ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΚΟΛΩΝΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

210.365.24.24

Οι πιο βασικές περιπτώσεις ηλεκτρολογικών βλαβών που χρήζουν επαγγελματική βοήθεια, αφορούν όλους τους χώρους, είτε οικιακούς, είτε επαγγελματικούς.

Η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του χώρου σας είναι ένα πολύ σοβαρό και περίπλοκο ζήτημα που απαιτεί επαγγελματική προσέγγιση.

Όλοι μας, κάποια στιγμή, έχουμε αντιμετωπίσει κάποια ηλεκτρολογική βλάβη στο χώρο μας. Ο επαγγελματίας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ στον Κολωνό είναι μια καθοριστική επιλογή, είτε πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρολογική επισκευή, είτε για μεγάλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι στον Κολωνό διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπίσουν μια ηλεκτρολογική βλάβη. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό κάτι το οποίο δεν το διαθέτουν άλλοι ηλεκτρολόγοι στον χώρο.

Εάν λοιπόν ψάχνετε το καλύτερο ηλεκτρολόγο της αγοράς, στην εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί θα βρείτε αυτό που ψάχνατε καιρό τώρα… Έναν σωστό και αξιόπιστο επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

ΠΟΙΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ;

Παρακάτω θα δείτε τις πιο βασικές ηλεκτρολογικές βλάβες όπου θα χρειαστείτε σίγουρα κάποιον έμπειρο ηλεκτρολόγο για να διορθωθούν:

 • Δεν έχει ρεύμα το σπίτι
 • Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
 • Δεν ανάβει το φως
 • Χαλασμένη πρίζα
 • Πέφτει το ρελέ
 • Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα
 • Τρεμοπαίζουν τα φώτα
 • Έχει καεί ο διακόπτης
 • Μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή
 • Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή
 • Δεν πιάνει η κεραία

Σε κάθε περίπτωση ένας έμπειρος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ διαθέτει την απαραίτητη πείρα να αναγνωρίσει άμεσα το πρόβλημα, καθώς και να το επιλύσει.

Γιατί δεν ζεσταίνει το νερό ο θερμοσίφωνας;

Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιεί ο θερμοσίφωνας για να ζεσταίνει το νερό στο σπίτι μας, λόγω παλαιότητας, προκαλεί προβλήματα στην εγκατάστασή του και στην ομαλή λειτουργία του.

Πως αντιμετωπίζουμε μια βλάβη στον θερμοσίφωνα;

Υπάρχει έναν διακόπτης στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού με φωτεινή ένδειξη λειτουργίας του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Όταν ανοίξετε την ασφάλεια ο θερμοσίφωνας ξεκινάει και ζεσταίνει το νερό. Η φωτεινή ένδειξη μας ενημερώνει ότι ο θερμοσίφωνας στέλνει ρεύμα προς τον θερμοσίφωνα.

Αυτό από μόνο του, όμως, δε σημαίνει ότι δουλεύει, καθώς οι βλάβες στον θερμοσίφωνα δε φαίνονται από την ένδειξη αυτή. Το λαμπάκι ουσιαστικά μας δείχνει ότι ο διακόπτης και η ασφάλεια στέλνουν ρεύμα προς τον θερμοσίφωνα.

Αν παρόλα αυτά το νερό δεν ζεσταίνεται, τότε πιθανόν ο θερμοσίφωνας έχει καμμένη αντίσταση. Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ μπορούν να αναλάβουν την αντικατάστασή της.

Άλλες περιπτώσεις βλάβης του θερμοσίφωνα- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ

1. Αν υπάρχει διαρροή νερού από τον θερμοσίφωνα ή την αντίσταση μπορεί να τρέχει νερό πάνω στη σύνδεση (τα ηλεκτρικά μέρη του θερμοσίφωνα). Το ρελέ διαρροής θα αποτρέψει το βραχυκύκλωμα, αλλά αν δεν υπάρχει ρελέ θα πέσει η ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα.

2. Επίσης, μπορεί να έχει λιώσει το καλώδιο παροχής του θερμοσίφωνα και να έχει κολλήσει ο ένας αγωγός με τον άλλον. Καλέστε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ να επιδιορθώσουν την βλάβη άμεσα.

3. Αν εξαρχής δείτε ότι το λαμπάκι του θερμοσίφωνα δεν ανάβει όταν ανοίξετε τον διακόπτη στον ηλεκτρικό πίνακα, τότε έχει χαλάσει ο θερμοστάτης και πρέπει να αντικατασταθεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα διαρροής ή βραχυκυκλώματος, απλά ο θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό.

4. Ακόμη μία αιτία που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σύστημα του θερμοσίφωνα είναι η αρχική κακή εγκατάσταση. Επιλέξτε έναν έμπειρο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ στον Κολωνό, γιατί το υπερβολικό σφίξιμο της σύνδεσης ή η λάθος διατομή των καλωδίων, μπορεί να δημιουργήσει υπερθέρμανση και να λιώσουν τα καλώδια.

5. Να ελέγχετε τακτικά τη βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα γιατί σε περίπτωση που αρχίσει να στάζει ή να τρέχει νερό θα αυξηθεί ο λογαριασμός σας, θα προκαλέσει χρωματική αλλαγή στα πλακάκια σας και θα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως.

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ

Συχνά, λόγω παλαιότητας οι σωλήνες του θερμοσίφωνα χαλαρώνουν και προκαλείται διαρροή νερού στα σημεία που ενώνονται. Ελέγξτε τακτικά και ζητήστε τη συμβουλή έμπειρων τεχνικών.

Σπάνια, αλλά αρκετά πιθανό, με τα χρόνια μπορεί ο θερμοσίφωνας να τρυπήσει και θα πρέπει να αντικατασταθεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ

Ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος θα ετοιμάσει το σχέδιο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και θα σημειώσει στη κάτοψη του αρχιτεκτονικού σχεδίου όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες του χώρου.

Για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρο σας πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω εργασίες:

 • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
 • Ηλεκτρολογική εγκατάσταση κουδουνιού
 • Εγκατάσταση γραμμής μετρητή
 • Εγκατάσταση κυκλώματος για την ηλεκτρική κουζίνα και τα πλυντήρια
 • Εγκατάσταση του κυκλώματος για τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
 • Εγκατάσταση των κυκλωμάτων ασθενών ρευμάτων
 • Εγκατάσταση συστήματος γείωσης
 • Καλωδίωση για συναγερμό

Ο σχεδιασμός για μια ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας και τα ηλεκτρολογικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να εξασφαλίσουν την ασφαλή και μέγιστη λειτουργικότητα στον ένοικο.

Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζει ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων που θα την κατασκευάσει.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα και αν σας προκύψει στο χώρο σας στον Κολωνός κι εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε, δίνοντας σας τις πιο οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις για την περίπτωσή σας.

Η εταιρεία μας 24gr.gr φροντίζει να διατηρεί χαμηλά το κοστολόγιο των υπηρεσιών μας, όμως η ποιότητα αυτών συνεχίζει να έχει υψηλά στάνταρτ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button