ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΤΗΕΛΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΤΗΕΛΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

210.365.24.24

Η Επισκευή Service Τηλεοράσεων Πειραιάς και service tv από έμπειρους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς είναι πλέον κοντά σας 24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε την τηλεόραση σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει χάρις την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας που διαθέτουμε. Η εταιρία μας 24gr. αναλαμβάνει επισκευές σε όλη την Αθήνα και την Αττική.

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24gr είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες επισκευής τηλεοράσεων LCD, LED και PLASMA 24 ώρες την ημέρα για 365 ημέρες το έτος. Μπορούνε συγκεκριμένα να αναλάβουν την επιδιόρθωση των τεχνικών προβλημάτων σε τηλεοράσεις SONY, SAMSUNG και LG. 

Οι τηλεοράσεις είναι πολύ ευαίσθητες σαν συσκευές και μερικές φορές τα καινούργιας τεχνολογίας μοντέλα ενδέχεται να παρουσιάσουν αρκετές αδυναμίες και προβλήματα. Οι τεχνικοί τηλεοράσεων της εταιρείας μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καλύψουν αυτά τα κενά και να επιδιορθώσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί άμεσα και οικονομικά κάνοντας service τηλεόρασης.

Αν ψάχνετε κάποιον τεχνικό τηλεοράσεων στον Πειραιά αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής καλέστε τώρα την εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί και εμείς θα στείλουμε κάποιον από το έμπειρο προσωπικό μας έτσι ώστε να βοηθήσει να λυθεί το θέμα γρήγορα και αποτελεσματικά και να μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του αγαπημένου σας προγράμματος.

Αν λοιπόν:

 1. δεν μπορείτε να ανοίξετε την συσκευή της τηλεόρασης Πειραιά
 2. η τηλεόραση δείχνει να μην έχει ήχο Πειραιά
 3. δεν είναι συγχρονισμένα τα κανάλια Πειραιά
 4. τα κανάλια αλλάζουν από μόνα τους Πειραιά
 5. έχει χαλάσει το βύσμα στο σημείο όπου μπαίνει η κεραία Πειραιά
 6. η τηλεόραση πιξελιάζει παρουσιάζει δηλαδή σημεία χρωματισμένα περίεργα Πειραιά
 7. δεν μπορείτε να επαναφέρετε την τηλεόραση από την κατάσταση της αναμονής στην κατάσταση της λειτουργίας Πειραιά

Καλέστε και ζητήστε κάποιον ειδικό τεχνικό τηλεοράσεων που θα δώσει άμεση και οικονομική λύση στον Πειραιά αφού αναλαμβάνουμε:

 • Επισκευή και service τηλεόρασης Samsung,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης LG,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Philips,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Toshiba,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης F&U,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sony,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sharp,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Telefunken,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Panasonic

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΕΛΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου για την εγκατάσταση, το σέρβις και την επισκευή τηλεόρασης. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εκτός από τις επισκευή τηλεοράσεων, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για κάθε τεχνικό πρόβλημα σε οποιαδήποτε από τις ηλεκτρικές συσκευές αλλά και τις εγκαταστάσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Έχοντας στη διάθεσή μας συνεργεία τεχνικών για πάνω από 40 ειδικότητες μπορούμε να σας προσφέρουμε οικονομικές επισκευές τηλεοράσεων στον Πειραιά αλλά να σας παρέχουμε τεχνικές υπηρεσίες για ότι χρειάζεστε.

Οι μάρκες που αναλαμβάνουμε συνήθως να επισκευάσουμε είναι:

 • Επισκευή τηλεόρασης Samsung και service τηλεόρασης Samsung
 • Επισκευή τηλεόρασης Funai και service τηλεόρασης Funai
 • Επισκευή τηλεόρασης Grundig και service τηλεόρασης Grundig
 • Επισκευή τηλεόρασης JVC και service τηλεόρασης JVC 
 • Επισκευή τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή τηλεόρασης Nec και service τηλεόρασης Nec
 • Επισκευή τηλεόρασης Nordmende και service τηλεόρασης Nordmende
 • Επισκευή τηλεόρασης Pioneer και service τηλεόρασης Pioneer
 • Επισκευή τηλεόρασης Polaroid Q-Media και service τηλεόρασης Polaroid Q-Media 
 • Επισκευή τηλεόρασης Schaub Lorenz και service τηλεόρασης Schaub Lorenz
 • Επισκευή τηλεόρασης Thomson και service τηλεόρασης Thomson
 • Επισκευή τηλεόρασης Voxson και service τηλεόρασης Voxson
 • Επισκευή τηλεόρασης Turbo-X και service τηλεόρασης Turbo-X
 • Επισκευή τηλεόρασης Hitachi και service τηλεόρασης Hitachi
 • Επισκευή και service τηλεόρασης LG και service τηλεόρασης LG
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Philips και service τηλεόρασης Philips
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Toshiba και service τηλεόρασης Toshiba
 • Επισκευή και service τηλεόρασης F&U και service τηλεόρασης F&U
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sony και service τηλεόρασης Sony 
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sharp και service τηλεόρασης Sharp
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Telefunken και service τηλεόρασης Telefunken
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Panasonic και service τηλεόρασης Panasonic

