SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL

210.365.24.24

Στην εταιρεία 24gr.gr γνωρίζουμε την ιστορία της κάθε εταιρείας που οι τεχνικοί πλυντηρίων μας αναλαμβάνουν να επιδιορθώσουν. Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο προσπαθούμε να παρέχουμε μια ανώτερη υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας, κάνοντας τα επιπλέον βήματα που απαιτούνται για την πλήρη προστασία του σπιτιού τους.

Όταν συνεργάζεστε με την ομάδα μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα συνεργαστείτε με έμπειρους τεχνικούς που είναι υπερήφανοι για την καθαριότητα της εργασίας τους. ότι η υπερηφάνεια αντανακλάται στο πώς σας συμπεριφερόμαστε, καθώς και στο πώς αντιμετωπίζουμε το χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Συνεργαστείτε με μια εταιρεία επισκευών συσκευών που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η κλήση ενός έμπειρου τεχνικού μας είναι μια έξυπνη επιλογή. Όχι μόνο χρεώνουμε με τη εργασία αντί για την ώρα, παρέχουμε μια ακριβή προσφορά πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία. Επίσης, δεν θα επιχειρήσουμε ποτέ να διαγνώσουμε το πρόβλημα της συσκευής σας μέσω τηλεφώνου.

Ο βασικότερος λόγος είναι ότι θέλουμε η προσφορά μας να βασίζεται στα γεγονότα και σε ό, τι χρειάζεστε αντί στις εικασίες μας. Όταν μας καλείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι θα συνεργαστείτε με εξαιρετικά εκπαιδευμένους, ευγενικούς επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση για τα προβλήματα συσκευής σας, καθώς και να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ FEDERAL – SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL

Η Altorfer Bros Company ήταν κατασκευαστής πλυντηρίου ρούχων που ιδρύθηκε από τους αδελφούς AW και Silas Altorfer στο Roanoke, Illinois , το 1909. Οι αδελφοί δημιούργησαν για πρώτη φορά ένα πλυντήριο ρούχων με δύναμη αφού είδαν τις αδελφές και την μητέρα τους να πλένουν στο χέρι σωρούς ρούχων.

Ήταν βασικά μια ξύλινη μπανιέρα τοποθετημένη σε έναν πάγκο με ξύλινα «δάχτυλα» για το πλύσιμο των ρούχων και προσαρτημένη σε μια βενζινοκίνητη μηχανή. Μετά από δύο χρόνια, οι πωλήσεις του νέου πλυντηρίου ρεύματος ήταν χιλιάδες. Αποκάλεσαν το μηχάνημα Roanoke Power Machine.

Η εταιρεία έγινε γνωστή ως ABC Washer Company και οι συσκευές της πωλήθηκαν με το εμπορικό σήμα ABC. Η εταιρεία έφτιαξε ένα νέο εργοστάσιο στην Peoria του Illinois και η ξύλινη μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μεταλλική μπανιέρα. Το 1926, η ABC παρήγαγε την πρώτη μπανιέρα με επένδυση από πορσελάνη.

Το 1928, η ABC ανέλαβε την Federal στο Σικάγο του Ιλινόις , η οποία παρήγαγε πλυντήρια ρούχων για την εταιρεία κοινής ωφέλειας Insull που ιδρύθηκε από τον Samuel Insull . Η ABC έγινε προμηθευτής της Insull και έφτιαξε πλυντήρια με το σήμα Fedelco αποκλειστικά για αυτούς. [2] Στα μέσα του δεκαεννέα του τριάντα, η ABC εισήγαγε ένα μοντέλο στεγνωτηρίου με στύψιμο, το οποίο εξάλειψε το στύψιμο και πρόσθεσε ένα στεγνωτήριο περιστροφής στο συμβατικό μοντέλο πλυσίματος.

Το 1952, η Altorfer Bros. Company αγοράστηκε από την εταιρεία Nash-Kelvinator και άρχισε να παράγει προϊόντα με την επωνυμία Kelvinator επίσης

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ FEDERAL ΒΛΑΒΕΣ SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL

Εάν το πλυντήριο σας δεν λειτουργεί σωστά, ίσως θελήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι τι προκαλεί το πρόβλημα μετά από κάποια απλή εξέταση του πλυντηρίου σας, θα πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία για να αποφύγετε τον κίνδυνο περισσότερης ζημιάς στο πλυντήριο σας.

Ακολουθούν επτά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το πλυντήριο ρούχων σας και πότε να καλέσετε για επισκευή πλυντηρίου.

Το πλυντήριο δεν ενεργοποιείτε

Πριν πανικοβληθείτε, βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και ότι δεν έχει σπάσει κάποιος διακόπτης. Στη συνέχεια, αναδιανείμετε τα ρούχα μέσα στο τύμπανο για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο φορτίο και κλείστε καλά το καπάκι.

Εάν το μηχάνημα εξακολουθεί να μην ενεργοποιείτε, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το κύκλωμα του χρονοδιακόπτη, το διακόπτη την πόρτας ή την ηλεκτρική πρίζα, όλα τα οποία απαιτούν επισκευή από επαγγελματία.

Το πλυντήριο δεν στραγγίζει

Όταν λειτουργεί σωστά, το πλυντήριο πρέπει να αποστραγγίζει νερό από τον κάδο πριν ξεκινήσει ο κύκλος περιστροφής. Εάν ανοίξετε το καπάκι μετά το πλύσιμο και βρείτε τα ρούχα σας να κολυμπούν ακόμα στο νερό, ελέγξτε πρώτα τον σωλήνα αποστράγγισης για φραγμούς. Εάν φαίνεται καθαρά, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την αντλία νερού ή τον ιμάντα κίνησης, το οποίο απαιτεί επαγγελματική επισκευή ή αντικατάσταση.

