Γιατί να προσλάβετε έναν υδραυλικό όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας;

Γιατί να προσλάβετε έναν υδραυλικό όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας;

Πρέπει να ανακαινίσετε μόνοι σας το μπάνιο ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό; Είναι μια αναδιαμόρφωση μπάνιου DIY καλή ιδέα; Δείτε πώς μπορείτε να αποφασίσετε εάν το κάνετε μόνοι σας ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό της εταιρείας 24gr.gr.

Μια αναδιαμόρφωση μπάνιου είναι ένα ακριβό και χρονοβόρο έργο. Ορισμένες ανακαινίσεις μπάνιου μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από ένα μήνα όταν γίνουν από επαγγελματίες υδραυλικούς, φανταστείτε πόσο καιρό μπορεί να χρειαστεί όταν η εργασία αντιμετωπίζεται από έναν άπειρο DIYer.

Μια ανακαίνιση μπάνιου DIY μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα εάν έχετε την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για να αντικαταστήσετε υδραυλικά συστήματα, να εγκαταστήσετε τουαλέτες και μπανιέρες και να τοποθετήσετε πλακάκια.

Το κόστος αναδιαμόρφωσης μπάνιου μπορεί να ανεβεί γρήγορα όταν λάβετε υπόψη τις τιμές τουαλέτας, νεροχύτη, μπανιέρας, ντους, υδραυλικών υλικών, δαπέδων, πλαισίων, πλακιδίων και χρωμάτων. Η πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να εγγυηθεί ότι η δουλειά θα γίνει σωστά.

Πότε μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την ανακαίνιση του μπάνιου σας;

Θα πρέπει να ανακαινίσετε το μπάνιο σας εάν έχετε το χρόνο και την εμπειρία για να ολοκληρώσετε το έργο. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από το συνολικό κόστος εργασίας, το DIY-μέρος μια ανακαίνισης και η ενοικίαση υδραυλικού και ηλεκτρολόγου για να καλύψετε την πιο τεχνική πλευρά της βελτίωσης είναι μια επιλογή.

Μια ανακαίνιση μπάνιου DIY περιλαμβάνει ένα σαφές σχέδιο και την επιλογή των κατάλληλων υλικών για τη δουλειά. Τυχόν λάθη πρέπει να αποκατασταθούν αμέσως. Η αναγνώριση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών σας κατά τη διάρκεια ενός έργου DIY θα το κάνει πιο ομαλό.

Έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων όταν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος. Το να κάνετε ολόκληρο το έργο μόνοι σας είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης, αλλά εάν δεν είστε σίγουροι για τις υδραυλικές ή τις ηλεκτρικές σας δεξιότητες, μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να κάνετε αυτές τις εργασίες ενώ καλύπτετε τις εργασίες που αισθάνεστε πιο σίγουροι ότι ολοκληρώνετε μόνοι σας.

Η τοποθέτηση των πλακιδίων σας, η βαφή, η αλλαγή της μπανιέρας, η αγορά και η εγκατάσταση των δικών σας φωτιστικών και η φροντίδα άλλων επισκευών είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης μπάνιου DIY.

Γιατί να προσλάβετε έναν υδραυλικό όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας;

Έχετε αρκετή εμπειρία και δεξιότητες για να αναλάβετε μόνοι σας ένα έργο αναδιαμόρφωσης μπάνιου;

Ένας εξαιρετικά έμπειρος DIYer θα πρέπει να έχει ελάχιστα προβλήματα με μια αναδιαμόρφωση μπάνιου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ολοκληρώσετε το έργο και να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν αποτυχίες που ενδέχεται να προκύψουν. Τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά έργα είναι εκείνα όπου τα πράγματα μπορούν να σας προβληματίσουν.

Εάν τα υδραυλικά είναι σε άριστη κατάσταση και η ηλεκτρολογική καλωδίωση είναι ήδη στη θέση της, το έργο έχει περισσότερες πιθανότητες ομαλής λειτουργίας. Εάν πρέπει να εγκατασταθούν νέα υδραυλικά ή νέα ηλεκτρολογική καλωδίωση, η πρόσληψη επαγγελματιών μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πότε να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό και ηλεκτρολόγο;

Ο πρωταρχικός λόγος για την πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού και ηλεκτρολόγου είναι εάν δεν έχετε την εμπειρία ή τις δεξιότητες για να ολοκληρώσετε την ανακαίνιση του μπάνιου μόνοι σας.

