SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ

210.365.24.24

Στην εταιρία 24gr.gr, πιστεύουμε ότι η επιδιόρθωση των συσκευών στο σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι μόνο η αρχή της εργασίας των τεχνικών service επισκευές πλυντήρια Άλιμος. Βέβαια είναι σημαντική αλλά δεν είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τους πελάτες μας.

Έχοντας σας κύριο μέλημα μας της άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη μας προσπαθούμε να του παρέχουμε ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, κάνοντας τα επιπλέον βήματα που απαιτούνται για την πλήρη προστασία του χώρου τους.

Όταν συνεργάζεστε με την ομάδα μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα συνεργαστείτε με έμπειρους τεχνικούς που υπερηφανεύονται για την καθαριότητα της εργασίας τους και αυτό αντανακλάται στο πώς σας συμπεριφερόμαστε, καθώς και στο πώς αντιμετωπίζουμε το χώρο σας.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ –  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Συνεργαστείτε με μια εταιρεία επισκευών service πλυντηρίων που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η κλήση ενός έμπειρου τεχνικού πλυντηρίου απο την εταιρεία τεχνικοί 24ώρες είναι η έξυπνη επιλογή. Όχι μόνο χρεώνουμε με το σύνολο της δουλειάς αντί με την ώρα αλλά σας παρέχουμε μια οικονομική  προσφορά πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία.

Επίσης, δεν θα επιχειρήσουμε ποτέ να διαγνώσουμε το πρόβλημα της συσκευής σας μέσω τηλεφώνου και αυτό γιατί θέλουμε η προσφορά μας να βασίζεται στα γεγονότα και σε ό, τι χρειάζεστε αντί στις εικασίες μας.

Όταν μας καλείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστείτε με εξαιρετικά εκπαιδευμένους, ευγενικούς επαγγελματίες στο χώρο σας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν να βρείτε άμεσα μια λύση για τα προβλήματα των συσκευών σας, καθώς και να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα. Ειδικότερα:

  1. Θα συνεργαστείτε με ειδικευμένους τεχνικούς.
  2. Προσφέρουμε εκ των προτέρων, κατ ‘αποκοπή τιμολόγηση της εργασίας μας.
  3. Οι τεχνικοί μας είναι ευγενικοί και θα εμφανιστούνε εγκαίρως για το προγραμματισμένο ραντεβού σας.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Οι 24 ώρες τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές πλυντηρίων για όλες τις μάρκες όπως:

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ

ΒΛΑΒΕΣ SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ

Τα πλυντήρια με μπροστινή φόρτωση είναι διάσημα ως τα ποιο αθόρυβα, αποτελεσματικά και απαλά για τα ρούχα σας, αλλά είναι διαβόητα για τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών και μούχλας. Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τη φόρμα πλυντηρίου μπροστινού φορτίου, μαζί με μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Τι προκαλεί τη μούχλα ;

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης είναι να ποιο διαδεδομένα από τα αντίστοιχα της κάθετης φόρτωσης αλλά ο σχεδιασμός τους τα κάνει πιο επιρρεπείς στη μούχλα. Κατά την διάρκεια ενός κύκλου πλυσίματος το νερό και το απορρυπαντικό έρχονται σε επαφή με την πόρτα, οπότε πρέπει να διαθέτει στεγανή στεγανοποίηση για να αποφευχθούν διαρροές.

Το ελαστικό που χρησιμοποιείται για την επίτευξη αυτής της σφράγισης παρέχει επίσης το τέλειο κρυψώνα για τη μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές. Αντίθετα τα πλυντήρια κάθετης ή άνω φόρτωσης διαθέτουν μια χαλαρή μεταλλική πόρτα που δεν σφραγίζεται καλά όταν την κλείνετε. Ως αποτέλεσμα, το τύμπανο μπορεί να στεγνώσει γρήγορα μεταξύ των φορτίων και να αποτραπεί η δημιουργεί μούχλας.

