ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΓΟ Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Πιάνει πάγο η πλάτη του ψυγείου σας; Δείτε τι θα πρέπει να κάνετε!

Μήπως πιάνει πάγο η πλάτη του ψυγείου σας; Οι υδραυλικοί της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί μας δίνουν κάποιες συμβουλές για να αποτρέψουμε την δημιουργία πάγου στα τοιχώματα της ηλεκτρικής συσκευής του ψυγείου μας.

Ο πάγος που δημιουργείται στο ψυγείο είναι ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το ψυγείο λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά. Ευτυχώς, είναι δυνατό να μειωθεί η ταχύτητα με την οποία ο πάγος συγκεντρώνεται στο ψυγείο σας εάν φροντίσετε να επικεντρωθείτε σε μερικά βασικά βασικά στοιχεία, όπως θερμοκρασία, υγρασία, πόσο γεμάτο είναι το ψυγείο και πόσο συχνά ανοίγεται η πόρτα ή εισέρχεται φρέσκος αέρας .

1. Ρυθμίστε κατάλληλα την θερμοκρασία του ψυγείου

Ρυθμίστε τον θερμοστάτη στην υψηλότερη, από τις χαμηλότερες, τιμή που θα διατηρήσετε με ασφάλεια τη φρέσκια και κατεψυγμένη τροφή σας. Ο καταψύκτης δεν χρειάζεται να είναι πολύ πιο δροσερός από 32 ℉ (0 ℃) και η συντήρηση συνήθως μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι και 40 ℉ (5 ℃) χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα των τροφίμων.

3. Έχετε γεμάτη την κατάψυξη

Ο στόχος θα πρέπει να είναι τα δοχεία με το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο έχετε στην κατάψυξη να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά το ένα στο άλλο. Στην περίπτωση που η κατάψυξή σας περιέχει λίγα μόνο πράγματα τότε θα πρέπει να φροντίσετε να γεμίσετε τον άδειο χώρο.

Φυσικά και δεν εννοούμε να πάτε ντε και καλά για ψώνια! Θα μπορούσατε να γεμίσετε τα κενά με μπουκάλια νερού για παράδειγμα. Είναι γεγονός πως όσο πιο ελεύθερος είναι ο χώρος τόσο περισσότερο αέρα περιέχει και άρα και υγρασία που, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε πάγο.

4. Ανοίξτε την πόρτα του ψυγείου όσο το δυνατόν λιγότερο συχνά

Μην στέκεστε εκεί με την πόρτα ανοιχτή ενώ κοιτάζετε μέσα αναποφάσιστα, ψάχνοντας για κάτι καλό για φαγητό. Κάνε γρήγορα! Όταν ετοιμάζεστε να ανοίξετε το ψυγείο για να φτιάξετε ένα σάντουιτς, σχεδιάστε να τραβήξετε όλα όσα χρειάζεστε ταυτόχρονα. Αλλαντικά, τυρί, μαρούλι. Μην ξεχνάτε ότι η μουστάρδα του συζύγου σας αρέσει για κάποιο άγνωστο λόγο. Εάν πρόκειται να ψήσετε πχ. κάποιο κέικ, πάρτε τα αυγά, το βούτυρο και το γάλα έξω όλα ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγετε την πόρτα μόνο μία φορά.

Εάν η μνήμη σας αποτύχει, κρατήστε μια λίστα με τα πράγματα που βρίσκονται στην πόρτα του ψυγείου. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε ποια νόστιμα σνακ υπάρχουν εκεί και μπορείτε να πάρετε μία απόφαση πριν ανοίξετε την πόρτα. Αυτός ο κατάλογος μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για ψώνια, αν σημειώσετε επίσης τι έχει καταναλωθεί, επιτρέποντάς σας να δείτε τι έχετε και τι όχι.

5. Καθαρίστε το ψυγείο σας πιο συχνά

Χρησιμοποιήστε μια μικρή βούρτσα ή ένα σκληρό σφουγγάρι για να καθαρίζετε το ψυγείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν βλέπετε ότι ο πάγος αρχίζει να μαζεύει, αφαιρέστε τους κρυστάλλους πάγου όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί – δεν θέλετε να χαλάσετε την συσκευή. Μόλις χαλαρώσετε, χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να σκουπίσετε τους κρυμμένους κρυστάλλους πάγου και αφήστε τους στο νεροχύτη της κουζίνας για να λιώσουν.

6. Κάντε επισκευή του ψυγείου

Βέβαια οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν μόνο να καθυστερήσετε κάπως την εμφάνιση του προβλήματος, εάν θέλετε να βάλετε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κατάσταση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε την εταιρεία 24gr.

Να είστε βέβαιοι πως οι ηλεκτρολόγοι Αθήνα είναι η λύση που αναζητάτε!

Δείτε περισσότερες τεχνικές συμβουλές:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button