Εάν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία, κάνετε ανακαίνιση μεγάλης κλίμακας, έχετε μεγάλο μπάνιο, έχετε εκτεταμένα υδραυλικά ή ηλεκτρικά προβλήματα ή έχετε μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι, αυτοί είναι όλοι βασικοί λόγοι για την πρόσληψη επαγγελματία.

Η αντιμετώπιση ενός έργου αναδιαμόρφωσης μπάνιου DIY είναι πρακτικά εγγυημένη ότι θα έχει απρόσμενα προβλήματα. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί γνωρίζουν πώς να χειριστούν αυτά τα ζητήματα και θα σχεδιάσουν την αναδιαμόρφωση του μπάνιου ώστε να παραμείνουν εντός των χρονικών ορίων.

Η κατοχή αδειοδοτημένων επαγγελματιών στο έργο θα εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια, ώστε να εστιάσετε την ενέργειά σας αλλού. Μια ανακαίνιση μπάνιου DIY σπάνια θα είναι τόσο καλή όσο όταν το κάνουν οι επαγγελματίες.

Όταν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε σε ένα έργο

Μια ανακαίνιση μπάνιου DIY απαιτεί πολύ χρόνο. Μερικές φορές το κόστος πληρωμής ενός επαγγελματία υδραυλικού αξίζει τον κόπο λόγω του χρόνου που εξοικονομείται. Παρόλο που οι έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να αφιερώσουν 8 ή περισσότερες ώρες την ημέρα σε μια ανακαίνιση μπάνιου, μπορεί να χρειαστούν έως και 4 ή 5 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Ένας DIYer μπορεί να εργαστεί σε αυτό το έργο μόνο κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου του ή τα σαββατοκύριακα και θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο, μερικές φορές έως και 6 μήνες.

Έχετε μόνο ένα μπάνιο

Εάν υπάρχει μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι, θα θελήσετε να ολοκληρώσετε την αναδιαμόρφωση το συντομότερο δυνατό. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός θα κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στη χρήση αυτού του βασικού χώρου.

Υπάρχουν ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες που πρέπει να γίνουν

Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι και οι υδραυλικοί είναι εξοικειωμένοι με τους κωδικούς κατασκευής και εάν χρειάζεστε άδεια για την αναδιαμόρφωση του μπάνιου. Μπορούν να αναγνωρίσουν πότε τα καλώδια ή οι σωλήνες πρέπει να αντικατασταθούν. Ακόμα και οι έμπειροι DIYers αφήνουν την ηλεκτρική και υδραυλική εργασία στους επαγγελματίες, καθώς τις περισσότερες φορές απαιτείται άδεια για την εκτέλεση αυτού του είδους εργασίας.

Κάνετε μεγάλες δομικές αλλαγές στο μπάνιο σας;

Εάν αλλάζετε το χώρο και τη διάταξη του μπάνιου σας, είναι προτιμότερο να το αφήσετε σε έναν επαγγελματία.Μπορεί να αξίζει το επιπλέον κόστος για να πληρώσετε κάποιον άλλο για να κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Η εγκατάσταση νέων καλωδίων και υδραυλικών, η τοποθέτηση μιας νέας μπανιέρας, η αλλαγή της γυψοσανίδας, η τοποθέτηση ντουζιέρας ή δαπέδου είναι εργασίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν εύκολα οι έμπειροι επαγγελματίες υδραυλικοί.

Αντικαθιστάτε το ντους ή την μπανιέρα σας;

Η εγκατάσταση ενός νέου ντους ή μπανιέρας μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει εξειδίκευση υδραυλικών εγκαταστάσεων και πλακιδίων. Η περίπλοκη φύση αυτής της εργασίας απαιτεί κάποιον που είναι περισσότερο από ικανός να εγκαταστήσει ένα ντους ή μια μπανιέρα.

Σκοπεύετε να στεγανοποιήσετε το μπάνιο σας;

Η στεγανοποίηση του μπάνιου σας εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας. Η χρήση αδιάβροχων ανόργανων υλικών όπως η πέτρα, το πλακάκι και το μέταλλο είναι εξαιρετικές επιλογές, καθώς η υγρασία δεν τους προκαλεί φθορά.

