ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ 3 ΛΟΓΟΥΣ

Πέφτει η ασφάλεια; Δείτε 3 λόγους

Μια βλάβη ηλεκτρολογικής φύσεως που μπορεί να συμβεί όχι μόνο σε νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις είναι να πέσει η ασφάλεια. Σίγουρα, πρόκειται για μια δυσάρεστη εμπειρία όταν αυτό συμβαίνει τη στιγμή που μαγειρεύετε ή που έχετε βάλει πλυντήριο.

Κάθε βλάβη που σχετίζεται με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι επικίνδυνη γι αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι απαγορευτικό να επιχειρήσουμε να το επισκευάσουμε μόνοι μας χωρίς να έχουμε τις απαιτούμενες γνώσεις.

Για αυτό ακριβώς υπάρχουν οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα που αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογική  βλάβη στο χώρο σας.

Σήμερα,  θα αναλύσουμε 3 πιθανούς λόγους για τους οποίους πέφτει η ασφάλεια και δεν έχετε ρεύμα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

1. Πέφτει η ασφάλεια λόγω υπερφόρτωσης

Η ηλεκτρική ένταση κάθε γραμμής είναι συγκεκριμένη γι αυτό εάν αυτή ξεπεραστεί επέρχεται υπερφόρτωση με αποτέλεσμα να πέφτει ο διακόπτης της αντίστοιχης ασφάλειας. Χώροι όπως η κουζίνα έχουν προκαθορισμένη ένταση που αντέχουν για τη καθημερινή χρήση των βασικών συσκευών.

Σε περίπτωση που σε αυτό το χώρο προσθέτουμε περισσότερες συσκευές που απαιτούν μεγαλύτερη ένταση ρεύματος είναι πιθανόν με την ταυτόχρονη χρήση τους να καταναλώσουν μεγαλύτερη ποσότητα ρεύματος και αυτό να έχει αντίκτυπο στην ασφάλεια.

2. Πέφτει η ασφάλεια εξαιτίας κατεστραμμένων καλωδίων

Υπάρχουν συσκευές που καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ρεύματος γι αυτό είναι απαραίτητη η συντήρησή τους, την οποία πρέπει να αναλαμβάνουν οι ειδικοί ηλεκτρολόγοι . Ειδικά σε περιπτώσεις που οι συσκευές είναι αρκετά παλιές είναι πιθανόν να έχουν φθαρεί και η λειτουργία τους να μην είναι τόσο αποδοτική.

Σε αυτή την περίπτωση και τα καλώδια που συνδέονται με τις ασφάλειες είναι συνήθεις ύποπτοι, αφού από την πάροδο του χρόνου καταστρέφονται με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ασφάλεια.

3. Πέφτει η ασφάλεια λόγω βλάβης

Τέλος, το γεγονός ότι πέφτει η ασφάλειά σας μπορεί να μην σχετίζεται με τις ηλεκτρικές συσκευές και τα καλώδια τους αλλά με την ασφάλεια αυτή καθεαυτή. Μετά από χρόνια χρήση μπορεί να εμφανίσει τέτοιου είδους βλάβες με αποτέλεσμα να διακόπτεται το ρεύμα συχνά.

Εάν έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο για να αποφανθεί τι ακριβώς έχει συμβαίνει και εάν χρειάζεται αντικατάσταση της ασφάλειας.

Βρείτε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους όλο το 24ωρο

Το γεγονός να μην έχετε ρεύμα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή μέσα στο 24ωρο γι αυτό η εταιρεία μας με 24 ώρες τεχνικούς βρίσκεται δίπλα σας. Σε περίπτωση που πέσει η ασφάλεια, ή ακόμη και να εντοπίσετε άλλες ηλεκτρολογικές βλάβες δεν έχετε παρά να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και έμπειροι ηλεκτρολόγοι θα έρθουν στο χώρο σας να δώσουν αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις.

Δείτε περισσότερες τεχνικές συμβουλές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button