ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

210.365.24.24

Στην εταιρεία 24gr.gr έχουμε μια πλούσια εμπειρία όταν πρόκειται στην επισκευή τηλεοράσεων στους Αγίους Αναργύρους που σας εξυπηρετούν  περισσότερα από 20 χρόνια και ως εκ τούτου σας προσφέρουμε πραγματικά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επισκευών και εγκατάστασης για πολλές διαφορετικές συσκευές ήχου και εικόνας.

Έχουμε μια πολύ εκτενή γνώση για όλες τις μάρκες και μοντέλα τηλεοράσεων Plasma, LCD καθώς και LED. Παρακάτω έχουμε απαριθμήσει μερικές από τις πιο κοινές μάρκες και μοντέλα οπτικοακουστικών συσκευών που εξυπηρετούμε. Εάν ωστόσο δεν βλέπετε τη μάρκα και το μοντέλο της τηλεόρασης ή της συσκευής σας, παρακαλούμε καλέστε μας καθώς πιθανότατα εξακολουθεί να είναι κάτι που μπορούμε να δουλέψουμε και να διορθώσουμε για εσάς!

Οι μάρκες που αναλαμβάνουμε συνήθως να επισκευάσουμε είναι:

 • Επισκευή τηλεόρασης Samsung και service τηλεόρασης Samsung
 • Επισκευή τηλεόρασης Funai και service τηλεόρασης Funai
 • Επισκευή τηλεόρασης Grundig και service τηλεόρασης Grundig
 • Επισκευή τηλεόρασης JVC και service τηλεόρασης JVC 
 • Επισκευή τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή τηλεόρασης Nec και service τηλεόρασης Nec
 • Επισκευή τηλεόρασης Nordmende και service τηλεόρασης Nordmende
 • Επισκευή τηλεόρασης Pioneer και service τηλεόρασης Pioneer
 • Επισκευή τηλεόρασης Polaroid Q-Media και service τηλεόρασης Polaroid Q-Media 
 • Επισκευή τηλεόρασης Schaub Lorenz και service τηλεόρασης Schaub Lorenz
 • Επισκευή τηλεόρασης Thomson και service τηλεόρασης Thomson
 • Επισκευή τηλεόρασης Voxson και service τηλεόρασης Voxson
 • Επισκευή τηλεόρασης Turbo-X και service τηλεόρασης Turbo-X
 • Επισκευή τηλεόρασης Hitachi και service τηλεόρασης Hitachi
 • Επισκευή και service τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Philips και service τηλεόρασης Philips
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Toshiba και service τηλεόρασης Toshiba
 • Επισκευή και service τηλεόρασης F&U και service τηλεόρασης F&U
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sony και service τηλεόρασης Sony 
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sharp και service τηλεόρασης Sharp
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Telefunken και service τηλεόρασης Telefunken
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Panasonic και service τηλεόρασης Panasonic

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Θέτουμε υψηλά πρότυπα για την επιχείρηση μας. Αυτό περιλαμβάνει την ταχύτητα με την οποία επισκευάζουμε τηλεοράσεις , την ποιότητα της επισκευής και τη φιλικότητά μας προς τους πελάτες μας. Επικοινωνούμε συχνά με τους πελάτες μας για να ζητήσουμε σχόλια για περαιτέρω βελτίωση της προσφοράς υπηρεσιών μας.

Θα στοχεύσουμε στην επισκευή της τηλεόρασης σας επιτόπου, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου συνδέσεων και της ρύθμισης της μονάδας σας. Εάν όμως έχει κάποιο εσωτερικό ηλεκτρονικό βλάβη εξαρτήματος, θα πρέπει να συλλέξουμε τη μονάδα για επισκευή και επιθεώρηση και πάντα σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τον πελάτη.

Γιατί να πληρώσετε για μια νέα τηλεόραση, όταν μια επισκευή τηλεόρασης απο τους τεχνικούς μας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή!

 • Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Sony, Panasonic, Toshiba και LG
 • Επισκευάζουμε τύπους τηλεόρασης πλάσματος, LED, LCD & OLED
 • Επισκευάζουμε επίσης προϊόντα ήχου, AV και DVD
 • Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται στο χώρο σας αλλά μπορούμε επίσης να συλλέξουμε και να παραδώσουμε τον εξοπλισμό σας εάν απαιτείται
 • Ρυθμίσεις τηλεόρασης, κλήσεις σέρβις, εύρεση βλαβών εξοπλισμού και ρυθμίσεις
 • Έξυπνες ρυθμίσεις τηλεόρασης 4K UHD
 • Όλες οι εργασίες επισκευής είναι πλήρως εγγυημένες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Εμπιστευτείτε μόνο τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς για την επισκευή τηλεοράσεων Άγιοι Ανάργυροι, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στην τηλεόρασή σας και να μπορέσουν να το αποκαταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σίγουρα, όλοι οι πελάτες επιθυμούν γρήγορες άλλα ταυτόχρονα αποτελεσματικές επισκευές πάντα σε οικονομικές τιμές. Παρακάτω ακολοθούν οι ποιο συχνές ερωτήσεις που δέχοντε οι τεχνικοί για την επισκευή τηλεοράσεων Άγιοι Ανάργυροι.

Πόσο κοστίζει η επισκευή μιας τηλεόρασης;

Το κόστος επισκευής τηλεόρασης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες. Οι τιμές εξαρτώνται από τη μάρκα, το μοντέλο και το μέγεθος της τηλεόρασης σας, καθώς και από τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

Είναι γενικά πιο ακριβό να επισκευάσετε ένα παλαιότερο μοντέλο από ότι θα ήταν να το αντικαταστήσετε. Οι νέες τηλεοράσεις γίνονται πιο προσιτές κάθε χρόνο, αλλά η τιμή των ανταλλακτικών παραμένει σταθερή ή και αυξάνεται καθώς τα παλαιότερα εξαρτήματα γίνονται πιο σπάνια.

Μπορεί να διορθωθεί μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη;

Ναι, οι τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη μπορούν συχνά να διορθώνονται, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με την οθόνη, τον ήχο, τον φωτισμό, τα καλώδια και τα εσωτερικά στοιχεία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου οι τηλεοράσεις αυτού του είδους δεν μπορούν να διορθωθούν, όπως όταν η οθόνη είναι ραγισμένη.

Πώς διορθώνετε μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης;

Αφαιρέστε όλα τα εξωτερικά καλώδια, αποσυνδέστε το σετ και τοποθετήστε το με την όψη προς τα κάτω σε μια επίπεδη, μαλακή επιφάνεια. Αφαιρέστε τυχόν βίδες που συγκρατούν το πλαίσιο στη θέση τους και στη συνέχεια αφαιρέστε το πλαίσιο απαλά και αφήστε το στην άκρη. Τοποθετήστε τη νέα οθόνη και επανασυνδέστε τα εσωτερικά καλώδια με τον ίδιο τρόπο που τα αποσυνδέσατε.

Είναι συνήθως καλύτερο να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να αναλάβει τις επισκευές της τηλεόρασης και το κόστος αντικατάστασης των οθονών είναι συχνά πολύ υψηλό. Έτσι, μπορεί να είναι πιο οικονομικά αποδοτικό να αποκτήσετε μια νέα τηλεόραση.

Πόσα χρόνια θα διαρκέσει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη;

Αυτό εξαρτάται από τη μάρκα και το μοντέλο της τηλεόρασης σας και τις συνήθειες προβολής σας. Πολλές σύγχρονες τηλεοράσεις διαρκούν 60.000 ώρες ή περισσότερο, που ισοδυναμούν με 30+ χρόνια για ένα τυπικό άτομο. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής μιας τηλεόρασης μπορεί να μειωθεί εάν δεν συντηρείται και φροντίζεται σωστά.

