SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

2410.200.247

Το ψυγείο είναι μία από τις λίγες συσκευές που λειτουργούν συνεχώς. Δεδομένου του πόσο σκληρά λειτουργεί αυτή η συσκευή, είναι εκπληκτικό το ότι το ψυγείο δεν χαλάει συχνά. Αλλά όταν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται πραγματικά να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Για service επισκευές ψυγεία στη Λάρισα καλέστε τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς της εταιρίας 24gr και ίσως εκπλαγείτε να μάθετε πόσο εύκολο είναι για εμάς να επισκευάσουμε τη συσκευή σας.

Είτε διαθέτετε ένα σύγχρονο ψυγείο ή ένα παλαιότερο μοντέλο, το SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες επισκευής τους.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουμε δει με τα ψυγεία περιλαμβάνουν αστοχίες διακόπτη και φραγμένες αποχετεύσεις απόψυξης. Ευτυχώς, αυτά είναι προβλήματα που μπορούμε να βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα και με πολύ χαμηλό κόστος. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο ψυγείο πριν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το ψυγείο στο σπίτι, το χώρο εργασίας ή την επιχείρηση σας. Λόγω αυτής της κατανόησης σας υποσχόμαστε ότι τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, θα φροντίσουμε να φτάσουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν δεν είμαστε σε θέση να φτάσουμε εκεί αμέσως, θα σας ενημερώσουμε πόσο σύντομα μπορούμε να φτάσουμε κοντά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ – SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Είμαστε προσβάσιμοι μέσω τηλεφώνου ή με ένα κλικ του ποντικιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ικανοποίηση. Το μόνο που θέλουμε είναι να λειτουργεί ξανά το ψυγείο σας. Προς το σκοπό αυτό θα φέρουμε μαζί μας όλα τα είδη ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπιεστή, σε περίπτωση που χρειαστεί στη δουλειά μας.

Η ομάδα τεχνικών μας αποτελείται από εξουσιοδοτημένους και ασφαλισμένους επαγγελματίες. Εγγυόμαστε ότι θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά σας την πρώτη φορά. Άλλες εγγυήσεις που προσφέρουμε ως ένδειξη της εμπιστοσύνης μας στις ικανότητές μας είναι η προστασία της ιδιοκτησίας και οι εγγυήσεις για την οικογενειακή σας ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαιρετική υπηρεσία επισκευής ψυγείων, επικοινωνήστε με τους φιλικούς επαγγελματίες  στο 2410.200.247. Ανυπομονούμε να εργαστούμε στο προβληματικό ψυγείο σας.

Το ψυγείο σας κατασκευάστηκε για να αντέχει, ωστόσο μερικές φορές σπάει και το ψυγείο είναι ένα από αυτά τα μηχανήματα που δεν μπορούμε να χειριστούμε. Χρειάζεστε την καλύτερη και ταχύτερη υπηρεσία που μπορείτε να βρείτε στη Λάρισα. Είμαστε αυτό που ψάχνετε με την ίδια μέρα και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να εξυπηρετήσουν σε όποια περιοχή της Λάρισας για όλα τα προβλήματα ψυγείων.

Οι έμπειροι τεχνικοί ψυγείων της εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί είναι σε θέση να αναλάβουν κάθε επισκευή για το ψυγείο σας σε πολύ προσιτές τιμές και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν να επισκευάσουν κάθε μάρκα ψυγείου και είναι οι εξής:

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Επισκευή του ψυγείου ή αντικατάσταση;

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές σας, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ψυγείο σας, στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να περιμένει. Μετά από όλα, ένα σπασμένο ψυγείο μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε χαλασμένα τρόφιμα και εκατοντάδες ευρώ πεταμένα στα σκουπίδια.

Τώρα που έχετε ελέγξει τον θερμοστάτη, το φως και την πηγή ισχύος, μπορείτε επίσημα να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κάποια σοβαρή βλάβη στο ψυγείο σας. Λοιπόν, πού μπορείς να πας από εδώ και πέρα με αυτή τη διαπίστωση;

Πρέπει να ενεργοποιήσετε το ψυγείο σας το συντομότερο δυνατό και αυτή η απροσδόκητη ταλαιπωρία σίγουρα δεν ήταν κάτι που είχατε προγραμματίσει στον οικονομικό προϋπολογισμό του μήνα σας αν όχι του έτους σας. Εάν μιλάμε αυστηρά για τις τιμές, είναι καλύτερο να επισκευάσετε το ψυγείο σας ή να το αντικαταστήσετε με ένα νέο;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να κατανοείτε την κατανομή κόστους μεταξύ επισκευής ψυγείου έναντι πλήρους αντικατάστασης και πώς να βρείτε την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει σε εσάς και τον προϋπολογισμό της οικογένειάς σας.

Μέσο κόστος επισκευής ψυγείου

Ας φτάσουμε σε αυτό λοιπόν τι θα σας κοστίσει για την επισκευή του ψυγείου σας; Σύμφωνα με έρευνες, το μέσο κόστος επισκευής ψυγείου κυμαίνεται από 100 έως 300 ευρώ .

