SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

2410.200.247

Η εταιρεία 24gr.gr με τους έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς της σας παρέχουν υπηρεσίες service πλυντήρια Λάρισα και επισκευή πλυντηρίων Λάρισα όλο το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Βρίσκονται στο χώρο σας με μια κλήση σας άμεσα για να λύσουν κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, όσο μικρό ή μεγάλο είναι.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών σήμερα διαθέτουν μια μονάδα πλυντηρίου αλλά και στεγνωτηρίου και την χρησιμοποιούν σε τακτική βάση. Είναι βολικές, σας εξοικονομούν χρόνο και πραγματικά είναι μια ευκολία που μπορεί να θεωρήσετε δεδομένη μέχρι να χαλάσει και να σας αφήσει με μια μεγάλη στοίβα άπλυτων ρούχων.

Αντί να αφήσετε τα βρώμικα ρούχα σας να συσσωρευτούν, καλέστε τους ειδικούς της εταιρείας 24gr.gr, service πλυντήρια Λάρισα, επισκευής πλυντηρίων Λάρισα για μια γρήγορη αξιολόγηση και αντιμετώπιση του ζητήματος.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΛΑΒΕΣ

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι μπορεί να χρειαστείτε έναν ειδικό τεχνικό πλυντηρίων για την επισκευή της συσκευή σας. Εάν το πλυντήριο σας δεν περιστρέφετε ώστε να λύνει τα ρούχα σας, στραγγίζει ή ακόμα και ενεργοποιείτε, είναι καιρός να μας καλέσετε.

Επιπλέον, ενδέχεται να παρατηρήσετε υπερβολική δόνηση, διαρροή, κηλίδες στα ρούχα ή υπολείμματα απορρυπαντικού, τα οποία αποτελούν όλες τις ενδείξεις ότι το πλυντήριο σας πρέπει να συντηρηθεί.

Όταν παρουσιαστούν αυτά τα ζητήματα, θα σας παρέχουμε μια διάγνωση και μια προσιτή λύση. Σε περίπτωση που η μονάδα σας απαιτεί ένα νέο ανταλλακτικό, μπορούμε να παρέχουμε τα περισσότερα ανταλλακτικά και αντικαταστάσεις σε καλή τιμή, όπως θερμοστάτες, πηνία θέρμανσης, εύκαμπτους σωλήνες, χρονόμετρα, ζώνες και άλλα.

Τα ποιο συνηθισμένα προβλήματα που συναντάνε οι τεχνικοί μας σε καθημερινή βάση είναι:

 • Το πλυντήριο δεν λειτουργεί
 • Το πλυντήριο κάνει δυνατό θόρυβο
 • Το πλυντήριο δεν στύβει
 • Το πλυντήριο δεν στραγγίζει
 • Το πλυντήριο δονείται ή ανακινείται

Απλές συμβουλές για τη φροντίδα του πλυντηρίου σας

Ένα πλυντήριο ρούχων είναι μια πολύ χρησιμοποιημένη συσκευή στα περισσότερα νοικοκυριά. Η καινοτόμος αυτή συσκευή μπορεί να καθαρίσει τόσο ελαφριά όσο και βαριά υφάσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν υπερβολικά τα πλυντήρια τους και παραβλέπουν τις πρακτικές συντήρησης έως ότου τα μηχανήματα αναπτύξουν προβλήματα.

Ευτυχώς, οι αποτελεσματικές τακτικές συντηρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατέψετε την ακεραιότητα του μηχανήματός σας. Αυτός ο οδηγός απο τους επαγγελματίες τεχνικούς πλυντηρίων της εταιρείας 24.gr σας προτείνουν μερικές βασικές οδηγίες συντήρησης του πλυντηρίου ρούχων που πρέπει να θυμάστε.

1. Καθαρίστε τακτικά

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα πλυντήρια είναι πάντα καθαρά λόγω της λειτουργίας τους. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή το νερό έχει μικρο-υπολείμματα που συνήθως δεν απομακρύνονται αλλά παραμένουν κολλημένα στις πλευρές και τα εξαρτήματα του μηχανήματος σας.

