SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ ΝΕΑ ΨΥΧΙΚΟ

 

SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

210.365.24.24

Εάν έχετε ένα ψυγείο και θέλετε να τη διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση, καλέστε τεχνικούς ψυκτικούς ψυγείων για να κάνετε service ψυγείου. Έχουμε εξαιρετικές γνώσεις προϊόντων σε όλη την γκάμα ψυγείων , τόσο παλιά όσο και νέα, για αυτό ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε για να διατηρήσουμε το ψυγείο σε λειτουργία καθαρά και αποτελεσματικά.

Οι τεχνικοί ψυγείων της εταιρίας τεχνικοί 24 ώρες μας φέρνουν μαζί τους ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού και ανταλλακτικών, οπότε αν χρειαστεί κάτι που χρειάζεται προληπτική επισκευή ή αντικατάσταση, είναι πιθανό να το κάνουμε επιτόπου.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – SERVICE

Έχοντας σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρία μας φροντίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Με πολλές επισκευές οικιακών συσκευών στο ενεργητικό μας, είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες των συσκευών.

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ακόμη και αν θέλετε μια τεχνική συμβουλή για την συσκευή σας η καποια απορία σας .Ένας ειδικευμένος τεχνικός μπορεί να σας δώσει χρήσιμες τηλεφωνικές πληροφορίες προκείμενου να βελτιωθεί η λειτουργιά της συσκευής σας Παρέχουμε μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, καθώς και παγομηχανές ψυγείων και φίλτρων νερού.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

  • Βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν σε κατεψυγμένα τρόφιμα κατά την απόψυξη γι΄αυτό να διατηρείτε τα κατεψυγμένα τρόφιμα εκτός της επικίνδυνης ζώνης θερμοκρασίας
  • Το σταδιακό ξεπάγωμα, μέσα στο ψυγείο, όλη τη νύχτα αποτελεί τον πιο σωστό τρόπο απόψυξης
  • Επίσης, είναι ασφαλές να αποψύχετε σε κρύο νερό μέσα σε αεροστεγή πλαστική ερμητικά κλειστή σακούλα, αλλάζοντας το νερό κάθε 30 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η απόψυξη.
  • Όταν ξεπαγώνετε τα τρόφιμα σε φούρνο μικροκυμάτων, καλό θα ήταν να ακολουθείτε τις οδηγίες συσκευασίας. Αφήνουμε ένα περιθώριο 5 εκ. μεταξύ τροφίμου και εσωτερικών τοιχωμάτων του φούρνου, έτσι ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία του θερμαινόμενου αέρα.
  • Μην ξεπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει! Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.
  • Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο». Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο

Επισκευάζουμε όλες τις συσκευές, η επισκευή δεν κοστίζει ακριβά. Επισκευές ψυγείων και εγκαταστάσεις γίνονται άψογα επισκευή δεν χρεώνει επίσκεψη μόνο το κόστος επισκευής συν το ανταλλακτικό.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Πολλοί από εμάς έχουμε οικιακά ψυγεία στο Ψυχικό που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας ρύθμισης θερμοκρασίας,κοινώς ηλεκτρονική πλακέτα. Τα ψυγεία αυτά που μπορεί να έχουν περάσει την 5 ετία ή 7 ετία και παρουσίασαν πρόβλημα με την ηλεκτρονική πλακέτα και είναι σε καλή κατάσταση γενικότερα μπορούν να επισκευαστούν.

Σε μια τέτοια περίπτωση συνήθως βρισκόμαστε σε δίλημμα εάν πρέπει να το αντικαταστήσουμε ή να το επισκευάσουμε, λόγω της σχέσης κόστους αντικατάστασης της πλακέτας και αγοράς καινούργιου.

Θέλοντας να σας ενημερώσουμε γύρω από αυτό το θέμα, σας επισημαίνουμε ότι οι ηλεκτρονική πλακέτα μπορεί να επισκευαστεί με χαμηλό κόστος.

Βέβαια η επιτυχία επισκευής ψυκτικού εξαρτάται από τις δεξιότητες του ηλεκτρονικού που θα την αναλάβει και από το εάν μπορεί να βρεί τα υλικά επισκευής στην αγορά. Υπάρχουν και πλακέτες που είναι κατά τέτοιο τρόπο φτιαγμένες από τον κατασκευαστή,που δεν μπορούν να επισκευαστούν.

Τώρα εδώ η επισκευή του ψυγείου γίνετε με έναν άλλο τρόπο χαμηλού κόστους επίσης, παρεμβαίνοντας ο τεχνικός-ψυκτικός ανάλογα με τις γνώσεις-εμπειρία του στο ήδη υπάρχον κύκλωμα του ψυγείου.

Γενικεύοντας και βλέποντας την εικόνα πιο ολοκληρωμένα το ίδιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ψυκτική συσκευή που διαθέτει ηλεκτρονική πλακέτα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button