ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (PC Service) ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210.365.24.24

Οι 24 ώρες τεχνικοί υπολογιστών Χαλάνδρι είναι σε θέση να αξιολογήσουν την σημαντικότητα της βλάβης, να εντοπίσουν από πού προέρχεται και να μπορέσουν να την αποκαταστήσουν επιτυχώς. Είτε το πρόβλημα σας αφορά επισκευή προβλήματος υλικού, λογισμικού, καθαρισμό του συστήματος από ιούς είτε εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν άμεσα την επισκευή του υπολογιστή σας.

Όλοι οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ από την εταιρεία 24gr,  αναλαμβάνουν το service ηλεκτρονικών υπολογιστών σε Χαλάνδρι και Αττική 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο και εγγυάται την αντιμετώπιση προβλημάτων μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Ο υπολογιστής και γενικότερα το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά και την εκπαίδευση. Πλέον, οι περισσότερες διαδικασίες γίνονται ψηφιακά γλιτώνοντας έτσι χρόνο αλλά και κόπο. Βέβαια, επειδή μιλάμε για μηχανήματα είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια στιγμή θα εμφανίσουν βλάβες που χρειάζονται αντιμετώπιση για αυτό καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν επισκευές laptop ή επισκευές υπολογιστών και να αποκαταστήσουν αποτελεσματικά την βλάβη.

Επισκευές υπολογιστών Χαλάνδρι

Η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί παρέχει άριστες υπηρεσίες που αφορούν ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και επισκευή laptop και επισκευή σταθερών υπολογιστών (desktop pc) στην Χαλάνδρι. Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί υπολογιστών αναλαμβάνουν όλες τις απαιτητικές εργασίες όπως αλλαγή σκληρού δίσκου, αλλαγή κάρτας γραφικών αλλά και αύξηση της μνήμης ram. Όλες αυτές οι εργασίες θα βελτιώσουν τον υπολογιστή σας και θα το κάνουν καλύτερο από πριν.

Ας δούμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας:

 • Εγκατάσταση & υποστήριξη εταιρικών/οικιακών δικτύων (ενσύρματων ή ασύρματων)
 • Επίλυση προβλημάτων Server (web, email, file, print)
 • Εγκατάσταση συνδέσεων Internet
 • Παραμετροποίηση συνδέσεων Internet
 • Ρυθμίσεις ασφαλείας σε router
 • Ρυθμίσεις ασφαλείας σε υπολογιστές
 • Παραμετροποίηση firewall σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη
 • Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος
 • Εγκατάσταση προγραμμάτων
 • Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος
 • Επίλυση προβλημάτων παγώματος
 • Επίλυση προβλημάτων επανεκκίνησης
 • Επίλυση προβλημάτων μπλε οθόνης
 • Καθαρισμός του υπολογιστή από κακόβουλο λογισμικό
 • Επαναφορά υπολογιστή σε κατάσταση σωστής λειτουργίας
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος
 • Ανάκτηση αρχείων που έχουν διαγραφεί
 • Ανάκτηση αρχείων από σκληρούς δίσκους
 • Ανάκτηση αρχείων από usb
 • Ανάκτηση αρχείων από memory card
 • Αναβάθμιση χαλασμένου υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Αντικατάσταση χαλασμένου υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Δυνατότητα για απομακρυσμένη σύνδεση με τον υπολογιστή σας για παροχή τεχνικής υποστήριξης.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τεχνικοί υπολογιστών Χαλάνδρι τιμές

Στην εταιρεία μας έχουμε ως γνώμονα πάντα τον συμφέρον του πελάτη μας για να λάβετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όταν απαιτείται η τοποθέτηση ανταλλακτικών τότε οι τεχνικοί υπολογιστών Χαλάνδρι χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας υλικά. Ο υπολογιστής σας στο μέλλον θα λειτουργεί άψογα και θα μοιάζει σαν καινούριος. Οι τιμές για ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ποικίλουν ανάλογα με την έκταση της βλάβης και της εργασίας που απαιτεί.

Ωστόσο, στην επιχείρησή μας θα βρείτε οικονομικές τιμές που παραμένουν σταθερές για να μπορέσετε με ευκολία να αποκαταστήσετε την βλάβη που έχει προκύψει. Είναι βέβαιο πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά μας και συνεπώς θα μας προτιμήσετε στο μέλλον. Όταν πρόκειται για Service Υπολογιστών Χαλάνδρι η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξει οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Γιατί ο υπολογιστής μου χρειάζεται τακτική συντήρηση;

Το ρητό του σοφού λαού μας που ακολουθούμε οι περισσότεροι « Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» ισχύει και για τους υπολογιστές. Η διάρκεια ζωής ενός υπολογιστή εξαρτάται από το πόσο καλά το φροντίζετε. Με την τεχνολογία να κινείται σε τόσο γρήγορη ταχύτητα, η τακτική συντήρηση από την εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί υπολογιστών Χαλάνδρι μπορεί να δώσει πολλά οφέλη στον υπολογιστή σας.

Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους και τα πλεονεκτήματα για το γιατί υπάρχει ανάγκη τακτικής συντήρησης σε έναν υπολογιστή ή αντιστοιχης επισκευής του pc.

1.Προστασία από κακόβουλο λογισμικό

Ακριβώς επειδή έχετε εγκαταστήσει λογισμικό Anti-Virus δεν σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας θα είναι απαλλαγμένος από λογισμικό adware ή spyware. Πρέπει να ενημερωθεί εάν υπάρχουν νέες ενημερώσεις, κάτι που μπορεί να διατηρήσει τον υπολογιστή σας πλήρως προστατευμένο.

Η εγκατάσταση ενημερώσεων δεν είναι κατάλληλη μόνο για λογισμικό ασφαλείας, αλλά και για άλλα σημαντικά λογισμικά που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.

2.Βελτίωση την απόδοσης

Η συντήρηση του υπολογιστή βοηθά επίσης στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματός σας καθώς με την πάροδο του χρόνου μετά από μια περίοδο χρήσης ο υπολογιστής σας θα αρχίσει να επιβραδύνεται και να μην λειτουργεί σε βέλτιστο επίπεδο. Η συντήρηση του υπολογιστή θα αυξήσει την απόδοση και την ταχύτητα του pc σας, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

3. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ένα πλεονέκτημα επίσης της συχνής συντήρησης είναι ότι θα έχετε αντίγραφα ασφαλείας ή σημεία επαναφοράς για τα αρχεία σας. Επομένως, σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τα σημεία επαναφοράς ή τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση της απώλειας πληροφοριών και επίσης του χρόνου διακοπής λειτουργίας χωρίς τον υπολογιστή σας.

4. Καθαρισμός και συντήρηση

Όταν χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μέρα, το σύστημά του παράγει θερμότητα. Αυτή η ζέστη, εάν δεν απελευθερωθεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην απόδοση του υπολογιστή σας και μπορεί επίσης να οδηγήσει στον πρόωρο θάνατό του.

Ένας λόγος επίσης για τον οποίο η θερμότητα δεν μπορεί να απελευθερωθεί σωστά είναι λόγω της βρωμιάς και της σκόνης που εμποδίζει το σύστημα ψύξης της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καθαρίζουμε τους υπολογιστές μας μερικές φορές και πρέπει να τοποθετούμε σε δροσερό χώρο με κατάλληλο εξαερισμό αέρα.

Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία του υπολογιστή, χρειάζεται τακτική συντήρηση από την εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 24 ΩΡΕΣ και παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ένα περιττό κόστος στο χρόνο, θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας και θα μειώσει επίσης τους τρέχοντες λογαριασμούς επισκευής.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Επισκευή (Service) φορητού υπολογιστή Χαλάνδρι: Ποιά είναι τα οφέλη

Λέγεται ότι ένα ανθρώπινο σώμα δεν είναι παρά μια μηχανή και όπως το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τακτικούς ελέγχους και καθαρισμό, το ίδιο ισχύει και για τον φορητό υπολογιστή και την επιφάνεια εργασίας σας.

Η συμβουλή του εξειδικευμένου τεχνικού υπολογιστών ότι πρέπει να συντηρείτε τον φορητό υπολογιστή σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, έτσι ώστε με  το σωστό καθαρισμό και τη  σωστή βοήθεια, ο φορητός υπολογιστής σας να είναι έτοιμος για χρήση με μειωμένους κινδύνους ξαφνικών βλαβών.

