SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

210.365.24.24

Είναι γεγονός πως το πλυντήριο πιάτων είναι μία πολύ χρήσιμη οικιακή συσκευή που κάθε οικογένεια χρειάζεται ειδικά όταν απαρτίζεται από πολλά άτομα. Η ευκολία που προσφέρει σε μια νοικοκυρά είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν αναλογιστεί κανείς τον γρήγορο ρυθμό ζωής και τις αναρίθμητες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Βέβαια, επειδή μιλάμε πάντα για ηλεκτρικές συσκευές είναι πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να παρουσιάσουν μια βλάβη που σίγουρα θα δυσκολέψει τη καθημερινότητά σας.

Οι υδραυλικοί Αθήνα που διαθέτει η εταιρεία μας αναλαμβάνουν να επισκευάσουν το πλυντήριο πιάτων σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και να βρίσκεστε! Εάν το πλυντήριο δεν ξεκινάει τη πλύση ή αν παρουσιάζει σημάδια δυσλειτουργίας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε προκειμένου ένας έμπειρος τεχνικός να αναλάβει την επισκευή και να προλάβει περαιτέρω βλάβες.

ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ – SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Πως όμως θα καταλάβετε πως κάτι δεν πάει καλά με το πλυντήριο πιάτων σας; Είναι σημαντικό αμέσως μόλις πέσει στην αντίληψή σας κάποια βλάβη να μην επιμείνετε να το χρησιμοποιείτε αλλά να μεριμνήσετε για το θέμα.

Ας δούμε λοιπόν μερικά σημάδια που φανερώνουν πως το πλυντήριο σας χρειάζεται service.

 • Δεν ξεκινάει η πλύση 

Σε αυτή την περίπτωση είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή. Αφού αποκλείσετε το ενδεχόμενο να έχει βγει από την πρίζα ή η πόρτα να μην έχει κλείσει σωστά τότε μάλλον συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό και σίγουρα δεν θα αποφύγετε την επέμβαση ενός ειδικού από την εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί.

Ελέγξτε τον ηλεκτρικό πίνακα που εξυπηρετεί το πλυντήριο πιάτων και αναζητήστε τον κατάλληλο διακόπτη και την ασφάλεια. Όταν τη βρείτε, μετακινήστε το διακόπτη στη θέση OFF και μετά στη θέση ON για να επαναφέρετε το διακόπτη ή αντικαταστήστε την ασφάλεια.

Ελέγξτε τους διακόπτες και το χρονοδιακόπτη του πλυντηρίου πιάτων. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια στο πλυντήριο πιάτων αλλά η συσκευή δεν λειτουργεί, το πρόβλημα είναι πιθανώς ένας ελαττωματικός διακόπτης πόρτας, χρονοδιακόπτης ή διακόπτης επιλογής.

Για να λύσετε ένα πρόβλημα διακόπτη πόρτας, ενδέχεται να μπορείτε να ρυθμίσετε ελαφρώς το χτύπημα του μάνταλου της πόρτας, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Εάν το πρόβλημα είναι με το χρονοδιακόπτη ή το διακόπτη επιλογής, είναι καλύτερο να καλέσετε τους έμπειρους υδραυλικούς της εταιρείας 24gr.gr

 • Παρατηρήσατε νερά έξω από το πλυντήριο

Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανόν να έχουν βουλώσει τα φίλτρα του πλυντηρίου και τα νερά αφού δεν βρίσκουν δίοδο τελικά καταλήγουν να τρέχουν ακόμη και έξω από το πλυντήριο. Εάν έχετε διαρροές νερού γύρω από τη βάση του πλυντηρίου πιάτων, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό που αφρίζει πολύ. Μειώστε την ποσότητα απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε και δείτε αν αυτό κάνει τη διαφορά.

