ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΥΨΕΛΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗ

210.365.24.24

Οι ηλεκτρολογικές βλάβες είναι από τις πιο βασικές περιπτώσεις που χρήζουν επαγγελματικής βοήθειας, μιας και η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου αποτελεί ένα πολύ σοβαρό και περίπλοκο ζήτημα.

Σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει κάποια ηλεκτρολογική βλάβη στο χώρο σας. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι στη Κυψέλη είναι μια καθοριστική επιλογή, είτε πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρολογική επισκευή είτε για μεγάλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι στη Κυψέλη διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπίσουν μια ηλεκτρολογική βλάβη στο χώρο σας. Διαθέτουν ακόμη πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό κάτι το οποίο δεν το διαθέτουν άλλοι ηλεκτρολόγοι.

Εάν λοιπόν ψάχνετε το καλύτερο ηλεκτρολόγο της αγοράς, στην εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί θα βρείτε αυτό που ψάχνατε καιρό τώρα. Έναν σωστό και αξιόπιστο επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

ΠΟΙΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ;

Παρακάτω θα δείτε τις πιο βασικές ηλεκτρολογικές βλάβες που θα χρειαστείτε σίγουρα κάποιον έμπειρο ηλεκτρολόγο για να επιλυθούν:

 • Δεν έχει ρεύμα το σπίτι
 • Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
 • Δεν ανάβει το φως
 • Χαλασμένη πρίζα
 • Πέφτει το ρελέ
 • Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα
 • Τρεμοπαίζουν τα φώτα
 • Έχει καεί ο διακόπτης
 • Μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή
 • Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή
 • Δεν πιάνει η κεραία

Σε κάθε περίπτωση ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος διαθέτει την απαραίτητη πείρα να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά το πρόβλημα καθώς και να το επιλύσει.

Γιατί δεν ζεσταίνει το νερό ο θερμοσίφωνας;

Ο θερμοσίφωνας χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια και ζεσταίνει το νερό στο σπίτι μας. Τις περισσότερες φορές η κύρια αιτία είναι λόγω παλαιότητας.

Πως αντιμετωπίζουμε μια βλάβη στον θερμοσίφωνα;

Στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού θα βρείτε έναν διακόπτης με λυχνία ένδειξης λειτουργίας του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Όταν ανοίξετε τον διακόπτη ο θερμοσίφωνας ξεκινάει και ζεσταίνει το νερό. Η φωτεινή λυχνία μας ενημερώνει ότι ο θερμοσίφωνας στέλνει ρεύμα προς τον θερμοσίφωνα.

Αυτό από μόνο του, όμως, δε σημαίνει ότι δουλεύει, καθώς οι βλάβες στον θερμοσίφωνα δε φαίνονται από τη λυχνία αυτή. Το λαμπάκι ουσιαστικά μας δείχνει ότι ο διακόπτης και η ασφάλεια στέλνουν ρεύμα προς τον θερμοσίφωνα.

Αν παρόλα αυτά το νερό δεν ζεσταίνεται, τότε πιθανόν ο θερμοσίφωνας έχει καμμένη αντίσταση. Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ μπορούν να αναλάβουν την αντικατάστασή της.

Άλλες περιπτώσεις βλάβης του θερμοσίφωνα- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ

1. Αν υπάρχει διαρροή νερού από τον θερμοσίφωνα ή την αντίσταση μπορεί να τρέχει νερό πάνω στη σύνδεση (τα ηλεκτρικά μέρη του θερμοσίφωνα). Το ρελέ διαρροής θα αποτρέψει το βραχυκύκλωμα, αλλά αν δεν υπάρχει ρελέ θα πέσει η ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα.

2. Επίσης, μπορεί να έχει λιώσει το καλώδιο παροχής του θερμοσίφωνα και να έχει κολλήσει ο ένας αγωγός με τον άλλον. Καλέστε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ να επιδιορθώσουν την βλάβη άμεσα.

3. Αν εξαρχής δείτε ότι το λαμπάκι του θερμοσίφωνα δεν ανάβει όταν ανοίξετε τον διακόπτη στον ηλεκτρικό πίνακα, τότε έχει χαλάσει ο θερμοστάτης και πρέπει να αντικατασταθεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα διαρροής ή βραχυκυκλώματος, απλά ο θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό.

4. Ακόμη μία αιτία που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σύστημα του θερμοσίφωνα είναι η αρχική κακή εγκατάσταση. Επιλέξτε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο στην Κυψέλη, γιατί το υπερβολικό σφίξιμο της σύνδεσης ή η λάθος διατομή των καλωδίων, μπορεί να δημιουργήσει υπερθέρμανση και να λιώσουν τα καλώδια.

5. Να ελέγχετε τακτικά τη βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα γιατί σε περίπτωση που αρχίσει να στάζει ή να τρέχει νερό θα αυξηθεί ο λογαριασμός σας, θα προκαλέσει χρωματική αλλαγή στα πλακάκια σας και θα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως.

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ

Συχνά, λόγω παλαιότητας οι σωλήνες του θερμοσίφωνα χαλαρώνουν και προκαλείται διαρροή νερού στα σημεία που ενώνονται. Ελέγξτε τακτικά και ζητήστε τη συμβουλή έμπειρων τεχνικών.

Σπάνια, αλλά αρκετά πιθανό, με τα χρόνια μπορεί ο θερμοσίφωνας να τρυπήσει και θα πρέπει να αντικατασταθεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ

Ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος θα ετοιμάσει το σχέδιο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και θα σημειώσει στη κάτοψη του αρχιτεκτονικού σχεδίου όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες του χώρου.

Για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρο σας πρέπει να τηρηθούν οι παρακάτω εργασίες:

 • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
 • Ηλεκτρολογική εγκατάσταση κουδουνιού
 • Εγκατάσταση γραμμής μετρητή
 • Εγκατάσταση κυκλώματος για την ηλεκτρική κουζίνα και τα πλυντήρια
 • Εγκατάσταση του κυκλώματος για τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
 • Εγκατάσταση των κυκλωμάτων ασθενών ρευμάτων
 • Εγκατάσταση συστήματος γείωσης
 • Καλωδίωση για συναγερμό

Ο σχεδιασμός για μια ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας και τα ηλεκτρολογικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να εξασφαλίσουν την ασφαλή και μέγιστη λειτουργικότητα στον ένοικο. Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζει ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων που θα την κατασκευάσει.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα και αν σας προκύψει στο χώρο σας στον Κυψέλη κι εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε, δίνοντας σας τις πιο οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις για την περίπτωσή σας.

Η εταιρεία μας 24gr.gr φροντίζει να διατηρεί χαμηλά το κοστολόγιο των υπηρεσιών μας, όμως η ποιότητα αυτών συνεχίζει να έχει υψηλά στάνταρτ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button