Τι περιλαμβάνεται λοιπόν στην υπηρεσία επισκευή υπολογιστών Χαλάνδρι (PC Service)

Ενδεικτικές εργασίες που αφορούν το service/επισκευή υπολογιστή Χαλάνδρι:

 1. Χημικός καθαρισμός των εσωτερικών μερών, συμπεριλαμβανομένης της μητρικής πλακέτας, του επεξεργαστή κ.λ.π.:
 2. Συντήρηση με πάστα ψύξης: απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του φορητού υπολογιστή αντικαθίσταται στη μητρική πλακέτα και στην ψήκτρα της κάρτας γραφικών. Εάν η πάστα ψύξης στεγνώσει και ο φορητός υπολογιστής υπερθερμανθεί, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα στη μητρική πλακέτα που είναι δύσκολο να επιλυθούν.
 3. Ανεμιστήρας ψύξης: Τα προβλήματα υπερθέρμανσης μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε αυτόματο κλείσιμο και απώλεια δεδομένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ανεμιστήρας ψύξης στον φορητό υπολογιστή καθαρίζεται επίσης για ομαλότερη λειτουργία και τυχόν προβλήματα με εξαρτήματα με χαμηλή απόδοση ενημερώνονται οι πελάτες.
 4. Κάρτα υγείας φορητού υπολογιστή: μια αναφορά υπηρεσίας δημιουργείται από υπερσύγχρονο λογισμικό στο τέλος της γενικής υπηρεσίας που περιγράφει τα χαρακτηριστικά διαφορετικών τμημάτων του φορητού υπολογιστή. Τώρα ξέρετε γιατί οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ προτείνουν ανεπιφύλακτα τη συντήρηση των φορητών υπολογιστών τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο.

Τα οφέλη των τακτικών service περιλαμβάνουν:

 • Περιορίστε τον κίνδυνο επιπλοκών παρακολουθώντας στενά τις υπάρχουσες συνθήκες.
 • Ενημερώνονται τα προληπτικά μέτρα για εξαρτήματα με χαμηλή απόδοση.
 • Παρατεταμένη διάρκεια ζωής του φορητού υπολογιστή: Όταν πραγματοποιείτε τακτικά ετήσιες εξετάσεις, θα βοηθήσει τη μονάδα σας να λειτουργεί καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο.
 • Πιο αποτελεσματική: Οι ειδικοί λένε ότι ένας φορητός υπολογιστής χάνει το 30% της απόδοσής του κάθε χρόνο, αν δεν συντηρείται. Χωρίς συντήρηση, μπορεί να συσσωρεύσει σκόνη και βρωμιά που μειώνει την αποτελεσματικότητά του. Κατά τη διάρκεια των ετήσιων ελέγχων, οι αεραγωγοί καθαρίζονται για να διασφαλιστεί ότι ο αέρας που αναπνέει ο φορητός υπολογιστής σας είναι καθαρός.
 • Ελαχιστοποιήστε τις επισκευές: Εάν έχετε έναν ειδικό τεχνικό υπολογιστών να πραγματοποιεί ελέγχους στον φορητό υπολογιστή σας κάθε χρόνο, θα εξοικονομήσετε μεγάλα χρήματα ποσά που θα είχαν δαπανηθεί για επισκευή υπολογιστών Χαλάνδρι.
 • Εντοπισμός πιθανώς κρίσιμων καταστάσεων έγκαιρα: Τα μικρά προβλήματα μπορούν να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν προτού μετατραπούν σε κάτι μεγαλύτερο που αφήνει το πορτοφόλι σας άδειο και σας αφήνει με έναν φορητό υπολογιστή που δεν λειτουργεί.
 • Αποφύγετε την υπερθέρμανση: Μερικές φορές ο φορητός υπολογιστής σας φαίνεται καλός αλλά δεν ψύχεται εσωτερικά Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους όπως η ψήκτρα να μην επαρκεί, ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί, τα φίλτρα αέρα είναι φραγμένα κ.λ.π.
 • Η τακτική υπηρεσία service φορητού υπολογιστή θα διασφαλίσει ότι η μονάδα λειτουργεί πάντα ομαλά και όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται νωρίς.
 • Αναφορά φορητού υπολογιστή και προληπτικά μέτρα: Στο τέλος της παροχής υπηρεσίας Επισκευή Υπολογιστή Χαλάνδρι, η αναφορά που δημιουργείται αναφέρεται στην υγεία του φορητού υπολογιστή σας και προτείνονται προληπτικά μέτρα για τον ίδιο σύμφωνα με τις αναφορές ανάλυσης.

Πως μπορείτε να γνωρίζετε ότι ο υπολογιστής σας έχει ιό;

Χρειαζόμαστε τους υπολογιστές μας για να πετύχουν τόσα πολλά για την εργασία μας αλλά και τη προσωπική μας ζωή, οπότε όταν δεν λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα, μπορεί να εμποδίσει την καθημερινότητα μας. Οι υπολογιστές μας είναι επίσης μικροσκοπικοί, λειτουργούν καλά ένα λεπτό και στο επόμενο λεπτό δεν λειτουργούν σωστά και μερικές φορές αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει ότι ένας ιός έχει μολύνει τον υπολογιστή σας.

