SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

210.365.24.24

Οι βλάβες ψυγείου αποτελούν έναν πραγματικό εφιάλτη για όποιον βιώνει αυτή την κατάσταση στον οικιακό ή επαγγελματικό του χώρο, τόσο στην περιοχή Νέα Πεντέλη, όσο και σε κάθε άλλη περιοχή της Αθήνας. Πολλές φορές βέβαια αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι το άγχος του κόστους που μπορεί να επιφέρει η επισκευή αυτών των βλαβών.

 1. Οι ειδικοί της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 24 ώρες τεχνικοί μοιράζονται μαζί σας κάποιες βασικές συμβουλές έτσι ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε το κόστος αυτό. Ελέγξτε εάν το ψυγείο έχει όντως κάποια βλάβη ή δεν λειτουργεί εξ’αιτίας κάποιας βλάβης στο δίκτυο του ρεύματος.
 2. Κάντε τακτική συντήρηση του ψυγείου. Εάν φροντίζετε και συντηρείτε το ψυγείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τότε σίγουρα θα καταφέρετε να επιτύχετε αύξηση στην διάρκεια της ζωής του.
 3. Επικοινωνήστε με κάποιον επαγγελματία ψυκτικό. Αρμόδιοι για την επισκευή ψυγείων είναι οι ψυκτικοί. Εάν λοιπόν πρόκειται να αναθέσετε σε κάποιον το έργο της επισκευής της συσκευή του ψυγείου σας τότε καλύτερα να βεβαιωθείτε πρώτα πως πρόκειται για κάποιον ο οποίος είναι επαγγελματίας ψυκτικός και όχι απλά ισχυρίζεται πως είναι.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – SERVICE

Επαγγελματικά ψυγεία θα συναντήσει κανείς σε καταστήματα και επιχειρήσεις που χρειάζονται μεγάλη ποσότητα πάγου όπως είναι οι καφετέριες και τα εστιατόρια. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο σε ολόκληρη την περιοχή Δάφνη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και ανά πάσα στιγμή, όποτε εντοπίσετε πρόβλημα, με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας.

Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τέτοιου είδους βλάβες εάν πραγματοποιείτε τακτική συντήρηση ψυγείων. Με την επισκευή και την συντήρησηπου πραγματοποιούν οι τεχνικοί ψυκτικοί μας το επαγγελματικό ψυγείο σας θα λειτουργεί και πάλι σαν την πρώτη φορά που το εγκαταστήσατε στον χώρο σας.

ΒΛΑΒΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Aν το ψυγείο σας έχει στην συντήρηση συνήθως άσχημη μυρωδιά πρώτα πρέπει να ελέγξουμε αν παγώνει σωστά. Αν διαπιστώσουμε ότι η θερμοκρασία του είναι ανεβασμένη, τότε καποια τρόφιμα μπορεί να είναι χαλασμένα και να προκαλούν δυσοσμίες. Σε άλλη περίπτωση τα τρόφιμα πρέπει να είναι σφραγισμένα σε σακούλες η τάπερ για να μην ανακατεύονται οι μυρωδιές τους.

Ελέγξτε για τρόφιμα με έντονες μυρωδιές, όπως ψαρικά και θαλασσινά. Χρήσιμο πολύ για να αποφεύγεται η κακοσμία του ψυγείου είναι να τοποθετούμε ένα ανοικτό βαζάκι γεμίζοντας το με μαγειρική σόδα, ένα στην συντήρηση κι ένα στην κατάψυξη. Η σόδα λειτουργεί σαν φίλτρο του αέρα και απορροφά τις δυσοσμίες. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τακτικά το εσωτερικό μέρος του ψυγείου όπως τα τοιχώματα, σχάρες, φρουτολεκάνες,  χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό ανακατεμένο με σόδα , η και ξύδι.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Τι κάνουμε όταν χαλάσει το ψυγείο μας; Αρχικά δεν πανικοβαλλόμαστε γιατί με τους 24 ώρες τεχνικούς επισκευές ψυγείων θα βρείτε τους αξιολογημένα καλύτερους ηλεκτρολόγους που έρχονται άμεσα, γρήγορα και οικονομικά στο χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή του ψυγείου σας.

Συνηθέστερες βλάβες ψυγείου

 • Ακούμε περίεργους θορύβους από το ψυγείο σας Νέα Πεντέλη
 • Το ψυγείο σας δεν λειτουργεί καθόλου Νέα Πεντέλη
 • Το ψυγείο σας έχει πολύ χαμηλή απόδοση Νέα Πεντέλη
 • Το ψυγείο σας δεν κάνει ψύξη Νέα Πεντέλη
 • Το ψυγείο σας έχει πιάσει πάγο Νέα Πεντέλη
 • Το ψυγείο σας δεν κάνει απόψυξη Νέα Πεντέλη
 • Έχει χαλάσει η πόρτα του ψυγείου Νέα Πεντέλη
 • Έχει χαλάσει η λάμπα του ψυγείου Νέα Πεντέλη
 • Δεν λειτουργεί η κατάψυξη Νέα Πεντέλη

Ένα ψυγείο λόγω της πολύ έντονης χρήσης του είτε είναι για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική, είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται συχνότερα από κάθε άλλη. Έτσι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα αποφύγουμε αδικαιολόγητες βλάβες και θα τρέχουμε πανικόβλητοι θα πρέπει να κάνουμε απαραίτητα τακτική συντήρηση του ψυγείου μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για ψυκτικό και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

SERVICE ΨΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button