Το πλυντήριο δεν γεμίζει

Εάν το κρύο ή το ζεστό νερό δεν λειτουργεί, οι εύκαμπτοι σωλήνες μπορεί να τσακιστούν ή να αποσυνδεθούν ή οι βρύσες να κλείσουν. Κοιτάξτε πίσω από το πλυντήριο για να δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα.

Άλλες πιθανές αιτίες για ένα πλυντήριο που δεν γεμίζει περιλαμβάνουν φραγμένο φίλτρο, συσσώρευση ιζημάτων στη βαλβίδα εισαγωγής νερού ή καθυστέρηση επιλογής κύκλου. Για να περιορίσετε αυτές τις δυνατότητες, φροντίστε να καλέσετε έναν επαγγελματία για βοήθεια.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL

Το πλυντήριο γεμίζει και στραγγίζει ταυτόχρονα

Εάν η ροδέλα γεμίσει κατά τη διάρκεια του κύκλου αποστράγγισης, κολλάει σε αυτή τη φάση και σπαταλά πολύ νερό. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού, διακόπτη στάθμης νερού, σωλήνα θόλου αέρα ή ηλεκτρικό κύκλωμα. Για να αποφύγετε να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στο πλυντήριο, αφήστε έναν επαγγελματία να λύσει το πρόβλημα για εσάς.

Το πλυντήριο δεν περιστρέφεται

Εάν η ροδέλα γεμίζει κανονικά αλλά δεν αναδεύεται ή περιστρέφεται, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η πόρτα έχει ασφαλίσει σωστά. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις ζώνες για στεγανότητα και φθορά. Εάν αυτά δεν είναι το πρόβλημα, η σύζευξη του κινητήρα κίνησης ή το συγκρότημα συμπλέκτη μπορεί να αποτύχουν. Για να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε το πρόβλημα, ζητήστε βοήθεια από έναν τεχνικό επισκευής συσκευών.

Πλυντήριο ρούχων δονείται υπερβολικά

Μπορεί να είστε σε θέση να το διορθώσετε διανέμοντας τα ρούχα πιο ομοιόμορφα στο τύμπανο ή ρυθμίζοντας τα πόδια στο πλυντήριο έτσι ώστε να κάθεται στο ίδιο επίπεδο. Εάν τα τακάκια του αποσβεστήρα είναι φθαρμένα, θα πρέπει να μπορείτε να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα συνεχίζεται παρά τις προσπάθειές σας, καλέστε  να έρθει να ρίξει μια ματιά.

Το πλυντήριο ρούχων παράγει περίεργους θορύβους

Είναι σοφό να μην αγνοείτε ποτέ περίεργους ήχους που προέρχονται από μια συσκευή. Μπορεί να ακούσετε το πλυντήριο σας να κάνει θορύβους που θα μπορούσαν να δείχνουν ένα χαλασμένο μοτέρ αντλίας. Ένας ήχος τριγμού δείχνει φθαρμένο ιμάντα ή ρουλεμάν μπανιέρας.

Η λείανση ή το τσάκισμα μπορεί να σημαίνει ότι τα γρανάζια ανάδευσης φορούν και γλιστρούν. Όποιος και αν είναι ο περίεργος θόρυβος που ακούτε, μπορεί να υποδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα, οπότε μην αναβάλλετε μια επαγγελματική επισκευή.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Καλέστε τώρα τεχνικό για service πλυντήρια στην Αθήνα και όλες τις περιοχές της Αττικής. Σεβόμαστε το χρόνο σας και υποσχόμαστε ότι θα εμφανιζόμαστε πάντα εγκαίρως για το προγραμματισμένο ραντεβού σας και ότι θα παρέχουμε υπηρεσίες γρήγορες, αποτελεσματικές και προσανατολισμένες στις λεπτομέρειες.

Πολύ συχνά, οι πελάτες αναγκάζονται να ασχοληθούν με εταιρείες επισκευής συσκευών που στέλνουν αγενείς, απρόσεκτους και ακατάστατους τεχνικούς στο χώρο τους. Όχι όμως οι τεχνικοί πλυντηρίων 24.gr. Γνωρίζουμε πόσο φοβερή είναι αυτή η εμπειρία και δεσμευόμαστε να είμαστε διαφορετικοί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι όταν προσλαμβάνετε την ομάδα μας, θα συνεργάζεστε με τεχνικούς που είναι ειδικοί αλλά και ευγενικοί και με σεβασμό.

Όχι μόνο σέβονται εσάς και τον χρόνο σας, αλλά σέβονται και το σπίτι σας. Όλοι οι τεχνικοί μας τηρούν τη δέσμευσή μας «να μην αφήσουμε κανένα ίχνος πίσω». Στην πραγματικότητα, στόχος μας είναι να αφήνουμε πάντα το σπίτι σας σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι ήταν όταν φτάσαμε. Εκτός από τις σταθερές συσκευές σας, δεν πρέπει καν να παρατηρήσετε ότι ήμασταν καθόλου εκεί!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ FEDERAL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό για πλυντήριο και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ:

Οι 24 ώρες τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές για όλες τις μάρκες όπως:

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button