Ο εκάστοτε τεχνικός υπολογιστών Χαλάνδρι, ακολουθεί ορισμένες κοινές ενδείξεις ότι ο υπολογιστής σας δεν έχει απλώς μια δύσκολη ημέρα αλλά θα μπορούσε να μολυνθεί από ιό.

 • Μια ξαφνική επιβράδυνση όταν εκτελείται μια μεγάλη εφαρμογή μπορεί να σημαίνει ότι ένας ιός μολύνει το μηχάνημά σας μέσω της μνήμης σας.
 • Η αύξηση των αναδυόμενων διαφημίσεων ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια σοβαρή ενόχληση, ειδικά εάν υπάρχουν πολλές από αυτές ταυτόχρονα. Εάν βομβαρδίζετε με αναδυόμενα παράθυρα, ένα λογισμικό προστασίας από κατασκοπευτικό λογισμικό μπορεί να καθορίσει εάν είναι ιός ή ιστοσελίδα που επισκεφτήκατε.
 • Εάν άτομα στη λίστα επαφών αρχίσουν να επικοινωνούν μαζί σας σχετικά με μηνύματα που έλαβαν από εσάς και τα οποία δεν έχετε γράψει, πρέπει να παρακολουθήστε τον φάκελο “Απεσταλμένα” στα κοινωνικά δίκτυα, προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε οποιοδήποτε εργαλείο στέλνετε μηνύματα. Εάν παρατηρήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναρτήσεις που δεν στείλατε, είναι πιθανό να έχετε ιό.
 • Μερικές φορές μπορεί να έχετε έναν ιό, αλλά δεν έχετε σημάδια, επειδή ορισμένοι ιοί υπολογιστών είναι αδρανείς έως ότου ο χρήστης εκκινήσει το κατεστραμμένο αρχείο. Κατά τη διάρκεια του service υπολογιστή σε Χαλάνδρι, ένα λογισμικό προστασίας από ιούς είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί σε πλήρη λειτουργία και ότι κανένας ιός δεν κρύβεται στις σκιές.

Τι είναι η απομακρυσμένη ηλεκτρονική υποστήριξη και service του υπολογιστή;

Όταν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί ξαφνικά, είναι δύσκολο να βρείτε το χρόνο για να τον πάρετε σε έναν ειδικό τεχνικό για να αναλύσει και πιθανώς να επισκευάσει τον υπολογιστή σας. Και μερικές φορές, οι υπολογιστές μας είναι μεγάλοι σε μέγεθος, βάρος και είναι δύσκολο να μεταφερθούν σε ένα κατάστημα.

Επιπλέον, η σωστή σύνδεση όλων των στοιχείων κατά την επαναφορά τους μπορεί να αποδειχθεί μια άλλη πρόκληση για τους περισσότερους χρήστες.

Η απομακρυσμένη ηλεκτρονική υποστήριξη του υπολογιστή σας από τον τεχνικό υπολογιστών επιτρέπει σε ένα επαγγελματία τεχνικό μας να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας, να εκτελέσει μια σειρά εργασιών ώστε να καθορίσει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί χωρίς να απαιτείται από εσάς να εγκαταλείψετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας.

Όταν επικοινωνείτε με μια επαγγελματική υπηρεσία, μπορεί να σας ρωτήσουν εάν η απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστή είναι κάτι που θα σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσουν να επισκεφθείτε έναν ιστότοπο όπου θα παραχωρήσετε στην επιχείρηση άδεια πρόσβασης στον υπολογιστή σας από απόσταση.

Αυτό συνήθως απαιτεί ένα ειδικό λογισμικό το οποίο θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε μετά τη χορήγηση άδειας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο τεχνικός μπορεί θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εάν αυτό δεν είναι κάτι που αισθάνεστε άνετα να κάνετε μόνοι σας.

Τα οφέλη της απομακρυσμένης ηλεκτρονικής υποστήριξης υπολογιστών περιλαμβάνουν:

 1. Ταχύτητα: Λάβετε βοήθεια αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να φτάσει ο τεχνικός υπολογιστών στο χώρο σας σε Χαλάνδρι.
 2. Βολικό: Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τον ογκώδη υπολογιστή σε ένα κατάστημα στην Χαλάνδρι ή να περιμένετε τον τεχνικό να έρθει στο σπίτι σας.
 3. Προσιτό: Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο και αυτό μας επιτρέπει να χρεώνουμε πολύ πιο προσιτές τιμές για την ίδια υπηρεσία υψηλής ποιότητας που θα λάβατε από έναν τεχνικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό υπολογιστών στην Χαλάνδρι και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ:

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (PC SERVICE) & ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button