SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

210.365.24.24

Ο σκοπός της δημιουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί, είναι να προσφέρουμε την δυνατότητα στους κατοίκους στον Άγιο Δημήτριο αλλά και στην υπόλοιπη Αττική, να βρίσκουν τον επαγγελματία τεχνικό που χρειάζονται στην περιοχή τους 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση θα βρείτε περισσότερες από 40 ειδικότητες τεχνικών έτσι ώστε να επικοινωνήσετε εύκολα και γρήγορα με τον τεχνικό που εσείς χρειάζεστε την δεδομένοι στιγμή. Έτσι στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη ψυγείου στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και να ζητήσετε την επαγγελματική μας βοήθεια!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Όταν το ψυγείο σας ξεκινά πολύ συχνά το ποδήλατο, διαρρέοντας νερό ή αυξάνοντας τον πάγο στους τοίχους, μην ανησυχείτε. Αυτά τα κοινά θέματα ψυγείου μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα, χωρίς να καλέσετε τεχνικό ψυκτικό, ακόμη και αν δεν ξέρετε πώς λειτουργεί το ψυγείο σας.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς  μήνες μπορεί να παρατηρήσουμε πως το ψυγείο μας δουλεύει διαρκώς, χωρίς να κάνει διακοπές. Είναι φυσιολογικό το καλοκαίρι ο συμπιεστής ψυγείου να εργάζεται για μεγαλύτερα διαστήματα,διότι έχει να αναλάβει πιο μεγάλα θερμικά φορτία των τροφίμων και το ότι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλότερη με αποτέλεσμα η ψύξη του συμπιεστή ψυγείου και του συμπυκνωτή να γίνεται δυσκολότερη. Σίγουρα πρέπει να καθαρίσουμε τον συμπυκνωτή κάτω από τις πόρτες του ψυγείου και επίσης πρέπει να ελέγξουμε αν οι θερμοκρασίες του ψυγείου είναι οι κανονικές, γιατί αν δεν είναι υποψιαζόμαστε ότι ίσως υπάρχει βλαβη στο σύστημα. .

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Οι έμπειροι ψυκτικοί της εταιρείας, 24gr, έρχονται στον χώρο σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ακόμη και στις Κυριακές αλλά και στις υπόλοιπες αργίες, προκειμένου να επιλύσουν τα μικρά ή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την ηλεκτρική συσκευή του ψυγείου σας.

Οι επαγγελματίες που σας προτείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα 24gr είναι πλήρως εξειδικευμένοι και διαθέτουν μακρά εμπειρία εργασίας έτσι ώστε να μπορούν να αναλάβουν να επισκευάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ψυγείου διαθέτετε, σε οποιαδήποτε εταιρεία κι αν ανήκει αυτό. Στην λίστα που ακολουθεί αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες από τις εταιρείες ψυγείων, το service των οποίων αναλαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια:

3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΑΣ

Για να μην φτάσετε στο σημείο να ζητήσετε σύντομα κάποιον από τους εξειδικευμένους ψυκτικούς στον Άγιο Δημήτριο εμείς σας προτείνουμε 3 σημαντικές συμβουλές για το ηλεκτρικό ψυγείο σας έτσι ώστε να αυξήσετε την διάρκεια ζωής και φυσιολογική λειτουργία της οικιακής η επαγγελματικής σας συσκευής.

1. Κάντε τακτική συντήρηση του ψυγείου σας

Εάν φροντίσετε να συντηρείτε το ψυγείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τότε θα προλάβετε τις βλάβες πριν ακόμη δημιουργηθούν ή στο αρχικό τους στάδιο. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι το ψυγείο σας θα λειτουργεί σωστά και δεν θα κινδυνεύει να χαλάσει άμεσα.

2. Καθαρίστε το ψυγείο σας

Μπορεί αυτή η συμβουλή για κάποιους να είναι αυτονόητη αλλά για κάποιους άλλους προφανώς και χρειάζεται να τονίσουμε την σημαντικότητά της. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να φροντίσετε να καθαρίζετε το ψυγείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

3. Μην αγνοείτε τα προειδοποιητικά σημάδια του ψυγείου

Η συσκευή του ψυγείου λειτουργεί συνεχώς και αδιαλείπτως από την πρώτη στιγμή που θα την αγοράσετε και θα την εγκαταστήσετε στον χώρο σας. Είναι λογικό λοιπόν κάποια στιγμή να υπολειτουργήσει ή να σταματήσει να λειτουργεί παρουσιάζοντας μια ανεπιθύμητη βλάβη. Πριν συμβεί αυτό υπάρχουν κάποια σημάδια που σας προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά, φροντίστε να μην αγνοήσετε λοιπόν οτιδήποτε ασυνήθιστο παρατηρείτε να συμβαίνει με το ψυγείο σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Καλέστε τώρα για ψυκτικό στον Άγιο Δημήτριο και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button