες και forum στο internet πολλοί άνθρωποι είναι μπερδεμένοι σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών OTE TV Βόλος του 24gr έρχεται για να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας με μερικές χρήσιμες συμβουλές με το τι χρειάζεται να κάνει κανείς προκειμένου να επιδιορθώσει το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Έλεγξε το LNB

Το LNB είναι υπεύθυνο για να μετατρέπει αλλά και να ενισχύει το σήμα που η κεραία δέχεται από τον δορυφόρο οπότε καλά θα κάνεις αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα του σήματος να φροντίσεις να κάνεις κάποιον έλεγχο μήπως και τυχόν το LNB έχει μετατοπιστεί από τη θέση του και δεν δέχεται σωστά το σήμα. Δες στην κορυφή του LNB τα αναγραφόμενα Db η τιμή που θα πρέπει να δεις είναι 0.1Db.

Έλεγξε τα καλώδια

Τσέκαρε την σύνδεση των καλωδίων που μεταφέρουν το σήμα στον τηλεοπτικό σου δέκτη. Πρέπει να βεβαιωθεί επίσης μήπως υπάρχει κάποιο φθαρμένο καλώδιο του οποίου το εσωτερικό είναι εκτεθειμένο. Αν το καλώδια έχουν πολύ περισσότερο μήκος από ότι χρειάζεται κοιτάξτε μήπως υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο είναι διπλωμένο. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο θα ήταν να μειώσετε το μήκος του καλωδίου στο απαιτούμενο για τον χώρο σας.

Κάντε επανεκκίνηση

Η πρώτη λύση ενός πληροφορηκάριου όσον αναφορά προβλήματα του υπολογιστή ή του router είναι η επανεκκίνηση. Δεν χάνετε και κάτι αν το δοκιμάσετε.

Κάλεσε τους τεχνικούς OTE TV Βόλου

Αν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και το πρόβλημα εμμένει τότε είναι καλύτερα να καλέσεις τώρα έναν ειδικό τεχνικό OTE TV Βόλος. Μην διστάσετε να καλέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας το χρειαστείτε. Η εταιρεία μας σας εξυπηρετεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button