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συχνά προβλήματα που παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις

Οι νέες τηλεοράσεις πλέον διαθέτουν εγκατεστημένα ειδικά προγράμματα που πραγματοποιούν δοκιμές στην εικόνα σας και μπορούν να εντοπίσουν αμέσως εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οθόνη σας και οφείλεται στην τηλεόρασή σας ή σε κάποιο άλλο παράγοντα. Ορισμένα προβλήματα μπορούν επίσης να επιλυθούν εύκολα προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας.

Ας δούμε όμως μερικά που συναντάνε αρκετά συχνά οι τεχνικοί μας.

Γραμμές, κουκκίδες ή κηλίδες οποιουδήποτε χρώματος εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γραμμές στην οθόνη (ειδικά αν είναι μαύρες) μπορεί να προκληθούν από μια ραγισμένη οθόνη. Εάν συμβαίνει αυτό, θα χρειαζόταν άμεσα να την επιδιορθώσετε, αλλά επειδή η φυσική ζημία δεν καλύπτεται από την εγγύηση, μπορεί να είναι πιο οικονομικό να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση αντί να πληρώσετε για επισκευές και μια νέα οθόνη.

Η εικόνα της τηλεόρασης τρεμοπαίζει

Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας αν υπάρχει αυτή η λειτουργία στο μενού της τηλεόρασης σας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας προσαρμόζει την οθόνη με βάση το πόσο φωτεινή είναι και πόσο φωτεινό είναι το δωμάτιό σας, ώστε να μην χρησιμοποιείτε περισσότερη φωτεινότητα από ό, τι είναι απαραίτητο και επομένως να εξοικονομείτε ενέργεια.

Εάν υπάρχουν πολλές αλλαγές στη σκηνή μεταξύ φωτός και σκοταδιού ή το δωμάτιό σας έχει ξαφνικές αλλαγές φωτισμού, η τηλεόραση μπορεί να φαίνεται να τρεμοπαίζει καθώς ρυθμίζει τη φωτεινότητα ή το σκοτάδι.

Ελέγξτε το καλώδιο HDMI. Ορισμένες τηλεοράσεις έχουν δοκιμή καλωδίου HDMI. Ορισμένα μοντέλα έχουν αυτήν τη δοκιμή μόνο μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού ενώ τα παλαιότερα μοντέλα δεν το έχουν. Εάν το μοντέλο σας δεν διαθέτει αυτήν τη δοκιμή ή δεν είναι συνδεδεμένο μέσω HDMI, μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

Ελέγξτε άλλες συσκευές στο κύκλωμα για ζητήματα γείωσης. Η ηλεκτρική καλωδίωση στον τοίχο σας έχει αρκετή ισχύ και οι διακοπές του μπορεί να επηρεάσουν πραγματικά την ποιότητα της εικόνας σας, πιο συχνά μέσω τρεμοπαίγματος.

Για να αποκλείσετε προβλήματα γείωσης, αποσυνδέστε όλες τις άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο κύκλωμα με την τηλεόραση (η οποία μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από μία μόνο πρίζα, ανάλογα με τον τρόπο καλωδίωσης του σπιτιού σας). Με την τηλεόραση στο δικό της κύκλωμα, δοκιμάστε να αναπαράγεται ένα βίντεο από μια εσωτερική πηγή, όπως μια εφαρμογή ή μια μονάδα USB.

Εάν το τρεμόπαιγμα συμβαίνει ακόμη και όταν η τηλεόραση βρίσκεται στο δικό της κύκλωμα, επικοινωνήστε με έναν τεχνικό τηλεοράσεων στον Πειραιά για να επιληφθεί του θέματος.

