ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΛΑΒΕΣ ΦΟΥΡΕΣΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΟΥΡΕΣΙ

210.365.24.24

Η εταιρεία μας 24gr.gr έρχεται στον χώρο μας με τους καλύτερους ηλεκτρολόγους στο Φούρεσι.

Χαλασμένη πρίζα

Από τις πιο συνηθισμένες βλάβες είναι μια πρίζα που έχει φύγει ή μια πρίζα που έχει καεί, ακόμα και μια πρίζα που έχει χαλαρωμένες επαφές και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην εγκατάσταση.

Αντικαταστήστε άμεσα το ελαττωματικό υλικό. Τα ελαττωματικά ηλεκτρολογικά υλικά ευθύνονται για τις περισσότερες πυρκαγιές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Καμένος διακόπτης

Όταν πατάμε τον διακόπτη για να ανάψουν τα φώτα αλλά αυτά δεν ανάβουν, τότε ο διακόπτης έχει χαλάσει. Συνήθως συνοδεύεται από έντονη μυρωδιά, ενώ μπορεί να εμφανιστούν και σπινθήρες. Αντικαταστήστε άμεσα τον διακόπτη.

Πρόβλημα με την γείωση στο σπίτι;

Πιθανότατα η βλάβη να βρίσκεται στον ηλεκτρικό πίνακα. Μπορεί να φταίει μια χαλαρή σύνδεση ή μπορεί η γείωση να μην έχει την επιθυμητή τιμή. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος – μόλις μερικά λεπτά.

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται με ειδικό όργανο χωρίς να προκαλεί ζημιές ή φθορές. Το ενδεικτικό κόστος είναι πολύ μικρό και εξαρτάται από τον πίνακα και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Ενδεικτικά αναφέρω τα 30 ευρώ ως ελάχιστη τιμή ελέγχου. Επικοινωνήστε με Αθήνα ηλεκτρολόγοι και βρείτε άμεσα λύση στο ηλεκτρολογικό σας πρόβλημα.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button