ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

210.365.24.24

Οι έμπειροι τεχνικοί τηλεοράσεων της εταιρίας μας, αναλαμβάνουν οποιαδήποτε διαδικασία αφορά την τηλεόρασή σας. Η εγκατάσταση και η επισκευή της τηλεόρασης είναι για εμάς πρόκληση. Οι μάρκες που συνήθως είναι πιο εμπορικές είναι

 • Επισκευή και service τηλεόρασης Samsung,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης LG,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Toshiba,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης F&U,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sony,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Sharp,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Telefunken,
 • Επισκευή και service τηλεόρασης Panasonic

Η τηλεόραση είναι μια συσκευή που σχεδόν όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά αφού αποτελεί μια μικρή συντροφιά. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που την αποφεύγουν και άλλοι που δεν μπορούν να φανταστούν την μέρα τους χωρίς αυτήν.

Πολλές φορές ωστόσο, εφόσον μιλάμε για μια συσκευή είναι λογικό πως θα εμφανίσει βλάβη. Σε ένα σημείο όπου βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά, ειδήσεις είτε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι αρκετά δυσάρεστο να διακοπεί η λειτουργία της. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί στην επιχείρησή σας είναι πολύ σημαντικό να κάνετε service tv και να  επισκευάσετε την βλάβη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Συχνές βλάβες τηλεοράσεων

Ανακαλύψατε πως η τηλεόρασή σας έχει κάποια βλάβη, είναι αργά και ψάχνετε για τεχνικό; Είστε στο κατάλληλο μέρος! Καλό θα ήταν να μην επιχειρήσετε να την επισκευάσετε μόνοι σας καθώς το πιθανότερο είναι εφόσον δεν διαθέτετε τις τεχνικές γνώσεις να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά. Οι μαύρες γραμμές στη οθόνη, η βλάβη στον ήχο, η μη υπακοή στο χειριστήριο ή απλά να μην ανοίγει η τηλεόραση είναι μερικά από τα πιο συνήθη προβλήματα που θα ανακαλύψετε.

Οι πιο συχνές βλάβες τηλεοράσεων είναι:

 • Δεν ανάβει η τηλεόραση
 • Αναβοσβήνει το λαμπάκι της τηλεόρασης
 • Έχει εικόνα και δεν έχει ήχο
 • Υπάρχει ήχος στην τηλεόραση, χωρίς εικόνα
 • Σπασμένο βίσμα κεραίας

Μην αμελείτε κάποια ένδειξη που σας δίνει η τηλεόρασή σας. Όσο ασήμαντη και να σας μοιάζει η βλάβη μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο χρόνο και χρήμα για να επισκευαστεί.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς τεχνικούς για την επισκευή τηλεοράσεων για να μπορείτε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό ακόμα τη θέα της συσκευής σας.

Επισκευές Τηλεοράσεων Τιμές

Ψάχνετε τις πιο προσιτές τιμές στην επισκευή τηλεοράσεων; Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να εγκαταστήσουν την νέα σας τηλεόραση και να επισκευάσουν την παλιά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Επιθυμούμε όλοι μας οι πελάτες να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για αυτό προσπαθούμε να βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί αναλαμβάνει την επισκευές τηλεοράσεων σε οποιαδήποτε περιοχή στην Αττική βρίσκεστε αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι πάνω από 40 ειδικότητες σας δίνουν την δυνατότητα σε εμάς να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό για το δικό σας πρόβλημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας. Σε κάθε περίπτωση θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και πιο οικονομική λύση στο πρόβλημά σας!

24-ores-texnikoi-athina

Καλέστε τώρα για επισκευή και service τηλεοράσεων και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

Μενού
Shares
Call Now Button