Τα λανθασμένα φορτωμένα πιάτα μπορεί να προκαλέσουν διαρροή νερού μέσω του αεραγωγού της πόρτας. Οι διαρροές από την ίδια την πόρτα συνήθως προέρχονται από ελαττωματικό αεραγωγό της πόρτας ή ελαττωματική ρύθμιση στεγανότητας πόρτας.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι το πλυντήριο πιάτων είναι επίπεδο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μπροστινά πόδια πάνω ή κάτω, και πολλές μονάδες έχουν κάποιο είδος ισοπέδωσης στο πίσω μέρος.

Το νερό κάτω από το πλυντήριο πιάτων μπορεί να προέρχεται από διαρροή σωλήνα ή χαλαρή σύνδεση σωλήνα. Αφαιρέστε το κάτω μπροστινό πλαίσιο και ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες. Το στεγανοποιητικό της αντλίας μπορεί επίσης να είναι ελαττωματικό.

Ένα παλαιότερο πλυντήριο πιάτων μπορεί να έχει διαβρωθεί στο κάτω μέρος, αλλά αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο. Ωστόσο, εάν αυτό συμβαίνει με το πλυντήριο πιάτων σας, είναι σίγουρα ώρα να επενδύσετε σε ένα νέο.

 • Δεν έχετε την απόδοση που επιθυμείτε σε κάθε πλύση 

Εάν η δοσολογία απορρυπαντικού που βάζετε είναι η σωστή και παρόλα αυτά τα πιάτα δεν βγαίνουν από την πλύση όσο καθαρά θα έπρεπε, τότε είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα όπως η θερμοκρασία και που χρειάζεται την επέμβαση ενός επαγγελματία υδραυλικού της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί.

Εάν ένα πλυντήριο πιάτων δεν πλένει πλένει σωστά, μια κοινή αιτία είναι η ακατάλληλη φόρτωση. Τα πιάτα πιθανόν να μπλοκάρουν ή να εμποδίζουν τους βραχίονες ψεκασμού ή εμποδίζουν το άνοιγμα του διανομέα απορρυπαντικού. Από την άλλη πλευρά, εάν το πλυντήριο πιάτων σας έχει χρόνια προβλήματα με το πλύσιμο, το πρόβλημα μπορεί να μην είναι το πλυντήριο πιάτων σας.

Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να τροποποιήσετε την ποσότητα απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων που χρησιμοποιείτε και να δοκιμάσετε να αλλάξετε εταιρείες.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Όταν μιλάμε για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και σε καμία περίπτωση από εσάς. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν μόνοι τους να επισκευάσουν τις όποιες βλάβες με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην τις επισκευάζουν αλλά να δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες όπου μετά η επισκευή τους να απαιτεί περισσότερο χρόνο και κατ’ επέκταση μεγαλύτερο κόστος.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αναθέσετε την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας στην εταιρεία μας εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Επισκευάζουμε πλυντήρια από όλες τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες με αξιοπιστία και συνέπεια ενώ χρησιμοποιούμε άριστα υλικά.

Πώς λειτουργεί ένα πλυντήριο πιάτων

Το πλύσιμο των πιάτων σας δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα ενώ εξαλείφει τη σκληρή δουλειά του πλυσίματος με το χέρι. Οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί ετοίμασαν παρακάτω έναν μικρό οδηγό για το πως λειτουργεί ένα πλυντήριο πιάτων.

Κύκλος πριν από το πλύσιμο

Τα περισσότερα μηχανήματα έχουν προγράμματα με έναν κύκλο πρόπλυσης που ψεκάζει νερό στα πιάτα για να χαλαρώσει τα σωματίδια βρομιάς από τα υπολείμματα φαγητού στα πιάτα. Μετά από αυτόν τον κύκλο πλύσης το νερό αντλείται και αντικαθίσταται με νέο νερό.

