ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΙΛΙΟΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΙΛΙΟΝ

210.365.24.24

Η εταιρία μας και αξιόπιστοι στην δουλειά τους οι Τεχνικοί Τηλεοράσεων Ίλιον πραγματοποιούμε επισκευή διάφορων τηλεοράσεων και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Η δουλειά μας είναι να λύνουμε όσο γρηγορότερο δυνατών γίνετε οποιαδήποτε βλάβη υπάρξει και οτιδήποτε παρουσιάσει η τηλεόρασή σας.

Μην ανησυχείτε, μην στενοχωριέστε και μην αγχώνεστε η εταιρία Τεχνικοί 24 ώρες είναι εδώ για να σας κάνει να χαμογελάτε. H 24 ώρες Τεχνικοί  κατασκευάζουν πολλά χρόνια τηλεοράσεις με ένα καλό σταθερό και ευχαριστημένο πελατολόγιο. Γνωρίζουμε ότι θέλετε να λειτουργεί άψογα η τηλεόραση σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο service TV Ίλιον.

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΙΛΙΟΝ

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων της εταιρείας 24gr παρέχουν 24ωρο service 365 ημέρες τον χρόνο σε τηλεοράσεις LCD, LED και PLASMA. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε service τηλεοράσεων SONY, SAMSUNG και LG. Πολλές φόρες επειδή οι τηλεοράσεις είναι ευαίσθητες συσκευές μπορεί να εμφανίσουν κάποια βλάβη που χρειάζεται άμεση επισκευή. Για να επιτευχθεί κάτι ανάλογο απαιτείται η κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία χρόνων.

Βλάβες TV και Προβλήματα Τηλεοράσεων που επισκευάζουν οι 24 ώρες Τεχνικοί Τηλεοράσεων Ίλιον κάθε ημέρα είναι:

 • Δεν ανάβει, δεν ανοίγει η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Δεν έχει εικόνα η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Δεν έχει ήχο η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Δεν πιάνει κανάλια η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Ανεβάζει κατεβάζει την ένταση μόνη της η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Αλλάζει κανάλια μόνη της η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Περίεργα χρώματα, τεχνουργήματα στην οθόνη τηλεόρασης Philips Ίλιον
 • Θολή εικόνα, παραμορφώσεις στην οθόνη τηλεόρασης Philips Ίλιον
 • Σπασμένο βύσμα κεραίας τηλεόρασης Philips Ίλιον
 • Σπασμένα βύσματα εισόδων – εξόδων τηλεόρασης Philips Ίλιον
 • Δεν ξεκινάει από stand by η τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Δεν παίζει η Τηλεόραση Philips Ίλιον
 • Επισκευή Πλακέτας Τηλεόρασης Philips Ίλιον

Αν είστε κάτοχος κάποιας τηλεοπτικής συσκευής η οποία παρουσιάζει πρόβλημα, όποιο κι αν είναι αυτό, ακόμη κι αν πιστεύετε ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνεται μπορείτε να επικοινωνήσετε με επισκευή τηλεοράσεων Ίλιον και θα σας δώσουμε την κατάλληλη προσφορά για την δικιά σας ηλεκτρική συσκευή.

Όταν απευθύνεστε και καλείτε στην εταιρία μας για τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά καλό θα ήταν να κρατάτε πρόχειρο το εγχειρίδιο πληροφοριών του προϊόντος. Πρέπει επίσης να έχετε διαθέσιμο το σειριακό αριθμό και τον κωδικό της συσκευής στην περίπτωση που θα το χρειαστούμε για την επισκευή τηλεόρασης Χαλάνδρι.

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες επισκευές μας, μας δίνουν τη πεποίθηση ότι έχουμε τη καλύτερη, οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση για εσάς! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24ωρες το 24ωρο και είμαστε πάντα σε ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και θα σας δώσουμε την καλύτερη και την κατάλληλη προσφορά για την ηλεκτρική σας συσκευή. Οι γραμμές μας λειτουργούν 24ωρες το 24ωρο.

Δείτε περισσότερες ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button