SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210.365.24.24

Το ψυγείο είναι από τις ηλεκτρικές συσκευές που παίζουν σημαντικό ρολό στην ζωή μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εταιρία 24 ώρες τεχνικοί ετοίμασε μια λίστα για σας σχετικά με την καλή λειτουργία του ψυγείου σας, ώστε να προλάβετε τυχόν βλάβες και για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Το ψυγείο σας θα πρέπει να μην το έχετε κολλημένο πίσω στον τοίχο γιατί δεν αερίζεται με αποτέλεσμα να ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία του μοτέρ συμπιεστή και να χαλάσει. Για αυτό το λόγω λοιπόν πάντα αφήνουμε απόσταση από τον τοίχο τουλάχιστον 10 πόντους.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – SERVICE

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή  στα μικρά σακουλάκια τύπου σελοφάν διότι είναι επιρρεπή στο σκίσιμο με αποτέλεσμα το ανεμιστηράκι που έχει το ψυγείο να τα ρουφάει χωρίς να το αντιληφθείτε και κατ’ επέκταση να βουλώνει το αποχετευτικό σύστημα του ψυγείου. Έτσι, τα ψυγεία no frost δημιουργούν πάγο με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή απορροή.

Η συντήρηση service ψυγείου καθαρισμού κάθε 2-3 χρόνια είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ψυγείου σας στην περιοχή Νέος Κόσμος, καθώς τα περισσότερα ψυγεία λόγω της ύπαρξης του ανεμιστήρα στο πίσω κάτω μέρος τους, όπου βρίσκεται το μοτέρ, μαζεύουν συχνά σκόνη.

ΒΛΑΒΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Είναι σημαντικό να επιλέγουμε, σωστά, που θα το τοποθετήσουμε το ψυγείο μας. Αποφεύγουμε την έκθεσή του στην ηλιακή ακτινοβολία. Αποφεύγουμε να τοποθετούμε το ψυγείο, κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως είναι ο φούρνος, το πλυντήριο πιάτων και το καλοριφέρ.

Φροντίζουμε το σωστό εξαερισμό του ψυγείου

Τίποτα δεν πρέπει να καλύπτει τις τρύπες εξαερισμού, στο πίσω μέρος του ψυγείου . Ο ζεστός αέρας πρέπει να διαφεύγει. Διαφορετικά, το ψυγείο θερμαίνεται και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Για τον ίδιο λόγο, δε συστήνεται ο εντοιχισμός του ψυγείου.

Κάνουμε συχνή απόψυξη του καταψύκτη μας

Η τακτική απόψυξη του καταψύκτη είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουμε μια σταθερή και αποτελεσματική ψύξη και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο καταψύκτης, που έχει πιάσει πάγο παγώνει, κυρίως, τα στρώματα πάγου και όχι το αποθηκευμένο φαγητό. Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας και χρημάτων. Στο μεταξύ, πολλά από τα νέα μοντέλα ψυγείων παρέχουν αυτόματη απόψυξη.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος, δεν ανοίγουμε την πόρτα του ψυγείου, ώστε να διατηρήσει την ψύξη του όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσέχουμε ιδιαίτερα τα τρόφιμα της κατάψυξης, που είναι πλέον καλό να μαγειρευτούν και όχι να καταψυχθούν πάλι.

Και αυτό γιατί, όταν τα τρόφιμα αρχίσουν να ξεπαγώνουν έστω και μερικώς, ενδέχεται οι μικροοργανισμοί που περιέχουν να έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν δράση στο μεταξύ, επιφέροντας αλλαγές στη σύσταση του τροφίμου.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button