Αυτά τα υπολείμματα και οι καθαριστικοί παράγοντες τελικά οδηγούν σε ένα από τους κύριους λόγους για τους οποίους ένα πλυντήριο δεν καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Επομένως, πρέπει να καθαρίζετε βαθιά το πλυντήριο σας και να αφαιρείτε τα υπολείμματα.

Χρησιμοποιήστε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό για να απαλλαγείτε από κάθε σημείο και ίχνος του υπολείμματος. Με επαγγελματική βοήθεια, θα πρέπει να βρείτε ένα προσιτό και αξιόπιστο καθαριστικό. Μερικοί άνθρωποι φοβούνται ότι το καθαριστικό μπορεί να βλάψει τα εξαρτήματα του μηχανήματος, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

2. Κρατήστε το μακριά από τον τοίχο

Το μηχάνημά σας δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά στον τοίχο. Αυτή η θέση μπορεί να προκαλέσει κάμψη και τσακισμό των εύκαμπτων σωλήνων, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τη ροή του νερού. Βάλτε το πλυντήριο περίπου 20 εκατοστά από τον τοίχο για να αποφύγετε ζημιές.

3. Επιθεωρήστε τους εύκαμπτους σωλήνες νερού

Οι εύκαμπτοι σωλήνες σε ένα πλυντήριο μεταφέρουν κρύο ή ζεστό νερό από την παροχή νερού στη συσκευή σας. Επομένως, όταν έχουν πρόβλημα όπως διαρροές ή φράξιμο, το πλυντήριο σας δεν θα λάβει το απαραίτητο για τη λειτουργία του νερό ή το δάπεδο σας μπορεί να πλημμυρίσει.

Ευτυχώς, μπορείτε να αποτρέψετε αυτά τα προβλήματα μέσω τακτικών υπηρεσιών service, επισκευής πλυντηρίων Λάρισα. Επομένως, πρέπει να ελέγχετε τους εύκαμπτους σωλήνες κάθε μήνα για τυχόν σημάδια ρωγμών, ρήξεων ή διαρροών. Εάν ο σωλήνας έχει υποστεί ζημιά, προσλάβετε έναν τεχνικό πλυντηρίων για να στερεώσετε ή να αντικαταστήσετε τους σωλήνες.

4. Καθαρίστε το φίλτρο

Το φίλτρο σε ένα πλυντήριο μπορεί εύκολα να βουλώσει από χνούδια, μαλλιά και κομμάτια υγρού χαρτιού που συγκρατεί κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Όταν γεμίσει το φίλτρο δεν θα συλλέγει άλλα υλικά, πράγμα που σημαίνει ότι τα ρούχα σας μπορεί να μην καθαρίσουν σωστά. Επιπλέον, τα σκουπίδια ενδέχεται να συσσωρευτούν σε άλλα κρίσιμα μέρη και να μειώσουν την απόδοση του μηχανήματος.

Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να αφαιρείτε τακτικά τη βρωμιά από το φίλτρο. Εάν δεν γνωρίζετε πού βρίσκεται το φίλτρο, αναζητήστε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες τεχνικούς πλυντηρίων.

5. Αγοράστε το σωστό απορρυπαντικό

Δεν είναι όλα τα απορρυπαντικά κατάλληλα για το πλυντήριο σας, επομένως θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι επιλέγετε το σωστό για το μοντέλο σας. Για παράδειγμα, τα περισσότερα πλυντήρια υψηλής απόδοσης λειτουργούν καλύτερα με απορρυπαντικά ρούχων χαμηλού αφρισμού.

Εκτός από τη χρήση των σωστών προϊόντων καθαρισμού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή ποσότητα. Πάρα πολύ απορρυπαντικό θα αφήσει κατάλοιπα στη συσκευή και τελικά στα ρούχα σας. Μετρήστε το απορρυπαντικό με βάση το εγχειρίδιο της συσκευής.

6. Καθαρίστε τις συσκευές διανομής απορρυπαντικού

Τα περισσότερα μοντέρνα μοντέλα διαθέτουν ξεχωριστούς διανεμητές για απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων. Μετά από λίγο καιρό, αυτοί οι διανεμητές ενδέχεται να έχουν υπολείμματα και συσσώρευση βακτηρίων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μυρωδιά που μπορεί να μεταφερθεί στα ρούχα σας.

