ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

210.365.24.24

Έχετε χαλασμένη τηλεόραση; χρειάζεστε επισκευή τηλεόρασης; Αντιμετωπίσατε ξαφνική βλάβη η μήπως η οθόνη της τηλεόρασής σας είναι μαύρη; Οι τεχνικοί τηλεοράσεων Δραπετσώνα είναι πλήρως εξειδικευμένοι και έχουν πολυετή εμπειρία στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να προσφέρουμε μια προσφορά μέσω τηλεφώνου, οπότε παρακαλούμε να μας δώσετε τη μάρκα και το μοντέλο της τηλεόρασης σας όταν επικοινωνείτε μαζί μέσο τηλεφωνικού κέντρου 24gr.

Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε, να επισκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τις κεραίες για την τηλεόραση και να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση και την επισκευή της οθόνης σε περίπτωση βλάβης.

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Συχνά για να μην πληρώσουμε λεφτά σκεφτόμαστε να φτιάξουμε και να επισκευάσουμε μόνοι μας την ηλεκτρική μας συσκευή η τηλεόραση, στο τέλος πάντα καταλήγουμε να απευθυνθούμε σε ειδικό ηλεκτρικό τεχνικό και να διορθώσει και βλαβη που υπήρχε άλλα και αυτά που δημιουργήσαμε όταν φτιάχναμε την τηλεόραση.

Αν η τηλεόραση σβήνει μόνη της, αναβοσβήνει, ή δεν ανοίγει, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις, προτού καλέσεις τεχνικό τηλεόρασης. Ειδικά αν η συσκευή σου είναι αρκετά ακριβή, καλό είναι να περιορίσεις τα πειράματα πάνω της, για να μην έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Ποιες είναι ενδείξεις που μπορεί να έχει η τηλεόρασή μας για να καλέσουμε έναν ειδικό τεχνικό;

 • Αυξομειώνεται η ένταση του ήχου της τηλεόρασης Δραπετσώνα
 • Δεν ανοίγει η τηλεόραση Δραπετσώνα
 • Σπασμένη οθόνη τηλεόρασης Δραπετσώνα
 • Η τηλεόραση δεν έχει ήχο Δραπετσώνα
 • Η τηλεόραση αλλάζει κανάλια μόνη της Δραπετσώνα
 • Σπασμένο βύσμα κεραίας της τηλεόρασης Δραπετσώνα

Γιατί να επιλέξετε τεχνικούς Δραπετσώνα

Οι αξιόπιστοι μας τεχνικοί ηλεκτρικών συσκευών και τηλεοράσεων έχουν πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο τον ηλεκτρικών επισκευών και στο  service TV, Ανταποκρινόμαστε άμεσα και επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη στην επισκευή ηλεκτρικών τηλεοράσεων

 • Ποιοτική επισκευή Δραπετσώνα
 • Χαμηλές τιμές επισκευής Δραπετσώνα
 • Γνήσια Ανταλλακτικά Δραπετσώνα
 • Επισκευή μητρικής πλακέτας Δραπετσώνα
 • Ενημέρωση κόστους σε πελάτη πριν την επισκευή Δραπετσώνα
 • Αναμονή αποδοχή κόστους Δραπετσώνα
 • Παράδοση συσκευής σε πελάτη Δραπετσώνα

Οι 24ωρες τεχνικοί Δραπετσώνα είναι δίπλα σας και στην περίπτωση που η εγκατάσταση της κεραίας από άλλο συνεργείο δεν γίνει σωστά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε μαύρη εικόνα, θορύβους στην εικόνα, μη ποιοτική εικόνα στην τηλεόραση, αποσυντονισμός καναλιών.

Το τμήμα ανταλλακτικών μας σας εξασφαλίζει γνήσια ανταλλακτικά για την συσκευή σας στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά τα οποία έχουμε κωδικοποιημένα ανά μοντέλο και κατηγορία προϊόντος. Τα αποθηκεύουμε και τα διαχωρίζουμε έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε βάθος χρόνου για όποιο ανταλλακτικό κι αν χρειαστείτε για την σωστή επισκευή της συσκευής σας η service τηλεόρασης.

Παράλληλα, η συνεργασία μας με τις καλύτερες ταχυμεταφορές για τη διανομή των ανταλλακτικών εξασφαλίζει την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας. Έτσι, με ένα απλό τηλεφώνημα, ή μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να παραγγείλετε το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει και να το έχετε στο σπίτι σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και θα σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα το αξίζετε.

Δείτε περισσότερες ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button