ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΦΥΛΗ

210.365.24.24

ΟΙ πιο έμπυροι και  οι πιο καλοί γνώστες στον τομέα τους καταφέροντας να σας εξυπηρετούν όλες της 24 ώρες, είναι οι   ηλεκτρολόγοι  στη Φυλήξέροντας πάρα πολύ καλά την  ειδικότητά τους και είναι πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσουν ανεξαρτήτως τη δυσκολία του προβλήματος που αντιμετωπίζεται είτε στο επαγγελματικό σας χώρο,είτε στο χώρο που κατοικείτε.

Έχετε ξαφνικά διακοπή ρεύματος;

Πρώτα ελέγχουμε σε όλους μας χώρους αν όντως υπάρχει διακοπή ρεύματος.Έπειτα  στη συνέχεια εξετάζουμε με λεπτομέρεια τον πίνακα και παρατηρούμε αν υπάρχουν ανάμεσα από όλες ασφάλειες κάποιες  κατεβασμένες επιμέρους ασφάλειες.

Αν όλες η ασφάλειες είναι ανεβασμένες και δεν υπάρχει στο χώρο μας ρεύμα, τότε το πιο πιθανό είναι να υπάρχει καμμένη  ασφάλεια είτε στον κεντρικό μας πίνακα είτε στο τέλος στο ρολόι της ΔΕΗ.

 Δεν υπάρχει ζεστό νερό στο θερμοσίφωνα;

Παρατηρούμε αν το λαμπάκι είναι φωτισμένο  στον πίνακα μας. Αν δεν ανάβει έχει χαλάσει η ασφάλεια του θερμοσίφωνα η μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο κεντρικό μας πίνακα
Αν τελικά έχουμε φωτιζόμενο λαμπάκι  και δεν έχουμε ζεστό νερό τότε είναι σχεδόν σίγουρο  να έχει χαλάσει ο θερμοστάτης , είτε υπάρχει καμμένη  η αντίσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, οι Αθήνα ηλεκτρολόγοι ανταποκρίνονται αμέσως, διορθώνουν και εξαφανίζουν τη βλάβη το συντομότερο δυνατό.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button