Επομένως, πρέπει να πλένετε τακτικά αυτά τα δοχεία. Αφαιρέστε τα δοχεία από το μηχάνημα και πλύνετε τα κάτω από τη βρύση χρησιμοποιώντας σαπούνι. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε και σκουπίστε τα με ένα μαλακό πανί πριν τα βάλετε πίσω.

7. Αφήστε το ανοιχτό

Μετά τη χρήση του μηχανήματος, η υγρασία από τα βρεγμένα ρούχα και η ροή του νερού προκαλεί συσσώρευση υγρασίας που μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη μούχλας. Επομένως, αφήστε την πόρτα ανοιχτή για περίπου 15 έως 30 λεπτά μετά τη χρήση για να την αφήσετε να στεγνώσει. Επίσης, σκουπίστε το με στεγνή πετσέτα για καλύτερα αποτελέσματα.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ- SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Η σωστή συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά του και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Αυτές οι δοκιμασμένες με το χρόνο συμβουλές μπορούν να διατηρήσουν το πλυντήριο σας σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που χρειάζεται επισκευή η εταιρεία 24gr.gr με τους επαγγελματίες τεχνικούς πλυντηρίων είναι πάντα κοντά σας με μια κλήση σας. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης συσκευών με λογικές χρεώσεις. Εάν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας,  επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Οι 24 ώρες τεχνικοί για πλυντήρια αναλαμβάνουν επισκευές για όλες τις μάρκες όπως:

Τι να κάνετε εάν το πλυντήριο ρούχων σας δεν ξεπλένει τα ρούχα σας

Εάν έχετε παρατηρήσει πρόσφατα ότι το πλυντήριο σας δεν ξεπλένει το απορρυπαντικό, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει λάθος στη χρήση ή θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πλυντήριο σας.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε υπολείμματα απορρυπαντικού στα ρούχα μετά το πλύσιμο, ακολουθούν μερικές λύσεις για να το διορθώσετε και πώς να ξέρετε πότε είναι ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό πλυντηρίου.

Είναι σφάλμα χρήστη ο λόγος που το πλυντήριο σας δεν ξεπλένει το σαπούνι;

Τα ρούχα πρέπει να είναι υγρά, αλλά όχι εμποτισμένα, και απαλλαγμένα από απορρυπαντικό όταν βγαίνουν από το πλυντήριο. Τα ρούχα είναι ακόμα σαπούνι;

Το λάθος χρήστη είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο τα ρούχα βγαίνουν ακόμα καλυμμένα με απορρυπαντικό ρούχων. Πιθανότατα είτε έχετε υπερφορτώσει το πλυντήριο ρούχων, έχετε χρησιμοποιήσει λάθος τύπο απορρυπαντικού ή έχετε χρησιμοποιήσει πάρα πολύ απορρυπαντικό.

Δοκιμάστε να βάλετε λιγότερα ρούχα, να αλλάξετε το απορρυπαντικό σας ή να χρησιμοποιήσετε λιγότερο απορρυπαντικό για να δείτε εάν αυτές οι λύσεις ανακουφίζουν το πρόβλημα με τα σαπούνια σας. Εάν κανένα από αυτά τα κόλπα δεν λειτουργεί, μπορεί να είναι ο ένοχος.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Καθαρίστε το φίλτρο στο πλυντήριο σας

Εάν το φίλτρο του πλυντηρίου σας έχει πιάσει κάτι όπως νομίσματα, γραβάτες μαλλιών ή ακόμη και μια μικρή κάλτσα, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ξεπλένει τα ρούχα σας. Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε το φίλτρο του πλυντηρίου.

