SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

210.365.24.24

Μένετε στην περιοχή του Αιγάλεω και αναζητάτε ένα τεχνικό πλυντήριο με εμπειρία, τεχνογνωσία και πάνω από όλα έτοιμο να σας εξυπηρέτηση όποτε αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη με το πλυντήριο σας; Η εταιρία 24 ώρες τεχνικοί με τους άξιους και έμπειρους τεχνικούς πλυντηρίων είναι εδώ για εσάς.

Στην εταιρεία 24gr.gr σας παρέχουμε υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ώστε να είστε σίγουροι και ήρεμοι ότι με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας άρτια εξοπλισμένος και επαγγελματίας τεχνικός πλυντηρίων θα είναι άμεσα κοντά σας για να αντιμετωπίσει κάθε βλάβη σας αλλά και την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση του πλυντηρίου σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SERVICE  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Οι 24 ώρες τεχνικοί service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω αναλαμβάνουν όλες τις μάρκες όπως BOSCH, SIEMENS, PITSOS, AEG, MIELE, ARISTON, INDESIT, Kuppersbusch, Bauknecht, Electrolux, ZANUSSI, LG, Brandt, Teka, SHARP, elco, Blue Sky, Whirlpool, IGNIS, Kelvinator, BEKO, SAMSUNG, IZOLA Amana, NEFF, CANDY.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης αλλά και ότι άλλο μπορεί να χριστείτε γύρω από το service και την επισκευή του πλυντηρίου σας. Βρίσκουμε την αιτία του προβλήματος που πιθανός να αντιμετωπίζετε, την αναλύουμε και με την συζήτηση με τον εκάστοτε πελάτη καταλήγουμε στην πιο συμφέρουσα λύση.

Παρότι συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι τιμές μας παραμένουν σταθερά χαμηλές αφού κατανοούμε τις δύσκολες συγκυρίες της εποχές.

Τα προβλήματά που ενδέχεται να εντοπίσετε είναι:

  • Το πλυντήριο ρούχων να μην γεμίζει με νερό
  • Το πλυντήριο ρούχων δεν αδειάζει το νερό
  • Δεν λειτουργεί το στύψιμο
  • Ακούγεται κάποιος διαφορετικός θόρυβος
  • Το αποτέλεσμα από την πλύση δεν είναι όπως το περιμένατε

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Εάν το πλυντήριο σας δεν λειτουργεί σωστά, ίσως θελήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι τι προκαλεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε θα πρέπει να καλέστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό στην επισκευή πλυντηρίων για να αποφύγετε τον κίνδυνο μεγαλύτερης ζημιάς στο πλυντήριο σας. Οι 24 ώρες τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές για όλες τις μάρκες όπως:

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΒΛΑΒΕΣ

Ακολουθούν επτά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το πλυντήριο ρούχων σας και πότε να καλέσετε τους εξειδικευμένους τεχνικούς για επισκευή πλυντηρίου.

Το πλυντήριο δεν ενεργοποιείτε

Πριν πανικοβληθείτε, βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και ότι δεν έχει σπάσει κανένας διακόπτης. Στη συνέχεια, αναδιανείμετε τα ρούχα μέσα στο τύμπανο για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο φορτίο και κλείστε καλά τη πόρτα.

Εάν το μηχάνημα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το κύκλωμα του χρονοδιακόπτη ή την πρίζα και όλα αυτά απαιτούν επισκευή από επαγγελματία τεχνικό service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω.

Το πλυντήριο δεν θα στραγγίσει

Όταν λειτουργεί σωστά, το πλυντήριο πρέπει να αποστραγγίζει το νερό από τον κάδο πριν ξεκινήσει ο κύκλος στυψίματος. Εάν ανοίξετε τη πόρτα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου λειτουργίας και βρείτε τα ρούχα σας να κολυμπούν ακόμα στο νερό ελέγξτε πρώτα τον σωλήνα αποστράγγισης. Εάν φαίνεται καθαρός, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την αντλία νερού ή τον ιμάντα κίνησης, το οποίο απαιτεί επαγγελματική επισκευή ή αντικατάσταση.

Το πλυντήριο δεν γεμίζει

Εάν το κρύο ή το ζεστό νερό δεν λειτουργεί, οι εύκαμπτοι σωλήνες μπορεί να έχουν τσακιστεί ή να αποσυνδεθούν ή οι βρύσες να έχουν κλείσει. Κοιτάξτε πίσω από το πλυντήριο για να δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα.

Άλλες πιθανές αιτίες για ένα πλυντήριο που δεν γεμίζει περιλαμβάνουν φραγμένο φίλτρο, συσσώρευση ιζημάτων στη βαλβίδα εισαγωγής νερού. Για να περιορίσετε αυτές τις δυνατότητες, φροντίστε να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω για βοήθεια.

Το πλυντήριο γεμίζει & στραγγίζει ταυτόχρονα

Εάν ο κάδος γεμίζει κατά τη διάρκεια του κύκλου αποστράγγισης, κολλάει σε αυτή τη φάση και σπαταλά πολύ νερό τότε αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού, διακόπτη στάθμης νερού ή ηλεκτρικό κύκλωμα. Για να αποφύγετε να προκαλέσετε περισσότερη ζημιά στο πλυντήριο σας, αφήστε έναν επαγγελματία τεχνικό service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω να λύσει το πρόβλημα για εσάς.

Το πλυντήριο δεν περιστρέφεται

Εάν η ροδέλα γεμίζει κανονικά, αλλά δεν αναδεύεται ή περιστρέφεται, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η πόρτα έχει ασφαλίσει σωστά. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις ζώνες για στεγανότητα και φθορά. Εάν αυτά δεν είναι το πρόβλημα, η σύζευξη του κινητήρα κίνησης ή το συγκρότημα συμπλέκτη μπορεί να αποτύχουν. Για να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε το πρόβλημα, ζητήστε βοήθεια από έναν τεχνικό service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω.

Πλυντήριο ρούχων που δονείται υπερβολικά

Μπορεί να είστε σε θέση να το διορθώσετε κατανέμοντας τα ρούχα πιο ομοιόμορφα στο τύμπανο ή ρυθμίζοντας τα πόδια στο πλυντήριο έτσι ώστε να βρίσκετε στο ίδιο επίπεδο. Εάν τα τακάκια του αποσβεστήρα είναι φθαρμένα, θα πρέπει να μπορείτε να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα συνεχίζεται παρά τις προσπάθειές σας, καλέστε τον τεχνικό service επισκευές πλυντήρια Αιγάλεω για να ρίξει μια ματιά.

Το πλυντήριο ρούχων παράγει περίεργους θορύβους

Είναι σοφό να μην αγνοείτε ποτέ περίεργους ήχους που προέρχονται από μια συσκευή. Μπορεί να ακούσετε το πλυντήριο σας να κάνει θορύβους, οι οποίοι θα μπορούσαν να δείχνουν κατεστραμμένο κινητήρα αντλίας. Ένας ήχος τριγμού υποδηλώνει φθαρμένο ιμάντα ζώνης. Όποιος και αν είναι ο περίεργος θόρυβος που ακούτε, μπορεί να υποδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα, οπότε μην αναβάλλετε μια επαγγελματική επισκευή.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό για πλυντήριο στο Αιγάλεω και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button