Κύριος κύκλος πλυσίματος

Μετά το κύκλο πρόπλυσης ο διανομέας απορρυπαντικού ανοίγει επιτρέποντας με αυτό το τρόπο στο απορρυπαντικό να αναμειχθεί με το νερό. Αυτή η ανάμειξη αντλείται μέσω των βραχιόνων του ψεκαστήρα και η δύναμη κάνει τους βραχίονες να περιστρέφονται έτσι ώστε να φτάνει σε όλα τα αντικείμενα.

Το νερό θερμαίνεται σταδιακά σε θερμοκρασίες μεταξύ 50°C και 70°C, ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Μετά τον κύριο κύκλο πλύσης, το νερό αντλείται και συνεχίζει στον επόμενο κύκλο που είναι το ξέβγαλμα.

Κύκλοι ενδιάμεσου ξεβγάλματος

Στον ενδιάμεσο κύκλο ξεβγάλματος, τα υπολείμματα που παραμένουν στην επιφάνεια του μηχανήματος, των πιάτων ή των ποτηριών ή όποιο φορτίο υπάρχει ξεπλένονται με κρύο νερό.

Τελικός κύκλος ξεβγάλματος / στεγνώματος

Στον τελικό κύκλο ξεβγάλματος, το ειδικό υγρό λάμψης προστίθεται στο νερό έκπλυσης. Το νερό θερμαίνεται στους 70°C. Στη συνέχεια απομακρύνεται το νερό και το φορτίο στεγνώνει με την υπόλοιπη θερμότητα. Ορισμένες μηχανές διαθέτουν επίσης θερμαντικό στοιχείο για να βοηθήσουν στο γρήγορο στέγνωμα.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Μύθοι Για Το Πλυντήριο Πιάτων

Μύθος 1ος Τα πλυντήρια πιάτων γεμίζουν ολόκληρα με νερό

Όποιος ανοίξει την πόρτα του πλυντηρίου πιάτων στο μέσο πλύσης θα δει μια εκπληκτικά μικρή ποσότητα νερού, λιγότερο από ένα μπολ γεμάτο στη βάση του μηχανήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει και επαναχρησιμοποιεί μικρές ποσότητες νερού για να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Μύθος 2ος Ένα πλυντήριο πιάτων δεν καθαρίζει σωστά τα τηγάνια και τα μαγειρικά σκεύη 

Πολύ λερωμένα αντικείμενα όπως γάστρες, ταψιά και μαγειρικά σκεύη πρέπει να πλένονται σε έναν εντατικό κύκλο με υψηλότερες θερμοκρασίες. Μαζί με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, θα αφαιρεθούν ακόμη και οι πιο σκληροί λεκέδες όπως τα λάδια και τα ψημένα τρόφιμα.

Τα περισσότερα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων περιέχουν ισχυρά ένζυμα ενυδάτωσης. Τα ένζυμα είναι ενεργά νωρίς στον κύκλο καθαρισμού όταν η χαμηλότερη θερμοκρασία δημιουργεί τις σωστές συνθήκες για να διασπάσει όλους τους κολλημένους λεκέδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πλένετε αυτά τα βρώμικα πιάτα.

Μύθος 3ος Ένα πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιεί πολλή ηλεκτρική ενέργεια και νερό 

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το πλύσιμο των πιάτων με το χέρι χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια από το πλυντήριο πιάτων. Ο ηλεκτρισμός στο πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του νερού, το οποίο αντλείται και ανακυκλώνεται μέσα στο μηχάνημα. Όσο λιγότερο νερό χρησιμοποιείται, τόσο λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια απαιτείται για τη θέρμανση του νερού.

Σε σύγκριση με το πλύσιμο των πιάτων με το χέρι, τα πλυντήρια πιάτων χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο νερό. Ένα σύγχρονο πλυντήριο πιάτων χρειάζεται περίπου επτά φορές λιγότερο νερό από το πλύσιμο στο χέρι.

Τα πλυντήρια πιάτων θερμαίνουν επίσης το νερό με πολύ αποτελεσματικό τρόπο χρησιμοποιώντας θερμαντήρα συνεχούς ροής, με αποτέλεσμα λιγότερη απώλεια θερμότητας από τη θέρμανση νερού σε δεξαμενή και τη μεταφορά του στο νεροχύτη. Επιπλέον, η συσκευή είναι μονωμένη για την αποφυγή απώλειας θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο.