 1. Πρώτα, αποσυνδέστε το ρεύμα από το πλυντήριο σας.
 2. Στη συνέχεια, εντοπίστε το φίλτρο – τόσο για τα μηχανήματα εμπρόσθιας όσο και για την κορυφαία φόρτωση, συνήθως βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος του μηχανήματος. Μπορείτε να το εντοπίσετε αναζητώντας μια μικρή ορθογώνια πόρτα.
 3. Τραβήξτε το κάλυμμα απλώς χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ή βγάζοντας ένα επίπεδο κατσαβίδι κάτω από την πόρτα και βγάζοντάς το έξω.
 4. Αδειάστε νερό από το σωλήνα αποστράγγισης.
 5. Γυρίστε το κουμπί του φίλτρου αριστερόστροφα και βγάλτε το φίλτρο.
 6. Μόλις τραβήξετε το φίλτρο, ενδέχεται να δείτε κομμάτια από χνούδι, νομίσματα ή τους δεσμούς μαλλιών που προκαλούσαν την ακατάλληλη λειτουργία του πλυντηρίου σας.
 7. Αφαιρέστε όλα τα συντρίμμια και στη συνέχεια εμποτίστε το φίλτρο σε σαπούνι και νερό, δίνοντάς του ένα καλό τρίψιμο.

Τοποθετήστε ξανά το φίλτρο, κλείστε την πόρτα του καλύμματος και μετά δοκιμάστε το. Εάν το πλυντήριο εξακολουθεί να μην ξεπλένεται σωστά, θα μπορούσε να είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στο πλυντήριο που μπορεί να απαιτεί εργαλεία και δεξιότητες ενός επαγγελματία.

Πότε πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία

Εάν έχετε προσπαθήσει να αλλάξετε τη ρουτίνα πλυντηρίου και να καθαρίσετε το φίλτρο, το επόμενο βήμα για εσάς μπορεί να είναι να καλέσετε έναν επαγγελματία.

Μπορεί να υπάρξει μια ποικιλία προβλημάτων που προκαλούν τη μη λειτουργία του κύκλου ξεβγάλματος, συμπεριλαμβανομένης μιας σπασμένης ή φραγμένης αντλίας αποστράγγισης, ενός λυγισμένου ή φραγμένου εύκαμπτου σωλήνα αποστράγγισης ή ενός σπασμένου συγκροτήματος διακόπτη.

Η αντλία αποστράγγισης και ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης μπορεί μερικές φορές να φράξουν με μικρά είδη ρούχων και η αφαίρεσή τους θα πρέπει να το κάνει να λειτουργεί σωστά ξανά.

Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται τη φυσική μετακίνηση του πλυντηρίου στο πλάι ή στο μέτωπό του, αφαίρεση του ηλεκτρικού πίνακα και ενδεχομένως αντικατάσταση της αντλίας ή αποστράγγισης – όλες τις εργασίες που ταιριάζουν καλύτερα σε έναν επαγγελματία.

Το συγκρότημα διακόπτη σε ένα πλυντήριο ελέγχει πότε θα μετακινηθεί από τον ένα κύκλο στον άλλο, και εάν είναι σπασμένο, πιθανότατα θα μπορούσε να είναι η αιτία γιατί τα ρούχα σας εξακολουθούν να σαπουνίζουν όταν τα αφαιρείτε.

Ένας επαγγελματίας θα είναι σε θέση να εγκαταστήσει ένα νέο γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια – χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στον ηλεκτρικό πίνακα και να κινδυνεύσετε να το συνδέσετε εσφαλμένα.

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Καλέστε τώρα και ένας τεχνικό για το πλυντήριο σας θα βρεθεί σύντομα κοντά σας ώστε να σας εξυπηρετήσει!

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Όποια και αν είναι η περιοχή στην Λάρισα που βρίσκετε η επιχείρηση ή το σπίτι σας οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24gr.gr μπορούν να βρεθούν άμεσα με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συγκεκριμένα οι περιοχές εξυπηρέτησης μας είναι:

 • Παπασταύρου
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Ιπποκράτης (Πέρα Μαχαλάς)
 • (Νέα) Φιλιππούπολη
 • Λιβαδάκι
 • Άγιος Θωμάς
 • Νεάπολη
 • Άγιος Αχίλλειος
 • Άγιος Νικόλαος
 • Αμπελόκηπων (Ταμπάκικα)
 • 40 Μαρτύρων
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Σταθμός
 • Λαχανόκηποι
 • Νέα Σμύρνη
 • Άγιος Γεώργιος
 • Κουλούρι
 • Αμφιθέα
 • Χαραυγή
 • Τούμπα
 • Πυροβολικά
 • Αβέρωφ
 • Νέα Πολιτεία
 • Ηπειρώτικα
 • Ανθούπολη
 • Νεράιδα
 • Τερψιθέα
 • Άργυσσα

SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button