Ούτε οι προσωπικές προτιμήσεις απορρυπαντικού πλυντηρίου δεν βοηθούν. Οι σκόνες και το υγρό μαλακτικό αφήνουν μια μεμβράνη και υπολείμματα στο κάδο και τα υπόλοιπα μέρη του πλυντηρίου που έρχονται σε επαφή και βοηθούν στον σχηματισμό μούχλας. Μόλις καθιερωθούν, οι κύκλοι κρύου νερού εξοικονόμησης ενέργειας και το φιλικό προς το περιβάλλον απορρυπαντικό δεν αρκούν για να αφαιρέσουν την μούχλα.

Πώς να καθαρίσετε τη μούχλα απο το πλυντήριο σας

Δοκιμάστε αυτές τις λύσεις που σας προτείνουν οι τεχνικοί service επισκευές πλυντήρια Άλιμος για να απαλλάξετε το πλυντήριο ρούχων σας από τη μούχλα, τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να έχουν για την υγεία σας:

  • Καθαρίστε το κάδο και τα πλαστικά σφράγισης της πόρτας.Ψεκάστε ένα πανί με καθαριστικό μούχλας και σκουπίστε το καδο, φροντίζοντας να φτάσετε σε όλα τα σημεία.
  • Καθαρίστε τους διανεμητές. Αφαιρέστε τους διανεμητές απορρυπαντικού και μαλακτικού και καθαρίστε τους με σαπούνι και ζεστό νερό. Εάν δεν καθαρίσουν εντελώς, επαναλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μπορείτε.
  • Εκτελέστε έναν κύκλο “απολύμανσης”. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις στη συσκευή σας και αναζητήστε έναν κύκλο “απολύμανσης”. Αυτό το προγραμμα είναι ένα κενό πλύσιμο σχεδιασμένο για να καθαρίζει το τύμπανο. Προσθέστε ένα από τα ακόλουθα για να αυξήσετε τον κύκλο: ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα, μισό φλιτζάνι ενζυματικό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων ή ένα σφαιρίδιο πλυντηρίου που σπάει τα υπολείμματα.
  • Κάντε έναν επαγγελματία καθαρισμό του πλυντηρίου σας. Εάν δοκιμάσετε όλες αυτές τις συμβουλές και το πλυντήριο εξακολουθεί να μυρίζει, επικοινωνήστε τον τεχνικό επισκευής πληντηρίων για να αποσυναρμολογήσει το μηχάνημα και να καθαρίσει το πίσω μέρος από το τύμπανο.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό για πλυντήριο και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΛΙΜΟΣ
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΦΙΑΛΗ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΟΙΞΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΦΙΔΝΕΣ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΑΥΛΩΝΑ
ΒΑΡΗ
ΒΑΡΚΙΖΑ
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΑΡΓΗΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ
ΓΚΑΖΙ
ΓΚΥΖΗ
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΟΥΔΙ
ΔΑΦΝΗ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΟΣΙΑ
ΕΚΑΛΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΖΕΦΥΡΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΘΗΣΕΙΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΙΛΙΟΝ
ΙΛΙΣΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΙ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΚΑΝΤΖΑ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ
ΚΟΡΩΠΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ
ΚΡΥΟΝΕΡΙ
ΚΥΨΕΛΗ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΕΓΡΕΝΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΤΣΑ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΜΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΓΑΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΜΠΡΑΧΑΜΙ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ
ΝΤΡΑΦΙ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΛΛΗΝΗ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΥΚΗ
ΠΙΚΕΡΜΙ
ΠΛΑΚΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΓΩΝΟ
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΡΑΦΗΝΑ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΟΥΝΙΟ
ΣΠΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΣΤΟ
ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΦΙΛΟΘΕΗ
ΦΟΥΡΕΣΙ
ΦΥΛΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΨΥΡΡΗ
ΨΥΧΙΚΟ
ΩΡΩΠΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button