Η απενεργοποίηση της τηλεόρασης μειώνει τη διάρκεια ζωή της;

Όχι, η απενεργοποίηση μιας τηλεόρασης συνήθως δεν συντομεύει τη ζωή της με κανέναν τρόπο. Στην πραγματικότητα συνιστάται να απενεργοποιείτε τις τηλεοράσεις όταν δεν τις χρησιμοποιείτε, επιτρέποντάς τους να κρυώσουν και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Είναι εντάξει να αφήνουμε μια τηλεόραση ανοιχτή όλη τη νύχτα;

Αυτό δεν συνιστάται. Εάν αφήσετε μια τηλεόραση ανοιχτή για πολύ καιρό, μπορεί να υπερθερμανθεί, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στα εσωτερικά εξαρτήματα, όπως η μητρική πλακέτα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη και να κινδυνεύσει να «κάψει» μια εικόνα στην οθόνη, καθώς και να καταστρέψει τον οπίσθιο φωτισμό.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια;

Γενικά, όχι. Οι περισσότερες σύγχρονες έξυπνες τηλεοράσεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο ενεργειακά αποδοτικές, ενώ ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν ακόμη και λιγότερη ενέργεια από τις συμβατικές τηλεοράσεις. Όλα εξαρτώνται από τη μάρκα και το μοντέλο της τηλεόρασης.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Είτε δεν λειτουργούν είτε προβάλουν μια θολή εικόνα, οι τηλεοράσεις  είναι επιρρεπείς να αναπτύξουν κάποιο είδος προβλήματος κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα προβλήματα έχουν σχεδόν πάντα μια σχετικά απλή λύση. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι τόσο απλά που μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας.

Φυσικά, πριν προσπαθήσετε να διορθώσετε ένα πρόβλημα τηλεόρασης, σας βοηθά να γνωρίζετε ακριβώς τι είδους τηλεόραση έχετε! Εάν η τηλεόρασή σας είναι περίπου τριών ετών ή νεότερη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι ένα σετ LED ή LCD.

Οι τηλεοράσεις πλάσματος είναι ένα παρόμοιο στυλ “επίπεδης οθόνης” που πωλήθηκε μαζί με LCD από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τα τέλη του 2014. Εάν έχετε μια παλαιότερη τηλεόραση που έχει μεγάλη προεξοχή στο πίσω μέρος, είναι ένα μοντέλο CRT (καθοδικός σωλήνας).

Εικόνες “φάντασμα”

Το Ghosting εμφανίζεται όταν κάποιο υπόλειμμα μιας εικόνας συνεχίζει να εμφανίζεται για περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Αυτό ήταν ένα κοινό ζήτημα με τις προηγούμενες γενιές τηλεοράσεων LCD που κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του 2000. Είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν αναπαράγεται μια φυσικά σκοτεινή ακολουθία βίντεο με τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, ειδικά σε τηλεοράσεις LED.

Το μενού υπηρεσιών θα πρέπει να έχει μια λειτουργία “επαναφορά εικόνας” που θα πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα εάν δεν σταματήσει να εμφανίζεται το ghosting. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δείτε αν το μενού έχει έναν τρόπο να εμφανίζει μια πολύ φωτεινή λευκή εικόνα για λίγα λεπτά ή αν μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτεινή λευκή εικόνα από τον υπολογιστή σας σε αυτήν.

Παγωμένα / σπασμένα pixel

Τα pixel είναι τα μικροσκοπικά μεμονωμένα φώτα που μαζί αλλάζουν χρώματα για να σχηματίσουν την εικόνα. Μερικές φορές, ένα (ή ένα σύμπλεγμα) είτε θα σβήσει είτε θα κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φωτεινότητας.

Αν μπείτε στο μενού σέρβις της τηλεόρασης σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια επιλογή “κύκλος χρωμάτων” που έχει σχεδιαστεί για να επιδιορθώσει αυτό το ζήτημα. Όταν το ενεργοποιείτε, θα εμφανίζει γρήγορα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα γύρω από την οθόνη, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν την επαναφορά της σωστής λειτουργίας των κολλημένων εικονοστοιχείων.

Εάν ένα pixel παραμείνει μόνιμα μαύρο, μπορεί να μην έχει κολλήσει, αλλά να είναι νεκρό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επιδιορθώνετε. Εάν έχετε τηλεόραση LCD, μια πολύ μικρή πίεση που ασκείται όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νεκρό pixel με ένα υγρό πανί ή Q-tip μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απενεργοποιήστε την τηλεόραση πριν ασκήσετε πίεση και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά, ενώ συνεχίζετε να κρατάτε την πίεση για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό μπορεί να επαναφέρει το υγρό πίσω στο νεκρό pixel.

Παραμόρφωση εικόνας

Το να γίνει η εικόνα παραμορφωμένη μπορεί να έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στη λήψη, ιδιαίτερα εάν παρακολουθείτε τηλεοπτική μετάδοση με κεραία ή έχετε δορυφορική τηλεόραση. Μπορεί να συμβεί σε τηλεοράσεις LCD/LED και πλάσμα επίσης.

Αρχικά ελέγξτε τις συνδέσεις σας για στεγανότητα και αν έχετε κεραία προσπαθήστε να την προσαρμόσετε σε διαφορετικές θέσεις για να δείτε αν η εικόνα γίνεται πιο σταθερή. Εάν χρησιμοποιείτε μια μικρή κεραία που συνδέεται απευθείας με την τηλεόραση, σας βοηθά πολύ να έχετε έναν ενισχυτή κεραίας που μπορεί να στερεωθεί στην οροφή.

Εάν έχετε δορυφορική τηλεόραση και είναι ιδιαίτερα άσχημες οι καιρικές συνθήκες, ίσως χρειαστεί να περιμένετε να βελτιωθεί ο καιρός. Εάν είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα στις συνδέσεις ή στη λήψη της εικόνας, τότε ο επόμενος κύριος ένοχος είναι η λειτουργία “παρεμβολή κίνησης”.

Αυτό στην πραγματικότητα προορίζεται για τη μείωση του θαμπώματος, αλλά μπορεί να καταλήξει να προκαλεί οπτικά προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν παρακολουθείτε αθλήματα όπου η κάμερα είναι επιρρεπής σε πολλές γρήγορες κινήσεις για να ακολουθήσει μια μπάλα ή κάποιο άλλο αντικείμενο. Θα πρέπει να μπορείτε να το απενεργοποιήσετε μέσω του μενού ρυθμίσεων της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση δεν ενεργοποιείτε

Το πιο απογοητευτικό θέμα της τηλεόρασης είναι όταν απλώς δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο! Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, προσπαθήστε πρώτα να προσδιορίσετε εάν υπάρχει διακοπή στη ροή ισχύος στην τηλεόραση.

Πιθανότατα έχετε ήδη ελέγξει για να δείτε αν είναι συνδεδεμένη, αλλά εάν είναι συνδεδεμένη σε πολύπριζο ή παρόμοια συσκευή που προσθέτει επιπλέον πρίζες, βεβαιωθείτε ότι ο κύριος διακόπτης είναι ενεργοποιημένος ή ο διακόπτης δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, ελέγξτε ότι η ίδια η πρίζα λειτουργεί, είτε με άλλη συσκευή είτε με έναν ελεγκτή πρίζας.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας της τηλεόρασης είναι στερεωμένο σταθερά στην ίδια την τηλεόραση και δεν φαίνεται τίποτα λάθος εκεί. Εάν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί, θα πρέπει να υπάρχουν κουμπιά τροφοδοσίας στο κάτω μέρος ή στην πλευρά της τηλεόρασης και μερικές φορές αυτά είναι χωνευτά και δεν είναι ορατά σε τηλεοράσεις LCD/LED και πλάσματος.

Εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε την τηλεόραση από την τροφοδοσία για μία ώρα. Μόλις επανασυνδέσετε την τηλεόραση, θα επιβληθεί μια επαναφορά που μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα.

Εάν έχετε δοκιμάσει τις παραπάνω προτάσεις για τα προβλήματά σας και δεν έχετε τύχη, τότε ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να επισκευάσουν την τηλεόρασή σας LCD, LED ή πλάσματος ανεξάρτητα από το μοντέλο που μπορεί να είναι ή πόσο παλιά και αν είναι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Καλέστε τώρα για επισκευή και service τηλεοράσεων στους Αγίους Αναργύρους αλλά και σε όλη την Αττική και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε περισσότερες ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button