Μύθος 4ος Τα ευαίσθητα κρύσταλλα σας καταστρέφονται στο πλυντήριο πιάτων

Τα κρύσταλλα και τα γυάλινα είδη σας είναι γενικά κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, ανάλογα με τον τύπο του γυαλιού και τις συνθήκες στο μηχάνημα, σε μερικές περιπτώσεις το γυαλί μπορεί να γίνει θολό. Μια θεμελιώδης διάκριση μπορεί να γίνει μεταξύ δύο διαφορετικών φαινομένων θόλωσης στο γυαλί:

1) Αποθέσεις αλάτων: Αυτά προκαλούνται από τη συσσώρευση σκληρού νερού και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με τρίψιμο με ξύδι. Για να αποφύγετε τις εναποθέσεις αλάτων στο μέλλον βεβαιωθείτε ότι η μονάδα αποσκληρυντή νερού έχει ρυθμιστεί σωστά και ότι χρησιμοποιείτε ποιοτικό απορρυπαντικό και ένα βοηθητικό έκπλυσης.

2) Διάβρωση γυαλιού: Η διάβρωση γυαλιού είναι μια μορφή ζημιάς στο γυαλί, η οποία δεν μπορεί να αντιστραφεί. Προκαλείται από το ξέπλυμα της επιφάνειας του γυαλιού. Η κακή ποιότητα του γυαλιού, το εξαιρετικά μαλακό νερό στο πλυντήριο πιάτων, καθώς και οι υψηλές θερμοκρασίες και οι μεγάλοι κύκλοι προγραμμάτων είναι κρίσιμοι παράγοντες στην εμφάνιση διάβρωσης γυαλιού.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τη διάβρωση στα γυαλιά σας:

 • Όταν αγοράζετε γυαλιά, προσέξτε εάν είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
 • Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα αποσκληρυντή νερού είναι σωστά ρυθμισμένη
 • Καθαρίστε μόνο τα γυαλιά σας σε χαμηλές θερμοκρασίες πλυσίματος, π.χ. σε απαλά / ευαίσθητα / γρήγορα προγράμματα
 • Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα πλύσης (μετά την ξήρανση), ανοίξτε τη θύρα του πλυντηρίου πιάτων για λίγο και αφήστε τον ατμό να απελευθερωθεί. Αυτό δεν είναι απαραίτητο εάν το μηχάνημά σας είναι εξοπλισμένο με ξηρότερο ανεμιστήρα. Αφαιρέστε τα γυαλιά μόνο αφού κρυώσει το μηχάνημα.
 • Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση του ξεπλύματος είναι επαρκής.
 • Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων τα οποία έχουν δοκιμαστεί για τη φροντίδα των ειδών που πρέπει να πλυθούν.

Πώς να καθαρίσετε και να συντηρήσετε ένα πλυντήριο πιάτων

Αναρωτηθήκατε εάν πρέπει να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων σας, αλλά δεν ήσασταν σίγουροι πώς να το κάνετε; Τα πλυντήρια πιάτων διαρκούν περισσότερο και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά όταν συντηρούνται σωστά. Αφιερώστε 15 λεπτά κάθε λίγους μήνες για να κάνετε έναν πλήρη καθαρισμό και να είστε βέβαιοι οτι θα ανταμειφθείτε με χρόνια αξιόπιστης εξυπηρέτησης.

Τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε το πλυντήριο πιάτων σας

 1. ΞύδιΈνα σφουγγάρι ή πετσέτα
 2. Καθαριστικά σωλήνων
 3. Ένα φλιτζάνι υγρό για πλυντήριο πιάτων
 4. Εγχειρίδιο κατόχου

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

5 βήματα για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του πλυντηρίου πιάτων σας

Βρείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή

Βγείτε στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού το βάλατε (ή δεν το είχατε ποτέ), θα μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο μαζί με τις προτεινόμενες οδηγίες συντήρησης.

