ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Το πλυντήριο πιάτων δεν στεγνώνει τα πιάτα; Δείτε τι μπορεί να συμβαίνει

Μήπως έχετε παρατηρήσει στάσιμα νερά στο κάτω μέρος από το πλυντήριο πιάτων; Τα προβλήματα αποστράγγισης είναι κοινά σε πάρα πολλές περιπτώσεις οικιακών πλυντηρίων πιάτων, δυστυχώς γιατί αρκετοί από εμάς έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους προβλήματα, ευτυχώς γιατί οι έμπειροι υδραυλικοί της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί, 24gr, ξέρουν πως να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Το καλάθι αποστράγγισης του πλυντηρίου πιάτων έχει βουλώσει

Συνήθως το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα πλυντήρια πιάτων οφείλετε στο φραγμένο από υπολείμματα καλάθι αποστράγγισης, ωστόσο για να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι η πραγματική αιτία θα πρέπει να αφαιρέσετε πρώτα όλο το νερό από το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων και έπειτα να τσεκάρετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάδος αποστράγγισης.

Αυτό που πρέπει να κάνετε στην συνέχεια είναι να αφαιρέσετε τις βίδες που συγκρατούν το καλάθι στην θέση του, φροντίζοντας παράλληλα να κρατάτε το καλάθι σταθερό. Μόλις ξεβιδώσετε εντελώς τον κάδο του πλυντηρίου πιάτων θα πρέπει να το σηκώσετε και να ελέγξετε στο εσωτερικό του μήπως υπάρχουν τυχόν συσσωρευμένα υπολείμματα τροφών και αν ναι να τα απομακρύνετε.

Εάν δεν υπάρχουν “σκουπίδια” σε αυτό το σημείο τότε μάλλον η πηγή του προβλήματος είναι άλλη.

Ο σωλήνας αποστράγγισης του πλυντηρίου πιάτων έχει βουλώσει

Αφού επανατοποθετήσετε το καλάθι αποστράγγισης στην αρχική του θέση θα πρέπει να εξετάσετε άλλα μέρη του πλυντηρίου πιάτων τα οποία ενδεχομένως να προκαλούν και το πρόβλημα αυτό με τα νερό στο εσωτερικό του πλυντηρίου.

Μία άλλη πιθανή αιτία του προβλήματος λοιπόν, θα μπορούσε να είναι και ένας βουλωμένος σωλήνας αποστράγγισης. Για να δείτε εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά κάτω από τον νεροχύτη και να ρίξετε μια ματιά στον σωλήνα. Ένας καθαρισμός του σωλήνα αποστράγγισης του πλυντηρίου πιάτων θα μπορούσε να επαναφέρει και πάλι την συσκευή στην αρχική της κατάσταση.

Τεχνικοί πλυντηρίων πιάτων

Εάν δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο πολύπλοκης φύσεως και να απαιτεί έναν επαγγελματία τεχνικό πλυντηρίων πιάτων. Οι υδραυλικοί Αθήνα της εταιρείας 24gr, είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να παλεύετε μόνοι σας προκειμένου να βρείτε την λύση και καταλήγοντας να δημιουργείτε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα με το πλυντήριο πιάτων.

Καλέστε μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας εξοπλισμένο με όλα τα απαιτούμενα εργαλεία και μηχανήματα έτσι ώστε να εντοπίσουν την ακριβή αιτία του προβλήματος και να σας προσφέρουν μία άμεση, οριστική και οικονομική λύση.

Δείτε περισσότερες τεχνικές συμβουλές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button