ΑΛΛΑΓΗ ΦΛΟΤΕΡ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

Αλλαγή φλοτέρ στο καζανάκι; Δείτε πως να την κάνετε μόνοι σας!

Το φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας αποτελεί τον βασικό μηχανισμό ο οποίος ελέγχει την εισροή και την εκροή του νερού προς την λεκάνη. Αφού αδειάσει το καζανάκι από το νερό, θα γεμίσει, μέχρις ενός σημείου και έπειτα θα σταματήσει, γιατί διαφορετικά όπως καταλαβαίνετε θα πλημμυρίσει ο χώρος.

Η συχνή και μακροχρόνια χρήση έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα με το καζανάκι τα οποία οφείλονται κυρίως σε προβλήματα του φλοτέρ. Μπορεί για παράδειγμα το καζανάκι να τρέχει συνέχεια νερό. Τις περισσότερες φορές αυτό που θα πρέπει να κάνει κανείς είναι να προχωρήσει στην αλλαγή του φλοτέρ.

Εάν θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα που πέρα από εκνευρισμό θα σας κοστίσει και πολλά χρήματα, θα πρέπει να φροντίσετε να αλλάξετε το φλοτέρ και να δώσετε μία οριστική λύση στο πρόβλημα. Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί, μας περιγράφουν την διαδικασία ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε το φλοτέρ στο καζανάκι μόνοι μας.

Αφαίρεση φλοτέρ στο καζανάκι

Για να τοποθετήσουμε το νέο φλοτέρ θα πρέπει να αφαιρέσουμε πρώτα το παλιό. Αρχικά φροντίστε να κλείσετε την παροχή νερού στο καζανάκι και έπειτα να αδειάσετε το ήδη υπάρχον νερό μέσα στην τουαλέτα, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την δουλειά μας διαφορετικά.

Έπειτα αφαιρούμε τον σωλήνα ανεφοδιασμού νερού, είναι ένας σωλήνας σε σχήμα σπιράλ και μετά ξεβιδώνουμε το φλοτέρ και το αφαιρούμε από το καζανάκι.

Εγκατάσταση φλοτέρ στο καζανάκι

Με αντίστροφα βήματα θα κάνουμε και την εγκατάσταση φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας. Πρώτα τοποθετούμε το νέο φλοτέρ και σφίγγουμε τον σφιγκτήρα και έπειτα τοποθετούμε και πάλι πίσω τον σπιράλ σωλήνα που είχαμε αφαιρέσει προηγουμένως.

Αυτός ο σπιράλ σωλήνας είναι υπεύθυνος και για την παροχή του νερού από τις υδραυλικές σωληνώσεις μέσα στο στο καζανάκι.

Καζανάκι καθαρισμός

Για να είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος μηχανισμός που μόλις εγκαταστήσαμε θα δουλέψει άρτια θα πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε και έναν καθαρισμό στο καζανάκι, έτσι ώστε να απομακρύνουμε όλα τα βρώμικα υπολείμματα και κυρίως την σκουριά που έχει συσσωρευτεί.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί γιατί ενδέχεται το νερό να έρθει με πίεση με αποτέλεσμα οι βρομιές να γεμίσουν τον χώρο γύρω σας επιβαρύνοντάς σας με επιπλέον δουλειά.

Ρύθμιση στάθμης νερού

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αφού τελειώσετε την διαδικασία της απεγκατάστασης, της εγκατάστασης και του καθαρισμού, θα πρέπει να φροντίσετε να ρυθμίσετε κατάλληλα την στάθμη του νερού μέσα στο καζανάκι, διαφορετικά όλος ο κόπος που έχετε κάνει θα πάει χαμένος γιατί ροή του νερού θα είναι μη ελεγχόμενη.

Ο έλεγχος της στάθμης του νερού πραγματοποιείται με την μετακίνηση του συνδετήρα στο φλοτέρ στο καζανάκι. Ιδανικά υπολογίστε ότι το νερό μέσα στο καζανάκι θα πρέπει να φτάνει σε ύψος τα μέσα της δεξαμενής και να είναι όχι περισσότερο αλλά ούτε και λιγότερο.

Αντικαταστήστε το φλοτέρ στο καζανάκι καλώντας έναν υδραυλικό

Εάν παρ’όλες τις παραπάνω συμβουλές συνεχίζετε να αδυνατείτε να αλλάξετε το φλοτέρ στο καζανάκι μόνοι σας, ή εάν παρόλο που ακολουθήσατε την διαδικασία κάτι δεν πήγε όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα τότε η καλύτεροι λύση είναι οι υδραυλικοί Αθήνα.

Ζητήστε προσφορά τώρα και εμείς θα σας προσφέρουμε άμεσες και οριστικές τεχνικές λύσεις, στις καλύτερες δυνατές τιμές!

Δείτε περισσότερες τεχνικές συμβουλές:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button