SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΨΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

210.365.24.24

Η εταιρεία 24gr.gr διαθέτει περισσότερες από 40 ειδικότητες τεχνικών οι οποίοι είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις τεχνικές ανάγκες μιας οικίας ή μιας επιχείρησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεσες και οριστικές λύσεις στους πελάτες μας, γι αυτό και θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ακόμη και τις Κυριακές αλλά και τις αργίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – SERVICE

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν τις εργασίες εγκατάστασης, σύνδεσης,συντήρησης και επισκευής ή service ψυγείων. H eπισκευή ψυγείου δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση, ειδικά αν από μόνοι σας αποφασίσετε να το φτιάξετε χωρίς κάποιον έμπειρο άνθρωπο με τις κατάλληλες γνώσεις.

Η επισκευή ψυγείου απαιτεί γνώσεις και καλή γνώση στα εργαλεία και λεπτομέρειες από ειδικούς. Οι έμπειροι τεχνικοί ψυγείων της εταιρεία 24gr είναι σε θέση να αναλάβουν κάθε επισκευή για το ψυγείο σας σε πολύ προσιτές τιμές και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΒΛΑΒΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το ψυγείο μου σταμάτησε να βάζει νερό από το βρυσάκι

Στα ψυγεία ντουλάπες με εξωτερική παροχή νερού, μια συνηθισμένη βλαβη είναι να σταματήσει να βγάζει νερό από το βρυσάκι. Αυτό ίσως συμβαίνει διότι κάποιο σωληνάκι του ψυγείου σας να έχει κοπεί η ακόμα να οφείλετε σε χαλασμένη βαλβίδα νερού η ακόμα μπορεί να έχει παγώσει νερό μέσα στους μικρούς σωλήνες κατά την διαδρομή του νερού.

Πρώτα ελέγχουμε προσεκτικά μήπως στο πίσω μέρος του ψυγείου έχει χαλάσει το καλώδιο του ψυγείου και επίσης ελέγχουμε αν ο διακόπτης παροχής στον τοίχο είναι ανοικτός και λειτουργεί σωστά. Αν δεν συμβαίνει κάτι από αυτά, τότε πρέπει να καλέσετε το service επισκευή ψυγείων.

Επαγγελματική εγκατάσταση ψυγείων Ηράκλειο

Μήπως αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη με την οικιακή ή επαγγελματική συσκευή του ψυγείου σας; Μήπως ο λόγος για τον οποίο βρεθήκατε στην σελίδα μας είναι γιατί κάνετε αναζήτηση για ψυκτικούς στο Ηράκλειο ή σε κάποια άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής; Εάν ναι, τότε η καλύτερη απάντηση στις αναζητήσεις σας είναι οι ψυκτικοί ψυγείων της εταιρείας 24 ώρες τεχνικοί.

Βλάβες ψυγεία Ηράκλειο

Το ψυγείο σας έχει σταματήσει να λειτουργεί; Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις που μπορούν να σας κάνουν να καταλάβετε ότι χρειάζεστε άμεσα τεχνικό είναι:

 • Το ψυγείο δεν ψύχει κανονικά Ηράκλειο
 • Έντονος θόρυβος από το εξωτερικό του ψυγείου Ηράκλειο
 • Διακόπηκε ξαφνικά η λειτουργία του Ηράκλειο
 • Δε λειτουργεί  η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη Ηράκλειο
 • Χαμηλή ψύξη Ηράκλειο
 • Δε δουλεύει η κατάψυξη Ηράκλειο
 • Δυσκολία στο άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου Ηράκλειο
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα Ηράκλειο
 • Δεν κλείνει η πόρτα στο ψυγείο σας Ηράκλειο
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση Ηράκλειο
 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου Ηράκλειο
 • Το ψυγείο εμφανίζει μειωμένη απόδοση Ηράκλειο

Είναι γεγονός πως οι ηλεκτρικές συσκευές που έχουν συνεχή λειτουργία όπως είναι τα ψυγεία, μπορεί κάποια στιγμή να υπολειτουργούν ή να σταματήσουν τελείως τη λειτουργία τους. Ιδιαίτερα, όταν η βλάβη αφορά επιχείρηση τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ αρνητικές. Στο ψυγείο τοποθετούνται τρόφιμα που χωρίς ψύξη αλλοιώνονται και καταστρέφονται για αυτό και μια βλάβη στο ψυγείο του σπιτιού σας, θα ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία.

Οι τεχνικοί ψυγείων της εταιρίας 24gr.gr με 24ωρη εξυπηρέτηση έρχονται στο χώρο σας με στόχο να δώσουν την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας ανά πάσα στιγμή.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button