Η παγώνει η εικόνα της τηλεόρασης κατά την χρήση της

Εάν η εικόνα παγώνει ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή την αγαπημένη σας σειρά από μια εφαρμογή του κινητού σας ή κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε άλλης κανονικής χρήσης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε το λογισμικό στην τηλεόρασή σας.

Οι ενημερώσεις λογισμικού διαρκούν γενικά λίγα λεπτά, επομένως μην απενεργοποιείτε την τηλεόραση έως ότου ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Οι ρυθμίσεις βίντεο και ήχου ενδέχεται να επαναφερθούν στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους μετά από ενημέρωση λογισμικού.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η οθόνη της τηλεόρασης είναι πολύ φωτεινή

Εάν η οθόνη της τηλεόρασης σας φαίνεται να είναι λίγο πολύ φωτεινή, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε.

Ρυθμίστε το επίπεδο φωτεινότητας στην τηλεόραση
Το επίπεδο φωτεινότητας μπορεί να ρυθμιστεί από 0 – 50. Πατήστε το  κουμπί Home . Στη συνέχεια, μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις  >  Εικόνα >  Ρυθμίσεις ειδικών >  Φωτεινότητα . Γυρίστε τη φωτεινότητα προς τα πάνω ή προς τα κάτω μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που φαίνεται.

Ενεργοποίηση ευφυούς λειτουργίας
Η λειτουργία Intellegent θα προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Πατήστε το  κουμπί Αρχική σελίδα . Μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις >  Γενικά >  Ρύθμιση ευφυούς λειτουργίας.

Δοκιμάστε μια διαφορετική λειτουργία εικόνας
Αλλάξτε τη λειτουργία εικόνας σε διαφορετική επιλογή για να δείτε εάν η φωτεινότητα φαίνεται πιο ελκυστική. Πατήστε το  κουμπί Αρχική σελίδα . Στη συνέχεια, μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις >  Εικόνα >  Λειτουργία εικόνας.

Πώς να διορθώσετε το χρώμα στην τηλεόρασή σας

Εάν έχετε παρακολουθήσει τηλεόραση και πιστεύετε ότι η εικόνα φαίνεται λίγο παράξενα μπλε ή πράσινο ή ότι οι τόνοι του δέρματος εμφανίζονται αφύσικα κίτρινοι, οι ρυθμίσεις χρώματος της τηλεόρασης σας ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένες.

Μια  πλήρης βαθμονόμηση  μπορεί να πάρει τα καλύτερα χρώματα από την τηλεόρασή σας, αλλά αυτή είναι μια περίπλοκη, ακριβή διαδικασία που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα θέλουν να περάσουν. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές απλές ρυθμίσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε για να λάβετε αρκετά ακριβή χρώματα από την τηλεόραση σας.

Τα σήματα βίντεο βασίζονται γύρω από το λευκό σημείο D65, μια τυπική τιμή που ορίζει το λευκό σε θερμοκρασία χρώματος 6,504 Kelvin. Χωρίς να μπείτε στα εκτεταμένα μαθηματικά πίσω από αυτό, αυτό πρέπει να μοιάζει με λευκό κάτω από το μέσο φως του μεσημέρι.

Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες εικόνας των τηλεοράσεων τείνουν να ορίζουν το λευκό ώστε να φαίνεται ελαφρώς πιο μπλε από όσο θα έπρεπε. Αυτή η ρύθμιση είναι γνωστή ισορροπία λευκού και είναι διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε τηλεόραση. Οι περισσότερες λειτουργίες εικόνας, όπως Normal, Standard και Vivid, ρυθμίζουν σκόπιμα την ισορροπία λευκού. Αυτό κάνει την εικόνα να αναδύεται περισσότερο, αλλά δεν είναι φυσικό.

Εάν αυτό δεν ολοκληρώσει τη δουλειά, ρυθμίστε την ισορροπία λευκού της τηλεόρασης σας στη θερμότερη διαθέσιμη ρύθμιση. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να βρείτε αυτήν τη ρύθμιση.

Στο σύστημα μενού της τηλεόρασης σας, κάτω από τις επιλογές εικόνας, αναζητήστε μια τιμή που ονομάζεται Ισορροπία λευκού ή Θερμοκρασία χρώματος. Αυτή η ρύθμιση θα σας δώσει μερικές διαφορετικές επιλογές όπως Cool, Normal και Warm. Η επιλογή Ζεστή θα δώσει στην τηλεόρασή σας τα πιο ακριβή χρώματα που μπορείτε να περιμένετε από αυτήν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για επισκευή και service τηλεοράσεων στo Πειραιά και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε περισσότερες ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button