ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΩΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ηλεκτρολογικά και Ανακαίνιση: Κάντε τη σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο χώρο σας

Ψάχνετε για ηλεκτρολόγους στην Αθήνα; Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο χώρο σας; Τότε θα πρέπει να εξετάσετε πολύ καλά το χώρο σας πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες ανακαίνισης. Θα πρέπει να κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο και στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας.

Όταν λέμε ηλεκτρολογικά φυσικά και εννοούμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού μας, από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και τις πρίζες μέχρι και την καλωδίωση σαφώς και τη γείωση.

Πως να ανακαινίσετε σωστά το χώρο σας;

Αρχικά αυτό πρέπει να κάνετε και αφού έχετε αποφασίσει ποιος είναι ο κατάλληλος ηλεκτρολόγος για εσάς, είναι να συζητήσετε μαζί του για τις ανάγκες του χώρου σας ώστε να σας εξηγήσει μετέπειτα πως θα πρέπει να ξεκινήσετε.

Ένας σωστά καταρτισμένος ηλεκτρολόγος θα σας δώσει μια σχετική ηλεκτρολογική μελέτη και μπορεί να σας προτείνει λύσεις ώστε να κάνετε τα απαραίτητα γρήγορα και απλά γλιτώνοντας σας από περιττό κόπο και έξοδα.

Έτσι, οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι:

1 . Η συντήρηση και οι επιδιορθώσεις στην υπάρχουσα ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή η αποξήλωσή της και η εγκατάσταση νέας, ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις του χώρου.

2. Η ύπαρξη γείωσης χρειάζεται οπωσδήποτε να ελεγχθεί, καθώς σχεδόν πάντα υπάρχει γείωση σε μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

3. Ο έλεγχος και η αντικατάσταση εάν αυτή κρίνεται απαραίτητη, όπως για παράδειγμα σε παλιές πολυκατοικίες.

4. Θα πρέπει να ελεγχθεί ή να αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός πίνακας τόσο του σπιτιού όσο και του κλιμακοστασίου μας όπως και η εγκατάσταση ρελέ διαφυγής έντασης στο σπίτι.

5. Θα πρέπει να γίνει η αλλαγή των παλιών διακοπτών και των πριζών, όπως της τηλεόραση ή του τηλεφώνου με νέους διακόπτες, καθώς οι ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα διαρκώς αυξάνονται παράλληλα αυξάνονται και οι ανάγκες σε πρίζες και διακόπτες.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, ο ηλεκτρολόγος σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση νέων πριζών και διακοπτών στους χώρους του σπιτιού σας ώστε να καλύπτονται οι ξεχωριστές ανάγκες σε κάθε δωμάτιο.

Η τοποθέτηση των ηλεκτρικών συσκευών και των φωτιστικών στους χώρους του σπιτιού σας έρχεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία της ανακαίνισης στα ηλεκτρολογικά.

Καλέστε το κατάλληλο ηλεκτρολόγο

Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι χρήσιμο να εκδοθεί το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, το οποίο πιστοποιεί την ορθή λειτουργία της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτιρίου και είναι απαραίτητο για την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ σε περιπτώσεις μίσθωσης ακινήτου αλλά και για την ηλεκτροδότηση νέας οικοδομής.

Ο ιδανικός τρόπος για να κάνετε ανακαίνιση στο χώρο σας και να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στις ηλεκτρολογικές σας εγκαταστάσεις είναι να καλέσετε κάποιον άρτια καταρτισμένο ηλεκτρολόγο. Γιατί ένας καλός ηλεκτρολόγος στην Αθήνα της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί μπορούν να σας δώσουν λύσεις άμεσα.

Η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί 24gr είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και διαθέτει περισσότερες από 40 ειδικότητες τεχνικών μέσα στις οποίες είναι και οι ηλεκτρολόγοι Αθήνα.

Δείτε περισσότερες συμβουλές για τις ηλεκτρολογικές βλάβες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button