ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΝΕΟΣ-ΚΟΣΜΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΒΛΑΒΕΣ-ΝΕΟΣ-ΚΟΣΜΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210.365.24.24

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας; Πέφτει συνέχεια το ρελέ διαρροής; Μήπως δεν ανάβει το φως ενός δωματίου;

Εάν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποια από αυτά τα προβλήματα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ηλεκτρολόγο ώστε να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που αντιμετωπίζετε όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε το πρόβλημα τόσο πιο εύκολα θα λυθεί, με την βοήθεια φυσικά ενός εξειδικευμένου ηλεκτρολόγου.

Κάποια σημάδια για τα οποία χρειάζεται ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος είναι:

 • Δεν έχει ρεύμα το σπίτι στο Νέο Κόσμο
 • Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στο Νέο Κόσμο
 • Δεν ανάβει το φως στο Νέο Κόσμο
 • Χαλασμένη πρίζα στο Νέο Κόσμο
 • Πέφτει το ρελέ στο Νέο Κόσμο
 • Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα στο Νέο Κόσμο
 • Τρεμοπαίζουν τα φώτα στο Νέο Κόσμο
 • Έχει καεί ο διακόπτης στο Νέο Κόσμο
 • Μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή στο Νέο Κόσμο
 • Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή στο Νέο Κόσμο
 • Δεν πιάνει η κεραία στο Νέο Κόσμο

4 λόγοι γιατι πέφτει η ασφάλεια – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ηλεκτρολογική επένδυση ενός σπιτιού είναι απαραίτητη και σημαντική. Ο ηλεκτρισμός δεν είναι κάτι για να παίζετε ή να τον θεωρείτε ασήμαντο ζήτημα.

Όταν πρόκειται για ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι καλύτερα να καλείτε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να αναλάβει την όποια πιθανή ηλεκτρολογική βλάβη και να μην επιχειρείτε να τη διορθώσετε μόνοι σας.

Αν αναρωτιέστε, όμως, γιατί πέφτει το ρελέ διαφυγής του σπιτιού σας παρακάτω θα λυθούν όλες σας οι απορίες από ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Κανένας ένοικος ή νοικοκυρά δε θέλει να διακόπτεται η παροχή ρεύματος στην κουζίνα του ενώ μαγειρεύει ή να σβήνουν οι λάμπες του σαλονιού του ξαφνικά.

Το πρόβλημα αυτό προκαλείται από τις μεγάλες οικιακές συσκευές όπως είναι η κουζίνα, το ψυγείο, το πλυντήριο, το κλιματιστικό, ο θερμοσίφωνας. Είναι απολύτως λογικό να συμβεί αυτό κάποιες φορές, αν σκεφτεί κανείς ότι καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα για να λειτουργήσουν. Ιδίως όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα όλες ή μερικές από αυτές.

1. Βραχυκυκλώνει η ηλεκτρική γραμμή

Η πιο συνηθισμένη αιτία που κάνει μια ασφάλεια να πέφτει είναι το βραχυκύκλωμα. Στα παλιά σπίτια οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ διαπιστώνουν ότι υπάρχει στον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα ένας μόνο κεντρικός διακόπτης ασφαλείας για όλο το σπίτι.

Ευτυχώς, όμως, στα νέα σπίτι το ρεύμα μοιράζεται σε διαφορετικές ηλεκτρικές γραμμές με διαφορετικής έντασης ρεύματος η κάθε μία.

2. Υπέρβαση ηλεκτρικού φορτίου

Οι ηλεκτρικές γραμμές αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη ένταση ρεύματος και στην κάθε μία αντιστοιχεί και ένας διακόπτης ασφαλείας. Αν ξεπεραστεί η συγκεκριμένη ένταση τότε υπάρχει υπερφόρτωση.

Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν προσθέτουμε στις πρίζες ηλεκτρικές συσκευές όπως βραστήρες νερού ή μπλέντερ. Η απότομη αυξομείωση στην τάση του ρεύματος δημιουργεί υπερφόρτωση.

Επικοινωνήστε με την εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί και οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ θα επιδιορθώσουν άμεσα τη βλάβη.

3. Διαρροή στην ηλεκτρική γραμμή

Όταν υπάρχει διαρροή στην ηλεκτρική γραμμή, εννοούμε την πτώση του ρελέ. Το ρελέ διαρροής ή αλλιώς ο αντιηλεκτροπληξιακός διακόπτης είναι ο πιο σημαντικός διακόπτης στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Δεν νοείται ηλεκτρολογικός πίνακας χωρίς ρελέ διαφυγής!

Το ρελέ σε ειδοποιεί ότι μια συσκευή έχει πρόβλημα και προλαμβάνει οποιοδήποτε ατύχημα, ή ακόμη και ηλεκτροπληξία.

4. Η ασφάλεια έχει χαλάσει

Δεν χρειάζεται πάντα να συντρέχει σοβαρή βλάβη για να πέσει μια ασφάλεια. Υπάρχει και η περίπτωση η ασφάλεια να πέφτει από μόνη της χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν δεν συμβαίνει συχνά και έχετε ελέγξει όλα τα προηγούμενα ενδεχόμενα, τότε πιθανόν να θέλει απλά αλλαγή μετά από τα πολλά χρόνια χρήσης. Επικοινωνήστε με ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Στην εταιρεία μας 24 ώρες τεχνικοί θα βρείτε τους καλύτερους και πιο έμπιστους ηλεκτρολόγους της αγοράς οι οποίοι θα είναι κοντά σας με ένα σας τηλεφώνημα. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό που είναι αδύνατον να έχετε. Ωστόσο, χρειάζεστε έναν σωστό επαγγελματία για να σας λύσει το πρόβλημα εύκολα και υπεύθυνα.

Ακόμα και μια μικρή απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρολόγοι στο Νέο Κόσμο, έχουν την τεχνογνωσία να δώσουν άμεσα απάντηση.

Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο στο Νέο Κόσμο και θα σας απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά στον ηλεκτρολογικό πίνακα, τις καμένες ασφάλειες και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, προκύψει στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο.

ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Η αλήθεια είναι ότι όσο και απλό να φαίνεται ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα, στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό, που μόνο ένας άρτια καταρτισμένος ηλεκτρολόγος μπορεί να έχει.

Ακόμα και μια μικρή απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα.

Υπάρχουν κάποιες βλάβες που δεν πρέπει να επιδιορθώνετε μόνοι σας και αυτές είναι:

 • Τοποθέτηση κοντών καλωδίων στο Νέο Κόσμο
 • Χαλαρές πρίζες στο Νέο Κόσμο
 • Τοποθέτηση καλωδίων πρίζας αντίστροφα στο Νέο Κόσμο

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα ηλεκτρολογικών εργασιών είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε ηλεκτρολογική βλάβη στο Νέο Κόσμο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, μας κάνουν ικανούς να αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα κάθε βλάβη.

Είμαστε στην διάθεσή σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς στο Νέο Κόσμο!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button