Η εύρεση του πρώτου θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση των άλλων βημάτων. Ελέγξτε τη μάρκα και το μοντέλο του πλυντηρίου πιάτων σας και πραγματοποιήστε μια διαδικτυακή αναζήτηση για αυτό.

Αποσυνδέστε τα ακροφύσια του βραχίονα ψεκαστήρα

Αρχικά, αφαιρέστε τα ράφια για το πλυντήριο πιάτων, ώστε να μπορείτε εύκολα να φτάσετε στον βραχίονα ψεκαστήρα. Ελέγξτε τα ακροφύσια στους βραχίονες ψεκαστήρα για φράγματα. Καθαρίστε τα, όπως απαιτείται, με οδοντογλυφίδα ή καθαριστικά σωλήνων. Όταν τα ακροφύσια είναι καθαρά, θα ψεκάζουν καλύτερα και τα πιάτα σας θα βγαίνουν καθαρότερα.

Καθαρίστε την αποστράγγιση

Αποσυνδέστε το πλυντήριο πιάτων σας. Το βύσμα για αυτό είναι πιθανώς κάτω από το νεροχύτη, εάν είναι ενσωματωμένο μοντέλο. Ίσως θέλετε ακόμη και να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη ασφαλείας για να είστε σίγουροι. Ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατόχου σας για να δείτε εάν ο δίσκος γύρω από τον αγωγό απλώς πέφτει ή αφαιρείται εύκολα και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες.

Αφαιρέστε τα τρόφιμα ή τα σκουπίδια από τον αγωγό στο κάτω μέρος της μονάδας. Η αντλία πλέον δεν θα χρειαστεί να δουλέψει τόσο σκληρά, και θα εξαλείψετε τις οσμές αποστράγγισης.

Επιθεωρήστε και αγγίξτε τα ράφια

Εάν τα ράφια σας στο πλυντήριο πιάτων έχουν ήδη σκουριάσει, ρίξτε μια ματιά στην αγορά ανταλλακτικών ραφιών. Ενδέχεται να μπορείτε να τα βρείτε στο eBay για λιγότερα από όσα τα πωλεί ο κατασκευαστής. Τα ράφια δεν θα σκουριάσουν εύκολα και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το ότι τα πιάτα σας θα πέσουν στο εκτεθειμένο μέταλλο.

Χρησιμοποιείστε ξίδι για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικών

Αντικαταστήστε τα ράφια και τοποθετήστε ένα φλιτζάνι ξύδι στην επάνω σχάρα του πλυντηρίου πιάτων και εκτελέστε έναν πλήρη κύκλο πλύσης. Απλώς ρίξτε το στο θάλαμο απορρυπαντικού και λειτουργείστε το πλυντήριο πιάτων. Οι εναποθέσεις του σκληρού νερού, ο καθαρισμός σαπουνιού και οι λεκέδες σκουριάς θα αφαιρεθούν από τους τοίχους του πλυντηρίου πιάτων.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ

Το πλυντήριο πιάτων είναι μια πολύ σημαντική συσκευή σε ένα νοικοκυριό γι αυτό κατανοούμε πως σε περίπτωση βλάβης η επισκευής του κρίνεται αναγκαία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αυτή την επισκευή με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Γενικότερα, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητες , ωστόσο, διατηρούμε τις τιμές μας σε σταθερά επίπεδα σεβόμενοι της απαιτήσεις των εποχών.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

1 Σχόλιο. Leave new

 • ΘΑ. Ήθελα. Να. Μάθω αν η. Επίσκεψη για ένα τεχνικό που θα έρθει για να δει τη βλάβη έχει χρέωση και ποια είναι η τιμή
  Ενδιαφέρομαι για ένα πλυντήριο πιάτων AEG SENSOR

  Ευχαριστώ

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button