Η πραγματική τιμή που καταλήγετε να πληρώνετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το πού βρίσκεστε (π.χ. μεγάλη πόλη έναντι αγροτικής πόλης), το ποσό της εργασίας που απαιτείται και τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επισκευής σας. Η εταιρία 24gr παρέχει επισκευές ψυγείων ξεκινώντας από μόλις 70ευρώ, πολύ κάτω από την εθνική μέση τιμή.

Εκτός από την πολύ πιο προσιτή επιλογή, η επισκευή και η επαναχρησιμοποίηση του ψυγείου σας είναι σημαντικά καλύτερη επιλογή για το περιβάλλον. Και, με τη σωστή υπηρεσία επισκευής ψυγείου, θα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο εύκολο από την αγορά και την εγκατάσταση ενός ολοκαίνουργιου ψυγείου.

Μέσο κόστος αντικατάστασης ψυγείου

Ενώ είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές του δικαιώματος επισκευής και η επισκευή ψυγείου είναι πολύ φθηνότερη από την αντικατάσταση ενός, έρχεται μια στιγμή κατά την οποία η πλήρης αντικατάσταση είναι η κατάλληλη επιλογή. Πότε είναι αυτό, μπορεί να ρωτήσετε;

Συνήθως, το ψυγείο σας είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί το πολύ περίπου 10 έως 15 χρόνια, κατά μέσο όρο. Με τη σωστή φροντίδα και συντήρηση, μπορεί να σας διαρκέσει ακόμη και 20 χρόνια ή περισσότερο. Ως εκ τούτου, εάν είχατε το ψυγείο σας για 20 χρόνια (ή πολύ περισσότερα), ίσως είναι καιρός να το αντικαταστήσετε εντελώς.

Δυστυχώς, ένα νέο ψυγείο δεν είναι φθηνό. Το μέσο κόστος αντικατάστασης ψυγείου μπορεί να σας αποφέρει οπουδήποτε από 500 έως 3.000 ευρώ και άνω.

Πώς να καταλάβετε ότι χάλασε το ψυγείο σας;

Από όλες τις συσκευές στο σπίτι σας, το ψυγείο είναι αυτό που βασίζεστε περισσότερο. Είτε πρόκειται για ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού το πρωί είτε βγάζουμε φρέσκα προϊόντα για να προετοιμάσουμε ένα γεύμα το βράδυ, βασιζόμαστε στο ψυγείο μας για να διατηρήσουμε τα πράγματα κρύα και να διατηρήσουμε τα τρόφιμα ασφαλή για κατανάλωση.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν το ψυγείο αρχίσει να είναι ζεστό, σταματά να κρυώνει σωστά τα τρόφιμα, διαρρέει νερό ή ξαφνικά μετατρέπεται από ένα αθόρυβο μηχάνημα σε ένα θορυβώδες. Μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε ότι η συσκευή σας που εργάζεται σκληρά τόσο καιρό πρόκειται να χαλάσει.

Ωστόσο, προτού καλέσετε έναν τεχνικό ψυγείων της εταιρίας 24gr για να έρθει και να το αξιολογήσει, μπορείτε να κάνετε μερικά απλά βήματα για να διαγνώσετε μόνοι σας τη βλάβη του ψυγείου σας.

Πρώτα, ελέγξτε για το προφανές

Πριν ξεκινήσετε να παρατηρείτε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια του μηχανήματός σας, αφιερώστε ένα λεπτό για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι προφανές όπως η ισχύς ή ο θερμοστάτης.

Τραβήξτε ελαφρά το ψυγείο σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα συνδεδεμένο στον τοίχο. Στη συνέχεια, ελέγξτε τον θερμοστάτη του ψυγείου σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει εμφανιστεί κατά λάθος κάποια βλάβη.

Τέλος, κοιτάξτε αν υπάρχουν αντικείμενα ή κουτιά τροφίμων που εμποδίζουν τους αεραγωγούς, κάτι που θα μπορούσε να αποτρέψει την κυκλοφορία κρύου αέρα σε όλο το ψυγείο.

Ελέγξτε τον ανεμιστήρα εξατμιστή

Αφού αποκλείσετε κάτι προφανές που θα μπορούσε να προκαλέσει τη θέρμανση του ψυγείου σας ή να μην λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να προχωρήσετε στα προβλήματα βαρέως τύπου. Ένα μέρος που πρέπει να προσέξετε όταν το ψυγείο δεν λειτουργεί είναι ο ανεμιστήρας του εξατμιστή.

Ο ανεμιστήρας του εξατμιστή, που βρίσκεται πίσω από το τοίχωμα του καταψύκτη, κυκλοφορεί κρύο αέρα σε όλο το ψυγείο και όταν σταματήσει να λειτουργεί, η θερμοκρασία θα αρχίσει να αυξάνεται σε όλη τη συσκευή. Για να ελέγξετε εάν εξακολουθεί να λειτουργεί, θα πρέπει να θέσετε το ψυγείο σας σε κατάσταση διάγνωσης.

Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο της συσκευής σας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του ψυγείου ή μερικές φορές κάτω από αυτό (εκτός αν το έχετε αποθηκεύσει προσεκτικά, φυσικά). Η τοποθέτηση του ψυγείου σας σε διαγνωστική λειτουργία συνήθως περιλαμβάνει κάποιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, όπως το σβήσιμο ενός φωτός.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία διάγνωσης, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ψυγείο σας στη δοκιμή ανεμιστήρα εξατμιστή (το οποίο, πάλι, θα πρέπει να βρίσκεται στο εγχειρίδιο οδηγιών σας).

Εάν ο ανεμιστήρας του εξατμιστή λειτουργεί κατά τη διάρκεια της δοκιμής, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον πίνακα ελέγχου. Εάν δεν εκτελεστεί κατά τη διάρκεια της δοκιμής, είναι πιθανό να έχετε έναν χαλασμένο ή ελαττωματικό ανεμιστήρα εξατμιστή.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Ακούστε τον συμπιεστή

Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσε να πάει στραβά στο ψυγείο θα μπορούσε να είναι ο συμπιεστής, ο οποίος ωθεί τους ατμούς του ψυγείου στα πηνία, που βρίσκονται έξω από το ψυγείο. Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν κάτι δεν λειτουργεί καλά με τον συμπιεστή είναι να τραβήξετε λίγο το ψυγείο από τον τοίχο και να το ακούσετε προσεκτικά.

Εάν ο κινητήρας λειτουργεί με ελαφρύ ήχο, αλλά η θερμοκρασία είναι πάνω από το κανονικό εύρος, τότε είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τον συμπιεστή.

Ρίξτε μια ματιά στα πηνία συμπυκνωτή

Τα πηνία συμπυκνωτή είναι το πιο σκληρό μέρος στο ψυγείο και αποτελούν μέρος της διαδικασίας που παίρνει ζεστό αέριο και το μετατρέπει σε ψυχρό υγρό που κάνει το ψυγείο κρύο. Εάν τα πηνία συμπυκνωτή δεν λειτουργούν σωστά, θα μπορούσαν να είναι πολύ δύσκολο για το ψυγείο να κρυώσει.

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με τα πηνία συμπυκνωτή είναι ότι είναι φραγμένα με σκόνη, βρωμιά ή άλλα σκουπίδια. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι να τραβήξετε λίγο το ψυγείο από τον τοίχο και να ρίξετε μια ματιά στα πηνία.

Εάν είναι βουλωμένα, αποσυνδέστε το ψυγείο (αδειάζοντας το ψυγείο πριν το κάνετε) και αδειάστε τα πηνία.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει με το ψυγείο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εάν είστε απολύτως προβληματισμένοι για το τι θα μπορούσε να είναι λάθος με το ψυγείο σας ή γνωρίζετε το πρόβλημα και χρειάζεστε μόνο βοήθεια για την επίλυση του, τότε ίσως χρειαστεί να καλέσετε την ομάδα επαγγελματιών τεχνικών της εταιρίας 24gr για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Γνωρίζουμε πόσο γρήγορα τα πράγματα μπορούν να γίνουν χαοτικά σε ένα νοικοκυριό με χαλασμένο ψυγείο, γι ‘αυτό διευκολύνουμε την κράτηση ραντεβού με μια κλήση σας στο 2410.200.247 για να ξεκινήσει η διαδικασία επισκευής.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κλήση σας ώστε ένας ειδικός να έρθει απευθείας στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας ακόμη και μόλις την ίδια ημέρα και να ζητήσετε από τους ειδικούς επισκευής της συσκευής μας να καθορίσουν ποιο είναι το πρόβλημα με το ψυγείο σας άμεσα.

Προσφέρουμε επίσης εγγύηση για όλα τα ανταλλακτικά και την εργασία μας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα σας επιλύσουμε το πρόβλημα με την πρώτη φορά και ότι θα καλυφθείτε ακόμη και πολύ μετά την αποχώρηση του τεχνικού μας από το χώρο σας.

Κάντε τα πράγματα απλά, επικοινωνήστε μαζί μας!

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Όποια και αν είναι η περιοχή στην Λάρισα που βρίσκετε η επιχείρηση ή το σπίτι σας οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24gr.gr μπορούν να βρεθούν άμεσα με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συγκεκριμένα οι περιοχές εξυπηρέτησης μας είναι:

 • Παπασταύρου
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Ιπποκράτης (Πέρα Μαχαλάς)
 • (Νέα) Φιλιππούπολη
 • Λιβαδάκι
 • Άγιος Θωμάς
 • Νεάπολη
 • Άγιος Αχίλλειος
 • Άγιος Νικόλαος
 • Αμπελόκηπων (Ταμπάκικα)
 • 40 Μαρτύρων
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Σταθμός
 • Λαχανόκηποι
 • Νέα Σμύρνη
 • Άγιος Γεώργιος
 • Κουλούρι
 • Αμφιθέα
 • Χαραυγή
 • Τούμπα
 • Πυροβολικά
 • Αβέρωφ
 • Νέα Πολιτεία
 • Ηπειρώτικα
 • Ανθούπολη
 • Νεράιδα
 • Τερψιθέα
 • Άργυσσα

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button