ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΒΛΑΒΕΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

210.365.24.24

Αντιμετωπίζετε κάποια ηλεκτρολογική βλάβη; Χρειάζεστε αντικατάσταση στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα; Ή μήπως δε λειτουργεί ο διακόπτης σας; Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποια ηλεκτρολογική βλάβη στο χώρο σας, τότε χρειάζεστε σίγουρα ηλεκτρολόγο στο Παγκράτι.

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες στο Παγκράτι είναι από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια. Η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σου αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι είναι αποκλειστική επιλογή, είτε πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρολογική βλάβη, είτε για μεγάλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί, διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αντιμετωπίσουν τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό οι επαγγελματίες αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε ηλεκτρολογική εργασία.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Ηλεκτρολογικά προβλήματα παρουσιάζονται παντού και απαιτούν την συμβουλή ενός εξειδικευμένου ηλεκτρολόγου. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε ότι υπάρχει πρόβλημα και απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία τόσο πιο εύκολα θα λύσετε το πρόβλημα.

Οι πιο συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες είναι οι εξής:

 • Δεν έχει ρεύμα το σπίτι
 • Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
 • Δεν ανάβει το φως
 • Χαλασμένη πρίζα
 • Πέφτει το ρελέ
 • Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα
 • Τρεμοπαίζουν τα φώτα
 • Έχει καεί ο διακόπτης
 • Μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή
 • Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή
 • Δεν πιάνει η κεραία

Σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρολόγοι στο Παγκράτι, έχουν την τεχνογνωσία να δώσουν άμεσα απάντηση.

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ

Γιατί δεν ανάβει το φως στον φούρνο;

Όταν οι λειτουργίες του φούρνου εκτελούνται σωστά, αλλά το εσωτερικό φως όχι, μπορεί να μην είναι καλά βιδωμένη η λάμπα ή μπορεί να έχει καεί.

Αρχικά, δοκιμάστε να ξεβιδώστε και να ξανά βιδώσετε πιο σφιχτά τη λάμπα. Αν εξακολουθεί να μην ανάβει, ενδέχεται να έχει καεί η λάμπα και θα πρέπει να αντικατασταθεί με μία ίδια.

Αν αντικαταστήσετε τη λάμπα και το πρόβλημα παραμένει τότε πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια που μεταφέρουν το ρεύμα στο ντουί.

Επικοινωνήστε με την εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί και οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ θα επιδιορθώσουν άμεσα τη βλάβη.

Γιατί δεν ανάβει το φως στο ψυγείο;

Το φως στο ψυγείο είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εμάς, ιδίως για όσους το επισκέπτονται τη νύχτα. Τι γίνεται όμως όταν το φως δεν ανάβει, όταν ανοίξει η πόρτα;

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ σας συμβουλεύουν πως να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ορισμένες φορές, το φως στο ψυγείο προμηνύει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που φαίνεται. Συνήθως υπάρχει διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για να λειτουργεί το ψυγείο σας.

Ελέγξτε τις πιθανές αιτίες όπως μας συμβουλεύουν οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ:

1. Ελέγξτε αν έχετε ρεύμα σε όλο το σπίτι

Μια διακοπή ρεύματος διακόπτει την ηλεκτρική ενέργεια τόσο στο ψυγείο όσο και στο φως. Όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος, κρατάμε το ψυγείο κλειστό για να διατηρήσουμε το φαγητό δροσερό για όσο το δυνατόν περισσότερο.

2. Δοκιμάστε το βύσμα στην πρίζα

Υπάρχει πιθανότητα να έχει βγει το βύσμα από την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα είναι σωστά τοποθετημένο στην πρίζα και δεν έχει κουνηθεί.

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ έχουν την εμπειρία να επιδιορθώσουν κάθε βλάβη στον χώρο σας.

3. Ελέγξτε τη φάση του ηλεκτρολογικού πίνακα

Αν έχετε ρεύμα και το ψυγείο σας είναι συνδεδεμένο κανονικά, μπορεί να είναι ο διακόπτης του κυκλώματος σας υπερφορτωμένος και να έχει απενεργοποιηθεί.

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προσθέσει πάρα πολλές ηλεκτρικές συσκευές σε μία μόνο φάση. Συνήθως το φως επανέρχεται μόνο του μόλις σταθεροποιηθεί η τάση του ρεύματος.

4. Φθαρμένο ηλεκτρικό καλώδιο

Αν έχετε περάσει από όλα τα παραπάνω βήματα και δεν βρήκατε κανένα πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρικό καλώδιο του ψυγείου.

Κάποιες φορές, το καλώδιο φθείρεται ή καταστρέφεται από τη μετακίνηση όταν καθαρίζουν οι νοικοκυρές. Αν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστεί να προσλάβετε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ για να αντικαταστήσετε με ασφάλεια το καλώδιο.

5. Έχει καεί ο λαμπτήρας;

Αν το φως του ψυγείου δεν ανάβει, πιθανόν να έχει καεί ο λαμπτήρας. Είναι μια φυσιολογική φθορά που μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου.

Πως καταλαβαίνετε αν έχει καεί ο λαμπτήρας:

 • Μαυρίζει το πάνω μέρος του λαμπτήρα
 • Είναι κομμένο ή χαλασμένο το νήμα μέσα στον λαμπτήρα

Όταν ανακινείτε τη λάμπα, ακούγεται ένας θόρυβος όταν το νήμα έχει καταστραφεί. Τότε θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα.

Βγάλτε το ψυγείο από την πρίζα, αλλάξτε τη λάμπα και ελπίζουμε ότι αυτό θα επαναφέρει το φως στο ψυγείο σας.

Αφαιρέστε τον λαμπτήρα και ελέγξτε την κενή υποδοχή

Εάν η υποδοχή είναι σπασμένη ή βρώμικη, ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα. Καθαρίστε με ένα υγρό πανί την υποδοχή και τις επαφές και ίσως να διορθωθεί το πρόβλημα.

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ μοιράζονται τις γνώσεις τους…

Η λάμπα δεν έχει καεί, αλλά το φως δεν ανάβει

Εάν ο λαμπτήρας του ψυγείου δεν έχει καεί, αλλά το φως απλώς δεν ανάβει όταν η πόρτα είναι ανοικτή, μπορεί να ευθύνεται ένας διακόπτης φώτων που έχει κολλήσει.

Το φως ανάβει με έναν διακόπτη τύπου εμβόλου. Όταν ανοίγουμε την πόρτα, απελευθερώνεται και ενεργοποιείται το φως. Λόγω σκόνης ή πολυχρησίας το κουμπί μπορεί να “κολλήσει“. Καθαρίστε το με ένα πανί τις εσοχές και το πρόβλημα θα διορθωθεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΙΜΕΣ

Οι 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ, στοχεύει στο να δώσει τις πιο συμφέρουσες λύσεις στα ηλεκτρολογικά προβλήματα κάθε πελάτη, αφήνοντάς τον ευχαριστημένο. Οι ηλεκτρολογικές και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας μας, αφορούν τόσο το Παγκράτι, όσο και τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button