Ένας υδραυλικός θα διασφαλίσει ότι οι σωλήνες θα είναι χωρίς διαρροές για να αποφευχθεί πιθανή ζημιά από νερό και η εγκατάσταση ενός αφυγραντήρα θα μειώσει την υγρασία στο μπάνιο. Η στεγανοποίηση γύρω από ρωγμές μεταξύ των επιφανειών και η χρήση χρωμάτων υψηλής στιλπνότητας θα αποτρέψει επίσης το νερό και την υγρασία στο μπάνιο.

Γιατί να προσλάβετε έναν υδραυλικό όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας;

Ετυμηγορία: DIY ή πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού;

Κατά μέσο όρο, μια ανακαίνιση μπάνιου DIY κοστίζει λιγότερο από το μισό από αυτό που θα χρεώσει ένας υδραυλικός, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο. Για μια πλήρη ανακαίνιση μπάνιου, συνιστάται η πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού. Ένας υδραυλικός θα κάνει τη δουλειά γρηγορότερα και καλύτερα από τον μέσο DIYer και θα βεβαιωθεί ότι η εργασία έχει γίνει σωστά.

Το συνολικό κόστος της πρόσληψης επαγγελματία υδραυλικού αξίζει τον χρόνο που εξοικονομείτε και τους πονοκεφάλους που αποφεύγετε εάν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε το έργο μόνοι σας.

Οφέλη από την πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού

Τα οφέλη από την πρόσληψη επαγγελματία υδραυλικού μπορούν να αντισταθμίσουν την εξοικονόμηση κόστους μιας ανακαίνισης μπάνιου DIY. Με την πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορείτε:

  1. Εξοικονόμηση χρόνου. Οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι είναι πολύ ειδικευμένοι και ξέρουν πώς να αναδιαμορφώσουν ένα μπάνιο. Δεν θα χρειαστούν τόσο πολύ για να ολοκληρώσουν το έργο όσο θα χρειαζόταν ένας DIYer για να το συμπιέσει στον ελεύθερο χρόνο του.
  2. Βασιστείτε στην εμπειρία. Ένας επαγγελματίας θα γνωρίζει ποιοι τοίχοι φέρουν ηλεκτρικό φορτίο και ποιοι τοίχοι έχουν σωλήνες που διατρέχουν αυτά. Ορισμένα έργα αναδιαμόρφωσης μπάνιου θα απαιτούν άδειες, ανάλογα με την περιοχή στην οποία ζείτε και πόσο εκτεταμένη θα είναι η εργασία.
  3. Έχετε ηρεμία. Αφήνοντας το βαρύ φορτίο στους επαγγελματίες θα σας προσφέρει ηρεμία. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι θα σας ενημερώσουν ακριβώς για το τι πρέπει να γίνει και σας παρέχουν ένα χρονοδιάγραμμα για το έργο. Αυτό θα βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους και της ανησυχίας που προκύπτει από ένα έργο αναδιαμόρφωσης.
  4. Εξοικονομήσετε χρήματα. Οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι έχουν συνδέσεις στη βιομηχανία τους. Έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις σε πλακάκια, δάπεδα, φωτιστικά, νεροχύτες, τουαλέτες, μπανιέρες και ντους. Αυτές οι εκπτώσεις μεταβιβάζονται στον ιδιοκτήτη σπιτιού, ώστε να αποφεύγουν να πληρώνουν πλήρη λιανική τιμή στο τοπικό κατάστημα βελτίωσης σπιτιού.
  5. Έχετε ένα άψογο μπάνιο. Αφήνοντάς το στους επαγγελματίες, η αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας θα φαίνεται καλύτερη από ένα έργο DIY. Οι εργολάβοι έχουν πρόσβαση σε υλικά που μπορούν να οδηγήσουν στο μπάνιο σας να είναι έτοιμο για φωτογράφηση.

Επιλέξτε τους υδραυλικούς της εταιρείας 24gr.gr

Η εταιρεία μας, 24gr διαθέτει υδραυλικούς στην Αθήνα με πολυετή πείρα στο χώρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν υδραυλικά έργα και υδραυλικές εργασίας, εδώ και πολλά χρόνια. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση αφού οι υδραυλικοί 24ώρες για Αθήνα είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα και πάντα με καλή διάθεση για να σας εξυπηρετήσουν σε ότι βλάβη έχει προκύψει.

Καλέστε μας για υδραυλικό στην Αθήνα και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας γύρω από τα υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα του σπιτιού ή της επιχείρηση σας!!

Δείτε περισσότερα για υδραυλικές συμβουλές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button