SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

210.365.24.24

Το να έχετε ένα πλυντήριο ρούχων στο σπίτι σας είναι μια υπέροχη ευκολία που συχνά μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη μέχρι να χαλάσει και να σας αφήσει με πολλά ρούχα για να πλύνετε μόνοι σας. Μόλις παρατηρήσετε προβλήματα με το πλυντήριο ρούχων σας, προγραμματίστε αμέσως βάση του προσωπικού σας προγράμματος μια επίσκεψη από τους τεχνικοί πλυντηρίων της εταιρείας 24.gr.

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν το service και τις επισκευές στα πλυντήρια της περιοχής του Αγίου Δημητρίου Μπραχάμι, των γύρω περιοχών αλλά και ολόκληρης του νομού Αττικής. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας 24ώρες το 24ωρο με μια κλήση σας στο στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Οι τεχνικοί πλυντηρίων 24.gr μας αναλαμβάνουν τοποθέτηση, επισκευές και service πλυντηρίων για να περιορίσετε τον κίνδυνο ζημιάς στο χώρο σας αλλά και των περαιτέρω επιπλοκών που μπορεί να έχει στην καθημερινότητα σας.

Είτε το πλυντήριο σας δεν θα στραγγίξει, δεν θα γυρίσει, ή απλά δεν ενεργοποιείται, οι τεχνικοί πλυντηρίων μπορούν να σας παρέχουν τακτικές συντηρήσεις ή επισκευή έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι τεχνικοί για service επισκευές πλυντήρια Άγιος Δημήτριος Μπραχάμι σας παρέχουν μια προσεκτική προληπτική συντήρηση, την οποία συνιστούμε για όλες τις συσκευές πλυντηρίου.

Προγραμματίστε το δικό σας ραντεβού με τους τεχνικούς μας μια κλήση σας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Οι 24 ώρες τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές για μια μεγάλη γκάμα πλυντηρίων. Συγκεκριμένα μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για πλυντήρια ρούχων με μπροστινή φόρτωση, πλυντήρια ρούχων με άνω φόρτωση, συνδυαστικές μονάδες πλυντηρίων αλλά και επαγγελματικά πλυντήρια.

Οι τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές για όλες τις μάρκες όπως:

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΒΛΑΒΕΣ SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Αν έχετε παρατηρήσει προβλήματα με το πλυντήριο ρούχων σας, σας ενθαρρύνουμε να αναλάβετε δράση γρήγορα προγραμματίζοντας μια επισκευή. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε και επιλύσετε το ζήτημα, τόσο λιγότερες πιθανότητες θα υπάρξουν περαιτέρω ζημιές αλλά και δυσκολίες στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Απευθυνθείτε στους για service επισκευές πλυντήρια Άγιος Δημήτριος Μπραχάμι εάν παρατηρήσετε τα ακόλουθα:

Το πλυντήριο σας είναι δεν ενεργοποιείτε αλλά ούτε λειτουργεί

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό προκαλείται από ένα μπλοκαρισμένο διακόπτη εκτός ισορροπίας από ένα μη ισορροπημένο φορτίο που μπορεί εύκολα να διορθωθεί με αναδιανομή ρούχων. Διαφορετικά, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα με τα κυκλώματα του χρονοδιακόπτη ή την πρίζα σας, τα οποία μπορούν να φροντίσουν οι επαγγελματίες μας.

Το πλυντήριο σας δεν γυρίζει σωστά ή καθόλου

Όταν τα ρούχα έχουν πολλά νερά στο τέλος του κύκλου πλύσης, μπορεί να υποδεικνύει ότι το πλυντήριο σας δεν περιστρέφεται για να τα στραγγίξει. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματικό διακόπτη καπακιού ή έμβολο καπακιού, καμένο σωληνοειδές περιστροφής, κατεστραμμένα καλώδια, σπασμένο ή φθαρμένο ιμάντα κίνησης ή κακή επαφή χρονοδιακόπτη.

Το πλυντήριο σας δεν στύβει τα ρούχα

Υπάρχουν πολλές αιτίες για τη μη ανάδευση των ρούχων σας, όπως φθαρμένη ζώνη κίνησης, συγκρότημα αναδευτήρα, έμβολο/ανυψωτικό, μοχλός λειτουργίας μετάδοσης ή άτρακτος κίνησης. Όποιος και αν είναι ο λόγος οι τεχνικοί μας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να τον διορθώσουν άμεσα και υπεύθυνα.

Υπερβολική δόνηση

Εάν παρατηρήσετε υπερβολικούς κραδασμούς, το πλυντήριο σας μπορεί να μην έχει ευθυγραμμιστείς σωστά ή να βρίσκεται πάνω σε επικλινές ξύλινο δάπεδο. Μπορεί επίσης να φταίνε τα φθαρμένα μαξιλάρια απόσβεσης κραδασμών που διαθέτει.

Το πλυντήριο σας έχει διαρροή

Υπερβολικό απορρυπαντικό, οι χαλαροί εύκαμπτοι σωλήνες,οι φραγμένοι σωλήνες αποστράγγισης και οι αντλίες, οι εύκαμπτοι σωλήνες ψεκασμού νερού μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες για διαρροές και άλλες παρόμοιες ζημιές.

Το νερό δεν αποστραγγίζεται σωστά

Το νερό θα παραμείνει στον κάδο του πλυντηρίου εάν έχετε ελαττωματική αντλία, φθαρμένο ιμάντα κίνησης ή φραγμένο σωλήνα αποστράγγισης. Όταν δεν στραγγίζει σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στην ίδια την συσκευή αλλά και στα ρούχα σας.

Δεν υπάρχει κρύο νερό

Η βαλβίδα κρύου νερού μπορεί να είναι απενεργοποιημένη ή να υπάρχει συσσώρευση ιζημάτων στη βαλβίδα.

Οι κύκλοι πλύσης αφήνουν σαπούνι στα ρούχα

Μια ελαττωματική επαφή του χρονοδιακόπτη ή μια φραγμένη βαλβίδα κρύου νερού με ίζημα μπορεί να είναι η αιτία της περίσσειας αποριπαντικού που έχει απομείνει στα ρούχα σας.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για τεχνικό για πλυντήριο και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares